![]() |
Re: Ford Focus ST ???
Quote:
|
Quote:
|
Masina a fost 23.776 euro , adica exact pretul de lista pentru o masina noua, dar fara optionale. Avand in vedere ca are optionale pe ea de circa 4000 euro, si ca nu am mai platit nici taxa de inmatriculare, mi s-a parut o afacere buna.
Daca voi mai pati o data treaba cu ambreiajul, chiar daca nu sunt adeptul liniutelor, voi vorbi la service sa platesc diferenta si sa-mi puna un disc Brembo, asa cum mi-a sugerat mecanicul care se ocupa de masina(omul chiar mi-a parut priceput si mi-a spus ca in opinia sa, discul standard e usor subdimensionat pentru puterea masinii). Tuning de putere nu am sa-i fac, pentru ca oricum n-am folosit puterea maxima a masinii decat de vreo doua ori, odata pentru depasirea unui X5 si a doua oara pentru un Seat fumegator de 170 de cai.Ca incep baietii astia incep sa accelereze cand vad ca te apropii de coada lor... Si nu va pot spune ce satisfactie meschina ai cand vezi x5-ul cel nou al bogatului cum se face mic in retrovizor.. |
Quote:
|
E albastra. Am sa-i pun si poze, dar deocamdata n-am ce sa pozez.Sper ca mai am cel mult o saptamana de asteptat.Au trecut deja trei...
|
Revin cu vesti.... Alaltaieri am ridicat masina din service..Ieri am dus-o din nou pe platforma inapoi. Nu pot sa cred ce se intampla..Am avut pana acum 5 masini de serviciu , am facut cu fiecare peste 100.000 km si nu am patit niciodata asa ceva.Si cand imi cumpar si eu prima masina personala..
De data asta motorul s-a oprit in mers din cauza ca s-a supraincalzit. Si mergeam linistit cu 80-90 la ora, nu va imaginati ca eram pe vreun circuit. |
imi plae mult st ala portocaliu
|
Ai aflat din ce cauza s-a supraincalzit?
|
Cica are chiulasa un por si prin care a intrat antigel in cilidri. Imi vor schimba chiulasa cu totul, dar alte 14 zile lucratoare..si masina are 2300 km la bord.Ma intreb ce naiba mai urmeaza sa pice..
|
ceva foarte dubios s-a intamplat cu aceasta masina, "o reparatie" facuta in graba (sperand sa tina cat mai mult), insa a picat, imi pare rau pentru tine iar de jegosii aia care au vandut-o, pune-i sa plateasca sa le iasa pe nas pentru gestul pe care l-au facut.
|
Sa speram ca nu o sa mai cada nimic.
S-ar putea totusi sa mai cada senzorul de la pedala de acceleratie, eu asta am patit si am ramas si eu cu ea in mijlocul intersectiei(verry embarasing moment) |
Salutare posesorilor de ST. Daca doriti o alarma originala Ford cu o cheie briceag tot Ford contactati'ma. Imi pare rau pentru problemele care le ai cu masina Drakon
|
Nu as cumpara nicio data masina de test drive ... mai ales care e una sportiva ...
|
Quote:
|
un pic ... acuma incep ;)
|
Bafta la modificari! Am vazut ca activezi pe focusstoc.com! E destul de util siteul ala (aviz tuturor posesorilor de ST).
|
Mersi! Da siteul e foarte bun pentru orice posersor Focus ST!
|
Bahi baieti lasa-ti gluma, masina aia e o ucigasha in mainile unuia care nu stie cei aia viteza! Se confirma existenta unei in Ploiesti a patronului de la prolesing, portocalie! La demaraj depaseste Mustangul ( nu stiu exact anul dar e din 2005 sigur) deci tot ce se poate spune si scuza-timi vulgaritatea fuck the rest!!!!!!!!!!!!!
|
ce ziceti de masina asta http://www.autoad.ro/anunt-auto-vanz...itro-Alba.html
|
Quote:
|
Au mai aparut ST-uri noi?
|
Quote:
|
zetemte ti-ai mai pus intercooler ?
|
Poate va era dor sa mai stiti de masina mea..Am mai bine de o luna de cand am luat-o din service si am si facut vreo 4500 de km, urmare a unui concediu in Grecia. Sunt foarte multumit de ea, o masina cu adevarat polivalenta.Poti sa o rupi prin oras consumand 25 la suta, sau poti sa iti iei prietenii si bagajele si sa mergi in concediu linistit consumand 10 la suta.Depasirile sunt floare la ureche, in curbe parca merge pe sine si uita ca tu trebuie sa te agati de volan ca sa rezisti inertiei.
Grecii sunt absolut innebuniti dupa hot-hatch-uri, nu am vazut atat de multe in nici o alta tara europeana. Ma plictisisem sa tot salut posesorii de St-uri sau sa numar Citroen-urile Vts. |
sunt mai multe ... numai in bacau sunt vreo 2 care circula
|
Tocmai, am comandat acum doua zile unul, dar trebuie sa mai astept cam trei luni pana o sa-l vad.:cry:
Asa ca, ne mai auzim pe aici. |
Quote:
|
Pai e potocaliu si tapiteria e de piele.
Personal nu l-am vrut portocaliu(din cauza pretului), dar asta a fost conditia sotiei:daca totusi e masina asta atunci sa fie Electric Orange.:lol: Cu intervalul dintre revizii si costul aprox. al uneia cine ma poate ajuta? |
Te ajut eu luna asta dupa ce merg la revizie
Sa o stapanesti sanatos! |
Quote:
|
Quote:
|
eu va pot spune ca in timisoara sunt 2 albe, una din ele are xenoane,dungile negre si cd sony care a fot 27000.dar ce spuneti de noul st de 300 cp???
|
Quote:
revizia e pe 28 |
Quote:
|
sorry de intarziere
revizia a costat 653 RON, dupa parerea mea ieftin |
Multumesc,
Da e chiar putin, dar la cati km a fost facuta revizia? A fost doar schimbul de ulei si filtru? |
in banii astia au intrat urmatoareleL: ulei, filtru aer, filtru ulei, filtru polen, o piulita si manopera.
revizia a fost facuta la 12.500 km |
nu trebuia la 15 000? eu am o revizie moca la 2500, si urmatoarea la 15000
|
intervalul se face in numarul de kilometrii sau an, cand se "activeaza" una din cele 2 te duci la inspectie, altfel pierzi garantia.
|
Quote:
si eu am avut la 2500 km o revizie gratis, iar la cea de 15.000 km am ajuns mai devreme pt ca masina a implinit un an in septembrie. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning