Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Propuneri moderator Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/237577-propuneri-moderator-piatra-neamt.html)

ReLLaXX 04-02-11 21:19

Re: Propuneri moderator Piatra Neamt

Ce bine era daca erati alaturi de Alin cand chiar avea nevoie de sprijin... In fine.

morpheusmaster.... Interventiile tale sunt fie interpretate gresit, fie ignorate, fie....inutile. Nici eu nu inteleg mare lucru din ele. Hai totusi sa-i lasam pe cei din Piatra sa aleaga, daca vor si daca pot. Forumul asta este exact ce fac userii din el. Cu moderatorii in frunte.

Incercati sa pastrati discutia on topic, din momentul asta stergem ce e irelevant (o sa fac curatentie si pe restul paginilor).

Bafta!

sony_cristi 04-02-11 21:33

sony_cristi

DarkNight_Racer 05-02-11 09:21

Pe Khristy cu siguranta il propun ca moderator!

ReLLaXX 05-02-11 18:12

1) K3nzo - Nu vad sa fii din Piatra Neamt, nu vad cu ce te priveste topicul. Esti complet pe langa subiect cu presupunerile si ar trebui sa ai grija mare la modul de exprimare fata de ceilalti participanti la discutie. Mai incearca o iesire de acest gen si iti ofer o vacanta de cateva zile. Sper sa nu ai nick-ul asta pe post de clona, ca in cazul asta iti ofer mai multe vacante permanente.

2) GhostRider63 - Nu esti pe lista celor care vor decide ce e bun si ce e rau. Sper ca te-am scapat de o grija.

3) Khristy - Nu vad sa ai vreun motiv de stres. Sunt sigur ca poti sa-ti folosesti energia in ceva mai constructiv.

4) ghici_robert - Iti respect munca si iti citesc site-ul, dar iti propun un mic deal. Pastrezi link-urile din semnaturi cu conditia sa nu faci cate o trimitere la pagina respectiva de fiecare data cand se iveste ocazia, in cazul de fata nejustificat. Esti jurnalist, ia situatia de fapt si de drept. Nu exista nici o lupta pentru functia de moderator. Nici macar moderator nu exista. ;)

Alin nu mai este moderator si momentan nu o sa mai fie. Daca mai doriti sa exprimati aceasta optiune puteti sa va asteptati sa va sterg posturile (off topic sau inutil, mi-e tot una). Nu actionati cu impresia ca daca propuneti un nume de cateva ori se si intampla ceva. Momentan se cauta optiuni. De acolo pana la o decizie, mai este.

Pastrati discutia on-topic. Propuneri pentru functia de moderator pe sectiunea Piatra-Neamt. Sa-si exprime parerile oamenii care au legatura cu sectiunea, utilizatorii de fapt si de drept. Orice abatere din punctul asta se sanctioneaza cu warn si ban. Aveti ceva de comunicat, astept mesaje private.

Bafta!

ReLLaXX 05-02-11 18:17

PS: k3nzo... ti-am facut verificarea dupa IP. Pe asta primesti un ban acum. Foloseste celalalt nick, de care te scap la urmatoarea iesire. Bafta!

GhostRider63 05-02-11 18:33

Raspuns pentru Khristy

Stai linistit nu am nimic cu tine, nici macar nu te cunosc, doar am spus ca nu esti bun pentru a fi moderator din cauza inactivitatii pe acest forum.Un moderator trebuie sa fie activ pe forum.

@ ReLLaXX - Doar mi-am dat cu parerea, stiu ca nu sunt eu in masura pentru a decide acest lucru.Parerea mea este ca e mult mai bine sa faci un poll cu userii propusi.

ReLLaXX 05-02-11 18:48

Quote:

Originally Posted by GhostRider63 (Post 4056389)
Raspuns pentru Khristy

Stai linistit nu am nimic cu tine, nici macar nu te cunosc, doar am spus ca nu esti bun pentru a fi moderator din cauza inactivitatii pe acest forum.Un moderator trebuie sa fie activ pe forum.

@ ReLLaXX - Doar mi-am dat cu parerea, stiu ca nu sunt eu in masura pentru a decide acest lucru.Parerea mea este ca e mult mai bine sa faci un poll cu userii propusi.

NU din cauza motivului postat de tine Khristy nu va fi moderator. Eu m-am logat de 5 ori pe forum in ultimele 8 luni, si sunt bun de moderator (cel putin asa imi place sa cred). Exista activitate vizibila si activitate...invizibila. :-) Cunosc persoane care maine, de la postul Nr.1 pe acest forum pot sa modereze eficient. Numarul posturilor pe un forum este IRELEVANT. In fine..

Citeste ce am scris la inceputul acestui topic. Prima data propuneri, dupa aia poll. Sa consideram ca imi apartine initiativa, ok? Haide sa trecem de prima etapa si vedem mai departe.

mad_runner 05-02-11 22:13

stefan_88 ;)

sageata 05-02-11 22:31

chiar daca nu-mi place ce-mi vad ochii.....stefan_88

RyaN- 06-02-11 01:28

Teo_MTM :!:

DragoNN 06-02-11 01:36

Teo_MTM ... !!! Ar fi perfect daca doar cei din Piatra Neamt ar alege nu si din alte zone gen : Roman , s.a... !!

valy_04TRR 06-02-11 09:15

Teo_MTM !

:!:

podx 06-02-11 09:49

Teo_MTM

VaLeX 06-02-11 10:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4057899)
Teo_MTM

..............

rzt_ro 06-02-11 11:30

RapJustin este din punctul meu de vedere persoana potrivita avand in vedere faptul ca este destul de implicat in comunitate si are capacitatile necesare indeplinirii functiei de moderator...

AnDrEiCa 06-02-11 12:39

Vot pentru stefan_88

RapJustin 06-02-11 14:54

Ca tot s-au facut nominalizari pe aceasta tema ma ofer si eu in "lupta" pentru acest post de moderator!

PS: Multumesc RZT pt sustinere!

volidu 06-02-11 15:05

Propun Teo_MTM !

=Virus= 06-02-11 15:07

Teo_MTM.

D@N_NSL 06-02-11 15:27

eu as zice ca Ghici_robert ar fi cel mai potrivit pentru postul de moderator 8)

Khristy 06-02-11 17:03

RapJustin , consider ca este destul de implicat in comunitatea din Piatra Neamt , este impartial si echidistant !

Dooku 06-02-11 17:39

Teo_MTM

sony_cristi 06-02-11 17:44

RapJustin este foarte ok pentru aceasta pozitie.. +ca are experienta destul de buna pentru moderarea unui forum, un limbaj foarte decent.... din cate observ aici baietii isi voteaza cate unu din grupul lor :)

SisQuo 06-02-11 17:51

Am si eu o propunere...SisQuo...Sa traiti bine :D

FLAME 06-02-11 18:29

:arrow::arrow:Rap_Justin

Nimeni Alta- 06-02-11 18:36

Propun RyaN !

B16SIX 06-02-11 19:03

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4058966)
Ca tot s-au facut nominalizari pe aceasta tema ma ofer si eu in "lupta" pentru acest post de moderator!

PS: Multumesc RZT pt sustinere!

Justin ai sustinere si din partea mea

RapJustin 06-02-11 19:15

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4059803)
Justin ai sustinere si din partea mea

Multumesc tuturor celor ce ma sustin!

stefan_88 06-02-11 21:19

Vreau sa multumesc celor ce m-au propus, dar parerea mea este ca nu am acele calitati pentru postul de moderator .

AddY.AVI 06-02-11 22:16

Teo_MTM ..singurul care merita pe deplin...:twisted::twisted:

GabelloU 06-02-11 22:38

Trebuie un moderator care sa isi faca treba mult timp de acum incolo...nu baietei dinastia care cred ca a fi moderator este egal cu admin la counter-strike.

sony_cristi 06-02-11 22:51

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4060653)
Teo_MTM ..singurul care merita pe deplin...:twisted::twisted:

:)) de udne stii tu asta? e prietenul sau te`a mituit?:))) hai sa fim seriosi..

ps: dar tu unde stai ascuns ?....ca nu te`a vazut nimeni pe tine:D

buddy_lexx 06-02-11 22:51

Relaxx, tu observi ce caterinca e pe threadul acesta si unde s-a ajuns?:shock:

Mie nu-mi vine sa cred cum asa dintr-odata au aparut zeci de useri noi pe forum care-si dau cu parerea ... :shock::shock:
Fratilor unde ati fost pana acum? de ce nu ati fost activi pana acum pe forum?cine sunteti voi? cu ce drept propuneti voi pe cineva cand voi aveti 1 post maxim 5 pe forumul asta? :rolleyes2
Unde ati fost cand au fost propuneri de intalniri si de proiecte pentru orasul asta? :?:
Ma bucur ca dintr-odata sunteti 20 de useri activi...pana acu au fost maxim 5. Tot e un inceput :rolleyes2
Pacat ca s-a ajuns aici..si s-a uitat de unde a plecat totul.:pissed:
Oricine va ajunge moderator ,is curios ce va face pt aceasta comunitate...

Teo MTM 06-02-11 23:38

Toti userii care m-au "votat" sunt reali si toti se implica in comunitatea din P Neamt, nu Roman sau Tg Neamt ! Eu propun ca toti userii care m-au "votat" sa-si lipeasca cate un autocolant cu numele de user pe luneta masinii ! Morpheus te agiti prea tare ! Din cate se observa e moderator pt P Neamt si nu pt Roman !

rzt_ro 06-02-11 23:40

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4060961)
Toti userii care m-au "votat" sunt reali si toti se implica in comunitatea din P Neamt, nu Roman sau Tg Neamt ! Eu propun ca toti userii care m-au "votat" sa-si lipeasca cate un autocolant cu numele de user pe luneta masinii ! Morpheus te agiti prea tare ! Din cate se observa e moderator pt P Neamt si nu pt Roman !

Interesant punct de vedere...:confused:

Teo MTM 06-02-11 23:46

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4060969)
frate nu ma agit prea tare si nu cred ca ti sa cerut si tie parerea. Incetati sa va bagati in seama aiurea ca n'am ridicat nici o pretentie dar vad ca multi aruncati lanseta mai departe decat vi se intinde sfoara...

am scris ceva mai sus dar vad ca nu va puteti abtine. Si ma indoiesc ca ai fi potrivit pentru treaba cu moderatul, ca tot veni vorba. Justin, Stefan (dar el nu vrea) deci Justin ar fi fff potrivit.

Si ca tot veni vb. eu cred ca'i pentru neamtz deci si TG NT si ROMAN intelegi?

Later edit: Se aduna 6 pagini si nici o idee concreta...

De 6 pagini cum zici tu vad la fiecare Re Propuneri Moderator Piatra Neamt ! Tu vezi doar Neamt ?

ReLLaXX 07-02-11 00:15

:paper::ciggy:

stefan_88 07-02-11 10:47

Mai aveti de gand sa continuati circul asta ? :rolleyes2
Fratilor , eu nu inteleg ce tot va agitati atat pentru postul de moderator ??? Traiti cu impresia ca daca va apare la "member of " grupul de MODERATOR ...deveniti D-Zei pe forum , in parcarea stadionului sau va creste statutul social ?? Va zic eu ca nu . Tot aceeasi oameni ramaneti , doar cu o responsabilitate in plus.
Citesc pe topicul acesta si ma uimesc ... in primul rand ...faceti un off-topic grosolan , bate-ti campii cu un talent desavarsit . In loc sa aplanati scandalul ..voi faceti un circ de toata "frumusetea " . Poate voi nu realizati ...sau nu vreti sa realizati ...dar ne facem de cacao fata de restul comunitatilor din tara ( din cauza circului pe care ati reusit sa-l faceti eu nu doresc sa mai fiu propus pentru postul de moderator ).

Daca Ali_ump nu mai poate fi moderator ...eu propun pe RELLAXX( sau alt SUPERMODERATOR ) sa modereze sectiunea Piatra Neamt.

PS: Daca am jignit pe cineva sau am deranjat pe cineva ...sa stiti ca nu a fost cu intentie .

stefan_88 07-02-11 11:37

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4061902)
Nu stiu, pe mine ma intrebi? :)

In ultimele 48 de ore oamenii au postat informatii pretioase, chiar daca nu stiu ca au facut-o. Momentan topicul si directia abordata sunt productive.

Pe cine altcineva sa intrebam ? :). Poll-ul cand se v-a face ?

red_shoc 07-02-11 11:38

si marmota....
Ma propun pe mine moderator!

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning