![]() |
Re: cei mai buni tapiteri din cluj
5 Attachment(s)
poze cu lucrari...vb de a sine..pozele;)
|
booombastik,telefantastic...tapiteria e COOL dar pozele... ;da, pozele ar trebui sa faca parte integranta din tot ansamblul care se numeste auto,bag sama:lol:
ideea este ca orice lucru bun trebuie promovat |
Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama Lucreaza ieftin |
dupa 2 ani cred ca sior vnadut toti masinile ... :))
|
Stiu eu 2 persoane in Cluj care se ocupa cu tapiterii auto:
• Claudiu S. 0752-961.948 0745-824.933 • Raul O. 0722-214.151 |
Quote:
|
In Zorilor pe Pasteur nr. 76, respectiv pe Theodor Mihali nr. 23.
Din ce am vazut eu lucreaza bine ambii. Detalii legate de preturi nu pot sa dau pt ca nu am studiat problema, in plus e in functie de material etc. Va trebui sa ii sunati pt asta... si eventual pt a vedea lucrari executate. |
Eu cel putin tapiterii facute in cluj nu am vazut sa se ridice la standardul celor facute prin oradea sau arad.
Inca cei de aici folosesc cea mai proasta ata pentru coasere, ata care dupa o vreme sfasie materialul..Sincer pentru preturile care se cer aici pentru o manopera ok,dar materiale proaste si lipsa de folosire a unei ate profesionale si speciale de piele, as prefera mai bine sa merg pana in Debrecen la baietii de acolo sa fac un interior de nota 10 :) Asta e parerea mea Ps: si sa nu uitam ca sunt si mai ieftini!!! acolo un interior complet costa in jur de 800 de euro. Daca va amintiti fordul focus portocaliu de bihor de pe la expozitii cu interior alb/portocaliu super smecher, atat a costat 800 |
TRUE !!!!
|
Eu doar am pus datele de contact ale celor despre care stiu ca se ocupa cu asta in Cluj.
Nu stiu cu cat sunt mai slabi/buni/ieftini/scumpi decat cei din Arad, Oradea, Debrecen. Daca ziceti voi, asa e... nu combat. Nu cred ca e un efort asa mare ca cineva interesat sa sune sa ceara detalii sau sa vada lucrari, chiar daca e putin probabil sa descopere ce stie ca gaseste dincolo. |
Quote:
|
Salut! Poti sa-ti imbraci volanul in piele in someseni la baietii aia de langa podul de la ira. Lucreaza foarte bine si calitativ. Bafta!
|
Quote:
|
Re: Cei mai buni tapiteri din cluj
200-250 de lei era pe la sfarsitul verii anul trecut.
|
Quote:
Zorilor pe Pasteur nr. 76 Il stiu, Claudiu nu recomand la nimeni!! pret mare si calitate de lucru mica. Il cunosc personal am facut ceva lucrari la el si au tinut o luna (aprox) |
Re: Cei mai buni tapiteri din cluj
Ovidiu - 0743170924 numarul celui din someseni, personal nu am am avut tagente cu el dar am auzit ca lucreaza bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning