![]() |
Re: [Vand] Piese CIELO
grila cielo partea colorata o ai ?
lasami un pm cu pretul |
1 Attachment(s)
asa ceva gasesc la tine?
|
poti gasi tot spoilerul spate :)) cu tot cu armatura , fa doar un pret!
nu stiu despre ce grila vorbim...aia dintre faruri? daca despre aia discutam...unde-i partea colorata? |
Motorasele de la geamurile electrice pe spate sunt pe sufa sau normale?
|
care-i normalul si care-i sufa?
sunt pe sarma daca le pot spune asa, la fel ca cele de pe fata |
ai acuator de deschidere hayon? mi-ar trebui 2 dar e bun si unul pana la urma
|
te intereseaza si butoanele?
am actuatorul, fa un pret |
ofer 30lei pe unul:D
butoanele nu imi trebuie deocamdata....daca ai o poza cu ele... |
lasa adresa...
|
salut!! ai cumva un set de faruri?? si zimi un pret
|
au fost primele ce le-am vandut de pe masina la un domn din bucuresti !
|
solenoid porbagaj cielo?
|
1 Attachment(s)
Ansamblul de la stergatoare... de pe o parte,sau chiar aman 2..vezi in poza despre c vbesc.Pret?Mie mi sa rupt filetul si acum nu mai am stergator pe part drpta
|
pe tine te rezolv marti cand cobor la masina...
|
Ok ms.. ti`as multumi,astept sa ma anunti.Da`le jos fa`mi un pret si le`am luat!
|
am o prietena buna care are un deces in familie si pana joi dupa inmormantare tre sa ma ocup de ea.
butonul de dezaburire luneta, reglaj facruri, si mufele aferente sunt impachetate si pleaca spre constanta dar numa maine ca azi am aflat de aceasta problema doar dupa ce am facut coletul, altfel livrarea se amana pana joi! Domnul cu oglinzile daca mai este interesat il rog sa ma sune la 0741-17.44.58 ca l-am tot sunat si nu raspunde, coletul este facut de vineri dar nu l-am trimis pentru ca curierul nu a lucrat pana azi si as vrea sa stiu, le mai trimit sau nu? la fel si cu sistemul de stergatoare, il dau jos dar cand am timp, joi am itneles ca-i inmormantarea...deci dupa te ajut cu placere, scuze de intarziere, dar necazul nu vine cand vrei, vine cand nu trebuie!:!: |
Butonul de la dezaburire, reglajul farurilor si mufele aferente pleaca azi spre constanta.
Oglinzile pleaca azi spre buzau |
Sa nu uiti nici de mine..:)
|
nu uit...doar ca astea le aveam in casa, pt tine tre sa cobor la masina sa desfac alea.. dar n-am uitat
|
m-am uitat...are mancate nuturile alea de la stergator, il vrei asa ?
Sa nu uitam de restul pieselor, bord, scaune, banchete, puntea spate, motor, cutie de viteze, totul la super-pret! |
Jante nimic nu ai ?
Butoanele de ceata/avarii etc din bord le mai ai ? cu cat dai bucata sau toate ? Si proiectoarele le mai ai ? cat ? sunt clare sau normale ? |
ceata, avarii, temporizatorul stergatoare si proiectoare ti le dau in 25 ron daca pui banii pe card...daca nu 30 ron toate 4 butoanele.
Am 4 jante cu gume de iarna + 1 roata de rezerva cu ceva guma de vara, toate sunt pe 13 . Proiectoarele clare au plecat primele, apoi cele normale :P mai am fetele de uysi spate fara butoanele de geamuri electrice. mai am plasciturile care invelesc centurile alea de pe stalpi mai am bordul si plasticul din jurul bordului, toate astea le am pe balcon (mai putin gumele care sunt in garaj) sa spunem ca pentru butoane(daca nu sunt urgente) cand am drum prin oras ti le duc la posta romana (transportul costa mai mult decat piesele) cu plata in avans pe card daca te intereseaza alte piese intreaba |
Alex,merci pentru butoane si mufe.Astazi le-am primit.
Stima. PS nu ma uiti cu ce mai ai de Dacie;) |
pfuai ce rapid s-a trimis...
chiar azi am fost in pivnita si ... abia astept sa vad cum faci cu motorasele de cielo pe dacie :D |
Quote:
|
foarte interesant :))
iti dau caseta de servo, facem si directia? :)) |
Quote:
|
Butoanele sunt functionabile ? ( adica se aprind toate ledurile la ele ? sincer .. ca nu vreau sa le cumpar degeaba .. platim si pe card nu e probl
|
ultima data erau functionale, doar de pe masina functionala le-am dat jos...acu daca s-o stricat stand nu stiu si nu le mai pot proba
|
Quote:
|
cred ca se referea la alea mici mici din butoanele de la avarie,ceata, proiectoare...
|
Quote:
|
Am si eu o rugaminte celor care le trimit colete, sa le ridice in aceeasi zi sau in urmatoarea, pentru ca si eu am nevoie de bani sau imi sunt planificati in alta parte, nu sa tot sun la curier sa itnreb daca au venit banii sau nu.
Sper sa nu se supere careva...dar coletul a ajuns de vineri undeva si azi este joi si daca eu nu sunat tu uitai de el? adica ma suni si ma rogi sa ti-l trimit urgent si dupa o saptamana inca nu l-ai ridicat? si eu mai astept inca 4 zile dupa bani...daca erai corect ca mine si-i puneai pe card scapai cu 13 ron mai ieftin! sper sa nu se supere nimeni...dar cand am aflat ca dupa o saptamana nu s-a ridicat coletul m-am enervat ! |
Quote:
|
ii mancat nuturile unde pui stergatorul de la sofer? il vrei asa? ti-am trimis si mesaj privat
|
Salut, toba finala o mai ai, mersi?!
|
o am in pod, o tineam doar pentru itp-uri :P
cat oferi pe ea? |
In caz ca cineva face afaceri pe Bratu Marin din slatina va recomand cu caldura sa va vedeti de treaba, este neserios. Numarul de telefon de pe care suna este 0742-142.356
Daca va contacteaza Radu Dobrescu din Buzau este un tepar si jumatate. M-a sunat in data de 27 aprilie 2011 si m-a rugat urgent sa ii pun oglinzile de cielo pe curier si le ridica el de la sediu, ca lucreaza peste drum. Sa-i pun coletul cu ramburs ca nu merge la banca ca lucreaza pana la 19...ca o fii c-o pati. I-am trimis cu ramburs in ziua de 28, coletul a ajuns in buzau in 29 il sun in data de 2 mai (luni) si-l intreb...is bune, is ok? (cred ca asa am facut cu toata lumea la care am trimis, chiar si la cei care mi-au pus banii pe card in avans, nu cred ca am tepuit pe nimeni inca am sunat sa vad daca este ok) Il sun si-mi zice...ca stii ca curierul nu a ajuns numai vineri, sambata a avut treaba merge dupamasa in pauza, eu l-am sunat pe la 10-11 dimineata. Mno zic bine...si-i dau pace, revin cu un telefon joi pe la pranz fiind data de 7 sau 8 la care el: "ce bine ca m-ai sunat ca si uitasem ca mi-ai trimis ceva, lasa ca ma imbrac si ma duc acum ca azi sunt liber"! il sun ieri, evident, are telefonul inchis. azi ma suna cei de la fan ca am de platit 25ron transportul + taxa de 12 ron de neridicare a coletului + plata returului la sediul fan din cluj-napoca deci ca sa recuperez oglinzile, trebuie sa platesc 25ron dus+ 12 ron taxa de neridicare+25ron returul = 62 ron! Adica din 80 ron cat am cerut...eu pierd 62! buna afacere Sa nu uit, radu dobrescu din buzau suna de pe un numar si comanda de pe altul... 0769-753.412 ii numarul de pe care comanda ! Nu vreau sa jignesc pe cineva, dar pentru ca consider ca am fost corect cu toata lumea si cine m-a rugat sa-i trimit ceva i-am trimis, chiar si cand am primit banii in avans, puteam sa nu mai raspund la telefon, sau sa-i trimit altceva...am fost corect pana la capat, ma deranjeaza sa trimit ceva si apoi sa mi se spuna c-am uitat, cand la telefon spune ca are nevoie urggent ! +ca poate va mai fii suant careva de aceste 2 persoane si sa nu pateasca careva ca mine! Recunosc, este vina mea ca am mers pe incredere ! |
Ce mai ai din astea:
-burduf planetara+coliere -ceasuri bord -proiectoare+rama+becuri ? |
proiectoarele s-au dus cu tot cu rame, mai am ceasurile de bord burduful cu colierele.
mai am planetarele de pe masina, mai am ceva plasticaraie prin casa... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning