![]() |
Re: Masinile mele(vechi si noi)
Ce BurnOut Belea ar da masinuta asta :D
|
5 Attachment(s)
Asta e masina. Peugeot TigerShark, mai am de facut niste poze la ea dar e gata
|
super ...dar cred ca mai marfa arata albastra ...
|
nu e rau peogeotu dar trebe retusat o mana
|
@ tocatoru:daca tu zici ca trebuie retusat...spune-i si unde...
@ Sleepy:mai pune-i niste detalii la interior...si...mi se par pozele cam incetosate... bafta la proiect daca ii mai faci ceva...io zic ca merita !!:D |
E gata si masina si concursul.Retusuri am mai facut eu pe aici pe acolo,mi-am dat seama de ce erau incetosate,sper ca am rezolvat-o, mie mi se pare ca arata normal.
|
3 Attachment(s)
Gata si masina si concursul.Sper ca arata bine, am mai facut retusuri pe ici pe colo, si mi-am dat seama de ce iesisera pozele incetosate, si am rezolvat problema,zic eu.
|
Frumos ! :D si chiar daca s-a incheiat concursul...poate cand o sa mai ai timp...mai da-i o mana de retusare ;)) citez tocatoru ! :D
Si ce e de remarcat...prima poza...parca te mananca de viu TigerShark-ul ! Bafta ! |
sleepy nu e rea lucrarea dar la o masina asa de interesanta ii sta bine cu niste gume interesante culori marpha,toata ziua vezi masini albe albastrea...etc.
|
deci tare pe bune ...
mai ales cea cu decor .. am si eu hdri-urile alea da sa`nebunesc daca am reusit sa fac ceva cu ele ..... te rog ajutama si pe mine cu hdri`urile alea ca nu imi ies de nici o culoare pls am incercat fel si fel de metode si nimic .... daca se poate un mic tut cum se randeaza cu hdri pls :???: |
1 Attachment(s)
man am sa-ti dau eu un tutorial cum sa folosesti hdri....nu e despre mashini dar e foarte util...
p.s: poti sa intri pe mess shi sa imi zici sau sa imi dai shi mie v-ray....ca al meu imi face figuri... urmareste tot tutorialul ca pe la sfarsit arat ce fel faci ceea ce vrei tu;) |
cautati pe retea Gnomon Workshop, si aveti acolo absolut tot despre vray; luminozitate, hdri, reflectii,TOT.Sunt 2 dvd-uri unu pt exterioare si unu pt interioare
|
chestia nasola e ca eu nu folosesc vrayu ....:(
nu pot pt ca eu folosesc max 6 .. si nu am vray la el ...:( dani .. ms pt tut ;) oricum cred ca iam dat de cap .. eu acum sunt la sala si calcul meu de acasa randeaza .. abea astept rezultatul ...:) |
1 Attachment(s)
Urmatoarea mea masina 3D cred ca va fi un '32 Ford Roadster,am vrut demult sa fac una si ba am inceput da nu am terminat-o ba nu aveam cand, acum sunt hotarat sa ma apuc si sa o termin :D. Am sa pun poze cu wip pe aici.;)
|
1 Attachment(s)
Ok o prima poza cu roadsteru' , mai am de facut niste mici finisaje la capota
|
frumos ....tot...chiar vreau sa vad roadsteru...cum iti ies arcurile si alea.... bv tie...si dak ai timp intra un pik pe la" tips..intrebari raspunsuri" k eu nu pot sa fac ceva si nu rasp nimeni:) :D ...pls ale tale sunt faine...
|
super tare tine-o tot asa.
PS abia astept roadsterul |
2 Attachment(s)
Niste poze cu WIP noi, merge cam greu ca e sesiune:-P , rotile si grilajul sunt temporare ca sa imi formez niste idei despre proportiile masinii
|
arata bine... tine-o tot asa... bafta ;)
|
in afara de jantele care nu merg cu restul masinii eu unul nu prea vad greseli
|
3 Attachment(s)
Partea din fata e cam gata, jantele le schimb la sfarsit cand termin cu toata masina, si culoarea e temporara.
|
interesant ... mie personal imi plac si jantele alea... ii da un aer sportiv, atletic ;)
|
frumos ....chiar imi place masina ....ce pot sa spun spor la treaba in continuare
|
1 Attachment(s)
Ink o poza cu fordul nu prea am mai avut timp sa-i fac ceva, si eu cu sesiunea:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Si roata, am uitat sa o pun si pe asta din prima, e tot cea veche,dar materialele o sa ramana astea
|
ai niste idei geniale...apreciez asta..tineo tot asa... bafta!
|
si io sunt pasionat de design auto ...dar le fac in schita si nu reusesc sa invat AUTOCAD...u in c faci astea 3D?astept raspuns..
|
majoritatea folosesc 3d max.
|
Quote:
|
extraordinar :D bravo!! ai inceput demult cu 3ds maxu?
|
am vreo 4-5 ani sincer nici eu nu mai stiu
|
Foarte frumos fordul;) Chiar ai talent,bafta la viitoarele proiecte
P.s De ce salvezi pozele la o rezolutie asa mica??:???: |
mersi ;) , pozele le-am salvat asa de mici acum ca sunt test rendere, si dureaza o groaza de timp sa le fac asa cum sunt ele
|
3 Attachment(s)
Ce pustiu e pe aici:lol: , uite ca mai pun niste poze cu roadsterul meu ca de acum ma apuc iar de treaba, in ultima poza am noul set de jante, ink ma mai gandesc dak sa-l las pe ala:rolleyes2
|
Quote:
poti sa faci o smecherie daca cunosti autocad...le faci in autocad si le bagi dup-aia in 3dmax sa le refaci...sau in photoshop depinde ce vrei |
2 Attachment(s)
Am vrut sa continui masina de la concurs pentru ca ink nu eram pe deplin fericit cu ea atunci,am pus aici niste poze dar sunt mai mult de proba, am mai facut cateva retusuri, la interior, la fata si la culoare si a iesit oleak mai bine, zic eu:D , dar mai am ceva de terminat la ea,asa ca dupa ce termin o sa mai pun niste poze.
|
bv frate super tare la mai mare esty mare bv tie
|
Salut. Spune-mi si mie te rog cum pot sa fac dungi pe masina cum ai facut tu pe mustangu ala.
|
5 Attachment(s)
Am mai venit cu un ultim update la masina asta, de acum o sa faca alta dupa sesiune. Sper sa va placa;)
|
e ok masina ... felicitari pt faptul k faci propriile tale proiecte ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning