Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Galbena... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/24036-dacia-galbena.html)

Bassu_SIV 15-10-06 14:31

Re: Dacia Galbena...

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 586383)
Dacia e al nostru!!In ianuarie osa fie pe numele meu din motivul ca trebuie sa chimbam judetul din CJ-in-BH!!Vreau sa vopsesc alb deschis(ca alb metali..)Vreau sa faca cineva o bara de spate!Acuma osa fie dus in cluj sa fie facut motorul!!Unde ar trebuii elemente crromatice?
Inca astep sfaturii!!

mama ce gramatica :D

vlad_VSV 15-10-06 14:56

incepe prin a da jos de pe ea urmatoarele: plasticul ala negru de pe luneta si sticker-ul de pe luneta (ala cu mobil 1),coada de rechin de pe plafon,trifoiu ala cu patru foi de pe lateral,semnalele alea false din fata si din spate de pe aripi,eleronul ala....cam prea multe dacii il au....nu prea merge....asa....paravanturile alea de la usile din fata....

din fata sa dispara urgent siglele cu renault 12 si cea cu renault,bara neagra (nu-i suv:lol:),paravanturile de pe stergatoare,si pe oglinda retrovizoare cad ca ai lipit ceva sa dispara jos.....asta e parerea mea...daca vrei sa ai ceva frumos renunta la tot ce am zis mai sus....si mai vb dupa ce scapi de ele de "tunat"...nu mi-o lua in nume de rau...ia-o ca pe un sfat....bafta;)

CJ02VDV 17-10-06 10:27

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 586386)
mama ce gramatica :D

Hai sa te vad ca cum sti gramatica maghiara!!!!???

draculas 17-10-06 10:49

15-16 ani aveti voi ma pruncilor ce stiti despre masini ma voi ? sunteti asi la nfs si alte simulatoare auto dar lasati masinile reale pentru alti ! citez "pana si io care miam fkt dacia cu banii putini (tot in stil vitan )na iesit un kicth!totusi!da jos eleronu (sau asta sai zici propietarului)so faca intro singura culoaretobeles misto cate sunt da makar sa le puna niste ornamente cromate
" bai asta care ti-ai facut dacia tu legal nu stiu daca poti detine o masina si tu ti-ai tunat dacia a lu tactu eventual (averea familiei) putzoi

Bassu_SIV 17-10-06 11:10

mah io nush gramatica maghiara dar, macar, incerc sa nu stalcesc limba ramana

CJ02VDV 26-10-06 00:51

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 588540)
mah io nush gramatica maghiara dar, macar, incerc sa nu stalcesc limba ramana

Cer iertare daca am scris din care sa va iasa ca fac batjocura din limba rom!!!!

CJ02VDV 26-10-06 01:04

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 588523)
15-16 ani aveti voi ma pruncilor ce stiti despre masini ma voi ? sunteti asi la nfs si alte simulatoare auto dar lasati masinile reale pentru alti ! citez "pana si io care miam fkt dacia cu banii putini (tot in stil vitan )na iesit un kicth!totusi!da jos eleronu (sau asta sai zici propietarului)so faca intro singura culoaretobeles misto cate sunt da makar sa le puna niste ornamente cromate
" bai asta care ti-ai facut dacia tu legal nu stiu daca poti detine o masina si tu ti-ai tunat dacia a lu tactu eventual (averea familiei) putzoi

In masia asta este bagat si un servo dir si un servo fran!!SI mai multe extr!!!Bani care au fost bagata in masina este foarte mult!!!Nu zic ca nu credetii!!!A fost recarosat,schimbat motor si cutia de vit,etc!!Si ce propunere ai la eleron??Ce fel de eleron sa pun??

CJ02VDV 26-10-06 01:08

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 586411)
incepe prin a da jos de pe ea urmatoarele: plasticul ala negru de pe luneta si sticker-ul de pe luneta (ala cu mobil 1),coada de rechin de pe plafon,trifoiu ala cu patru foi de pe lateral,semnalele alea false din fata si din spate de pe aripi,eleronul ala....cam prea multe dacii il au....nu prea merge....asa....paravanturile alea de la usile din fata....

din fata sa dispara urgent siglele cu renault 12 si cea cu renault,bara neagra (nu-i suv:lol:),paravanturile de pe stergatoare,si pe oglinda retrovizoare cad ca ai lipit ceva sa dispara jos.....asta e parerea mea...daca vrei sa ai ceva frumos renunta la tot ce am zis mai sus....si mai vb dupa ce scapi de ele de "tunat"...nu mi-o lua in nume de rau...ia-o ca pe un sfat....bafta;)

Daca pot sa intreb VLAD daca u ai servisul ala de pe paris?Ai un passat gri???

draculas 26-10-06 10:11

la ce iti trebe eleron copile ? eleronul se foloseste la masinile cu rear wheel drive sau AWD pentru ca au nevoie de down force pentru aderenta la tine pe dacie daca tot vrei sa faci ceva pune un lipkit ca sa-ti apese botu masini in jos la viteza pentru mai multa aderenta , daca pui eleron o sa ai surprize

vlad_VSV 26-10-06 12:05

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 599202)
Daca pot sa intreb VLAD daca u ai servisul ala de pe paris?Ai un passat gri???

nu ...nu este al meu.....

ps: nu uita de ce ti-am zis sa faci:oops:

CJ02VDV 27-10-06 13:06

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 599474)
nu ...nu este al meu.....

ps: nu uita de ce ti-am zis sa faci:oops:

Deja mam apucat sa fac!dar ce elemente crom sa pun?Peste 1 zapt ma duc la cluj pentru sa repare chiloasa.Nu sti unde gasesc pe baieti ala cu fiat 500!!!???

vlad_VSV 27-10-06 14:18

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 600731)
dar ce elemente crom sa pun?

nu pune nici un crom deocamdata ...ce elemente de crom vrei sa pui...lasa croamele........da jos ce ti-am zis si mai vb dupa..sa mai pui poze cu masina sa vedem cum evolueaza;)

B-83-DAC 13-11-06 10:26

Va Rog Frumos Sa Pastrati Un Limbaj Decent Si Sa Nu Va Mai Vorbiti Urat, Altfel Va Anunt De Pe Acum Ca Postati Degeaba

floryn_fresh 26-12-06 16:21

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 565235)
spoilere de plastic ... 700.000
capota ... 7.000.000
evacuarile ... 4.000.000

sa vezi un astfel de kitch ... NEPRETUIT !

PENTRU RESTUL EXISTA MASTER CARD :)) :lol:

CocoT 28 04-01-07 11:41

Capota e super marfa....

03NGJ 07-01-07 09:48

:))) bani aruncati

Cr1Sty_xxl 07-01-07 10:13

Quote:

Originally Posted by 03NGJ (Post 688247)
:))) bani aruncati

posibil???

D.K.Smoke 08-01-07 12:54

Oribila masina ... mie cel putin nu imi place am vazuto pe la mine prin CJ e prea exagerata parerea mea ... Fara suparare!!!!!!

Aurelian 09-01-07 02:57

sal sunt nou pe aici dar am vazut discutiile si am zis sa spun si eu cateva cuvinte aici ,masina nu este chiar asa de rea sa tinem cont si de gustul omului nu ?

Cr1Sty_xxl 09-01-07 06:14

Quote:

Originally Posted by Aurelian (Post 690308)
sal sunt nou pe aici dar am vazut discutiile si am zis sa spun si eu cateva cuvinte aici ,masina nu este chiar asa de rea sa tinem cont si de gustul omului nu ?

Fiecare cu parerea lui..nu toti avem aceleasi gusturi:lol:

bafta

CJ02VDV 27-01-07 10:11

Va cer iertare pentru ca ma bag numa asa!Dar am niste probleme si nu stiu ca cum sale rezolv.Am o dacie care ar trebui sa doc la reviza!Dar masina are niste modificarii care nu cred ca osa treaca de reviza,si va cer sfaturile ca cum pot sa rezolv sa ma olologheze directia de serf si frana,si roti de 14??!!

D.K.Smoke 27-01-07 17:45

I don't have a clue ...

symy_nbg un break normal 17-02-07 14:03

deci masina e super najba , la o dacie din 89 sau de cand o fi aia nu prea i se sta ku kapota aia mai ales an starea an kare e , daca era cat decat restiliza poate zik poate ar fi mers , nu pre are dacia linii ptr asa o kapota , parerea mea

DACIA-Wrc 18-02-07 09:04

pe fiat500 il gasesti pe strada grivitei sau cum vi pe fabrici spre terapia cum ai trecut de pod faci prima la dreapta apoi a doua la dreapta si a 2-3-4 casa tot pe dreapta
ii o casa maronie cu etaj, in fata ii un land rover sau o toyota avensis sau un fiat punto portocaliu sau chiar fiatu 500 albastru :P

Medox 18-02-07 22:05

tot ii trageti voi cu capota aia,e faina dar nu merge la toate masinile.eu am vazut si la cielo si la solenza si la kadett, merge dar trebuie ca masina sa arate bine si in rest.daca ar cobori garda, si ar scoate bara din fata ca e prea taraneasca, poate ar arata altfel.
P.S. Imi plac "burlanele" :D

AAlpine1 26-02-07 17:54

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 586066)
Pozele Promise!!!!

mad max pietar style............

Bassu_SIV 02-03-07 07:59

mah tu n-ai mai terminat cu bataia de joc la saraca dacie???!!!!

Paul_(NooB). 03-03-07 21:17

domne foteva pe toti si scapam de greutati

gabitu2007 04-03-07 16:39

ce aveti voi cu batarnele daci nu stiu . daca omului ii place ,sa fie sanatos (sau nu isi permite alta masina si incearca sa o mai aranjeze putin )

gabitu2007 04-03-07 16:40

si sa sti ca nu ii sta bine schimbai (schimbai culoarea )

raveru 09-05-07 00:24

deci masina acuma e la mine si in realitate culiarea i sta foarte bine is 4 tobe pentru ca asa io placut si sincer ami place si mie si suna superb da sta bineinteles ca nu se aude in tobe ... spoileru spate se portiveste bine cel fata nu ca e de cn care intre timp sa si spart si capota si porbagaju sunt negre ca galbene nu se vede bine toate pragurile si alea erau galbene si nu aratau bine si inca ceva carei ala caresi face spoiler cu 600 de mi ma sincer acuma numa bataie de joc i de voi si nui faza ca nare omu bani sa asi ia masina ca are da daca aia io placut aia io placut da sincer acuma fintre toate daciile care leam vazut pe forumu asta si ma refer la 1300 arata cea mai bine asa ca nu va mai tot umflati in pene ca va puneti beculete ca dejaba

keemo 11-05-07 16:08

Dacia ...asta e kitch toata ziua ...combinatia galben-negru nu prea a reusit :)

ICE-M@N 14-05-07 20:57

negru cu galben o fost a mea cand o iesit din fabrica, o fost facuta pt taxi in Columbia, bineinteles i-am schimbat culoarea ca sincer nu prea mergea

raveru 15-05-07 15:07

da da in guturile omului nu te poti kaka apropo spoilerele alea au fost galbene si nu arata bine so ...
fiecare si-o face cum i place

keemo 15-05-07 15:14

Asta e... parerea me ...galben cu negru prea da bine....(repet parerea mea) poate ca propietarului ii place...comb. asa cum imi place mie combinatia .gri cu negru mat..fiecare cu parerea lui.Mai asteptam si noi cateva poze...sa vedem modificari recente..

Rasputin 15-05-07 16:56

Pur si simplu URATA.

raveru 16-05-07 01:20

lasa bine ca aveti voi masini barile
si impresii mari

IndyGG 06-03-08 00:04

daka la proprietar ii place...is bani lui oricum nu ai nostri...degeaba comentam noi ca omu daka vrea isi face masina si avion si el tot mandru ii dupa aia ca o depus munca respectiva

tu nu sti sa citesti data ultimului post? fi putin mai atent .. By Ja_Rule

kamikaze_ph 19-03-09 22:31

Lasa de dorit, dar daca tie iti place...

IndyGG 20-03-09 07:34

mie numi place...masina atata ca daka as avea o masina de asta nu mi-ar placea sa fiu criticat deloc...sa fie ea proasta sau buna numi place critica...mi se par chestii de babe si copii mici...fara suparare

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning