Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Cei mai buni tapiteri din cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23844-buni-tapiteri-cluj.html)

aldoadabass_wrs 08-03-08 14:53

Re: cei mai buni tapiteri din cluj

5 Attachment(s)
poze cu lucrari...vb de a sine..pozele;)

tonyca 08-03-08 20:21

booombastik,telefantastic...tapiteria e COOL dar pozele... ;da, pozele ar trebui sa faca parte integranta din tot ansamblul care se numeste auto,bag sama:lol:
ideea este ca orice lucru bun trebuie promovat

criska 30-07-10 14:32

Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama
Lucreaza ieftin

roby200687 05-08-10 16:10

dupa 2 ani cred ca sior vnadut toti masinile ... :))

Porcul 18-09-10 11:00

Stiu eu 2 persoane in Cluj care se ocupa cu tapiterii auto:

• Claudiu S.
0752-961.948
0745-824.933

• Raul O.
0722-214.151

MixMaster 21-09-10 01:34

Quote:

Originally Posted by Porcul (Post 3666122)
Stiu eu 2 persoane in Cluj care se ocupa cu tapiterii auto:

• Claudiu S.
0752-961.948
0745-824.933

• Raul O.
0722-214.151

Si niste detalii? Care lucreaza mai bine, care mai ieftin? Unde au ateliere?

Porcul 22-09-10 07:32

In Zorilor pe Pasteur nr. 76, respectiv pe Theodor Mihali nr. 23.

Din ce am vazut eu lucreaza bine ambii.
Detalii legate de preturi nu pot sa dau pt ca nu am studiat problema, in plus e in functie de material etc. Va trebui sa ii sunati pt asta... si eventual pt a vedea lucrari executate.

mihadiva 27-09-10 08:34

Eu cel putin tapiterii facute in cluj nu am vazut sa se ridice la standardul celor facute prin oradea sau arad.
Inca cei de aici folosesc cea mai proasta ata pentru coasere, ata care dupa o vreme sfasie materialul..Sincer pentru preturile care se cer aici pentru o manopera ok,dar materiale proaste si lipsa de folosire a unei ate profesionale si speciale de piele, as prefera mai bine sa merg pana in Debrecen la baietii de acolo sa fac un interior de nota 10 :) Asta e parerea mea

Ps: si sa nu uitam ca sunt si mai ieftini!!! acolo un interior complet costa in jur de 800 de euro. Daca va amintiti fordul focus portocaliu de bihor de pe la expozitii cu interior alb/portocaliu super smecher, atat a costat 800

alexufo 27-09-10 09:39

TRUE !!!!

Porcul 28-09-10 09:40

Eu doar am pus datele de contact ale celor despre care stiu ca se ocupa cu asta in Cluj.
Nu stiu cu cat sunt mai slabi/buni/ieftini/scumpi decat cei din Arad, Oradea, Debrecen. Daca ziceti voi, asa e... nu combat.
Nu cred ca e un efort asa mare ca cineva interesat sa sune sa ceara detalii sau sa vada lucrari, chiar daca e putin probabil sa descopere ce stie ca gaseste dincolo.

mihadiva 29-09-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Porcul (Post 3688215)
Eu doar am pus datele de contact ale celor despre care stiu ca se ocupa cu asta in Cluj.
Nu stiu cu cat sunt mai slabi/buni/ieftini/scumpi decat cei din Arad, Oradea, Debrecen. Daca ziceti voi, asa e... nu combat.
Nu cred ca e un efort asa mare ca cineva interesat sa sune sa ceara detalii sau sa vada lucrari, chiar daca e putin probabil sa descopere ce stie ca gaseste dincolo.

Nu vreau sa fac antireclama celor care se ocupa cu tapitat in Cluj, dar sincer, suntem o mana de oameni in Cluj, care facem tuning de cativa ani buni si ne-am lovit si noi la un moment dat de necesitatea unui tapiter bun si am vazut pe propria noastra piele ce inseamna un interior sub mediocru ca si calitate a lucrarii si a materialelor si un interior la nivel ridicat , de aceea , daca vreti un interior frumos,lucrat cu grija si care sa isi merite si ultimul ban , incercati in : arad,oradea,debrecen,budapesta, chiar si bucuresti (doar ca la bucuresti preturile sunt mult mai mari). Sa va interesati mult inainte de a merge in orice loc si neaparat sa vedeti lucrari, iar tot timpul puneti accent pe ce ata de coasere se foloseste si cum se intinde materialul pe scaune si cu ce.

dandipiese 08-11-10 07:23

Salut! Poti sa-ti imbraci volanul in piele in someseni la baietii aia de langa podul de la ira. Lucreaza foarte bine si calitativ. Bafta!

marius1984 12-01-13 15:15

Quote:

Originally Posted by dandipiese (Post 3793815)
Salut! Poti sa-ti imbraci volanul in piele in someseni la baietii aia de langa podul de la ira. Lucreaza foarte bine si calitativ. Bafta!

sal...nu stii cam cat ar costa imbracatul unui volan in piele...un pret aproximativ...ms

Lil' D 17-01-13 07:37

Re: Cei mai buni tapiteri din cluj

200-250 de lei era pe la sfarsitul verii anul trecut.

Jambo 02-06-13 12:00

Quote:

Originally Posted by Porcul (Post 3674993)
In Zorilor pe Pasteur nr. 76, respectiv pe Theodor Mihali nr. 23.

Din ce am vazut eu lucreaza bine ambii.
Detalii legate de preturi nu pot sa dau pt ca nu am studiat problema, in plus e in functie de material etc. Va trebui sa ii sunati pt asta... si eventual pt a vedea lucrari executate.

Zorilor pe Pasteur nr. 76 Il stiu, Claudiu nu recomand la nimeni!! pret mare si calitate de lucru mica. Il cunosc personal am facut ceva lucrari la el si au tinut o luna (aprox)

Jambo 02-06-13 12:05

Re: Cei mai buni tapiteri din cluj

Ovidiu - 0743170924 numarul celui din someseni, personal nu am am avut tagente cu el dar am auzit ca lucreaza bine.

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning