![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Jante KESKIN si MAM in Romania!
Asta depinde de model, specifica modelul de janta.
|
MAM W1, 17",7.5J, ET 20, 4x108...la ce bani?
Pe 18 ai ceva din ce e acolo 4x108? Si un ET intre 18-27? |
MAM W1, 17",7.5J, ET 20, 4x108 - 150 euro/buc
Marea majoritate a modelelor pe 18 au si prindere 4x108 |
MAM W1, 17",7.5J, ET 20, 4x108 - 150 euro/buc
Marea majoritate a modelelor pe 18 au si prindere 4x108 |
Keskin sau Mam nu are importanta !;)
|
nu pot sa vad pozele...ma intereseaza ceva pe 17-18...pentru un passat
|
Daca nu puteti vedea pozele aici le puteti vedea direct pe site-ul producatorului www.mamfelgen.de si www.keskin-tuning.de.
Legat de discutia cu jantele de 18'' imi pare rau dar totusi ar trebui sa te hotarasti macar la cateva modele pentru ca altfel ar insemna sa ma apuc sa postez aici toata lista de preturi. |
frumoase intr-adevar
dar ceva cam scumpe fata de ce vedem pe afara |
Da W Viking este adevarat ca sunt scumpe chiar FOARTE SCUMPE mai ales ca sunt comercializate exact la pretul la care le cumpara si neamtul din Germania.
|
hey! vreau si eu ceva jante pentru un polo din 98! ar fi cool sa fie negre! please help meeee
|
Avand in vedere ca jantele sunt o alegere ce tine de gustul fiecaruia vezi care din modelele produse de catre MAM si KESKIN iti place si dupa aceea iti pot spune si ce marime ar merge si care este pretul.
|
MAM nuovo pe 18 prindere 5*100? PRet?
MErsi |
MAM NUVO 8x18 - 215 euro/buc
|
Cumva aduceti si anvelope pt. jantele de mai sus. Ma intereseaza foarte tare si de aia intreb de anvelope... MS. O oferta daca iau tot de la tine?
|
Noi furnizam si anvelope. Exista 2 variante ori sa le incaltam aici ori sa vina gata incaltate pentru ca prudcatorul are un contract cu o firma de anvelope. Cel mai simplu ar fi daca ai putea sa treci pe la magazinul nostru sa discutam toate amanuntele.
|
Mersi. Maine incerc sa ajung la voi!
|
Sal.la Ce Pret Sunt Jantele Keskin Kt7 Dimensiunea 8.0j / 18. Si Daca Sunt Alea Chromate Care Sunt Pe Siteul Oficial. Astept Raspuns Pe Forum.
|
Sal. Dar Jantele Mam 8 Tot Cu Dimensiunea 8.0 J / 18 La Ce Pret Ajung? Are Tva Inclus In Pret? Si As Vrea Sa Stiu Daca Se Potruvesc La Noul Vw Passat B6 Atat Jantele Mam 8 Cat Si Cele Keskin Kt 7.astept Raspunsul Tau Pe Forum.
|
Jantele MAM 8 8x18 costa 278 euro/buc
Jantele KT 7 exista 8,5x18 cromate si costa 415 euro Ambele se potrivesc pe Passat B6 |
hey! zi-mi te rog un site unde as putea s vad modelele si iti zic care imi place si pe urma sa-mi spui ce sa-r potrivi si ce marime! astept rasp
|
Tu ai citit altceva in afara de titlul topicului ? Vezi ca ai o rotita la mouse cu o functie supranaturala numita "scroll" si daca dai mai sus o sa vezi ca deja s-a mentionat ce intrebi tu !
P.S. Mai exista un site "minune" care se numeste Google si are o functie secreta "cautare". |
ma scuzi te rog ca te-am suparat intreband si eu ! imi pare foarte rau ! nu o sa mai fac asa ceva
|
in cit timp imi poti aduce mam nuovo pt peugeot 307?
|
Teoretic termenul de livrare este in jur de 2 saptamani dar depinde si de stocul producatorului din momentul respectiv
|
salut...m-ar interesa si pe mine jante de 14' sau 15' pt un matiz...ma poate ajuta cineva
|
Uita-te pe siteuri-le Keskin si MAM pentru ca ai acolo toate modelele si informatiile aferente marime, prindere, et ... alege ce model/le te intereseaza si iti comunicam pretul
|
Un pret pe pm pt Keskin KT4 , 4x100 , 9j/16 et 25
|
Kt4 9x16 - 200 euro/buc
|
Pai acolo sunt si poze cu ele ca eu nu prea le vad...
|
sal
pt un 406 din 2000, vreau ceva pe 18", cred ca am 4x108. latimea am vazut undeva 7,5 recomandata... ce modele si ce preturi aveti? multumesc |
Gasesti toate modelele pe site-ul producatorilor Keskin Tuning si MAM Felgen.
Spune-mi ce modele preferi si iti spun pretul si restul de amanunte. |
CAt ma costa 4 jante MAM MT1 CHEROME ( 2 x 8.5 si 2 x 9.5) pe 18' si in cat timp le poti aduce
|
8,5 x 18 - 385 euro/buc
9,5 x 18 - 405 euro/buc Timp livrare teoretic 2 saptamani |
pai de ce sunt mai scumpe fata de pretul initial?????
|
Care pret initial ?
|
sorry ma uitasem pe alt site si vazusem alte preturi mai mici si mi s-a parut ca le-am vazut la tine de asta am zis ca de ce e asa de mare diferenta
|
Vezi ca preturile de pe site-uri sunt cele pentru jantele NEcromate. Pentru jantele cromate pe 18'' se adauga 70 euro per janta fata de pretul pentru cele normale.
|
Bah....stie dreq da io nu le vad acolo la inceputu topicului..numa numele si preturile.Pote ase tre sa fie...nush. Le-am cautat p net si leam vaz ....is ceas da is si scumpe :D
|
Quote:
|
unde vad si eu cum arata jantele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning