![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
normal ca o fac iti dai seama!...o sa revin cu poze pe parcurs cu tot ce fac la ea si ce schimb nou!...stopuri, culoare, etc...etc...
|
3 Attachment(s)
CUMPAR BARA SPATE STOCK SAU CUSTOM, HAION COMPLECT, STOPURI LED, ANGEL EYES(BLACK), TOATE DORESC SA FIE PERFECTE!!! NU CONTEAZA CULOAREA, ASTEPT OFERTE CU PRETURI REALE NU DIN ALTE DIMENSIUNI!atasez si cateva poze pentru o idee!
|
3 Attachment(s)
ceva mai nou...filmuletele cum se incarca? am 2 mici filmulete cu evacuarea
|
frumoas amasina
vezi ca se mai vede putin pe bara....`Adu-ti aminte de Somes :)):)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am inceput reparatiile la masina! am inceput cu un set de triple clare identice cu cele anterioare FK Black, o sa postez cu fiecare piesa in parte cand si cum o achizitionez:D
|
8 Attachment(s)
Doua fete mici!
|
cine are pleoape pentru stopuri?:P
sunt interesat astept oferte:D |
foarte frumoasa masina....asteptam modificarile programate.
Foarte tare "inchiderea" la portbagaj dupa incidentu cu blonda.... Pleoapele alea pe stopuri.....nu comentez ca doar e a ta si e frumos ce iti place. In rest cat mai multi Km fara reparatii nici la tine nici la ea8) |
Quote:
|
frumoase stopurile , cat ai dat pe ele ca imi plc
|
Quote:
|
ceva nou?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
În sfârșit după 8 luni de așteptări am reușit să readuc mașina pe șosele!!!...o să postez câteva poze de sezon, și cu placa de la ambreiaj facută praf în 2 nopți, urcând și coborând popasul Gutâi cât de brutal posibil!:D asta inainte să ningă!:D
|
Ce fel a putut ceda placa de presiune:shock:
|
mergi cumva cu piciorul pe pedala de ambreiaj? mie imi pare decalita placa aia.....:rolleyes2
|
Quote:
|
frumoasa rau masina .. arata prea bine sa ai grija de ea nu o mai forta :P:D ...
|
frumoasa masina... ceva noutati? ai mai facut ambreiajul?
|
da am facut ambreajul cam de 2 saptamani+schimbul ulei si filtru:D, mi-am luat o pereche de faruri angel eyes si xenon 6000k, urmeaza sa le montez dar inca nu sunt sigur daca acum, sau dupa ce va vopsi masina integral si ca la carte!:D
|
abia astept sa vad cum o sa arate cu angel-eyes si xenon.... ce culoare vrei s-o faci? tot asa sau e secret? ;)
|
nu stiu ca am mai multe variante de culoare, combinatie intre 2 culori! visiniu-negru mat, mov-negru mat, roz negru mat, portocaliu negru mat!:D inca ma mai gandesc, ma consult cu prietena!:D...
|
as opta pt portocaliu-negru.... nici un caz roz(parerea mea) cel mai simplu ar fi sa rogi un coleg sa-ti faca un virtual tuning.....
|
inca ma mai gandesc, mai am timp inca 3 luni aproximativ:rolleyes2:D
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu masina dupa incident!:D urmeaza sa-i scot rama de la numar, sa o prind direct, sa renuntat la pleoapele vechi, care oricum sau spart in urma incidentului nefericit!:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
haion clean look fara emblema, urmeaza si broasca luata jos, si antena aluminiu:D
|
sunt bune de cv antenele astea in comparatie cu originalul?am vazut in multe locuri de vanzare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa masinuta sa ai grija de ea ... si parerea mea ar fi sa nu o impopotonezi cu spoilere si eleroane...mai bine ii faci ceva subtil pentru ca o sa arate de 10 ori mai bine ;) spor la lucru in continuare si mai pune poze noi
Dupa desenul asta ai tot venit...om de incredere esti tu? :lol: Attachment 2390741 |
Quote:
|
Frumoasa masina, dar dupa mine ar merge alta toba. Bafta!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca tot au trecut Sfintele Paste...sa trecem la "TREABA"!...asta-mi mai lipsea o cutie noua:D
|
Cum ai reusit asemenea "performante"?
|
Quote:
|
nu am facut nimic doar cat sa auzit ceva pocnituri cand schimbam vitezele venind de la Targu Lapus, lovitura daca te uiti bine si atent, vine din interior spre exterior! diferential, pinioane etc...adica cutie noua intr-un cuvant!:D
|
Foarte frumoasa bertonela :lol: , dar reusesti sa o accidentezi prin locuri diferite ambreiajul acum cutia ?:shock:
imi place ideea cu evacuarea pe 2 parti asteptam sa o vedem pe viitor Te-ai hotorat ce culoare va fi? ar merge portocaliu-negru mat 8) Hai cu pozele cu xenonul :twisted: stima, Ciprian. |
Quote:
Quote:
|
De ce nu cauti una Sh?Scapi mai ieftin..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning