![]() |
Re: Daca ar fi sa alegeti o tara unde sa plecati care ar fi?
Quote:
|
eu unul nu aș pleca în altă țară...cel mult,aș emigra..undeva,în Ardeal,în mijlocul naturii,ca prințul Charles...într-un loc liniștit,departe de oraș :)
|
Quote:
Sper pana la o varsta medie sa ma stabilesc in Miami, FL USA Nu m-as grabi sa plec din RO, insa situatia actuala a tarii ma ajuta la decizie |
stabilit in UK din 2004:wave:
|
Pampampampam...UK. Mai civilizata,o sa incerc sa ma fac programator sau tuner. :rolleyes::eyebrow::roll:;-) Ne vedem la masini tunate in viitor.
|
Canada!! Prea multe detalii de dat nu stiu dar tare as vrea sa traiesc acolo;) cat despre Anglia (UK) da e okey dar .... daca ar fi dupa mine as incerca si alta tara.Dar de cand e acces liber la orice tara,Anglia e top 5 Romania 2:oops:
|
Canada clar, viata usoara acolo.
|
10 Attachment(s)
Viața nu e ușoară nicăieri. Credeți că pe acolo umblă câinii cu covrigi în coadă?
E prea frumoasă România ca să fiu tentat să plec în altă țară... Și ca să vă demonstrez asta,am atașat câteva poze din străinătate..știu că majoritatea românilor se gândesc că afară totul e mișto, dar nu e chiar așa. 1.Capolago,Elveția 2.Bratislava,Slovacia 3.Delphi,India 4.Kosovo 5.Serbia 6.Egipt 7.Kosovo 8.Kosovo 9.Macedonia 10.Bratislava,Slovacia ............ Așa că prefer să stau în țara asta.N-o fi ea cea mai bogată,dar e cea mai frumoasă. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning