![]() |
asa e map-ule !NOI NU MAI CONDUCEM! NOI ESTE PIETONI! :D :D :D
|
Aseara plimbandu-ne pe Magheru, am vazuto pe Cici Balerina :lol: :lol: :lol: Jurai ca e femeie travestitul ala. De n-am ras, ne facea ochi dulci .......
|
Nebunilor !!!!!!!!!!!!! :icon_kiss
|
sgm`ule noroc ca ne-ai luminat putin ca noi chiar credeam ca e o super gagica... cand ne-a mai facut si cu mana :shock:
|
Re:
Quote:
|
:D mai bine tac :)
|
2 Attachment(s)
hai mey zi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: cine stie cu ce vati intalnit :D
niste poze: Happy SHaorma Friends |
1 Attachment(s)
Everything is blue :D
|
1 Attachment(s)
o saorma mica si dulce :D
|
ideea e ca Bishop , l-a rugat pe cel care facea shaworma sa o faca PICANTA , da PICANTA , arabul a facut-o
dupa prima muscatura , bishop plangea , :D era mult prea picanta :D |
Lasa-ma ca si acum ma ustura kurul... :yikes:
|
Re:
Quote:
|
sambata facem concurs...ii zicem arabului sa le faca picante,da' picante rau si cine mananca primul toata saorma castiga... ;) :lol: :lol:
Bishop....pune si filmele de vineri seara din maxx,onyx k alea repr. baza :twisted: |
1 Attachment(s)
aaaaa...si dovada k saorma era pikanta ;)
|
Re:
Quote:
|
Next time... Aduce je camera... :lol:
|
Dar... Cand va fi next time ?????
Haideti vineri, eu unul vreu tot in Twice, ca am niste \"datorii\" acolo... Dar acum luam 2 metri de abureala cu tequila... :lol: |
ba da voi chiar faceti nebunii mari de tot, hmmm tre sa fie bine nu?? :lol:
|
Decat sa ne pierdem tineretea certandu-ne... Bag pwla... Caterinca e mai buna !!!!! Nu ???
|
sa dea draq daca pana la urma voi nu sunteti mai cistigati, dar asta este, sunt si vremuri mai grele si mai usoare, azi ne certam maine bem, pola mea viata merge inainte(dar la voi mai frumos) :lol: :lol: :lol:
|
hai o facem lata si vineri si sambata :D :lol: :lol: :lol: 8)
|
Mdeah...
Ia zi Santose... Cum ramane cu abonamentele alea in Matasari, acolo, la prietena ta ???? :lol: :lol: :lol: :lol: Poate le reinnoim maine seara... :lol: |
da..., voi deja o dati in stricaciuni vad pe aicea, fratilor eu sunt cam insurat, si nu pot posta in public aspiratii de astea, ca sunt ca si oarece probe de divort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a fost belea intalnirea de azi , :D de n-am ras... :) si la mai mare.. in curand nu o sa mai incapem in separeul ala :D pun pariu , rezervam tot club-ul :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
AHA ! stiam eu ca esti un comunist care sta si bea GAMBRINUS in baruri pline de nazisti , comunisti si tot felul de \"freak's\" :D :D
|
Santos....nu pune nazistii alaturi de comunisti ;)
Nea nicu ii zicem lu Hondaru d akum inkolo :lol: :lol: :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
Continuand cu intalnirea de azi , mai intai niste poze /filme in exclusivitate cu ce a fost la universitate... ;)
|
baaa ce nebun sunt !!! calcam fata pe trecere de pietoni :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
Pauza un pic , un mic anuntz de facut
Ce urmeaza e strict caterinca , sa nu o luati in serios ;) acum cred ca esteti pregatitzi ... doamne ajuta Azi l-am inscris pe FIZZ in persoana in 4SS |
8 Attachment(s)
acum , FIZZ cu fanii lui :D + bodyguarzii
|
dintre toate cluburile :peace: sunteti cei mai adevarati!!! :shakefist :peace: :peace: RESPEKT!!!! ALI:G IN DA HOUSE :D SI RESPEKT PT FIZZ!!!!! 8) :peace:
|
4 Attachment(s)
Ia de sambata :D
|
1 Attachment(s)
uite-l si pe Michael Jackson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Voi va faceti ca stitzi biliard ??? Data viitoare sunt si eu prezent... :lol:
|
Te asteptam cu deosebit interes :lol:
|
2 Attachment(s)