Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   New '74 Chevy Camaro in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/23851-new-74-chevy-camaro-bucharest.html)

florin_cars 22-11-06 14:12

Re: New '74 Chevy Camaro in Bucharest

da-mi te rog si mie un PM cu suply-eri tai de piese/documentatii k astept sa-mi intre un TRANS-AM BANDIT in posesie :lol: si tot fac sondaje printre furnizorii din state.

si tu esti imprastiat rau cu masinile :lol: :lol:
si eu ma gandeam sa-ti ofer vre-o 2-3 Fiat 600..(sau ma rog.. mormane de piese pt al tau :oops: ) da vad k n-ai unde sa le tii :lol:

sortex 22-11-06 15:10

asteptam acum sa vedem ce iasa:D
florin_cars ce tare e trans-am :| pff..ce tare era si filmu cu bandit:D

SSyr 24-11-06 09:47

Salut la toate lumea,

Florin, Pontiac Trans-am care apare in filmul "Bandit" este mecanic vorbind aproape la fel cu Camaro al meu da si tu mai multe detalii despre masina in ce stare este, ce motor ....alea alea....
Multe piese se potrivesc si de pe masini mult mai noi de exemplu caseta de directie este identica si la fel cu cea de Jeep anii 90-98, eu vreau sa modific sistemul de franre daca pot, sa imi pun ABS si discuri pe toate rotile caci degeaba ai putere daca nu poti sa opresti fierul.

sckhreech 24-11-06 11:38

daca va intereseaza piese pt masinile vostre aduse din USA pm pls.

Bafta multa

Doctorul 24-11-06 11:49

sucees cu masina ta,e prin putinele masini americane din romania

florin_cars 24-11-06 18:00

10 Attachment(s)
printre putinele "cunoscute" :lol:
sunt destule..peste 50 doar eu am "descoperit"..si n-am umblat mult..:)
dar sa speram k va fi printre putinele....restaurate si functionale din tara :wink: :)

EDIT:
uite-o pe cea care de 2 ani..ma chinui s-o fac sclava mea :oops: :lol::lol:

cateva poze...din toata colectia de vo' 30 :oops:
V8 4.9L cred..pt k 6.6L are alt hood scoop(cam 110-130CP)
an 79-81..acte SUA...mai mult nu stiu..pt k nici ownerul nu stie ...

Doctorul 24-11-06 18:02

da,mai sunt uitate si in ct sunt dar urate de tot,am vazut 2 care aratau frumos ,atat

daman 25-11-06 20:33

tare frate.mai pune si tu poze cu masina.aratane stadiul lucrarii ca eu cel puti n sunt tare curios

andy_x3m 25-11-06 21:40

doctore unde ai vazut u in cta muscle cars?!?
in afara de 2 capre shi alea cu carb de dacie sa nu consume... cam nimic
mai e un kadet faceut de plangi cu vorbe shi cam gata... din pacate
pace
shi pt omu' cu initiativa tot respectu l^:)^

Doctorul 25-11-06 22:53

unde am vazut,nush sigur locatia (pe unde o ia 43-ul spre gara) e una albastra,mai e una parcata in ciresica,si mai sunt iti spun eu,dar nu sunt in stare grozava:)

florin_cars 26-11-06 02:23

OFF-TOPIC
pai in C-ta una din capre..cea rosie...nu are carb de Dracia..iti spun sigur, aku se reface a doua oara..dupa viitura de anul trecut din Costinesti, mai este o Celica MK I(rosie) 1.6 2 carburi duble parca(necesita reparatii..dar exista :) ), mai este un Granada MK I alb(fost V6 3.0--motor unicat in Ro..dat la fier vechi pe vremea lu' ceasca :( )..din pacate motorizarea actuala e pt consum..si lasa de dorit..dar s-a muncit enorm la ea.... ceva Taunus 17m vre-o 2 bucati..in curs de restaurare la oameni cu bani(ambii patroni parca) si restul..nu le stiu :)

ON-TOPIC
dk iti permiti o alta galerie de admisie cu un carb quadri-corp, axa came mai agresiva..sau/si un blower ar fi de ajuns pt inceput :)

SSyr 27-11-06 11:23

dk iti permiti o alta galerie de admisie cu un carb quadri-corp, axa came mai agresiva..sau/si un blower ar fi de ajuns pt inceput

Cam la asta m-am gandit si eu, mai putin blower, as schimba si galeriile de evacuare + evacuari stanga dreapta in fata rotii spate eventual gura tobei sa iasa prin prag (asta ramane de studiat).

florin_cars 27-11-06 18:12

nu-ti trebuie tobe pe spate..americanii nu prea folosesc asa ceva :)
2 intermediare mai mari..sau glass pack-uri si atata...in rest teava de cel putin 6cm diametru, de obicei 7.5(3inch) :oops:.....si asa iti poti scoate si teava pe unde vrei tu..spate, prin aripa, prin prag..pe sub..:wink:

SSyr 27-11-06 21:32

Nu de idei duc eu (noi) lipsa ci de punerea lor in aplicare.

Parca as vrea sa nu fie foarte zgomotoasa tot timpul asa ca solutia este:
Una bucata Y pe evacuare cu o clapeta care sa poata dirija gazele din evacuare prin toba de esapament (normala cu rol de atenuare a zgomotului) sau direct afara pe unde vreau eu "..spate, prin aripa, prin prag..pe sub..".......

trafy-vr6 23-12-06 12:59

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 635364)
printre putinele "cunoscute" :lol:
sunt destule..peste 50 doar eu am "descoperit"..si n-am umblat mult..:)
dar sa speram k va fi printre putinele....restaurate si functionale din tara :wink: :)

EDIT:
uite-o pe cea care de 2 ani..ma chinui s-o fac sclava mea :oops: :lol::lol:

cateva poze...din toata colectia de vo' 30 :oops:
V8 4.9L cred..pt k 6.6L are alt hood scoop(cam 110-130CP)
an 79-81..acte SUA...mai mult nu stiu..pt k nici ownerul nu stie ...

frate eu zic ca nu are cum sa aibe doar 110-130CP.totusi e motor de 4.900 V8....cred ca are mai multi caluti

codrin44 23-12-06 14:31

pentru evacuari profesionale consulta www.sumitracing.com ..ai sa gasesti orice ptr. V8-ul tau. sunt foarte prompti si usor de contactat, platesti usor iar transportul e chiar de bunsimt. bafta!

George_P. 24-12-06 22:27

frate,in '74 cutie automata,geamuri electrice si aer conditionat:shock:

RESPECT frate,RESPECT !!

DR.ZOZO 25-12-06 14:29

10 Attachment(s)
sal.
vad ca mai sant pasinati de masinile americane,nu numai eu,prima mea masina americana am avuto acu 12 ani era un mercury cougar 67 care il mai am si acuma,printre ce multe pe care le mai detin,chevy inpala 59',ford grand marquie,camaroz28,cadilac sedam deville.
cateva poze din lucrarile mele.
in ce stare au fost mai bine nu pun ca va trece cheful de viata(erau oribile si incomplecte)

florin_cars 27-12-06 00:36

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 672294)
frate eu zic ca nu are cum sa aibe doar 110-130CP.totusi e motor de 4.900 V8....cred ca are mai multi caluti

intereseaza-te si mai vorbim trafy...sa nu crezi k toate V8-urile americane..aveau peste 200Cp, te inseli..putine sunt cele fabricate intre 76(cred) si 90 care au si acei 200Cp ;)
lipsa de petrol, taxele mari, primele norme pt emisii poluante..gandeste putin, analizeaza situatia de atunci, citeste niste specificatii la modele fabricate in acei ani si vei vedea k stiu ce zic:-)
110Cp..cred k are...da mi-e lene sa verific mai adanc...de la ultimul check pinet de acum 2 ani de cand am gasit-o..

Aaronnel^ 14-01-07 13:39

SSyr sa ne ti la curent cu tot procesul de restaurare... pana acum uitandu`ma la threadul tau parca vad o emisiune a lui Boyd Coddington de pe Discovery .
Spor la treaba

Claudiu.aka.Clappy 25-01-07 19:39

Ptr. dr. zozo .... deci ptr ceea ce le-ai facut masinilor tale eu te consider eroul meu bv bv bv ... un adevarat pasionat..

Iar ptr u ..bafta cu masina si sa o faci sa arate macar pe jumatate daca nu chiar la fel de bine cxa masinile dr.zozo...succes ;)

florin_cars 25-01-07 20:46

cam greu cu ce-i urezi tu..totul tine de finantze..si viziune...iar Zozo e...unic in felul lui..
oricum ..speram la un '74 Camaro, frumos macar si ..bine facut :D:D

andy_x3m 31-01-07 00:41

salz
intradevar sunt cateva mashininutze in cta cu veleitati de muscle car
faza tare e ca am vaut un, cred sau tind sa cred ca e vorba de un dodge charger..., impecabil, are prelata pe el mai tot timpul. masina este pe burada la service-ul ala non stop. incaodata cred ca e vd de un dodge nu am analizat'o foarte bine, dar cred ca o sa imi fac curaj sa ma bag in seama cu aia de la service. mai au parcat ceva american, nush ce e, dar aia e in stare mai jalnica, nu are faruri etc

KAY_ 14-03-07 23:14

2 Attachment(s)
Da mi si mie niste detalii cum ai comandat din america piese , manualu .....ce site si cum ai facut plata? Tata are un Buick Super 49 an 1949 motor 4.4L ,8 cil. linie 110 cp(din pacate bloc spart) si vrem sa ne apucam de treaba.

sa demontat tot de pe el , toata tabla , sasiu pt a se pregati de sablare, tapiteria se reface complet .... se va lua totu d la zero ... sistem de franare ,articulatie, alt motor (in cautare)...

boropan 14-03-07 23:19

foarte interesant ma bucur ca mai sunt pasionatzi...vezi te rog daca intradevar e dodge charger daca e de vanzare si in ce stare e...ms....

florin_cars 15-03-07 09:23

DOHC16 fain buick-ul..un prieten are masina din clipul lui Nicola "Dincolo de noapte" si ar avea nevoie de un motor Buick,
crezi k s-ar putea repara al tau? el nu are nevoie de performante...decat de unul original...deci l-ar interesa motorul:)

KAY_ 15-03-07 09:31

Motoru original de 4,4 L 8 cil linie e spart.Cel de la care am luat o a spart blocul , imposibil de reparat.

Si eu caut un alt motor pt ea. Buick ul din clipul lu Nicola e model 51-52 parca? Poate ma ajuti si pe mine sa fac rost de un motor generatie noua eventual un V8!

florin_cars 15-03-07 10:45

pai Buick-ul din clip, al prietenului meu e Buick Roadmaster 1956, acum e in reparatii majore...demontata de vreo luna si ceva..si se tot lucreaza.
Problema e k nu se mai pot omologa altfel de motoare, de alte marci..alte generatii..de aia ti-am cerut al tau...pt k stiu care e problema legala :D:D

saptamana trecuta a venit prietenul meu(reprezentant Retromobil pe jud Timis) de la Adunarea Generala a membrilor R.C.R. si regulile sunt tot mai nashpa..ce ni le impune statul..si dk vrem scutiri taxe..etc..si CVI(certif veh istoric) va trebui sa avem masinile 100% originale...si cu mot macar din aceeasi perioada, aceeasi linie de modele)

asa va iesi al lui..culoarea aceasta, tre' sa fie gata pana la vara..pt nunta fratelui sau :D
http://www.1motormart.com/gallery/56bck01.jpg

KAY_ 15-03-07 11:37

Pai uite cum e al meu:Cand a luat o tata prin 86-87 avea motoru spart si pe atunci alte posibilitati nu a avut decat de ai pune motor de Aro 2.4 diesel.A fost restaurata la vremea aia si a fost gata prin '90. A participat cu ea la raliu de la Sinaia vreo 2 ani la rand dupa care a vrut sa o vopseasca si asa a ramas :sad: .Lipsa banilor , timpului etc.....

Acum are ganduri mari cu ea ,deja ne am apucat sa o demontam complet, nu va fii gata cu toate piesele originale , se va merge mult pe piese noi (articulatie , sistem frana etc..) sper sa le comandam din America , sau dat niste mailuri pe acolo si au rapuns repede.Deci nu cred ca va fi scutita de nici o taxa:sad: ....apropo impozitu ne a venit pe 2007 19 mil .Prietenului tau cat are de plata pe 2007?? tot atat, sunt niste nemernici aia de la taxe si impozite !

Culoarea care a ales o este super , chiar cum se purta pe atunci , la al meu vreau sa fac o combinatie de rosu cu alb dak tii minte cum era pe pachetu de tigari Bastos .Poate imi dai si mie un pm cu datele de contact ale prietenului tau sau el dak are cont aici pls. Tata e cel care e pe meserie, avem un service prin Peris ,eu inka imi mai iau tubulare in cap , si ar fi excelent sa schimbam pareri mai ales la o asa masina .

P.S. Scuze de offtopic fac un topic nou la Alte Marci !

KAY_ 17-03-07 00:31

Da mi si mie un PM cu datele de contact ale prietenului tau te rog ,binenteles dak e si el de acord si poate ai si vreun link cu manual de reparatie?Thnxs

SSyr 18-03-07 18:42

Salutare la toata lumea,
Ma bucur sa aud ca mai sunt si alti "nebuni" dupa mostruleti americani, manualul l-am comandat de pe www.classicindustries.com super Ok cei de acolo rapizi............... bravo lor. Plata am facut-o cu un card Visa electron ........
Din pacate parca nu au piese pentru Buick.
Din cate stiu eu cei de la Old Timer Studio au 3 Buick-uri asemanatoare incearca si la ei.

KAY_ 19-03-07 00:20

Mersi mult , mai vroiam sa te intreb dak mai pui discuri si cum vei face.Si eu tre sa fac la fel ca am pe toate 4 rotile tamburi asa a fost masina. Le vei comanda din state sau le iei de la alta masina si le adaptezi...sunt tare curios . Thnxs again!

florin_cars 19-03-07 00:36

DOHC16 dk vrei sa obtii scutire de taxe...deci Atestat Vehicul Istoric atunci iti sugerez sa RESTAUREZI masina 100%, dk vrei s-o bricolezi/modernizezi gandeste-te la faptul k impozitele sunt enorme peste 3L ....peste 9mil lei/an :wink:
iar alt motor nu poti omologa decat de BUICK si care a fost pe acel tip de masina sau din acea perioada ...deci cauta-ti cum ti-am zis ceva powerplant de BUICK :D

Japo 22-03-07 08:18

Salutare SSry ! O vb f cunoscuta...vrem poze vrem poze :D :D ...MULTA BAFTA

Rasputin 23-03-07 15:14

Superb Camaro dar mie imi place Buick-ul.Astept poze cu el restaurat.

KAY_ 21-04-07 20:46

SSyr, nu ne mai clatesti si noua ochii cu ce ai mai facut la masina?Sunt tare curios sa vad in ce stadiu este !

GolfuletzS 14-05-07 20:32

nu imi vine sa cred :D ..... super tare si buicku...

am sperat ca odata... v`a creste piata americancelor si masinilor vechi la noi in romania .... adevarat ca , cu 2-3 flori nu faci primavara.. dar e un inceput

mikedima 10-07-07 15:11

Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!

sckhreech 10-07-07 22:30

Quote:

Originally Posted by mikedima (Post 991119)
Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!

pai da-ne si noua mai multe detalii, poze , etc

SSyr 11-07-07 10:02

Ce de americane in Alba Iulia, si primul camaro (ala galben-verzui) tot de acolo vine.
Momentan am doua gramezi de fiare de care nu prea am timp si..... asa ca eu unu nu multumesc, poate dai rotile separat caci cele originale de pe Camaro sunt din tabla.

All times are GMT +2. The time now is 09:57.

- Copyright 2026 4Tuning