![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
hai ca a iesit pana la urma ;)
|
a iesit chiar foarte bine . e mai bine ca inainte , adevarul e ca de la primnul accident era stramba io aveam seibi la boltul de inchidere de la capota si la prinderea pe balamale ca sa bina cat de cat acum mi-a alineat baiatul lonjeroanele la fix si cand o da caldura a zis ca o face din cap in coada la linie o sa pun si clantele de cielo ca le am si jap cu colantul
|
A iesit chiar bine masina, sa ai grija de acum inainte. :P
|
A iesit bine.Multi km fara alte incidente :D !
|
va multumesc frumos prieteni dragi io sper restu kilometrilor care ii mai am sa fie fara incidente de niciun fel (da nu prea se poate) sambata ma apuc si io de short shift nu m-as apuca pe gerul asta da m-ati facut curios rau de tot si o sa stau sa inghet un pic.si daca stiti unde gasesc si io o bara noua de fata , dar noua fara nicio gaura nici macar alea pe laterale
|
4 Attachment(s)
am zis ca fac short shift duminica dar bineinteles ca nu am avut rabdare , si am profitat de o tara de soare si de pauza intre examene si l-am facut azi tin sa spun ca e cea mai smechera treaba posibila. merge extraordinar. in prima poza e treapta a 4-a inainte , in poza 2 e in treapta a 4-a dupa iar in celelalte va dati voi seama
|
felicitari pentru reusita! :)
|
mersi frateeee. fara tine nu puteam , sau pana nu imi explica altcineva. Oricum iti multumesc, sincer
|
daca aia e a 4-a inseamna ca a doua freaca de scaun levierul nu?
mi se pare mult prea in spate :rolleyes2 |
da dar asta era inainte adevaru e ca daca te uti e si husa uzata de la cat a frecat de ea. dar acum e brici zau e senzatie imi place la nebunie:D. in poza a doua e a 4-a si a 2-a vine un pic mai in stanga chiar foarte putin , ma rog sti tu. pai acu a 4-a e cum era inainte pe liber e belea
|
Frumos prin pitesti?:-)
Misto oltcitul8) |
da fratioare zi cum ne intalnim ca io fac naveta aproape zilnic pe acolo. lasa un nr de telefon si ne auzim
|
4 Attachment(s)
cautand ieri ceva am dat prin patul de o bara bunicica cu mici erori care sper sa le indrept. are si un mic spoiler care nu prea imi place dar e micut si e posibil sa il pastrez. maine sper sa am timp sa o prepar si sa o vopsesc
|
3 Attachment(s)
gata sesiunea azi mi-am luat inima in dinti si cu tot vantul de afara m-am apucat sa vopsesc bara ca nu mai suportam. nu a iesit mare lucru pentru ca nu am reusit sa dau jos toata vopseaua veche, da am reusit cat de cat sa o fac ca inainte mai putin capota care inca e albastra. si de plictiseala am schimbat si geamurile la faruri cu unele de franta si pot spune la cel mai serios mod ca acum lumineaza de parca as avea lupa. striatiile de pe geam sunt pursisimplu PERFECTE arunca lumina foarte bine pe drum si se cunoaste incontestabil calitatea. deci daca aveti faruri romanesti macar geamurile schimbati-le cu dalea de franta o sa se cunoasca diferenta imediat. urmeaza un mic bad boy look si spatiul cu placuta de inmatriculare de pe haion astupat.
|
Asa a iesit si bara mea ...umpic mai lucioasa ca inainte.
ps:Cred ca ar trebui spalata masina :lol: |
Prelungirea nu i`o mai pui..mie imi place cum da cu ea, as vrea si eu una din aceea... :sad:
|
daca te referi la spoiler nu l-am pus din 2 motive 1:ca nu prea imi plac spoilerele la oltcit , adica ori ceva gen CME , JJS , sau PMD ori nimic si 2: are mici crapaturi daca vrei ti-l dau tie in starea in care e si te descurci cu el(donatie)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
si tot din lipsa de ocupatie mai facui ceva astazi si anume vopsi triplele,care imi plac la nebunie cum au iesit, si la cererea speciala a domnului bobocu niste poze la triple si cateva ale masinii.
o parere as dori si eu sa fac capota neagra sau rosie?:confused::confused::confused: |
Quote:
Quote:
Misto triplele |
triplele cum le-ai vopsit, pe exterior?
Cat despre capota....zic s-o pasuiesti, poate o faci cu toata masina odata cand o pui la linie;),bineinteles in culoarea masinii |
Da super bine cu triplele asa!!! :clap:
Capota...rosie, cred ca da mai bine decat neagra... Si in legatura cu pozele de le pusesesi...spoilerul fata parca nu se potriveste cu restul masinii...stii de ce? Pentru ca e prea curat!!! :lol: Saracutza, nu are cine sa o spele?!? :rolleyes2 Bafta in continuare si merci pentru poze! :D |
Quote:
triplele cu spray de stopuri negru transparent. am iesit pe seara si am aprins becurile de marsalier si semnalizare si se aprind la aceeasi intensitate ca inainte. nu obstructioneaza lumina in niciun fel Quote:
|
Quote:
|
Au ieşit frumos triplele... capota fă-o roşie.
|
N-ai inteles intrebarea mea...le-ai vopsit pe interior sau pe exterior?:rolleyes2
|
pe exterior,pe interior n-ar fi iesit asa univorm in veci
|
Quote:
ok m-ati convins ramane rosie |
si spui ca nu influenteaza cu nimic ca ai vopsit triplele? ca pe mine ma bate gandul sa le inrosesc cum le avea DES-ul.
Azi am scos la lumina masina, maine sper sa bag cate ceva la vopsit, tratez pragurile pe masina ca sa pot sa le pun pe alea de fibra si apoi sa vad, pe la interior ce mai fac si cum mai fac....Alex, un pm de la mn in scurt timp:lol: |
ok man . deci cand se aprind nu afecteaza in niciun fel lumina. numai sa folsesti acelas spray . daca nu uit pun io o poza cu tubul maine
|
4 Attachment(s)
bun deci inca odata mi-am luat inima in dinti si cu tot frigu de afara imi intinsai furtunele prin curte si spalai masina. acum se vede in adevarata ei splendoare ; sau mai bine imperfectiunile? sa vedem
|
Parca e alta asa curata... :D
Imi place cum se vede geamul de la farurile tale! ;) |
2 Attachment(s)
deci fi atent diferenta. in ambele poze masina e proaspat spalata; la prima dai un pic de zoom; cat de bine sunt facute striatiile la alea de franta
|
Ce bine arata asa curata8)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
m-am apucat si de eleron azi numai ca nu a iesit cum trebuia dar o sa il fac intr-un viitor foarte apropiat sa iau si io niste chit si cele necesare ca sa il fac cum trebuie. acum capacele de la gaurile ramase sunt decupate la ghilotina din bucatile taiate si lipite cu silicon transparent; repet, asta e provizoriu
o sa va cer inca odata parerea ca iar sunt nehotarat : sa il fac negru sau sa il las rosu? |
iti trebuia de la golf3 eleron din ala, sau de la ce naiba de masina. (RSG-ul avea eleron de genu asta)
arata foarte urat asta al tau, cu sau fara capace. sau mai tai din el, si il rotunjesti, si ii faci ceva sau mai bine renunta la el |
1 Attachment(s)
da normal vali ca o sa il fac cum trebuie acum e intr-adevar hidos o sa iasa ca asta. nu l-am putut face astfel pentru ca nu am avut chit si intaritor. da se rezolva, trebuie sa ajung la un prieten care e vopsitor, ii intinde niste chit si ii da forma care trebuie daca nu maine saptamana asta il fac
|
cand ma uit la poza asta
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1297878161 vad rabla mea :)) la mine nu sunt astupate gaurile alea....dar asa a venit masina si eu nu am vrut sa-mi fac de lucru si acolo :lol: |
Quote:
:D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning