![]() |
A fost a fratelui meu, dar mana pe ea am pus-o si eu, pentru ca am calcat-o destul de rau :)
Purtam centura pentru ca eram in \"recunoastere\" inainte de raliu. Nu am avut mare lucru. |
ai si tu mare grija data viitoare :lol: :lol: :lol:
|
Sha..pune-ti filtre de are pe capota..si pe urma vedem cu facem flacari rosii pe capota..o sa iasa super..o sa incerc sa fac niste skitze..sa-ti arat..
|
ok dar nu ma mai da de gol :wink: vreau sa va surprind... :wink:
te astept cu schitele - mersi! |
Gata numai zic nimic..o sa iasa super marpha !!!! :wink: :P
|
:twisted: Esti TARE frate !!!!! :twisted:
|
Cine e tare ??? :wink:
|
tu fireburn :lol:
|
Pai Fireburn, sa ne zici si noua cand esti dispus sa faci asa ceva pe mashini. Nu moca, normal. Dar de unde pana unde legatura dintre graffiti pe peretzi shi picturile pe mashini ??? Astea pe mashini din cate stiu eu, necesita finetze si rabdare multa, ca doar nu faci cu spray-ul si chep-uri de 4-5. Ai aerografe si vopsea din astea finutze ?
Chiar as vrea sa vad ce poate face omul asta. Pai arata-ne shi tu o schitza de a ta da special facuta pt. mashina. Poate deschidem o afacere... |
2 Attachment(s)
Vezi ca au pe la atelierele de pictura erografe din astea.
In targ am vazut numai din alea groase, pentru suprafete mari. Tie ti-ar trebui unul din asta, ca se te pui pe treaba ca lumea. Cu asemenea idei si ceva scule nu prea scumpe, poti sa faci bani frumosi. |
Da Hondarul ..mersi... O sa-ti pun si schitze in curand.. stiu de ce am nevoie ca sa fac un graph pe o masina...dar nici nu prea am timp..o sa vina si bac`ul acum invatz si pt permis.. Graffiti e doar un hobby sa stii..deocamdata nu o sa fac nimic ! Stiu ca as putea face bani cu asta..mersi pt sfat ! :wink:
|
acuma e randul meu
|
6 Attachment(s)
acuma e randul meu sa pun ceva frumos
|
Super tare..mai pune poze daca mai ai.. :wink:
|
mai pun dar acuma s-a belit hardu si am pierdut tot,dar fac eu rost de ele
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning