Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ford tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning.html)
-   -   Ford Focus ST ??? (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning/23824-ford-focus-st.html)

RazvanC4 16-04-07 23:48

Re: Ford Focus ST ???

Quote:

Originally Posted by Drakon (Post 852322)
De ce m-am temut n-am scapat. Am cumparat St-ul si m-am bucurat de el fix o saptamana. Dupa 1000 km in care nu am facut absolut nimic brutal cu masina, doar un drum pana la Bucuresti si alte trei prin judet, discul de ambreiaj a cedat. Am ramas impingand la ea intr-o intersectie din Constanta. Penibil!
Baietii de la service-ul Ford local au fost super de treaba, dar tot trebuie sa astept 14 zile lucratoare pana ajung piesele comandate...

Poate a facut primul proprietar ceva brutal cu ea! Oricum daca te bate gandul sa o tunezi: http://www.pumaspeed.co.uk/showdetails.php?id=421

VS-99-BYE 17-04-07 09:28

Quote:

Originally Posted by Drakon (Post 852322)
De ce m-am temut n-am scapat. Am cumparat St-ul si m-am bucurat de el fix o saptamana. Dupa 1000 km in care nu am facut absolut nimic brutal cu masina, doar un drum pana la Bucuresti si alte trei prin judet, discul de ambreiaj a cedat. Am ramas impingand la ea intr-o intersectie din Constanta. Penibil!
Baietii de la service-ul Ford local au fost super de treaba, dar tot trebuie sa astept 14 zile lucratoare pana ajung piesele comandate...

Cat te-a ajuns ST-ul?

Drakon 18-04-07 10:28

Masina a fost 23.776 euro , adica exact pretul de lista pentru o masina noua, dar fara optionale. Avand in vedere ca are optionale pe ea de circa 4000 euro, si ca nu am mai platit nici taxa de inmatriculare, mi s-a parut o afacere buna.
Daca voi mai pati o data treaba cu ambreiajul, chiar daca nu sunt adeptul liniutelor, voi vorbi la service sa platesc diferenta si sa-mi puna un disc Brembo, asa cum mi-a sugerat mecanicul care se ocupa de masina(omul chiar mi-a parut priceput si mi-a spus ca in opinia sa, discul standard e usor subdimensionat pentru puterea masinii).
Tuning de putere nu am sa-i fac, pentru ca oricum n-am folosit puterea maxima a masinii decat de vreo doua ori, odata pentru depasirea unui X5 si a doua oara pentru un Seat fumegator de 170 de cai.Ca incep baietii astia incep sa accelereze cand vad ca te apropii de coada lor...
Si nu va pot spune ce satisfactie meschina ai cand vezi x5-ul cel nou al bogatului cum se face mic in retrovizor..

RazvanC4 18-04-07 23:34

Quote:

Originally Posted by Drakon (Post 857825)
Masina a fost 23.776 euro , adica exact pretul de lista pentru o masina noua, dar fara optionale. Avand in vedere ca are optionale pe ea de circa 4000 euro, si ca nu am mai platit nici taxa de inmatriculare, mi s-a parut o afacere buna.
Daca voi mai pati o data treaba cu ambreiajul, chiar daca nu sunt adeptul liniutelor, voi vorbi la service sa platesc diferenta si sa-mi puna un disc Brembo, asa cum mi-a sugerat mecanicul care se ocupa de masina(omul chiar mi-a parut priceput si mi-a spus ca in opinia sa, discul standard e usor subdimensionat pentru puterea masinii).
Tuning de putere nu am sa-i fac, pentru ca oricum n-am folosit puterea maxima a masinii decat de vreo doua ori, odata pentru depasirea unui X5 si a doua oara pentru un Seat fumegator de 170 de cai.Ca incep baietii astia incep sa accelereze cand vad ca te apropii de coada lor...
Si nu va pot spune ce satisfactie meschina ai cand vezi x5-ul cel nou al bogatului cum se face mic in retrovizor..

Foarte haioase fazele cu Seatul fumegator si X5-ul bogatasului! Sa il stapanesti sanatos fara probleme de acum inainte! Ce culoare e? poate uploadezi si tu niste poze cu el!

Drakon 19-04-07 20:01

E albastra. Am sa-i pun si poze, dar deocamdata n-am ce sa pozez.Sper ca mai am cel mult o saptamana de asteptat.Au trecut deja trei...

Drakon 26-04-07 01:22

Revin cu vesti.... Alaltaieri am ridicat masina din service..Ieri am dus-o din nou pe platforma inapoi. Nu pot sa cred ce se intampla..Am avut pana acum 5 masini de serviciu , am facut cu fiecare peste 100.000 km si nu am patit niciodata asa ceva.Si cand imi cumpar si eu prima masina personala..
De data asta motorul s-a oprit in mers din cauza ca s-a supraincalzit. Si mergeam linistit cu 80-90 la ora, nu va imaginati ca eram pe vreun circuit.

dracushorul 03-05-07 21:00

imi plae mult st ala portocaliu

KYL 03-05-07 22:48

Ai aflat din ce cauza s-a supraincalzit?

Drakon 08-05-07 19:04

Cica are chiulasa un por si prin care a intrat antigel in cilidri. Imi vor schimba chiulasa cu totul, dar alte 14 zile lucratoare..si masina are 2300 km la bord.Ma intreb ce naiba mai urmeaza sa pice..

NWZeu 08-05-07 22:43

ceva foarte dubios s-a intamplat cu aceasta masina, "o reparatie" facuta in graba (sperand sa tina cat mai mult), insa a picat, imi pare rau pentru tine iar de jegosii aia care au vandut-o, pune-i sa plateasca sa le iasa pe nas pentru gestul pe care l-au facut.

KYL 10-05-07 13:50

Sa speram ca nu o sa mai cada nimic.
S-ar putea totusi sa mai cada senzorul de la pedala de acceleratie, eu asta am patit si am ramas si eu cu ea in mijlocul intersectiei(verry embarasing moment)

darkul 13-05-07 23:22

Salutare posesorilor de ST. Daca doriti o alarma originala Ford cu o cheie briceag tot Ford contactati'ma. Imi pare rau pentru problemele care le ai cu masina Drakon

zetemte 21-05-07 15:03

Nu as cumpara nicio data masina de test drive ... mai ales care e una sportiva ...

UNLORD 22-05-07 20:03

Quote:

Originally Posted by zetemte (Post 912136)
Nu as cumpara nicio data masina de test drive ... mai ales care e una sportiva ...

Ai facut vreo modificare la al tau pana acuma? :)

zetemte 23-05-07 09:51

un pic ... acuma incep ;)

UNLORD 23-05-07 20:50

Bafta la modificari! Am vazut ca activezi pe focusstoc.com! E destul de util siteul ala (aviz tuturor posesorilor de ST).

zetemte 24-05-07 16:05

Mersi! Da siteul e foarte bun pentru orice posersor Focus ST!

TheMaax 10-06-07 02:26

Bahi baieti lasa-ti gluma, masina aia e o ucigasha in mainile unuia care nu stie cei aia viteza! Se confirma existenta unei in Ploiesti a patronului de la prolesing, portocalie! La demaraj depaseste Mustangul ( nu stiu exact anul dar e din 2005 sigur) deci tot ce se poate spune si scuza-timi vulgaritatea fuck the rest!!!!!!!!!!!!!

autoad 12-06-07 10:57

ce ziceti de masina asta http://www.autoad.ro/anunt-auto-vanz...itro-Alba.html

UNLORD 04-07-07 17:57

Quote:

Originally Posted by Drakon (Post 891040)
Cica are chiulasa un por si prin care a intrat antigel in cilidri. Imi vor schimba chiulasa cu totul, dar alte 14 zile lucratoare..si masina are 2300 km la bord.Ma intreb ce naiba mai urmeaza sa pice..

Ai reusit sa te bucuri de masina?

pharaon 27-07-07 14:51

Au mai aparut ST-uri noi?

CaparoT1 01-08-07 14:56

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 1017129)
Au mai aparut ST-uri noi?

M-am tinut un timp dupa unul portocaliu in 5 usi probabil din constanta, in drumul spre bucuresti!

silviu_tun 10-08-07 22:36

zetemte ti-ai mai pus intercooler ?

Drakon 12-08-07 12:31

Poate va era dor sa mai stiti de masina mea..Am mai bine de o luna de cand am luat-o din service si am si facut vreo 4500 de km, urmare a unui concediu in Grecia. Sunt foarte multumit de ea, o masina cu adevarat polivalenta.Poti sa o rupi prin oras consumand 25 la suta, sau poti sa iti iei prietenii si bagajele si sa mergi in concediu linistit consumand 10 la suta.Depasirile sunt floare la ureche, in curbe parca merge pe sine si uita ca tu trebuie sa te agati de volan ca sa rezisti inertiei.
Grecii sunt absolut innebuniti dupa hot-hatch-uri, nu am vazut atat de multe in nici o alta tara europeana. Ma plictisisem sa tot salut posesorii de St-uri sau sa numar Citroen-urile Vts.

dragos 89 13-08-07 15:22

sunt mai multe ... numai in bacau sunt vreo 2 care circula

sorin15 30-08-07 17:36

Tocmai, am comandat acum doua zile unul, dar trebuie sa mai astept cam trei luni pana o sa-l vad.:cry:
Asa ca, ne mai auzim pe aici.

pharaon 30-08-07 17:53

Quote:

Originally Posted by sorin15 (Post 1073171)
Tocmai, am comandat acum doua zile unul, dar trebuie sa mai astept cam trei luni pana o sa-l vad.:cry:
Asa ca, ne mai auzim pe aici.

Ce culoare este? Sa il stapanesti sanatos!

sorin15 30-08-07 18:48

Pai e potocaliu si tapiteria e de piele.
Personal nu l-am vrut portocaliu(din cauza pretului), dar asta a fost conditia sotiei:daca totusi e masina asta atunci sa fie Electric Orange.:lol:
Cu intervalul dintre revizii si costul aprox. al uneia cine ma poate ajuta?

KYL 11-09-07 09:04

Te ajut eu luna asta dupa ce merg la revizie
Sa o stapanesti sanatos!

sorin15 12-09-07 21:30

Quote:

Originally Posted by KYL (Post 1093363)
Sa o stapanesti sanatos!

Multumesc.

UNLORD 20-09-07 19:56

Quote:

Originally Posted by KYL (Post 1093363)
Sa o stapanesti sanatos!

Tu cand iti prezinti ST-ul? Cu niste poze eventual! Ce modificari i-ai adus?:)

cosmin... 23-09-07 01:22

eu va pot spune ca in timisoara sunt 2 albe, una din ele are xenoane,dungile negre si cd sony care a fot 27000.dar ce spuneti de noul st de 300 cp???

KYL 23-09-07 14:34

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1110569)
Tu cand iti prezinti ST-ul? Cu niste poze eventual! Ce modificari i-ai adus?:)

cu niste poze pot sa il prezint, modificari inca nu are, urmeaza dupa revizie;)
revizia e pe 28

sorin15 05-10-07 21:31

Quote:

Originally Posted by KYL (Post 1114571)
cu niste poze pot sa il prezint, modificari inca nu are, urmeaza dupa revizie;)
revizia e pe 28

Inca nimic, dupa revizie?

KYL 09-10-07 10:17

sorry de intarziere
revizia a costat 653 RON, dupa parerea mea ieftin

sorin15 09-10-07 11:25

Multumesc,

Da e chiar putin, dar la cati km a fost facuta revizia?
A fost doar schimbul de ulei si filtru?

KYL 09-10-07 20:00

in banii astia au intrat urmatoareleL: ulei, filtru aer, filtru ulei, filtru polen, o piulita si manopera.
revizia a fost facuta la 12.500 km

cheet 10-10-07 01:03

nu trebuia la 15 000? eu am o revizie moca la 2500, si urmatoarea la 15000

NWZeu 10-10-07 01:04

intervalul se face in numarul de kilometrii sau an, cand se "activeaza" una din cele 2 te duci la inspectie, altfel pierzi garantia.

KYL 10-10-07 11:56

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1141825)
intervalul se face in numarul de kilometrii sau an, cand se "activeaza" una din cele 2 te duci la inspectie, altfel pierzi garantia.

exact!
si eu am avut la 2500 km o revizie gratis, iar la cea de 15.000 km am ajuns mai devreme pt ca masina a implinit un an in septembrie.

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning