![]() |
Huso, da jos coardele de pe masina ca ne certam...dac-o zgarie sa vezi ce scandal fac :evil:
|
mai, a fost fain la arad. la show cel mai mult mi-au placut prelude si galantul negru. erau cu bun gust. in rest toate iti captau atentia prin culoare, dar calitatea finisajelor, la o analiza mai indeaproape ieseau la iveala unele \"erori\" sa spun asa.
cel mai fain a fost la carturi, era umeda pista, va dati seama ca a fost iuresh. |
MAXul a luat locu' 2...again... :(
|
salut!!!!!! da am luat locul 2, dar ma multumesc si cu asta va dati seama ce premii am primit statie sampenie si 2 fete frumoase nu-i fain ?? :lol: :lol: :lol:
|
tinand cont ca ai tras foloasele de pe urma muncii mele, consider ca fetele mi se cuvin mie...fa-le pachet si trimite-le la mine....REPEDE
|
las ca e bine si locul 2, felicitari akimoto/tekin. :wink:
si cine a luat locul 1? BMW-u ala de kid cu zece mii de evacuari? :lol: |
akimito stiu ca ai muncit mult dar asta e o sa muncesc si eu pentru masina asta si pe care fata vrei ???/
|
eu a-s sugera ca inainte sa ajunga la akimoto, sa treaca pe la mine la CTC (controlul calitatii). cabinet prospat deschis, curat. nu de alta dar sa fim siguri ca fetele sunt in regula. :P :P :wink:
|
Cluju o iesit pe 3 baieti!!!
|
salut...inainte sa vina mafia s-au invartit nishte baietzi cu mashinile pe griblura....langa hala....i-a filmat cineva....m-ar interesa filmuletzul...in special cel in care se invarte Porschele :D
guess why :) |
pola mea ma....vezi daca mai stateam acolo...na ce oameni...mosi de-a dreptu... :evil:
|
ba da trebuia sa ziceti ma , poate ne intalneam la o bere....
|
dap, asa este, greseala noastra... :oops:
imi cer scuze in numele tuturor membrilor TRR ca nu ai fost anuntat, nu se va mai intampla :no: |
mah nimeni cu filmuletzele alea ?
|
nope, din timisoara nu, cand faceati voi cerculete, noi faceam drifturi la karturi :D :wink:
|
Fratzilor, cine se ofera sa imi dea si mie niste poze?asa , mai multe ca pana primesc dela Sandu si de al Ervin...eu mi-am uitat aparatu.
felicitari tuturor pentru participare, indiferent de premiu sau altceva...bine ca s-a porganizat si la noi asha ceva...odata si odata.Sa sperman ca asta e doar inceputul. As vrea sa stiu clasamentul ca eu n-am mai avut cum sa ajung duminica la Arad si cam in ce au constat premiile. XOY n-a castigat nimic? :shock: va salut!!!! :shock: |
pe locu 2 la ce a iesit Prelude-ul, in ce a constat competitia?
|
nu a prea fost nici o competitie, aiai e faza...
se pare ca au votat cei de la cargo si inca 2 persoane...nici eu nu am inteles rea bine. parerea mea e ca era mai corect daca votau toti cei care au intrat la show...in orice caz bine ca s-a organizat o da ta sio data si la noi asa ceva...desi nu imi dau seama cum s-a votat legat de muzica , design si motor...ca matizu n-avea decat muzica...gaj-u numa design, ca motoru e mic si muzica nu e chair asa tare. Singura care isi merita locul e honda, care chiar arata bine si sde auzea chiar bine...si avea si 210 cai, sau cam asha ceva. Dar nu vreau sa fiu eu cel care critica...anyway la aspect estetic cel mai tare era calibra-ul, daca e sa vb de aspect... Voi care ati fost ce ziceti?care era ordinea dupa parerea voastra? Repet: SA NU SE SUPERE NIMENI PE MINE DACA EU CONSIDER CA CLASAMENTUL NU E CHIAR CEL CORECT.EU AM PAREREA MEA... si ceilalti pe a lor...ma bucur ca in sfarsit s-a organizat si in Romania o data si o data asa ceva...sa speram intr-un viitor stralucit ;)) :lol: 8) |
sincer eu nu asteptam sa iau locu 2 locu 1=calibra locu2=audi
locu3=HONDA dupa mine totdeuna HONDA vreau sa felicit pe akimoto a facut o masina superba 8) 8) |
mersi
cotetzu ala de calibra o luat locu 1 ? :evil: sa-i dai mortu cand il prinzi pe sosea |
nu a luat locu 1 asa ziceam eu :)) locu 1 a luat beamve cum zici tu :lol: :lol:
|
mda, ma asteptam sa aud cel mai rau posibil, si am auzit. acuma fara suparare, dar mie beamveuu ala nu imi place, si poate asta e din cauza celor 3 tobe (6 iesiri) care pe mine personal ma lasa cu un gust amar . asta e parerea mea
|
Inca ceva legat de bmw - nu va lasati pacaliti de nr de iesiri , 6...cine a facut poza cu tobele de aproape sa se uite de fapt cate tobe functioneaza...din cate stiu eu numai 3 sunt legate, din 6.
Proprietarul bmw-ului are acum in reparatii un calibra cu motor de 2,5 turbo...aia da masina.Bmw are numai motor de 1,8 sport de vreo 150 de cai.Puneti poze sau ziceti-mi ceva link de unde sa le iau Please!! :roll: |
eu tot mor dupa bruneta aia frumo :lol: 8) :shock: asa are niste buzee nu am cuvinte si inca ceva daca ala are calibra 2.5 turbo si eu o sa am golf r32 :twisted: :twisted:
|
am vazut sieu, ca o evacuare nici nu avea negreala pe ea :lol: . si intre tobe avea spuma, sa nu se atinga. in fine....
|
ce aiurea, voteaza ei asa cum vor...era frumos sa fii votat publicul...
are cineva poze cu bmw-ul asta extraordinar care a catigat? |
2 Attachment(s)
cam astea a-r fi maiestoasele tobe , se vede dak te uiti mai atent spuma dintre tobe. poza e facuta de pretenii mei la oradea tuning show.
si o poza cu masina mai in detaliu |
nu-i spuma, is samburi de cirese...
|
ah,ok, da am mai vaut poze cu BMW-ul asta, probabil a luat din cauza jantelor si a kitul wide-body, dar daca era un 318 fara nimic la motor, e cam stupid. Iar tevile alea sunt de kitch clar (chiar daca sunt remus)
|
Eu am tinut dejtele la toba si functiona 1 singura ..... restul sunt de backup ;)
Sau poate in timpul liber canta la nai baiatu' ... |
cate masini au fost expuse si au concurat?
|
:? bah daca va uitati a 2-a toba din stanga e luna frate! e mai curata ca si cand a luat-o din magazin :evil: ! iar spoileru marca kid ... care sa ma ierte dumnezeu se poate vedea pe toate modelele lu kid ... ma refer aici ca e la UNIVERSAL ... e un motiv suficient sa bata Prelude-ul! frate parca era vorba de uitat la motor , la aspect si muzica! ca aspect prelude-ul il bate detasat, iar ca motor ... la o liniuta ... ii da zece autobuze!
|
24 DE MASINI
|
da...bmw-ul e anabolizat ;) e doar asha de forma...calibra aia se vedea ca a fost taiata cu toporu :) shi era prea kitsch....eu zic ca prelude a fost cea mai tare apoi mitzubishi ala shi apoi 406-le....in rest mi s-au parut aiurea mashinile....era un golf acolo...inpopotzonat de numa numa...pe cand el e TDI shi il iau daciile cu volanta ushurata shi un carburator mai de doamne ajuta :D
totushi nu are nimeni filmuletzele alea cu cerculetzele pe griblura ? stiu sigur ca a filmat un tip...sunt tare curios cum se mishca porschele. |
Re:
Quote:
intradevar si Mitzubishi-ul ala era fain ... da a pierdut mult ca nu avea muzica! mie mi-a placut super mult masina ... serios! daca e sa fac un clasament ... e cam asa ... femeile alea multe si bune :eyebrow: ... Prelude ... Geff (Matizu albastru) ... Mitzubishi! |
nu stiu ce sa zic...pacat ca nu a votat publicu!
cat despre matiz...nu stiu ce v-a placut asa mult! e drept ca muzica era super tare si lucrata ca lumea de tot, dar...din cate am inteles cel care a venit cu matizu lucreaza cu fibra...si de aia avea portbagajul atat de aratos :) bmw a castigat probabil fiindca era bmw... oricum , ideea e ca nu sunt de acord cu podiumul cea mai tuned era honda...si sunet, si motor, so caroserie La motor ar mai fi ursuletzu ala...si ala avea motor beton.Pacat ca kitu de caroserie arata invechit...si cu muzica statea cam prost. Si 406 era facut fain,dar smabata nu a fost ala acolo savedem si interiorul si motorul. Daca era sa fie pe bune mai bine arata xoy decat gaj :)) si nu stiu de ce nu a ajuns si calibra pe podium, ca paint ca ala nu mai este in romania...macar cea premiu de onoare trebuia dat, pentru aspect. Ca muzica este in constructie si motorul e de 2000 cmc si 8 valve (se poate tuna usor, ca e Opel). Oricum as propune ca cineva cine are drept de admin sa puna o lista cu masinile si cei care au chef sa faca un top al lor...adica noi :)) sa votam una in cele 20 si ceva de masini care au fost prezente... Sunteti de acord? :twisted: Si inca ceva...unde-s pozele? |
da, asta vroiam si eu sa zic, daca poate cineva sa puna pozele ar fii calumea
|
oricum ,pimplex sa nu te astepti la ceva super
:)) nu a fot chiar beton dar e un inceput. ce nu inteleg este de ce nu a votat publicu'. in rest, ideea e buna, ar mai trebui organizate in tara asemenea manifestari...sa ne cunoastem si noi ca suntem inca destul de putini. pana am si eu masina...sa o tun :lol: vin cu prietenii. astept poze , ca maine le primesc si eu...de fapt nu sunt 100% sigur ca le primesc maine, ca mine numa duc cd-u. Si o sa incerc sa pun pe picioare situ ala cu tuning din Oradea. Pana atunci...salutare si respect. ;) |
da, te cred, doar sunt curios de concurenti, oricum n-a venit toata lumea ca sunt convins ca s-ar fii gasit peste 100 masini.
Intradevar ar trebui sa puna publicul sa voteze daca au fost numai 24 de masini. Nici aici nu voteaza ppublicul, exista un fel de juriu cu acreditari internationale in a judeca masini modificate, dar pana la urma tot publicul ar trebui sa voteze ca de multe ori ies niste kitchuri pe podium..... |
poze sunt pe forumul clubului afterdark......
va zic io ca nu au participat multe masini tari....nu toti au chef sa isi lase masina 2 zile acolo :> |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning