Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Stopuri clare, cu LEDuri, faruri Angel Eyes, IN.PRO, JOM (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/23954-stopuri-clare-leduri-faruri-angel-eyes-pro-jom.html)

hillo 23-09-06 13:28

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

ok. merci! am uitat sa-ti zic ca masina e combi.

metal_militia 23-09-06 15:00

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

pt seat codoba exista stopuri si faruri (in special angel eyes)?? mersi ;)

SAVYN 23-09-06 15:18

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK

Pt NISSAN ALMERA TECHNA aveti ceva (fata si spate)? daca da trimteti-mi va rog un e-mail sau un replay si informati-ma... as fi foarte interesant.
[email protected]

Carus3l 23-09-06 15:32

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK

ok, merci mult

TzOnE 88 23-09-06 16:06

SAlut...Pentru Skoda fabia gasesc si eu ceva.Stopuri cu leduri...?

Mario_Dub 23-09-06 16:49

ms, daca gasesti ceva anunta-ma si pe mine te rog

mihaimicron 23-09-06 17:49

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 561577)
Din pacate la FK nu sunt faruri pentru Renault 19.:sad:

Caut.... si te tin la curent.:!:

mersi ............................

nec74 23-09-06 19:26

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 561386)
In concluzie :

Stopuri clare cu LEDuri si faruri Angel Eyes de la FK automotive pentru aproape orice masina:

Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui:
"Am citit pe 4Tuning"
Tel. 0256 20.40.80 - LOGtuning - Timisoara

lipseste pag cu stopuri cu led pt BMW E 90....... Dak le-au scos deja, te rog sa ma anunti si pe mine
MULTUMESC

aByS 23-09-06 19:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by metal_milita (Post 562302)
pt seat codoba exista stopuri si faruri (in special angel eyes)?? mersi ;)

Din pacate pentru stopuri sunt disponibile doar cele clare.

Ti-am atasat poza.

cele pt CORDOBA mai mare de 1993; cele chrome costa 119.9E + Tva, la care se aplica promotia, iar cele blackchrome costa 129.9E + TVA, la care se aplica promotia
Celelalte pt CORDOBA mai mare de 1999, au un pret la fel cu cele de mai sus. la fel sunt 2 variante. Sa te uiti pe poza.

nec74 23-09-06 19:34

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 562630)
Din pacate pentru stopuri sunt disponibile doar cele clare.

Ti-am atasat poza.

cele pt CORDOBA mai mare de 1993; cele chrome costa 119.9E + Tva, la care se aplica promotia, iar cele blackchrome costa 129.9E + TVA, la care se aplica promotia
Celelalte pt CORDOBA mai mare de 1999, au un pret la fel cu cele de mai sus. la fel sunt 2 variante. Sa te uiti pe poza.

ATASEAZA si poza cu stopurile pt E90...... TE ROG......

aByS 23-09-06 19:46

Quote:

Originally Posted by SAVYN (Post 562327)
Pt NISSAN ALMERA TECHNA aveti ceva (fata si spate)? daca da trimteti-mi va rog un e-mail sau un replay si informati-ma... as fi foarte interesant.
[email protected]

Vezi ca ti-am trimis un mail. O sa te tin la curent.

aByS 23-09-06 19:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TzOnE 88 (Post 562400)
SAlut...Pentru Skoda fabia gasesc si eu ceva.Stopuri cu leduri...?

Numai stopuri normale pentru moment.

129.9E respectiv 139.9E + Tva, la care se aplica promotia .

daca mai apare ceva te anunt.

icatalini2005 23-09-06 19:56

pentru e30, modelul 1, ce stopuri aveti si ce faruri cu angel eyes? la ce pret? ms

aByS 23-09-06 19:59

Quote:

Originally Posted by nec74 (Post 562622)
lipseste pag cu stopuri cu led pt BMW E 90....... Dak le-au scos deja, te rog sa ma anunti si pe mine
MULTUMESC

Nu le-au scos, dar o sa te tin la curent.

nec74 23-09-06 20:06

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 562672)
Nu le-au scos, dar o sa te tin la curent.

NU MA UITA TE ROG ! MULTUMESC

aByS 23-09-06 20:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by icatalini2005 (Post 562669)
pentru e30, modelul 1, ce stopuri aveti si ce faruri cu angel eyes? la ce pret? ms

Pentru modelul E 30 sunt disponibile doar stopurile clare.

Iti atasez poza.

Pretul este intre 129.9E si 169.9 E + TVA, la care se aplica promotia.

adrianwow 23-09-06 21:26

salut.ma intereseaza stopuri cu leduri pt bmw e46 2003 pretul si timpul de livrare.multumesc mult.:-) :-) :-)

monk 23-09-06 22:06

pt leon nou ?

vlad_VSV 24-09-06 07:28

salut....m-ar interesa pt un fiat punto 2(model din 2001)...angel eyes(pe fond negru si chrome)....si stopuri cu leduri(tot asa fond negru si chrome)....daca ai ceva.....astept raspunsul tau...ms anticipat;)

aByS 24-09-06 07:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrianwow (Post 562785)
salut.ma intereseaza stopuri cu leduri pt bmw e46 2003 pretul si timpul de livrare.multumesc mult.:-) :-) :-)

Stopuri cu led-uri pt E46 sunt doar pana in 2000.
Stopurile clare, exista si pentru modelele peste 2001. Iti atasez poza. Pretul 169 E + TVA la care se aplica promotia.

aByS 24-09-06 07:43

Quote:

Originally Posted by monk (Post 562824)
pt leon nou ?

Pentru Leon-ul nou nu exista nimic in catalogul FK. Mai caut, si te tin la curent.

aByS 24-09-06 07:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 563037)
salut....m-ar interesa pt un fiat punto 2(model din 2001)...angel eyes(pe fond negru si chrome)....si stopuri cu leduri(tot asa fond negru si chrome)....daca ai ceva.....astept raspunsul tau...ms anticipat;)

Existe stopuri clare pentru Fiat Punto din anul 2001. Iti atasez poze cu 2 tipuri, pentru celelalte 2 neexistand inca poza diponibila, doar pret.

Pretul pentru stopurile clare este intre 129E si 139E + TVA, la care se aplica promotia.

Pentru restul variantelor o sa te tin la curent.

CED 24-09-06 08:46

2 Attachment(s)
pentru VW golf III:
- se pot monta stopurile cu leduri si farurile angel eyes fara sa apara probleme? Sint necesare modificari la sistemul electric al masini?
- este dificil montajul? - trebuie calificare speciala?
- care este diferenta intre modelele
FKFSVW091 si FKFS042065
Imi plac cele cu semnalizarea pe lateral dar nu am inteles ce vrea sa zica prin "no original FK angel eyes".

Florin D 24-09-06 09:49

Pt << FORD MONDEO >> (dupa 2001) sau << LAGUNA II >> puteti sa-mi comunicati daca aveti s t o p uri ?

Multzam anticipat

Paul 24-09-06 11:19

2 Attachment(s)
angel eyes pentru vw corrado ca in poze avetzi daca da la ce pretz...multzam anticipat! am pus 2 modele daca se poate detalii despre amandoua...

andrey17 24-09-06 12:08

Sall.Pt. un Ford Sierra Haionat exista ceva(Faruri,stopuri ceva)????:?: :?::rolleyes2 .Multumesc anticipat

adrianwow 24-09-06 15:18

salut.revin.......m-am uitat in catalog 'fk' si exista si dupa 2002.daca poti sa aduci da-mi si mie un raspuns.multumesc.:-)

Dakota 24-09-06 16:41

Salut!Ma intereseaza daca exista stopuri cu LEDURI pentru Laguna 2 din 2003, eventual si citeva poze + un pret estimativ,nu modelul face-lift!Adresa mea de mail este: [email protected]
Multumesc anticipat!

CatalinM6 24-09-06 18:47

pt un seat toledo 2003 ce preturi sunt?

aByS 24-09-06 21:12

Quote:

Originally Posted by CED (Post 563060)
pentru VW golf III:
- se pot monta stopurile cu leduri si farurile angel eyes fara sa apara probleme? Sint necesare modificari la sistemul electric al masini?
- este dificil montajul? - trebuie calificare speciala?
- care este diferenta intre modelele
FKFSVW091 si FKFS042065
Imi plac cele cu semnalizarea pe lateral dar nu am inteles ce vrea sa zica prin "no original FK angel eyes".

Se pot monta fara probleme. Nu se fac modificari la sistemul electric al masinii
Montajul nu este dificil.
Primul tip de far e original FK, celalalt e facut de parteneri FK. De aceea are si un pic alt cod.

aByS 24-09-06 21:16

Quote:

Originally Posted by Florin D (Post 563104)
Pt << FORD MONDEO >> (dupa 2001) sau << LAGUNA II >> puteti sa-mi comunicati daca aveti s t o p uri ?

Multzam anticipat

Nu sunt in catalogul FK. Te tin la curent. O sa mai caut maine si in alta parte.

aByS 24-09-06 21:26

Quote:

Originally Posted by adrianwow (Post 563458)
salut.revin.......m-am uitat in catalog 'fk' si exista si dupa 2002.daca poti sa aduci da-mi si mie un raspuns.multumesc.:-)

Ai dreptate, ,pt E46 din 2002 au aparut de curand 2 variante. Mi-a scapat. Sorry.

Sigur ca pot aduce. Cu urmatorul import. O sa te tin la curent.

aByS 24-09-06 21:41

Quote:

Originally Posted by Paul-VR6 (Post 563185)
angel eyes pentru vw corrado ca in poze avetzi daca da la ce pretz...multzam anticipat! am pus 2 modele daca se poate detalii despre amandoua...

Sa sti, ca pentru Corrado, am gasit in catalogul FK, doar stopuri clare. Daca mi-au scapat farurile, te rog sa-mi dai un cod, si-ti dau un pret.

aByS 24-09-06 21:48

Quote:

Originally Posted by andrey17 (Post 563231)
Sall.Pt. un Ford Sierra Haionat exista ceva(Faruri,stopuri ceva)????:?: :?::rolleyes2 .Multumesc anticipat

Din pacate la FK nu sunt. O sa caut maine si in alta parte. Te tin la curent.

aByS 24-09-06 22:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 563630)
pt un seat toledo 2003 ce preturi sunt?

Pentru SEAT Toledo am gasit doar faruri. Ele costa 269E + TVA, la care se aplica promotia.

Am atasat poza

ncs_balauru 24-09-06 22:27

pentru dacie berlina ai?

adrianwow 25-09-06 00:22

salut.adresa mea de mail este:[email protected] raspuns.....merci.:D :D :D

B-64-MVP 25-09-06 03:12

da pt logan ce ai???

stopuri sau faruri angel ai???

aByS 25-09-06 06:01

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 563946)
pentru dacie berlina ai?

Din pacate nu. As avea nevoie si eu.;)

aByS 25-09-06 06:09

Quote:

Originally Posted by adrianwow (Post 564138)
salut.adresa mea de mail este:[email protected] raspuns.....merci.:D :D :D

OK, am receptionat:D

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning