![]() |
Re:
Quote:
|
catalin rs4, asta am zis si eu! :wink:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pisicuta.
|
Ce caterinca este poza! Super tare! Oare ce are-n galeti?! :lol:
|
votca, tequila sau whiskey...
nu d alta :roll: dar k tot vb de baneasa, implicit de frig :D ,trebuie sa ne incalzim cumva si pe la curse 8) |
mama super poza!!! :peace: :clap:
|
1 Attachment(s)
De cateva zile in fata blocului meu a fost abandonata o rabla, o ruptura de masina (daca se poate numi asa), fara numere, cred ca a fost furata, dar cine ar fura o astfel de ruptura?
Oricine detine aceasta ....(nu am cuvinte) sa vina s-o ridice, ca m-am saturat sa arunc cu oua in ea. Priviti o poza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S: aceste remarci au ca scop divertismentul nu le luati in serios. |
Rabla este jaful tau de Vectra lovit in spate si fara muzica pe el, si nici macar nu ai jante k-lumea pe el!!!!
Eu nu am nr de inmatriculare pt ca mi s-a terminat leasingul!!! Silviu: tot la amuzament ha ha ha :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M-am cacat pe mine de ras cand am citit! :lol: :lol: :lol: :lol: Ce caterinca! :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Cine ma eu? Cred ca ma confunzi.
Aha deci a ta era masina aia, ia sa o muti ca ma intristeaza cand ma uit la ea. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Masina mea in poza. Divertisment |
Arata bine inainte sa intre cineva in pom cu ea!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: asta este katerinca, sa nu crede-ti ca ne certam!!! |
Ma acolo a fost vina ta ca ai incercat sa-mi iei sticla de la gura in curba.
Nu sti articolul 19 pct. 2 din legea Conducerii sub ebrietate? \"In curba pasagerul din dreapta nu are voia sa incerce sa-i ia sticla de la gura soferului\" Deci a fost vina ta, eu cand am vazut ca nu mai am sticla in gura normal ca m-am panicat si am pierdut controlul. :lol: Divertisment |
Cum adica vina mea???
Tocmai te oprise politistul pe dreapta si tu inca mai trageai de sticla aia, eu vroiam sa ti-o ascund, nu te-am pus eu sa te uiti cu piciorul pe acceleratie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ce caterinca a fost in curba aia! :lol:
Am auzit scrasnet de roti, m-am uitat in oglinda pt ca m-am gandit ca o comite cineva in curu' meu :lol: si atunci am vazut gasca fericita cum o iau pe aratura si lovesc ce stalpul/copacul! :lol: Ma ala e secret esti nebun, pai daca afla tata ca i-am facut praf masina si ca apoi am scos bani din banca si am cumparat alta identica ma rupe asa ca liniste. :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Poze intalnire, eu, Silviu, Cristi! :)
|
1 Attachment(s)
poza2
|
1 Attachment(s)
poza3
|
1 Attachment(s)
poza4
|
1 Attachment(s)
poza5
|
1 Attachment(s)
poza6
|
1 Attachment(s)
poza7
|
1 Attachment(s)
poza8
|
1 Attachment(s)
poza9
|
1 Attachment(s)
poza10
|
1 Attachment(s)
poza11
|
1 Attachment(s)
poza12
|
1 Attachment(s)
poza13
|
1 Attachment(s)
poza14
|
1 Attachment(s)
poza15
|
1 Attachment(s)
poza16
|
1 Attachment(s)
poza17
|
Ba Silviule pai acum stiu de ce ma durea pe mine fundu' in dimineata aia dupa ce am dormit in acelasi pat, deci de acum dormim in vile diferite, maine obtin ordin de restrictie, nenorocitule, si acum mai am sechele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Si acuma un uber filmulet! :)
|
Explicatia d c stateam eu asa:
M-am intalnit cu Vlad si in spate avea bara si nu am avut unde sa stam!!! Am mers asa cam 500 de m!!!!! ATAT!!!!! Apropo: am prietena sa nu credeti alte chestii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Mi-a placut intalnirea noastra! :lol:
|
Vorba vine \"intalnire\"!!!
|
1 Attachment(s)
Ieri, 11.12.2004 , eu, Luca si Shadow am fost in MAX! :drunk:
|
1 Attachment(s)
Un prieten cu iubita! :D
|
1 Attachment(s)
Eu si Shadow dupa 7 beri! :lol:
luca - sucul este al meu ca am venit cu tiru'. P.S: se tinea bine shadow dupa 7 beri, pe tine te-au cam doborat. :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Eu si iubita! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning