Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

bujuKYL 03-03-11 23:13

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

kalugaru asa cum este el are o masina in care sa investit ceva bani seriosi acolo! are cam de toate ianafara de suspensii!...nu doresti sa o lase jos!, cristi nu doreste sa isi puna kit tuning pe ea, vrea sa o lase cat mai simpla!...si "gheto" asta se cam lauda, are daor 21 de ani si sare in sus ca are km multi facuti, poate cu scuteru si bicicleta pana la 18 ani!...numai lume rea pe forumul asta comenteaza aiurea, fara sa stie despre ce este vorba! doar sa se afle in treaba! de aia merge prost romania asta! ca e plina de oameni "inteligenti"!!!parerea mea nu dati cu parul, eu de exemplu sunt in curs de "tuning" la masina mea, nu este ceea mai frumoasa, lucrul la ea dureaza un pic mai mult, pentru ca bani nu sunt asa cum doresc eu, si vreau sa pun doar ce este de calitate pe ea!!!...asa ca va rog frumos prima data intrebati , ce si cum, si apoi veniti cu pareri rautacioase!!! fiti cuminti "racerilor"

cristi.mk4 06-03-11 13:53

nare nici un rost sa-va certati

bujuKYL 06-03-11 17:48

nu se cearta nimeni, dar te infunda rasul cand vezi cat de banali is copilasi astia de pe aicea care lasa com. din plictiseala:))...ei prin suspensii sport vad tuning...nici macar habar nu au probabil cum arata o masina cu adevarat tuning!!!din cate stiu eu pe Thread'u acesta este sa-ti prezinti masina, poate gresesc eu dar unde scrie ca trebuie sa fie neaparat foarte low, sa aiba turbo, nos, 350cp sa o poti descrie aici! bagati-va mintile in cap odata, nu mai fiti asa naivi si criticati aiurea, doar sa va aflati in treaba!daca tu ai un cielo si e lasat pe asfalt nu inseamna ca toti trebuie sa ne luam dupa tine! fiecare face ce doreste cu masina si cu bani lui si-o face dupa gustul lui, daca iti place te uiti daca nu taci si inghiti in sec!!! nu va suparati pe mine, nu sariti repede cu gura cum face'ti voi de obicei sa va aratati ce fel de zmei sunteti, si incercati sa nu folositi limbaj obscen ca de obicei!aici ar trebui sa fim o comunitate integrata sa se inteleaga toti, sa nu fie atata indivie, ura, pareri proaste, criti aiurea fara sens si jignitoare la adresa unora!...analizati si ganditiva de 10 ori inainte de a posta ceva!!! SINCER NU STIU CE SE INTAMPLA CU MODERATORII GENERALI DE !!!

kalugaru 06-03-11 18:08

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4147496)
nu se cearta nimeni, dar te infunda rasul cand vezi cat de banali is copilasi astia de pe aicea care lasa com. din plictiseala:))...ei prin suspensii sport vad tuning...nici macar habar nu au probabil cum arata o masina cu adevarat tuning!!!din cate stiu eu pe Thread'u acesta este sa-ti prezinti masina, poate gresesc eu dar unde scrie ca trebuie sa fie neaparat foarte low, sa aiba turbo, nos, 350cp sa o poti descrie aici! bagati-va mintile in cap odata, nu mai fiti asa naivi si criticati aiurea, doar sa va aflati in treaba!daca tu ai un cielo si e lasat pe asfalt nu inseamna ca toti trebuie sa ne luam dupa tine! fiecare face ce doreste cu masina si cu bani lui si-o face dupa gustul lui, daca iti place te uiti daca nu taci si inghiti in sec!!! nu va suparati pe mine, nu sariti repede cu gura cum face'ti voi de obicei sa va aratati ce fel de zmei sunteti, si incercati sa nu folositi limbaj obscen ca de obicei!aici ar trebui sa fim o comunitate integrata sa se inteleaga toti, sa nu fie atata indivie, ura, pareri proaste, criti aiurea fara sens si jignitoare la adresa unora!...analizati si ganditiva de 10 ori inainte de a posta ceva!!! SINCER NU STIU CE SE INTAMPLA CU MODERATORII GENERALI DE !!!

Buju n-ai ce sa le faci asa-s ei,sunt din alte judete si din lipsa de ocupatie se baga in seama sa comenteze aiurea.Are baiatu cielo cu suspensii sport e bazat,numai noi n-avem .:twisted:

iviTe 06-03-11 18:23

baiatu veziti de treaba ta si dute si tuneazati masina in NFS si lasane fratioare cu textele tale hai ca nu are rost, voi aveti conceptile voastre in legatura cu masinile vostre si asta e fiecare cu a masii pana la urma, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"

kalugaru 06-03-11 18:37

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4147615)
baiatu veziti de treaba ta si dute si tuneazati masina in NFS si lasane fratioare cu textele tale hai ca nu are rost, voi aveti conceptile voastre in legatura cu masinile vostre si asta e fiecare cu a masii pana la urma, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"

daca ai ocazia iti recomand sa dai o fuga in Baia Mare sa vezi "Beamweu" meu,te provoc si la o linie sa vedem de ce-i in stare cielo.N-am zis ca esti un "nimeni" tu singur te faci ,:D

iviTe 06-03-11 18:43

omule nu are rost sa tot vb ca nu ajungem nicaieri si poluam degeaba topicul omului ;) asa ca daca vede un moderator rog sa stearga toate ce nu isi au locul aici cius!

kalugaru 06-03-11 18:45

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4147684)
omule nu are rost sa tot vb ca nu ajungem nicaieri si poluam degeaba topicul omului ;) asa ca daca vede un moderator rog sa stearga toate ce nu isi au locul aici cius!

ai dreptate eu chiar nu vad rostul pentru care ne certam sau contrazicem, :-)bafta

cristi.mk4 06-03-11 22:07

, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"

aici te provoc......1 baiatu nu sa dat tare si mare ca e jmecher
2 nu si`a laudat masina cum isi lauda alti caruta

si in legatura cu liniuta aia....suna bine.......:)

kalugaru 06-03-11 22:23

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4148335)
, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"

aici te provoc......1 baiatu nu sa dat tare si mare ca e jmecher
2 nu si`a laudat masina cum isi lauda alti caruta

si in legatura cu liniuta aia....suna bine.......:)

poate ma face cu cielo..are suspensii sport:D

cristi.mk4 07-03-11 09:37

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4148402)
poate ma face cu cielo..are suspensii sport:D

da da :)) suspensi+ toba+ filtru cai putere in ploose :)

kalugaru 07-03-11 09:58

Cristi astept sa-ti vad farurile negre pe golf :-)

cristi.mk4 07-03-11 16:11

si eu astept multe... dar ti-am zis..sa trec peste problemele ce le am acuma si urmatorii bani ii bag in masina

kalugaru 07-03-11 16:31

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4150120)
si eu astept multe... dar ti-am zis..sa trec peste problemele ce le am acuma si urmatorii bani ii bag in masina

Toate la timpul lor asa e..Cristi poti sa-mi faci o favoare?,asta cand ai timp si esti in oras ,am inteles ca sa mutat magazinul de pe independentei vis-a-vis de canal 7 pe acolo,daca poti sa-mi faci rost de nr de tel de la blonda,vreau sa-mi iau o bara pe fata :-)

cristi.mk4 08-03-11 10:19

incerc sa`ti fac rost de un nr de telefon... Sper sa`mi aduc aminte ;))

kalugaru 08-03-11 15:27

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4152239)
incerc sa`ti fac rost de un nr de telefon... Sper sa`mi aduc aminte ;))

Ms omu :-)

cristi.mk4 10-03-11 14:45

1 Attachment(s)
cum pot sa-mi fac si eu cu masina mea poza de genu acesta ?

kalugaru 10-03-11 15:18

Salut intra pe "Masinile VOASTRE preparate de noi(manga)" si roaga-i pe unul dintre baieti sa ti-o faca manga ,ataseaza ceva poze cu masina acolo,bafta:-)

cristi.mk4 10-03-11 19:36

Am 2 faruri valeo As vrea sa incerc Sa le desfac (sticla) merita sa risc?

Din cate am auzit, se spune ca Valeo nu se pot desface.......

As dori sa le fac negre..... :D si cu un xenon f. scurta+ lunga

cristi.mk4 13-03-11 21:17

azi a avut loc o sedinta foto in diferite locatii,,,,,incerc sa revin cu poze, in cel mai scurt timp,,,,,,,,

cristi.mk4 18-03-11 06:33

20 Attachment(s)
Am revenit cu pozele

.....poze.....prima.....parte.....

cristi.mk4 18-03-11 06:46

15 Attachment(s)
.....poze.....partea.....2..... :)

cristi.mk4 18-03-11 06:54

10 Attachment(s)
.....poze.....ultima.....parte..... :D

bluewmaster 18-03-11 18:39

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4140557)
de aia merge prost romania asta! ca e plina de oameni "inteligenti"!!!

aici ai dreptate. cel mai prost gen de om prost, e prostul care crede ca le stie pe toate.
si de astia e plina tara.

razvy258 18-03-11 20:48

is super pozele

Yackone 19-03-11 00:12

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4140557)
de aia merge prost romania asta! ca e plina de oameni "inteligenti"!!

Sa inteleg ca tu esti cel mai inteligent dintre ei... :lol:

bujuKYL 27-03-11 20:16

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4181089)
Sa inteleg ca tu esti cel mai inteligent dintre ei... :lol:

nu prietene te las pe tine sa fi ala!

kalugaru 28-03-11 18:54

faine pozele 8)

fokerix 28-03-11 22:27

Scapa de parasolar si de protectia aia de pe capota sau ce e.In rest niste jante si o suspensie ar coafa`o bineeee

Yackone 29-03-11 17:29

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4204626)
nu prietene te las pe tine sa fi ala!

Dupa ce ca aveti cel mai penibil club de pe planeta asta ( $Dolar Racer$ ) mai aveti si tupeul sa comentati aiurea... Aveti si voi un buda de bmw luat din spania sau italia cu masa de calcat rufe pe post de eleron si scantei pe post fulgere , un bun exemplu de kitch tuning. Va laudati cu masinile parintilor , va luati de toate lumea care incearca sa va dea un sfat constructiv... Alooo gradinita cand altii isi modificau masinile voi va incaltati cu fesu' (clopu' sa intelegeti si voi)...sti cum vine vorba aia ...LASA-NEEEE...LASA-NEEEE...

tzutzu.2009 29-03-11 17:36

Hmmm....ca sa faci golfu asta sa arate cat de cat, scapa odata de musamaua aia de pe capota, pana nu ti-o mananca rugina pe dedesubt; pe urma, vopseste bandouri/manere in culoarea caroseriei, da jos tipsu ala de la toba, daca vrei ceva frumos, ia-ti fusta de V6 si tips OEM. Niste jante, dar nu mari ca daca nu vrei susp sport, o faci jeep. Unui golf ii sta bine cat mai simplu, mai original, fara modificari mioritice cu piese de la piata. Acum fiecare cu gusturile lui, este doar un sfat.

Cat despre biju si prietenii tai care vb pe aici, eu zic sa nu mai vb aiurea. Ei vb mai mult ca tine.
Daca nu ati vazut, masina lu bogdy arata intr-un mare fel, ala se poate numi tuning, nu un tips si o husa din musama pt capota.
Sfaturile noastre poate vor fi constructive pt tine.

Numai bine!

PS: Am uitat de pleoape, se purau acum 5 ani!

ErdVento 29-03-11 17:57

scz de off topic, dar imi zici te rog unde is facute pozele?

kalugaru 29-03-11 18:11

mah asta care te bagi atat in seama sa comentezi de bmw-ul meu..bine prietene iti spun in fata ,aicea e un forum public fiecare comenteaza ce vrea daca te tine hai in baia mare sa vezi ca mergi plangand acasa ..iti dau clasa la orice ora ,te rog sa ai un vocabular decent.Nu bate din gura sa te aflii in treaba dai dovada ca esti un "nimeni" ...nu m-am luat de tine ,ai grija amice.

tzutzu.2009 29-03-11 18:40

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4210176)
mah asta care te bagi atat in seama sa comentezi de bmw-ul meu..bine prietene iti spun in fata ,aicea e un forum public fiecare comenteaza ce vrea daca te tine hai in baia mare sa vezi ca mergi plangand acasa ..iti dau clasa la orice ora ,te rog sa ai un vocabular decent.Nu bate din gura sa te aflii in treaba dai dovada ca esti un "nimeni" ...nu m-am luat de tine ,ai grija amice.

Te rog lasa amenintarile pt intalnirile cu prietenii tai din spatele blocului.

kalugaru 29-03-11 19:00

[QUOTE=tzutzu.2009;4210274]Te rog lasa amenintarile pt intalnirile cu prietenii tai din spatele blocului.[/QUOTE

Si tu esti din Brasov ,sa inteleg ca esti mare inteligent ..ma si cunosti.Inca n-am amenintat pe nimeni i-am transmis la amicul tau sa se potoleasca daca nu vrea probleme.scuze pentru off topic ..n-o mai lungesc degeaba ca n-are rost,voi sunteti mari bavarezi din spatele tastaturii

tzutzu.2009 29-03-11 19:13

"daca te tine hai in baia mare sa vezi ca mergi plangand acasa" - adevarul e ca nu suna a amenintare..... in fine, va las sa va "tunati" bolizii. Am lucruri mai bune de facut decat sa ma contrazic cu voi.

cristi.mk4 29-03-11 19:58

nu are nici un rost amenintarile de genu acesta,unu din bm si celalt din brasov, egal cu zero.....

1 . Pozele sunt facute in ceva localitati din apropiere de baiamare, daca chiar esti interesat de o sedinta foto, putem face intrun wekeend

2 Parasolaru la=m dat jos, husa de pe capota momentan nu o pot da jos, pt k capota necesita revopsire,si acuma nu am timp....

problema noua intampinata...zilele trecute masina mea abia ajunge la 120km.h maxima

azi abia ajung la 80 km .h deci CU mare CHIN......

am fost la un tester in bm la~URBAN~ si dupa cateva minute, una alta,si acceleratii pana in 4000.rpm mi-au spus ca.....trebuie sa schimb furtunasele de la vacum.....si sa verific furtunele de la turbo, probabil k e fisurat careva, isi pierde puterea....si sa verific acctuatoru,si senzoru alade la turbo,ce tine legat de vacum....

Azi am reusit sa schimb furtunele de la vacum, am verificat in mare tubulatura de la tubo pana la intercooler,dar nimic de banuit..masina trage la felde prost.....

Am dat jos Mufa de la debitmetru...iau Surpriza masina trage destul de bine..deci chiar pot intra in depasiri...deci merge (tot nu trage, sa te arunce in scaun)

deocamdata o las asa cateva zile,si ma interesez sa-mi pun un debitmetru bun sa vad urmarile......

Revin cu informatii

o mai patit cineva asa ceva?

Flaviu-Daniel 29-03-11 20:14

ma frate ca si copii de 17-18 ani "hai daca te tine la mine in cartier",cred ca sunteti destul de maturi sa si ganditi un pic si mai cred ca nu este locul potrivit sa va certati la om pe thread...rezolvati-va probleme in particular...asta e forum sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa va "impartiti"...si inca ceva la atatia kilometri si pe net toti is mari si tari...

Yackone 29-03-11 20:37

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4210176)

Amicul meu recalcitrant...La origine sunt baimarean...Sa nu crezi ca vin intr-un oras strain... Cand vin acolo nu sti cine imi sunt prietenii. Eu zic sa lasi amenintarile si violenta deoparte fiindca nu vei sti cine plange la urma.Nu este o amenintare este un sfat prietenesc. Daca vrei sa ne duelam ne duelam in masini nu in pari si pumni...
Voi (dolarei) cu atitudinea si cu "intelepciunea" voastra faceti orasul BM de ras. Rusine!!!

kalugaru 29-03-11 20:56

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4210713)
Amicul meu recalcitrant...La origine sunt baimarean...Sa nu crezi ca vin intr-un oras strain... Cand vin acolo nu sti cine imi sunt prietenii. Eu zic sa lasi amenintarile si violenta deoparte fiindca nu vei sti cine plange la urma.Nu este o amenintare este un sfat prietenesc. Daca vrei sa ne duelam ne duelam in masini nu in pari si pumni...
Voi (dolarei) cu atitudinea si cu "intelepciunea" voastra faceti orasul BM de ras. Rusine!!!

ok prietene ,accept ce zici tu acolo...daca e vorba de rusine,masoara-ti cuvintele inainte ,ai vazut ca m-am legat de tine ?,nu-mi cunosti masina iti recomand sa ti-o caracterizezi pe a ta inainte ,sa nu deviem de la subiect.

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning