![]() |
Re: E30 - Bmw E30 M-Tech II
Numai respect ! Un thread care merita urmarit ! Felicitari !
|
incepeam sa ma oftic ca vad inca un urs negru, dar a urmat o poza cu galben, merita! bafta astept poze recente!
|
Felicitari pentru masina si pentru munca depusa, dupa poze o sa iasa ceva cu gust.Inca odata felicitari si il vom vedea la meeting peste 2 saptamani?
|
1 Attachment(s)
se lucreaza
|
primeste sub capota ce e in dreapta :lol:
|
Se vede discret litera ///M. :)
Dupa forma e S38B38. |
f tare masina si cu noua inima nu va mai fi masina de dat.Bafta
|
8)foarte tare proiectu bafta in continuare;) rotile pana la urma alea au ramas ?:???:am vazut ca sunt in culoarea masinii ...
|
2 Attachment(s)
hopa sus taticule :))
|
Quote:
|
mai ai de lucru...bafta...sper sa iti iasa ce iti doresti:)
|
Quote:
i-am zis lu' nevastamea sa vindem e93-ul sa ne luam 2 ursi un cabrio 2.5L si un 2 usi pentru un proiect //M conversion (pentru mine) spre uimirea mea nu a zis nu:))(stie despre ce e vorba in materie de bmw classic pentru ca i-am facut eu capul calendar cu articole si proiecte de la noi de pe 4tuning) :)) Felicitarile mele pentru pasiune mi-e rusine ca pana acum nu am realizat ceea ce imi doresc de mult dar nu-i timpul trecut SUPERB bafta incontinuare |
Re: E30 - BMW E30 M-Tech II
1 Attachment(s)
pregatiri
|
arata foarte bine
felicitari razvan, imi place foarte mult cum a iesit recuoaste ca iubesti mai mult ursu decat sl-u : P |
frumos 11 elementi in linie :)
|
Da s-a terminat filmul? :-P:lol:
|
39 Attachment(s)
masina a plecat de la razvan.
mai sunt niste poze :) cu tinichigiul vopsitorul . lucrarile la compartimentul motor etc. panoul ignifug modificat. capacul de aluminiu de la aeroterma, conducta de frana ascunsa :) servo frana m5, pedalierul modificat, antifonarea, fueller. |
de ce nu ai facut tregeru demontabil:?:....bafta cu lucrarea
|
Asha mai merge, am crezut ca s-a voalat filmul :lol:
|
Quote:
gabitza e pe val.......:D |
frumos lucrat! am vazut bimetalul pe motor e doar provizoriu? daca tot vin aeroterme pe radiator sau nu am inteles bine?:rolleyes2...
|
11 Attachment(s)
se lucreaza
|
Sa traiesti o mie de ani pace nea Ilie :-P:lol:
|
speechless !! B R A V O .
|
Keep up the good work!:-)
|
bijuterie, mai rar pe urs asa atentie , de fel se multumesc doar cu montarea motorului, bv!
|
16 Attachment(s)
am stat pana mai tarziu astazi si am pus motorul.
|
1 Attachment(s)
sa nu uitam de vopsitor care a facut toate aceste lucruri (posibile). :)
|
Bre, iao mai ushor ca sperii lumea :-P :lol:
|
Vezi?... Io ti-am spus ca o sa sperii lumea :lol:
|
23 Attachment(s)
Uite cerbule iti pun pozele alea cu masina aici :))
|
da, ce pot sa spun, pacat ca nu le-am putut primi pe mess ca nu le vada lumea, dar imi pare bine ca a reusit sa se ingramadeasca vascul ala acolo, suspensia aia, of of ce nebunie... nu stiu ce sa mai spun... :lol::lol: succes nea ilie si neika liviu :lol::-P
|
Offf, dar vai doamne... ce se intampla cu atea luciuri ... sau cum sa le spun? :lol::lol::lol:
|
e cam tipla verisoara ce sa zic, luni vopsesc galbene servo frana , capacul de la chiulasa , admisia , termostatul, capacul de aluminiu de la aeroterma . am comandat la bmw o punga cu nebunii :))
|
Cumetre, eu zic sa o iei mai ushor asha, ca lumea nu prea e obisnuita cu chestii dastea si sa nu se panicheze... :lol::lol::lol:
|
:)) inteleg ce spui. omu oricum vroia sa ii pun doar motoru dar ce sa faci, doar esti patit cu hai sa spalam un pic, daca e sa dam o vopsea etc, cunosti povestea :))
uite amintiri :))) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1206473189 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1206473189 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1204905771 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1204905771 |
NU trebuie sa imi aduci aminte, cunosc povestea, doar ca acum e vorba de mult mai mult profesionalism, calitate si posibilitati de a face ceva ce nu s-a mai facut prin tara asta a noastra ;) poate te-ar interesa nishte jante din carbon ? :-P asta ramane pentru masina mea ;) surpriza
|
Ma scuzati ofticosilor, nu din carbon, imitatie :-P
|
buna treaba :) vezi dreacu de la bautura sa nu le faci in carton ( de oua )
hai ca ne mai auzim, te sun cand imi iau credit :)) |
frumosa lucrarea ....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning