Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   M5 vs \"Cielo\" (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2342-m5-vs-cielo.html)

LEXUS 22-08-05 19:01

probabil prea putini au condus cu diferential autoblocant....nu prea exista ocazia...insa o intrebare..modificari la transmisie...
sa deduc ca pana la urma va fi 4x4? sau va ramane la FWD

RoSonic 22-08-05 19:45

Purtati va rog discutiile strict legate de acel Cielo,pe topicul dedicat lui,si nu aici.
Aici rezumati-va la comparatia ceruta de titlu.

Morro 23-08-05 08:51

ummm ... cred ca s-a cam derapat de la discutie ...
acest topic nu cere nici o comparatie ... a cerut o parere despre cine a castigat cursa CARE ESTE FILMATA ...

nu ma refer la Cielo vs ORICE M5 ... MA REFER DOAR LA ACEA CURSA!
(oare acum au inteles toti?)

filmuletul a fost pus ... cred ca se poate inchide topicul

BASU 30-08-05 08:13

cieola ala a fost si o sa fa fie din nou ce mai nervoasa masina de la curse

GabiByte 30-08-05 17:00

1.Ii noapte nu se vede bine, cum poti confirma ca ii M5 ?
2.Iti dai seama ca aici compari un Cielo cu un M5?
3.Si daca ar fi BMW 518i care ii cea mai mica motorizare de 116 cai tot ar lua cielou.
4.Ala nu parea a demaraj de M5.
5.Tu iti dai seama ca pui la indoiala 77 de ani de experienta in construirea automobilelor?

aleks 31-08-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"
1.Ii noapte nu se vede bine, cum poti confirma ca ii M5 ?
2.Iti dai seama ca aici compari un Cielo cu un M5?
3.Si daca ar fi BMW 518i care ii cea mai mica motorizare de 116 cai tot ar lua cielou.
4.Ala nu parea a demaraj de M5.
5.Tu iti dai seama ca pui la indoiala 77 de ani de experienta in construirea automobilelor?

dak nu stii despre ce masina vorbim , abtine-te
documenteaza-te, afla cine acel cielo, da-i un search cu cielo evo p 4tuning si vezi ce-i cu el, iar dupa aia vino si spune-ne si noua ce ai aflat :twisted: :twisted:

GabiByte 31-08-05 22:01

aici i vorba despre 200 si ceva de cai la un cielo...si cica fara turbo...iluminati-ma despre cum s-au scos atatia dintr-un cielo, va rog.

GabiByte 31-08-05 22:35

ok deci m-am uitat la Cielo Evo 1 si acolo zice de un motor de 2L de 150 de cai. Asta mi se pare rezonabil...

Si totusi un anume SEBASTIAN vine si zice ca motorul lui de 2L...produce 250 de cai putere! Si inca fara turbo...oameni buni...pur si simplu nu poti sa ii zici la motor sa iti extraga cati cai vrei sa aiba...cum naiba a scos 250 de cai dintr-un motor de 2L fara turbo??? no reusit bmw! Spuneti-mi cum s-a reusit!

Sc0OTeR 01-09-05 01:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"
no reusit bmw! Spuneti-mi cum s-a reusit!

... dar a reusit Honda. Asta cu 240 de cai la Cielo cred ca e o presupunere, masina neavand atat. Ar fi relevant un dyno sheet... :?

UniculSGM 01-09-05 01:25

Axe cu came racing,spune ceva??? Daca un necunoscator aude motorul ala, o sa zica ca merge in 3, sau merge intrerupt. 200 CP se scot usor dintr-un motor de 2L, aspirat.

CTA 01-09-05 08:44

Intradevar acest Cielo are aproximativ 240cp pe care ii dezvolta un motor de 2L 16V neturbinat care se gaseste pe Calibra sau Vectra GT a anilor '90 si care initial avea cam cu 100cp mai putin decat are acum,sa revenim la topic ,acest versus sa inteleg ca se refera strict la acea cursa din filmulet ,sincer sunt destul de surprins ca acest Cielo de 240cp a facut acel M5 de 400cp.Stiu ca Cielo nu mai are interior ,tobe si cateva din componente ca sa fie mai usoara,oricum felicitari celui cu Cielo in tot ceeace a facut si face cu acest hibrid.

GabiByte 01-09-05 14:40

nu cred ca ii m5u de 400 cai putere, cre ca ii E28 de 286 cai putere sau E34 de 315...desi ma indoiesc.

Morro 07-09-05 09:00

auoleu frate ... inca un \"cunoscator\" care se baga in seama aiurea ... inchideti topicul va rog inainte sa mai apara si altii

EvLSant0S 07-09-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
auoleu frate ... inca un \"cunoscator\" care se baga in seama aiurea ... inchideti topicul va rog inainte sa mai apara si altii

Tu bagi in seama toti ... \"cunoscatorii\" de 15 ani mai ?! si te mai si enervezi .. in loc sa te distrezi ... ;)
mai .. gabibyte ... daca-ti spun ca ... un leon 1.9 tdi , a batut un rx8 de 231 de cp , ma crezi ?

aleks 07-09-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Morro\"

Tu bagi in seama toti ... \"cunoscatorii\" de 15 ani mai ?! si te mai si enervezi .. in loc sa te distrezi ... ;)
mai .. gabibyte ... daca-ti spun ca ... un leon 1.9 tdi , a batut un rx8 de 231 de cp , ma crezi ?

eu am vazut un logan care a batut un dragster pe un sfert de mila :lol: :lol:
si langa finish era GabiByte, se certa cu marmota...

SEBASTIAN 07-09-05 18:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Axe cu came racing,spune ceva??? Daca un necunoscator aude motorul ala, o sa zica ca merge in 3, sau merge intrerupt. 200 CP se scot usor dintr-un motor de 2L, aspirat.

Vorbeste de masina ta mai bine.
Nu dezinforma lumea.
Masina avea cca. 240cp la acea cursa pe aeroportul Timisoara.
Nu avea axe schimbate, erau de serie, acum are axe si cca 270cp.
Da am intrecut pe cateva sute de metri acel M5 dar la 1000 era in fata.
Pe 540 e39 l-am batut de la un cap la altul.

NOS 24-01-06 14:27

In sfarsit detaliile care trebuiau postate la inceput... sa se puna capat unor discutii inutile

SEBASTIAN 24-01-06 15:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NOS\"
In sfarsit detaliile care trebuiau postate la inceput... sa se puna capat unor discutii inutile

Tu vezi cand am postat detalile? Cate luni au trecut?

NOS 25-01-06 00:08

Asupra detaliilor stiu ft bine ca ai postat detaliile acum destul timp, numai ca unii cand au scris in acest topic nu s-au mai documentat despre ce Cielo este vb...

SEBASTIAN 25-01-06 16:26

Interesant e ca uni vorbest despre lucruri pe care nu le stiu sau nu le stapanesc.

fishbone 25-01-06 18:32

Iote cine povesteste ...

SEBASTIAN 25-01-06 19:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fishbone\"
Iote cine povesteste ...

Eu cred ca ar fi bine sa-ti masori cuvintele si sa faci misto in alta parte.
Sigur ca eu povestesc daca e vorba de masina mea la acea ora facuta de mine.

fishbone 25-01-06 21:29

Era vorba ca si tu ai tendinta sa te avanti in argumente in nestire ici-colo, atata tot. Dar ai dreptate, nu se cadea sa-mi bag nasul dintr-atata motiv in acest topic. Scuzele de rigoare.
Desi Cielo a invins M5, M5 e M5. Dodge SRT-4 la fel rupe pamantul si face de rusine multe masini, dar mai sunt si multe alte aspecte pe langa asta. Depinde la ce te uiti, depinde ce te intereseaza.

SEBASTIAN 25-01-06 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fishbone\"
Era vorba ca si tu ai tendinta sa te avanti in argumente in nestire ici-colo, atata tot. Dar ai dreptate, nu se cadea sa-mi bag nasul dintr-atata motiv in acest topic. Scuzele de rigoare.
Desi Cielo a invins M5, M5 e M5. Dodge SRT-4 la fel rupe pamantul si face de rusine multe masini, dar mai sunt si multe alte aspecte pe langa asta. Depinde la ce te uiti, depinde ce te intereseaza.

Nu a invins nici una din masinile enumerate de tine, iar vorbesti sa te afli in treaba. Citeste mai intai si nu mai confunda cifrele.
Cielo a fost facut pt curse pe 1000m acum va renaste pentru 400m.

NWZeu 27-01-06 14:26

observ ca sunt multi care pur si simplu dau cu parerea fara a sti despre ce este vorba, era vorba de vit pe distantze scurte , daca le compari pe autostrada de vreo 300 de km in regim maxim e clar ca BMWul castiga, dar pe 400 de m , 1000m situatzia e un pic diferita \"acel CIELO\", acel \"sofer\" sunt 2 lucruri \"deosebite\" care merita respectate, sa faci dintr-o masina de 7000 ero sa se puna cu una de zeci de mii e un lucru mare. Masina are suficienta putere/greutate sa puna probleme M5ului, iar cand \"lucrarea\" va fi gata de va vedea pe pista care pe mare si vom putea comenta pe larg.

ERY 27-01-06 14:34

Re:

[quote=\"NWZeu\"] sa faci dintr-o masina de 7000 ero sa se puna cu una de zeci de mii e un lucru mare. [quote]

Ce spui tu este adevarat dar....cine isi cumpara o masina de zeci de mii de euro nu o cumpara doar pt viteza...o cumpara si pt lux, renume, siguranta....si mai stiu eu ce alte treburi.....sunt multe masini ieftine care \"fac\" masini scumpe (ex. R5 turbo) dar nu se rezuma totul la atat...poate doar in lumea curselor.

NWZeu 27-01-06 16:32

CT-81-ERY la aia ma si refeream, doar la acea bucata de sosea/pista - Cielo este naked pe cand M5ul .... nu tre sa mai zic .... dar comparatia legat de acele \"secunde de adrenalina\" era facuta ..... ca masina per total nu sufera comparatie.

SEBASTIAN 27-01-06 17:46

Nici pe departe gandul de am da rotund ca am facut o masina la nivelul lui M5.
Am vrut sa demonsrez ca se poate face performanta si cu masini ieftine, iar asta in conditii de pista, daca era vorba de strada configuram altfel.

sandumrs 28-01-06 00:42

Respect pentru Cileo-ul ala dar ma intreb cand vei pune in practica acel pariu cu cel mai rapid Logan.
Din cate imi amintesc Sebastiane ai spus ca daca iti va pune cineva la dispozitie un Logan gratis il vei face cel mai rapid din tara, dintre loganuri.

SEBASTIAN 28-01-06 11:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Respect pentru Cileo-ul ala dar ma intreb cand vei pune in practica acel pariu cu cel mai rapid Logan.
Din cate imi amintesc Sebastiane ai spus ca daca iti va pune cineva la dispozitie un Logan gratis il vei face cel mai rapid din tara, dintre loganuri.

Da pot sa o facsi daca am ocazia il voi face mult mai rapid decat cel de uzina de curse.

sandumrs 28-01-06 13:19

Crezi ca poti sa-l faci mai rapid decat acel proiect de WRC???

NWZeu 28-01-06 13:26

WRC = worl rally car, nu ai sa vezi Logan de acest tip ;) ->Platforma aleasa de Renault este cea a Daciei Logan, deci, daca grupa S 2000 va fi anuntata oficial de catre FIA, in fine, vom avea o marca romaneasca ce va concura la nivel international. -> Motorul acestui Logan este preparat de catre Sodemo, un tuner cu lunga traditie in colaborarea cu Renault, si, alaturi de care Renault a castigat numeroase titluri Europene si mondiale.
pana la WRC e drum lung, mult prea lung ........

sandumrs 28-01-06 13:38

Ai dreptate man, dar oricum masina fuge rau.

SEBASTIAN 28-01-06 23:14

Nu cred ca voi face o masina de grupa ci un open fara restrictii.

sandumrs 29-01-06 01:15

Astept sa vad rezultatul. Bafta.

SEBASTIAN 29-01-06 09:29

Pentru a ma apuca de asta sunt necesare conditii speciale si nu prea vad cum as ajunge la ele.

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning