Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Care sunt cele mai bune CD PLAYERE ? (ALPINE,CLARION etc)? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/2420-bune-cd-playere-alpine-clarion-etc.html)

pauladrian 03-02-05 16:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaciaMustang\"
chestia cu saritul e pe bune. eu am pioneer mai ieftin (mp3), am dat 11.500.000 acum 8 luni cand l-am luat si nu a sarit nici macar o singura data (si vorbim de o dacie berlina cu amortizoarele neschimbate din '98 ), nu mai zic de stilul de condus sportiv, neevitarea gropilor etc. exista cd-playere care sar, am auzit la prieteni de jvc, sony, lg, vdo care sar la orice miscare brusca a masinii, dar al meu pur si simplu nu vrea sa sara!

vezi cine are scula stie.
unii aici spun ca au nu stiu ce sistem si apoi vin cu vrajeli ca sare :lol:
daca mergi cu bicicleta si cd-walkman in buzunar dai in gropi si poate sare.
daciamustang confirma ca nu sare. :!:
cumparativa mai intai cd playere si apoi postati pe forum. :lol:

KrushX 03-02-05 23:54

razi de geaba. te sfatuiesc sa faci ceva. scoate cdplayerul din bord shi tzine-l in mana da-i drumu shi incepi sa il zdruncini tare cat potzi tu. daca nu sare inseamna ca e paranormal cdplayerul tau. apoi mai lasa-ne cu pioneerul tau ca nu e scula... poate pentru copii de pe strada care se impresioneaza la beculetzele de pe al o fi scula... pentru mine e un jefuletz... ai fi in stare sa zici ca nici nu mai exista ceva mai periculos decat pioneerul...

pauladrian 04-02-05 00:57

1 Attachment(s)
nu vrei sa bat cu ciocanul in el :?:
si asa ma mustra uneori constiinta de suma care am bagato in musica de masina.ceva mai bun nu am nevoie.am claritate si la volum mare.
nu am motive sa mai investesc in muzica.
nu merg la intreceri de db si nu o sa ma pun sa fac toata masina numai boxe,fire,amplifuri etc. :lol:
si asa unii imi spun ca nu ar fi investit atat in musica de masina.asta e imi place musica dar mai mult decat atat nu e necesar.
ia uite si mie nu mi se pare a fi deloc jaf.
MP3 / WMA / WAV CD playback

Dual faceplate design

Colour Organic EL

New DSP with Auto Time Alignment, Auto EQ, and Burr Brown 1-bit DAC with 24-bit resolution

Standard / 3-Way Network mode

Pioneer's OEL Screensaver Studio ready

MOSFET 50 W x 4 amplifier

IP-Bus (MCD, DAB, TV, 2 EXT)

KrushX 04-02-05 01:51

2 Attachment(s)
Al meu Nakamichi CD400
Max.power x 4 at 4 ohms 47W
D/A Converter Type 24-bit
Frequency Response 20Hz-20,000Hz (CD)
Signal-to-Noise Ratio Better than 100dB
FM Frequency Range in 200kHz steps 87.5-107.9MHz
AM Frequency Range in 10kHz steps 530-1710kHz
FM Sensitivity 15dBf(IHF)
Preamplifier Output Level 4.0V
Tone Controls
Bass 100Hz 11dB
Mid 1kHz 11dB
Treble 10kHz 11dB
Outer Dimensions (W x H x D) 49 x 26 x 110

Apropo, poza care ai pus-o e de DEH-9600MP, seamana cu al tau dar nu rasare...inclin sa cred ca batzi campii...

Pun pariu ca nici nu se compara cu al tau :) :) :)
shi un P.S: al tau costa 200$, undeva la 140 de euro... eshti client bun daca ai fost in stare sa dai peste 500 de euro...
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?...&rd=1&tc=photo

pauladrian 04-02-05 01:56

am intrat pe site la nakamichi si sunt varza.hai pune un model de acolo care zici ca e beton.
prastie poti cumpara un cd ori care de la ei si fi sigur ca nimeni nu il va fura din masina.sunt varza.la cum arata si daca ar suna bine nu as da nici 100euro pe nici unul de acolo.sunt penale chiar scandaloase.

KrushX 04-02-05 02:00

vezi... te-ai prins ala e shpilu... tu ascultzi muzica la beculetze nu la cdplayer :) omu lasa-te de meserie.

Hondarul 04-02-05 08:45

Bah, va caftesc, sa mor de nu pe amandoi !!!!!! Ca niste copii, ca al meu e mai belea, ba nu, al meu este, are si luminitze... Fiecare isi ia ce poate.

KrushX 04-02-05 08:49

:baby: :bong: :lalala: :headfones It`s all about music :) !

fuscobal 04-02-05 16:11

KrushX, eu inteleg ca ai Naka dar nu e cazul sa-i iei peste picior pe cei care au altceva. Sa stii ca exista in tara asta oameni care au playere, subwoofere sau difuzoare mult mai bune decat ce ai tu si nu se lauda peste tot. CD 400 este un model bun dar nici chiar asa de bun. Spre surprinderea ta, exista modele de la Alpine, Pioneer sau Clarion care il bat fara probleme ! Pioneer 8400 este foarte aproape de lal tau Naka ! Inca ceva : Nakamichi sau McIntosh mai sunt renumite si pentru fiabilitatea extrem de slaba in afara de calitatea sonora. Cea mai mare problema a lui Naka este exact saritul discului !!! Pe de alta parte, daca vrei sa poti spune ca nu te egaleaza nimeni in materie de SQ, treci la o sursa fara amplificare interna ( sa zicem un Naka CD 700 II ) !

pimp_lex 04-02-05 17:10

cu plm e tzigania asta aici!
Parca ati fii 2 copii mici! ba al meu, ba al meu, al tau e de rahat, al meu e mai nu stiu cum! Ce naiba.

Krush, serios ma asteptam mai mult de la tine, mai ales ca scrie acolo \"27 ani\". Da ai scula de Sq, foarte bine, lasa omu sa-si ia ce crede el. Nu tre sa-i injosesti aparatura de masina. Cum zice fuscobal, sutn scule si mai tari ca ale tale si nu se lauda nimeni. Tu ai muzica mai buna, el are masina mai performanta, asta e fiecare cu placerile si prioritaile lui.

Si PaulAdrian laso si tu mai moale, ce naiba.

ZanDer 04-02-05 17:22

da exact :D pana me' ... nakamichi pioneer ... va zic io nici unu din ele ... eurotec aleas mah cele mai bune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KrushX 04-02-05 17:25

statzi mai oameni buni ca nu l-am injosit nici cum. am spus ca orice cdplayer sare. daca cineva crede ca nu e asha ashtept provocarea shi pe benzina mea la un pariu baban ma deplasez la el in orash shi ii montez cdplyerul lui la mine in mashina, shi daca nu sare nu shtiu ce sa mai zic. cat despre naka meu fuscobal nu ii folosesc amplificarea proprie decat pe boxele din spate shi la volum foarte mik ca nu ma intereseaza. alt fapt pentru care m-am luat de amicul dinainte este ca a postat o poza a 9600MP ceea ce inseamna ca el a incercat pe undeva sa pacaleasca lumea sau mai rau era in necunoshtintza de cauza. fuscobal in alta ordine de idei eu nu ma indoiesc ca au multzi sisteme foarte bune shi net superioare, dar inca o data eu vorbeam de saritul cdplayerelor. in rest toate bune shi frumoase. bafta

pauladrian 05-02-05 00:20

in primul rand nu vreau sa pacalesc pe nimeni.am pioneer DEH-P8400 MP cu mp3.eu am descarcat o poza de pe net cu 9600-le pentru ca e identic cu al meu.al meu nu se mai fabrica e model 2004.de asta nu am gasit o poza cu el.
diferenta e ca asta nou e color.poftim al meu are afisajul albastru.
eu caut la o scula in primul rand sa nu sara,apoi sa-mi placa si design-ul.sa se auda bine.nu am pretentile tale.
si credema ca daca vreau sa-mi iau o scula tare gasesc altceva dar nu nakamichi.gusturile nu se discuta.
poate tie iti place ce ai.
imi plac de asemenea si clarion,kenwood eu nu o sa merg la intreceri spl.
oricum al meu nu apuca vara si va fi un dvd pioneer sau kenwood.

pauladrian 05-02-05 00:41

da am vazut ca ai pus tu cu al meu o poza.dar cred ca mai luat de fraier cand ai scris cat costa.in 2004 am dat bine peste 500 de euro nu are rost sa spun pretul.
ia uite un pret din anglia acum dupa un an si fa calculul in euro. hiwayhifi.com Price: £ 439.99 inc VAT
Available - Usually delivered in 3-5 working days
e un model foarte scump spun eu.
eu traiesc in occident si e rar care au in masina scule scumpe din astea.
si aici se uita lung la o scula dinasta.tu esti in romania si spui ca e jaf.
oare sa se fi schimbat lucrurile chiar asa acolo.inteleg ca sunt unii pe acolo plin de bani dar nici asa.
nu iti bate joc de minciuna. :lol:

pimp_lex 05-02-05 05:37

auzi, da daca el s-a oprit, tu de ce continui.

El priveste lucrurile din unghiul unui fan/competitor de SQ, de aia considera ce ai tu un jaf, n-are nici o legatura ca e din Ro sau din alta parte. Asa cum un amator de viteza se uita la Matizul lui ca la un jaf. Fiecare cu pasiunea lui si gata.

Cand a aparut, 8400MP-ul era 800$ CDN+ tva. Anul trecut nou noutz in magazin se putea lua cu 400$ CDN+tva. Asta e, apar modele noi, technologii noi si mai ales la produse Pioneer.

pauladrian 05-02-05 16:14

E ADEVARAT CA POATE ERAM AMANDOI OFFTOPIC.
DAR TREBUIE SA FIE SI EL MAI REALIST IN AFIRMATII.
DACA AVEAM FERRARI NU POT VENI PE FORUM SI ZICE CA TOATE SUNT JAFURI SI EU SUNT DUMNEZEU.
AMIN :!:

Lestat 08-02-05 23:31

Salut, daca vrei o scula care nu sare, iti recomand oarecum Alpine CDM-9200 e mai vechi si fara multe jmecherii dar sa stii ca il am pe Cielo al tatalui meu si la 110 km/h am dat intr-un speed bump pus peste noapte, rezultatul 2 jante strambe un set de pivoti rupti, si prelungirea de la spoiler sparta, dar CD-ul nu a sarit...
Singurul inconvenient este ca in momentul in care bagi CD-ul stai cam mult pana pleaca, si daca dai si next s-o terminat jmecheria.
Sincer eu am un Panasonic CQ si nu se mai vede mai departe dar este casetofon, si ala nu a sarit niciodata, si pe deasupra are si reglaj de sub-woofer.

Catalyn 09-02-05 07:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
da am vazut ca ai pus tu cu al meu o poza.dar cred ca mai luat de fraier cand ai scris cat costa.in 2004 am dat bine peste 500 de euro nu are rost sa spun pretul.
ia uite un pret din anglia acum dupa un an si fa calculul in euro. hiwayhifi.com Price: £ 439.99 inc VAT
Available - Usually delivered in 3-5 working days
e un model foarte scump spun eu.
eu traiesc in occident si e rar care au in masina scule scumpe din astea.
si aici se uita lung la o scula dinasta.tu esti in romania si spui ca e jaf.
oare sa se fi schimbat lucrurile chiar asa acolo.inteleg ca sunt unii pe acolo plin de bani dar nici asa.
nu iti bate joc de minciuna. :lol:

am aceeiasi scula pe masina mea....e scula nu galagie si omul are f mare dreptate...ca pret informativ in bani romanesti a costat 24.000.000 :wink:

xxdadixx 09-02-05 10:46

Chestia cu saritul cd-ului este discutabila. Eu am avut un cd potrabil sony care avea protectie la saritul discului nu mai stiu cate secunde impartant e ca si daca il scapam pe jos nu sarea, nici daca il scuturam rau de tot in acele sec de protectie nu sare. Asa ca treaba cu jantele , ghinion dar daca iei cd-ul si il scututi binisor vreo 15 s eu zic ca o sa sara. La mp3 e ceva mai bine ca se opreste discul si canta din memorie vreo 1 minut ( cred ) atunci garantat nu are ce sa sara. Eu am un Alpine MP3 si sunt fff multumit de el, nu am nevoie de avioane si delfini pe display si nici nu vreau sa platesc extra pentru asa ceva important e sa rupa difuzoarele si sa aiba fidelitate.

Catalyn 09-02-05 12:19

cd

de acord cu tine nici eu nu l-am cumparat pt penguinii de pe display dar parca e altceva cind e unic l-am ales pt ca mi-a placut designul futurist...functiile care le are si mai ales ca nu e ........Made in China....Alpine la ora actuala a mai redus preturile de pe piata romaneasca dar si eticheta cu Made in....difera; am tot respectul pt Alpine...am avut linie Alpine pe cealalta masina si era belea dar era made la mama ei acolo......... fiecare cu ce-i place.. si sincer poti avea si o buda pe post de cd mp3 si sa sune bine...... :wink:

Hondarul 09-02-05 15:07

Nu stiu ce sa zic... Nu cred ca un CD-PLayer cu sau fara MP3 nu sare la gropi... Eu am un JVC care la noi in magazin este 23 de milioane, am talon pe 40, super mic, am dat in multe gropi si nu a sarit deloc, dar cand am dat din greseala in unele mai rasarite de mi s-au indoit jantele, a sarit frate si CD-ul, de ce sa ma cac pe mine... Si era cu track-uri, ca nu ascult niciodata MP3-uri. Asadar chiar ca e discutabila treaba asta.

pauladrian 09-02-05 20:38

eu nu am urmarit in posturile mele cand spune-am ca nu sare sa laud pioneer-ul.
dar la mine pe bune ca nu mi-a facut figuri.
e adevarat ca nu am luat nici o groapa in plin sau bordura.
conduc oricum destul de agresiv.la cocoasa de camila(rotile toate suspendate)nu mi-a sarit.la o groapa adanca sant s-ar putea sa sara dar cred ca e normal poate e un soc dur.
dar hai ca avem si noi pretentii deja.ne intindem prea mult.
ar urma sa posteze cineva si sa spuna ca a troznit masina dar nu a sarit cd. :lol:

spanu_ionut 03-06-09 11:47

Re: Care sunt cele mai bune CD PLAYERE ? (ALPINE,CLARION etc)?

mie imi place sony. desi toti recomandat alpine. ar trebui sa facem un thread alpine Vs Sony. cine credeti ca ar castiga?

Maske 03-06-09 11:55

Alpine desigur!

Stage1 04-06-09 00:13

Quote:

mie imi place sony. desi toti recomandat alpine. ar trebui sa facem un thread alpine Vs Sony. cine credeti ca ar castiga?
De ce iti place sony ? aspect sau performanta ?

saxo 04-06-09 08:11

Quote:

Originally Posted by spanu_ionut (Post 2377127)

Threadul ar fi la fel de util ca unul "Solenza vs Audi A3". Nu o spun cu rautate, insa ar fi cazul sa te documentezi inainte sa propui astfel de comparatii. Sau macar sa citesti ce s-a mai scris pe forum.

AlexBanu 04-06-09 09:52

Quote:

Originally Posted by spanu_ionut (Post 2377127)

Fa si tu un test comparativ si o sa-ti dai seama sigur.
Intre firmele de top pe acesta nisa se stie ca cele mai ok sunt Alpine, Clarion si Pioneer.

spanu_ionut 04-06-09 15:16

gata.gata. m-ati convins. imi place sony ca design. alpine-ul am inteles ca e cel mai bun.
o sa imi cumpar cat de curand un alpine. am si pus ochii pe el. alpine CDE-101RM sper ca e bun. astept parerea voastra pentru ca sunteti cunoscatori.

saxo 04-06-09 20:52

Quote:

Originally Posted by spanu_ionut (Post 2380980)
gata.gata. m-ati convins. imi place sony ca design. alpine-ul am inteles ca e cel mai bun.

N-ai inteles bine. Alpine este bun, dar mai sunt si alte branduri foarte bune. Notiunea de "cel mai bun" nu exista.

SoundIdentity 13-06-09 23:03

Quote:

Originally Posted by saxo (Post 2381876)
N-ai inteles bine. Alpine este bun, dar mai sunt si alte branduri foarte bune. Notiunea de "cel mai bun" nu exista.

cat de adevarat poa sa fie din gura unui preot vechi in car audio :) salutare saxo ...facem un sony vs nakamichi :) :):)

saxo 14-06-09 06:11

Salutare "grasutule", facem ce vrei tu ! :lol::lol:

fuscobal 14-06-09 06:28

Depinde ce se intelege prin cel mai bun...fidelitate, fiabilitate, eficienta citire disc...Dupa cum zice si Relu, cel mai bun nu exista ci exista mai degraba modele mai slabe sau mai bune ale producatorilor. Ca si marci, exista 2 categorii de luat in seama :

1) Categoria playerelor bune si cunoscute destul de bine pe piata : Clarion, Alpine, Pioneer
2) Categoria playerelor bune dar ceva mai exotice : Nakamichi, Eclipse, Denon

Panasonic sau Blaupunkt nu au ce cauta aici iar Sony a avut o singura scapare in domeniul hi-fi cu seria XS acum multi ani. In prezent sunt niste pocnitori demne de mila !

Daca ar fi sa cautam high-endul absolut la ora actuala, probabil ca el s-ar regasi in Pioneer ODR (3 bucati > transport, procesor, sursa > aprox. 5000Euro), Alpine F1 (3000Euro), Clarion DRZ-9255/HX-D2(1500Euro). Nakamichi CD-700 II e un player bun dar are probleme la capitolul fiabilitate. De mentionat sunt unele playere vechi de la Denon sau Eclipse care bat la fund majoritatea playerelor de pe piata pana la cele mentionate mai sus !

saxo 14-06-09 06:48

Si mai exista o mica "chestie".... Ma refer la faptul ca majoritatea alearga dupa HU-uri de top dar n-au cum sa exploateze calitatile lor. E ca si cum am pune slikuri pe un logan la mersul prin oras.
Dupa parerea mea, un HU de top nu are ce cauta intr-o instalatie altfel decit tot una de "top". Calitatea sunetului dintr-un sistem audio este dictata de cea mai slaba componenta a sistemului.
Daca s-ar acorda atentie mai mare la ceea ce e in jurul HU-ului, am vedea sisteme mult mai bune, chiar cu HU-uri din clasa medie.

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning