![]() |
Re: Live for Speed !
1 Attachment(s)
salut tuturor ! am luat si eu jocul din nou acum 2 zile, si am incercat sa pun un mod in el, un bmw, am facut tot ce spunea in readme, dar cand am intrat in joc masina nu arata prea bine, atasez o poza, poate ma ajuta si pe mine cineva,
Multumesc!:-) |
4 Attachment(s)
siiii varianta mea finala a skin'ului.
|
sincer e cam urat:))
|
Quote:
http://www.lfs.net/ |
masinile de race , sunt pline de sponsori si de stickere , am incercat sa fac ceva asemanator....oricum bine ca mi-ai zis;) o sa il fac altfel.
|
daca nu faceai drapelu pe ea,era frumusica...mai umple usile totusi...
|
Mai este deschis odata TOPICUL " Live For Speed " !!!
Baieti daca vreti echipa Romaneasca mai bine va lasati pagubasi , pentru ca in romania nu avem Reacer buni , si nici drifteri , eu unul m-am saturat de atatea IDOLIZARI ce faceti voi , sincer imi este sila sa mai citesc Topicul de LIVE FOR SPEED Poate un moderator inchide acest topic:!: USER -> Live for speed ----- > Ady_Romania pentru cine nu stia |
Quote:
|
Quote:
Daca ti`e sila sa citesti topicuri de Live For Speed nu mai citi . |
Incam lucram la skinuri , apoi vom vedea ce va iesii cat despre forum inca ne gandim cum sa-l facem si unde..
|
Faceti si voi un race maine sa zicem cu xfg pe blackwood sa ramanem demo , pentru a va vedea valoarea ca vad ca provocati da fugiti :lol:
|
Bun , pe Z28 ? Creaza tu si da-ne serverul ok? Sa te vedem ca tare mare si tare te dai in alte jocuri sa te vedem la un sim adevarat :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Care 'noi' ? NoNameDesign a provocat nu stiu pe cine ....!
|
Quote:
|
Quote:
|
?? FAci un battle cu mine smechere daca te crezi asa de tare? :> Zii tii frica sau ce? :D
|
Quote:
|
Ce id miai lasat ?!?!? nu mi-ai lasat nici un id .. mai bine lasa vrajeala recunoaste ca ia morcov si gata ..
|
Quote:
si ai grija cum vorbesti nu suntem in satra la tine |
Quote:
|
Quote:
Mai bine taceai , ai vazut si strainii radeau de tine :lol: Sa nu te mai aud nici odata ! . (PUNCT) |
se duce dracu si sectiunea asta :-j
era deja un topic LFS deschis, trebuia sa mai deschideti inca unul? daca tot va dati mari, intram intr-o seara, voi doi vs mine, fbm sau xfg pe blackwood:) |
Daca uni nu au treaba ....Topicul asta 'Deviaza' de la o zi la alta ....Eu am zis ca , caut oameni pentru o echipa LFS si acuma s`au ajuns la intreceri/certuni nu mai stiu ce ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning