![]() |
Re: Alimentam Vineri 21.01.2011 in RM , mergi si tu ?
Andrey , corect ce zici / am vazut si eu cisterna / din 1900 toamna / si m-am retras de la Tirex ( m-am tirat , as putea spune :) ) ultima data am alimentat de la Lukoil.... si era sa-mi fac un plin gratis / nenea de la peco , dormea dusss inauntru / eu il asteptam afara..... daca nu era sa trec vama , puneam un plin si " ma tiram" dar asa nu m am riscat :-P
* pacat ca are timp omu de somn / pacat ca NU sunt multi care sa-l " deranjeze' dar probabil doar EU sunt in criza si putini ca mine / restul sunt Fulll de lovele de ingroasa randurile la Petrom :x ** care esti sarac dar econom si mergi cu mine Joi ( 07.04 )sa alimentam in RM ? Bafta multa !!! id mess : is44puf orange : 0746 963 70 / pt info non-stop |
Atentie care mergeti la moldoveni dupa combustibili :
*autorizare RAR pt folii pe geamuri * trusa sanitara * triunghi * vesta reflectorizanta ! se verifica, sa LE aveti !!! P.S. s au cam jmecherit vamesii moldoveni / daca ai si o canistra / rezerva...fie ea si de tabla.... cer 10 lei moldovenesti / daca nu..te intorc . bafta all. cine mai doreste si alte detalii sunati oricand la ; 0746 963 770. sau pe mess : is44puf |
Dar care e ideea? Cresterea cererii de carburant le-a urcat lor preturile sau pur si simplu nu le convine faptul ca ajung niste bani in tara lor?
|
zorro cati km dus intors sunt? merita sa faci drumul?
m-ar tenta si shoppingul...bucuria de la mama ei...si altele...dar las' ca ne itnalnim noi prin fara la shop-ul tau si discutam ;) |
Quote:
** profita cum profota toti comerciantii si de la noi , in preajma sarbatorilor urcand pretul la toate ! ( idioti - cu alte cuvinte ) :-P Quote:
** dus intors ...pana la " mama bucuriei " aprox 50 Km / dar pana la primu" Peco - Luk** sunt maxim 25 km. *** s-ar merita facut acest drum + cele 3 ore de stat in Vama... chiar daca as da, leu pe leu / numai sa NU le dau la HUOOOOTTTTIIII , de la noi :twisted: + ca ti poti face cumparaturile in piata agro din Ungheni , de unde poti cumpara diverse la preturi...incredibil de mici /+++ cu mult mai gustoase , NU din turcia, ungary sau spain.... ci crescute BIO cu adevarat !!! ;) bafta all P.S. Cred ca este cea mai buna metoda de protest ..pacat ca nu sunt multi care s-o practice :idea: alte detaliii : id mess : is44puf |
Quote:
|
ehehe a ajuns de mult criza...deci e clar..benzina vreau si cumparaturi
fuck it..am uitat ca trebe pasaport...deci tre sa imi fac insa pana cand pleci poate reusesc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning