![]() |
Re: scirocco mk2 1.8 16v kr
e si in bucuresti rocco 2 cu vr 6 ;) foarte multa munca dar si rezulatatul este pe masura
|
sebastian multumesc ptr sfaturi si urari....sincer si eu inclin tot spre vr6 ;)
sita se poate mai multe detalii despre rocco 2 din buc cu vr6? |
1 Attachment(s)
frigul asta bata-l vina nu ma lasa deloc sa incep sa fac cate ceva pe la masina.....
pana una alta o poza,cum mi-as dori sa arate ''asta mica'' ;) |
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...umpar-vr6.html
ptr cei mai priceputi in ale mecanicii am o intrebare de cateva mii de puncte.... am cum sa fac un swap engine de pe audiul din anuntz pe sciroco? nu ma intereseaza sa fie quattro,doar tractiune fata.am inteles de la proprietar ca acel audi are integrala decuplabila la buton.daca ar merge si aia adaptata ar fi si mai bine. intrebarea e cat de posibil e un swap? e motorul tot de 2.8 dar bag de seama ca e total diferit de vr6. multumiri anticipate ptr eventualele raspunsuri. |
o sa fie mai greu de pus (aproape imposibil) acel 2.8 de audi :) oricum fara sudura nu prea faci nimic in cazul vr6-ului
|
Quote:
merci de sfat. la vr6 stiu ca trebuiesc cateva schimbari,suduri etc,dar este realizabila treaba. merci inca odata si multa bafta |
se pare ca nu ai nici un interes sa ma cautzi ... ti`am zis pe privat ca ai ceva la mine de la masina ... iti zic si aici ... veci ca ai a 2 a cheie cu a 2 a telecomanda de la alarma la mine de cand am vandut masina ... bafta ... daca ai nevoie de ea cauta`ma daca nu soarta ...
Quote:
|
Quote:
|
astept telefon de la tine ... chiar si in seara asta daca iti faci putzin timp liber ... 0768429750
Quote:
|
in cele din urma am reusit....
masina intra in ''operatie'' pe cord deschis ;) s-a gasit donatorul compatibil,cu o inima puternica de 6 pistoane. in functie de timpul de care dispun o sa revin cu poze cu donatorul si pacientul,inainte de operatie,in timpul operatiei si dupa,in perioada de ''vindecare''. imi doresc din tot sufletul sa iasa ceva frumos ;) |
frumos exemplar....sa-l dub-uiesti sanatos :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza cu donatorul.....
s-a facut testul de compatibilitate si inima este buna ptr pacientul in cauza[rocco].. s-a inceput operatia pe donator....,pe cord deschis :D urmeaza pacientul sa fie anesteziat si facut loc la noua inima. pe parcursul operatiei,voi pune poze cu etapele. |
Bravo Cipriene,te-ai apucat in sfarsit de cujuma!
Sa fie intr-un ceas bun! NOT |
Quote:
dar cu pasi maruntzi si siguri si cu satisfactia ca e facuta din banii munciti de mine,o duc la capat:) |
Fain motorasul, multa bafta !
|
Quote:
|
faci ce faci si tot la VARU te`ai descis ... hai bafta cu ea sa iasa bine ... CHEIAAAAAAA :lol:
Quote:
|
Quote:
merci ptr urari ;) |
4 Attachment(s)
s-a extirpat tumoarea......
saptamana asta incepe transplantul de inima :D |
4 Attachment(s)
.poze noi...avansam incet dar sigur.luna asta sper sa o scot pe strazi;)
rog un moderator daca se poate sa schimbe titlul in scirocco mk2 vr6... multumesc |
astazi s-au terminat de construit si s-au sudat noii suporti ai motorului.sunt in nr de 4.unul fatza,unul spate si cate unul pe laterale.
urmeaza instalatia electrica,montajul noilor ceasuri.am pastrat bordul vechi. revin cu poze in limita timpului disponibil |
Re: scirocco mk2 vr6
mult noroc cu noua inima
|
Quote:
|
montat noul pod pedalier si pompa de ambreiaj hidraulic....
incet incet ne apropiem de montarea motorului definitiva. revin cu poze. |
felicitari ptr proiect...sunt foarte curios cum o sa mearga...
m-as pune in paralel cu tine de fun..sa auzim 2 vr-uri incinse bafta ! |
Quote:
tu parca ai luat grupa la cursa trecuta,nu? |
Quote:
Bafta cu proiectul si sa il vedem torcand frumos!:) |
Quote:
merci de urari.. astazi s-a ajuns in faza finala cu pedalierul ;) urmeaza inca putin de lucru la electrica si hopa sus motorul pe masina:) |
Quote:
Respect si bafta:!: P.S: Sa nu te "bata" gandul sa-i schimbi semnalele cu unele clare/fumurii :D |
Re: Scirocco MK2 VR6
Hai Cipriene o data cu masina!
|
Quote:
motorul e inca stok,am doar evacuarea modificata. la motor vor urma cateva modificari:admisia,un soft,niste injectoare mai mari si o instalatie NOS. astea se vor face in timp,deocamdata vreau sa vad masina mergand;) sufletel,nu mai e mult...nu vreau sa ma grabesc si sa dau buleala acum spre final:) astazi se monteaza ceasurile in bord care au primit leduri smd. revin cu poze maine. |
6 Attachment(s)
astazi s-a finalizat o parte din bord si anume ceasurile....
s-a terminat cu 90 la suta din instalatia electrica. s-a polishat admisia. maine terminam instalatia electrica si urcam motorul pe masina. sunt in cautare de distantiere 4x100 de 1.5 cm grosime. atasez cateva poze,revin maine cu mai multe. scuzati calitate pozelor.facute cu telefonul:( |
Folosesti cutia scurta care a fost inainte? Sau la tine a ajuns cu o cutie "alungita"?
|
Quote:
se foloseste o cutie stok de vr6. |
Quote:
|
Quote:
daca nu ajung la tulcea te ''mananc''! :):):):) |
1 Attachment(s)
astazi motorul a ''vorbit'' ptr prima data.
scuzati calitatea filmului,facut cu telefonul. e foarte galagios avand in vedere ca nu are evacuarea facuta. sper din tot sufletul sa fie gata pana la cursa de la tulcea. |
felicitari... si ma bucur ca-ti merge. sa speram ca totul va fi ok in viitor. sa-l turezi sanatos :D
|
Quote:
zilele astea va iesi si pe strada.... revin cu poze si filmuletze dupa terminarea evacuarii ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning