![]() |
Re: Intalniri pasionatzi de tuning Moldova
vin si eu... daca scot masina pana atunci... oricum o sa fie super.. dar vreau sa ne gandim si la altceva(stii voi). eu propun 3 locatii...
1. in fundtatie 2. la palat 3. la fortus. |
in fundatzie nu stiu daca incap totzi si asa acolo e plin ca de fiecare data.. unde e furtus? :)
|
Nici eu nu stiu.. :) Ori la palat ori in paracare la Romtelecom..
|
1 Attachment(s)
fortusul e in cug.... e o parcare mare betonata ca in palma.... uitati si o poza
este acolo loc suficient.... parerea mea... |
Propun locatia Palat. E destul loc, ne facem simtita prezenta si e o locatie superba. In fundatie nu e loc, e foarte probabil ca aceeasi problema sa fie si la Romtelecom, iar Fortus e departe, intr-un capat al orasului, si destul de greu de gasit de cei care nu sunt din Iasi. Cristi, daca pot sa te ajut cu ceva la organizare, da-mi un pm. Mai aduc ceva maini/roti, sa fie...
|
palat ar fi bine si oricum cu o zi inainte se fac pregatirile si o sa fie destul loc acolo ;) si in plus e si o locatie superba cE ridica moldova...;)
|
ramane la palat... si eu voi fi de vineri.... daca vreti va dau o mana de ajutor...
|
Copiii luatzi`o mai incet!
Da la Palat e fain...dar e prea multa lume si nu imi place,in fine :) Deci pe la mijlocul lunii Octombrie sa fie in Iasi!Eu unu asa propun!Si asa imi doresc!Si as dori sa vina toti din cei ce vorbesc mai sus si eventual prietenii lor :D............ |
si eu sunt tot pentru palat
|
spun prezent ... kred k vom veni mai multi de la suceava...cel putin 4-5 masini
|
Va astept cu drag! :D
|
Pe 14 - 15 Octombrie sau 21 - 22 Octombrie?
|
si pe 14 si pe 15 si pe 21 si pe 22 :)))
|
In Iasi!Ziceam....!
|
Quote:
|
eu pe 22 pot veni....
|
14-15 nu cumva e Sf. Paraschiva si cei din Iasi banuiesc ca stiu ce e prin oras in perioada aia....nu cred ca e momentul potrivit, mai ales ca e full de garda + spectacole peste spectacole.....Eu as propune 22
|
Intalnire 4Tuning.ro Iasi
Data: 22 Octombrie 2006 Locatia: Palatul Culturii Ora: 15.00 Invitatzi: Toata Moldova! |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
e ok, 22 e perfect, asa ramane deci?
|
Poi da...daca am anuntzat oficial!
|
bine si ce program avem? adica doar nu o sa stam numai la palat 10 ore
|
1. 2 ore de balbe...pana ce vine lumea
2. 2-3 ore de pizza suc...cafea,bere fara alcool 3. Program de voie pana dimineatza.Fara poze,filme sau alte chestii ce ar putea leza,dauna imaginei permisului. E bine? |
suna bine :) abia astept sa va cunosc pe totzi
|
1 h de plimbare prin oras in coloana!E bine?Sau ne intalnim de dimineatza si prezentam:
Palatul Culturii. Releu(privire de ansamblu asupra Iasului ziua Lunch Time in Iulius Mall sau Moldova Mall Intalnire Palat pt Intarziatzi Caeaiul de ora 5 prin oras ora 19.00 plimbare de 1 h in coloana si claxoane in Iasi Releu Bucium in coloana.Privire de ansamblu a Iasului noaptea. Retragerea...fara poze,filme sau alte chestii ce ar putea leza,dauna imaginei permisului. |
Quote:
P.S. exista pe bucium dealul unde urca mashina singura? :) l`am cautat intr`o noaptea da nimic :) sau e vrajeala? |
Dar va zic de pe acuma : intre orele 09.00 - 11.30 a.m. sunt la Mitropolie!Aceste imi este programu,in fiecare Duminica!Merg si eu sa ma mai rog la Dumnezeu sa ma ajute in toate!
|
Da exista si te duce eu acolo sa vezi cum urca!Bine ca nu e cine stie ce faza lunga..dar e faina!
|
Cu care din masini vii?
Deci PROGRAMUL ESTE FACUT! |
Quote:
crys..eu o sa fiu sigur acolo..stii k nu vorbesc aiurea :P cat despre prieteni de-ai mei..dak pot veni vor veni..dak nu nu..deci nui are rost sa promit nimic dak ai nevoie de ceva..ma cauti p mess... spor la treaba in organizare bafta la toti moldovenii care vor veni... sa facem o treaba TARE :D |
Quote:
|
Ok sefu...am inteles...asteptam sa vdm ce prezenta va fi....
|
Eu asa sper si ma bazez pe voi...Ca vetzi veni!Deci ne puteam vedea si mai devreme....12.30 daca doritzi...!
|
super programul... o sa iasa misto... :D :D :D sa mai adus lume(masini) sa fim mai numerosi nu?
|
k-lumea programul, dar zic totusi ca ar trebuie facute ceva poze, filmuletze cu totii la un loc k sa avem ce arata celor ce nu vor veni.
|
Quote:
|
o intrebare de baraj: s-a interesat cineva daca nu exista vre-un alt eveniment organizat la palat in acea zi? Mai stim noi o alta intalnire a unui club auto local care s-a nimerit colac-peste-pupaza peste un nu-stiu-ce concert ;)
|
Pai asta cred ca a facut Cristy al nostru inainte de a da anuntul oficial ...sper
|
Poi nu este nimic pe 22 Octombrie la Palat!Conform unor site`uri de specialitate iesene.Nu le fac publicitate ca`mi iau ban :)Cryo te astept :D
|
felicitarile mele cry_sty...in sfarsit cineva care "pune picioru in prag"....
|
ma bag si eu pe lista participantilor....cu o singura conditie....sa-mi aranjez masina cat de cat...ca e varza:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning