Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   7000 euro...ce masina ti ai lua? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/233985-7000-euro-masina-lua.html)

hiperul 23-01-11 19:34

Re: 7000 euro...ce masina ti ai lua?

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4013846)
N-ai inteles absolut nimic.
Clima nu e "inferioara", nu are cum sa fie o clima inferioara alteia.
Cat despre Audi: daca tu esti atat de naiv incat sa fii convins ca, oriunde in lumea asta, cineva vinde Audi A4 diesel de 5 ani, sub 200.000 de km si dotat decent, la 6.500 de euro, atunci e problema ta.
Stiu cum sunt spaniolii si ce fac ei cu masinile, defapt nici romanii nu tin masina toata viata. Iar licitatii se fac peste tot, nu numai in Spania. Cat despre modelele noi, sunt aceleasi modele care apar si la noi, si excetand dobanzile de la leasing, sunt exact aceleasi conditii ca si la noi si ca si in orice tara din Europa.
Mentalitatea "noastra" de romani ma face sa fiu circumspect cand vad basme de-astea de anunturi, mai ales avand in vedere ca aduc masini de 7 ani. Si-n plus de asta, exista "viata" si dincolo de audi, bmw si mercedes.

Eu iti doresc sa gasesti masina excelenta si exact ceea ce cauti, doar ca esti visator, sorry.

Bine cum zici tu sunt un visator :joy: o sa te convingi cand o sa o aduc sa vezi ca nu e chiar asa cum zici tu...o sa postez niste poze cu ea :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: ....am mai auzit eu prosti cum ca cu 7000 nu ai ce masina sa ti iei inafara de logan...:punch:

PS: Nu a zis nimeni ca vreau sa mi iau audi a4...eu am postat anunturile alea ca le am gasit atragatoare ....deocamdata merg pe ideea ca un opel vectra din asta mi se potriveste cel mai bine.... http://www.segundamano.es/alicante/o...=28_s&st=a&c=4 Mai caut ceva care poate sa l faca calitate pret dar daca nu gasesc asta ramane :rolleyes2

ionut_cluj 23-01-11 19:37

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4013861)
Bine cum zici tu sunt un visator :joy: o sa te convingi cand o sa o aduc sa vezi ca nu e chiar asa cum zici tu...o sa postez niste poze cu ea :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: ....am mai auzit eu prosti cum ca cu 7000 nu ai ce masina sa ti iei inafara de logan...:punch:

Sincer nu sunt catusi de putin curios despre ce masina iti iei.
Ai foarte multe variante la 7.000, dar nu Audi A4 2.0 TDi din 2005 (cu facelift).
Bafta!

hiperul 23-01-11 19:42

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4013872)
Sincer nu sunt catusi de putin curios despre ce masina iti iei.
Ai foarte multe variante la 7.000, dar nu Audi A4 2.0 TDi din 2005 (cu facelift).
Bafta!

Asta niciodata nu l gasesc asa....Poate sa fie omul disperat dupa bani...Sa aiba nevoie neaparat dar nici asa...:cry: si mie mi s a parut pretul dubios rau...de aia l am si postat aici

ionut_cluj 23-01-11 19:42

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4013884)
Asta niciodata nu l gasesc asa....Poate sa fie omul disperat dupa bani...Sa aiba nevoie neaparat dar nici asa...:cry: si mie mi s a parut pretul dubios rau...de aia l am si postat aici

Din experienta iti spun ca o masina buna se da la banii pe care-i merita.
Oricat ar fi de disperat omul dupa bani, lua 8.000 de euro de la orice parc auto pe ea.

rdy4ever 23-01-11 19:51

Mazda spaniolului merge cu 180 in nici 1000 de ture. Viteza de autobahn la relanti... si cu usa deschisa. Mare minune! Si mai si face poze la 180 la ora. Oare pe cine cred astia ca prostesc cu astfel de poze?
http://imgs.segundamano.es/images/958/95893037033.jpg

Si, da sunt multe tepe in Spania. Bazate pe fraierii care cumpara de la distanta, prin escrow. Exista astfel de specimene si in Romania, iar, culmea, "vanzatorii" sapnioli sunt in fapt tot romani (a se citi tigani).

OchoSB 24-01-11 13:15

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4013377)
Lasand la o parte anunturile reale la preturi reale, in general procentul de anunturi "fabuloase" e enorm in Spania.
Am trecut de mult de faza in care sa mai pun botul la Audi A4 din 2005 la 6.500 de euro (spre exemplu).
Revenind la cele reale, sunt foarte multe masini cu probleme la bucsi, brate si filtre din cauza climei, interioare deteriorate si spoilere zgariate. Nu stiu de ce, dar oamenii aia nu prea sunt interesati de felul in care parcheaza.

Ia spune-mi, te-am lamurit?

Adevarat, la capitolul parcari e dezastru mare, la fel si cu spoilere,portiere zgariate. Daca ai un pic de minte nu pui botu` la primul anunt cu pret fantastic, te uiti pe mai multe siteuri la acelasi model si faci si tu o comparatie intre preturi.

ionut_cluj 24-01-11 14:31

Quote:

Originally Posted by OchoSB (Post 4015825)
Adevarat, la capitolul parcari e dezastru mare, la fel si cu spoilere,portiere zgariate. Daca ai un pic de minte nu pui botu` la primul anunt cu pret fantastic, te uiti pe mai multe siteuri la acelasi model si faci si tu o comparatie intre preturi.

Perfect de acord.

hiperul 24-01-11 14:44

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 4013916)
Mazda spaniolului merge cu 180 in nici 1000 de ture. Viteza de autobahn la relanti... si cu usa deschisa. Mare minune! Si mai si face poze la 180 la ora. Oare pe cine cred astia ca prostesc cu astfel de poze?
http://imgs.segundamano.es/images/958/95893037033.jpg

Si, da sunt multe tepe in Spania. Bazate pe fraierii care cumpara de la distanta, prin escrow. Exista astfel de specimene si in Romania, iar, culmea, "vanzatorii" sapnioli sunt in fapt tot romani (a se citi tigani).

daca omu avea 280km/h sa zicem si ia piciorul de pe acceleratie acul de la turometru scade mult mai repede ca acul de la vitezometru dar nici la 1000 de turatii nu cred ca ajunge :)) practic la 1000 de turatii faci plecarea de pe loc :)):rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolley es2

hiperul 24-01-11 14:46

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4016007)
Perfect de acord.

Daca stai sa cauti si ai pe cineva de mai mult timp in spania gasesti o masina buna si acolo nu mai vorbiti voi prostii cu spoilere zgariate si alte alea ;););)

OchoSB 24-01-11 14:49

De cati ani stai tu in spania? pentru ca eu stau de 5 , si nu vorbesc prostii, oricum e adevarat ca poti gasi masini in stare foarte buna dar majoritatea sunt cam neingrijite, pentru spanioli masina e doar un mijloc de transport(pentru o mare parte din ei,nu pentru toti)

ionut_cluj 24-01-11 14:59

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4016044)
Daca stai sa cauti si ai pe cineva de mai mult timp in spania gasesti o masina buna si acolo nu mai vorbiti voi prostii cu spoilere zgariate si alte alea ;););)

Un picut de gramatica nu ti-ar strica.
Nu stau sa caut si n-am pe cineva in spania de mai mult timp.
Masini bune se gasesc peste tot, la fel cum se gasesc si avioane de care ai mentionat tu mai devreme.

hiperul 25-01-11 14:56

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4016089)
Un picut de gramatica nu ti-ar strica.
Nu stau sa caut si n-am pe cineva in spania de mai mult timp.
Masini bune se gasesc peste tot, la fel cum se gasesc si avioane de care ai mentionat tu mai devreme.

Ce e gresit gramatical domn' profesor? faptul ca n am pus virgula sau punct la sfarsit de propozitie? am postat pe un blog nu sunt la ora de lb romana...:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:

ionut_cluj 26-01-11 17:08

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4019434)
Ce e gresit gramatical, domn' profesor? Faptul ca n-am pus virgula sau punct la sfarsit de propozitie? am postat pe un blog, nu sunt la ora de lb romana...:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:

Nimic nu e gresit... acum.
Astept cu interes pozele cu masina pe care ti-o vei lua. Pana una alta, Vectra rosie din masinile puse de mine aici am luat-o eu.

hiperul 26-01-11 23:04

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4023097)
Nimic nu e gresit... acum.
Astept cu interes pozele cu masina pe care ti-o vei lua. Pana una alta, Vectra rosie din masinile puse de mine aici am luat-o eu.

Omule scuze ca iti zic...dar tu nu esti sanatos la cap daca ma corectezi la virgule si la cuvinte prescurtate :yes::yes::yes: chiar si acolo unde nu am pus liniuta am lasat un spatiu... sunt multi care scriu pe alte bloguri cuv de genul :
na-ti ori-ce ori-cum ...despre aia ce sa mai zici :suspiciou:suspiciou:suspiciou

P.S.N am timp sa stau pe blog sa "pictez" cuvintele ca tine :))

rdy4ever 26-01-11 23:18

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4016043)
daca omu avea 280km/h sa zicem si ia piciorul de pe acceleratie acul de la turometru scade mult mai repede ca acul de la vitezometru dar nici la 1000 de turatii nu cred ca ajunge :)) practic la 1000 de turatii faci plecarea de pe loc :)):rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolley es2

nu prea... turometrul ramane constant si intervine frana de motor pana cand viteza ajunge acolo unde ar trebui... abia apoi scade si turatia.

rdy4ever 26-01-11 23:22

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4024480)
Omule scuze ca iti zic...dar tu nu esti sanatos la cap daca ma corectezi la virgule si la cuvinte prescurtate :yes::yes::yes: chiar si acolo unde nu am pus liniuta am lasat un spatiu... sunt multi care scriu pe alte bloguri cuv de genul :
na-ti ori-ce ori-cum ...despre aia ce sa mai zici :suspiciou:suspiciou:suspiciou

P.S.N am timp sa stau pe blog sa "pictez" cuvintele ca tine :))

1. Ai gresit prin lipsa delimitarii partilor de propozitie si a propozitiilor in sine, facand foarte grea interpretarea postarii tale. Ai gresit prin insulte la adresa colegilor. Citeste regulile forumului si vei vedea exact ce ai gresit.
2. Acesta este un forum, nicidecum un blog. Daca ai de gand sa ma intrebi care este diferenta, te invit sa-l intrebi pe amicul Google, te va lamuri cu siguranta. Diferenta este oricum semnificativa.

hiperul 26-01-11 23:30

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 4024530)
1. Ai gresit prin lipsa delimitarii partilor de propozitie si a propozitiilor in sine, facand foarte grea interpretarea postarii tale. Ai gresit prin insulte la adresa colegilor. Citeste regulile forumului si vei vedea exact ce ai gresit.
2. Acesta este un forum, nicidecum un blog. Daca ai de gand sa ma intrebi care este diferenta, te invit sa-l intrebi pe amicul Google, te va lamuri cu siguranta. Diferenta este oricum semnificativa.

Bine cum zici tu....tu ramai in lumea ta eu in a mea...:headfones:headfones

Daca ai ceva legat de topicul meu te invit sa discutam...daca o tii cu romana si cu alte chestii ...tine'le pt tine

rdy4ever 26-01-11 23:33

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4024546)
Bine cum zici tu....tu ramai in lumea ta eu in a mea...:headfones:headfones

Daca ai ceva legat de topicul meu te invit sa discutam...daca o tii cu romana si cu alte chestii ...tine'le pt tine

Ti-e chiar asa de greu sa intelegi ca te afli pe un forum si trebuie sa respecti regulile acelui forum?

Reguli generale pe forumul 4TuningRO

1. Postează numai dacă ai de spus ceva important sau folositor celorlalţi.

2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente.

3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.

4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri.

5. Nu introdu acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone.

6. Păstrează subiectele în profilul fiecărei secţiuni.

7. Administratorii şi moderatorii forumului nu sunt obligaţi să dea explicaţii, deşi e frumos din partea lor dacă o fac.

8. Scrie normal si corect in limba română.

9. Evenimentele, show-urile şi manifestările auto din ţară pot fi promovate pe forumul 4TuningRO doar în urma unui acord prealabil cu administratorii site-ului. (mail la [email protected])

10. Referirile la alte site-uri, forumuri, jocuri şi concursuri nu sunt acceptate.

11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning.

Recomandare: completeză-ţi profilul in intregime, cu locaţia si vârsta, e o dovadă de respect pentru ceilalţi useri.

sergiu_evo 26-01-11 23:33

honda civic type r:)

hiperul 26-01-11 23:38

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 4024552)
Ti-e chiar asa de greu sa intelegi ca te afli pe un forum si trebuie sa respecti regulile acelui forum?

Reguli generale pe forumul 4TuningRO

1. Postează numai dacă ai de spus ceva important sau folositor celorlalţi.

2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente.

3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.

4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri.

5. Nu introdu acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone.

6. Păstrează subiectele în profilul fiecărei secţiuni.

7. Administratorii şi moderatorii forumului nu sunt obligaţi să dea explicaţii, deşi e frumos din partea lor dacă o fac.

8. Scrie normal si corect in limba română.

9. Evenimentele, show-urile şi manifestările auto din ţară pot fi promovate pe forumul 4TuningRO doar în urma unui acord prealabil cu administratorii site-ului. (mail la [email protected])

10. Referirile la alte site-uri, forumuri, jocuri şi concursuri nu sunt acceptate.

11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning.

Recomandare: completeză-ţi profilul in intregime, cu locaţia si vârsta, e o dovadă de respect pentru ceilalţi useri.

Bine am inteles ce ai scris mai sus :)) cele 10 porunci dumnezeiesti par mai credibile decat ce ai insirat tu acolo ...Esti si tu vreun Admin ceva pe aci? ...Urmatoarele postari pe forum pe care le fac o sa fie in engleza sa va vad atunci care mai de care mai destepti ;)

rdy4ever 26-01-11 23:49

Poti sa le faci si in chineza. Oricum esti inutil pt acest forum cu asemenea conceptii.

ionut_cluj 27-01-11 09:31

Pustiul asta are o idee bine infipta in cap, si n-ar accepta alta nici daca i l-ai crapa.

Spark 27-01-11 09:53

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4024565)
Bine am inteles ce ai scris mai sus :)) cele 10 porunci dumnezeiesti par mai credibile decat ce ai insirat tu acolo ...Esti si tu vreun Admin ceva pe aci? ...Urmatoarele postari pe forum pe care le fac o sa fie in engleza sa va vad atunci care mai de care mai destepti ;)

nu e vorba ca e moderator dar pur si simplu e deranjant ceea ce faci tu.
este lume care e pe forum de cativa ani buni si sunt interesati de ceea ce se intampla pe aici si e deranjant cand apare unul nou ca tine pe forum care crede ca le stie tot si face doar cum crede el. ca adaptati-va voi dupa stilul meu de a fi nu eu sa-mi adaptez stilul la forum si ale regulilor lui. sunt si alea puse cu un scop, asa ca baga bine la cap si nu face pe desteptul.

hiperul 30-01-11 21:18

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4025144)
Pustiul asta are o idee bine infipta in cap, si n-ar accepta alta nici daca i l-ai crapa.

Comentariul asta chiar mi a placut :peace::peace::peace::peace:

ev-do 30-01-11 21:55

Acum, serios. Chiar trebuie sa cautati motiv de carcota din orice? Sunt alti useri, mult mai vechi, care folosesc expresii de genu' "a-m mers", etc. Uneori, uita ca mai exista si cratima printre taste. Si totusi, eu am inteles in mare parte ce a vrut sa zica hiperul. Frumos ar fi sa vorbim cat mai corect, dar nu putem impune nimanui un nivel de "corectitudine gramaticala"... Stiti, fiecare cat poate. Nu trebuie sa urlam pe la toate colturile cum sa vorbim, prin simplul fapt ca o facem bine, dam un exemplu.

Totusi, e un forum mare, si eu, ca un user mic, am niste pretentii, mai ales de la cei vechi si "apti"...

Toate cele bune.

cipi_SKG 05-02-11 21:31

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4001466)
Mondeo/Jaguar X-Type, Vectra C, Saab 9-3/9-5, Alfa GT... cam aici.

asa as alege si eu !

Radu_Toretto93 06-02-11 14:48

Honda Accord

spiner 07-02-11 22:46

VW Golf 4 sau 5

hiperul 08-02-11 18:39

Quote:

Originally Posted by spiner (Post 4064037)
VW Golf 4 sau 5

Nu gasesc golf 5 la banii astia iar 4 nu mi place:rolleyes2

hiperul 15-02-11 23:26

PEUGEOT 407 ST Confort HDI 136 CP an 2006 are undeva la 97.000 km....

e 7995 euro detalii si poze aici >>>>>

http://www.coches.net/peugeot-407-st...5098-covo.aspx

:2gun::2gun::2gun::2gun::2gun::2gun:

SAU :

OPEL Vectra Elegance 1.9 CDTI 8v 120 CV an 2007 are undeva la 65.000 km...

e tot 7995 euro >>>>>>>>>>

http://www.coches.net/opel-vectra-el...5077-covo.aspx

:peace::peace::peace::peace::peace::peace:

Preturile sunt verificate si reale !!!!

As inclina mai mult spre cei 136 de cai ai peugeotului cu toate ca la interior ma atrage mai mult finisajul celor de la opel...

Astept pareri !!! As achizitiona una dintre ele ;)

JohnnyX 16-02-11 10:49

Te provoc sa le inmatriculezi :lol:

OT: Golf 5

hiperul 16-02-11 11:45

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 4090011)
Te provoc sa le inmatriculezi :lol:

OT: Golf 5

Sa stii ca e o adevarata provocare :)) 1600 euro cam asa din cate m am interesat eu :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: Ar merita o bomba astia din parlament...au noroc ca nu sunt magazine cu explozibil cum erau cele cu etnobotanice ca de 10.000 euro le luam niste dinamita :twisted::twisted::twisted: Cu toate astea prefer sa o iau de acolo decat de aici...Aici te duci in targ si iei toate cacaturile lovite si refacute...N am incredere in teparii astia din targuri...Si al doilea lucru prefer sa dau 1600 euro la inscris decat sa o cumpar din tara fara jante si fara clima...cand vad capacele alea de plastic am alergie si ma apuca toti draccii :))

JohnnyX 16-02-11 11:57

Bin Laden style :lol::lol::lol: Ar mai fi o solutie (mai pasnica), sa ii dai in judecata, dar e posibil sa iesi mult mai pagubit. Au si strainii tzeparii lor, nici o tara nu duce lipsa de asa ceva. Ca la noi sunt mai multi, e alta poveste... :lol:

lord_wader 16-02-11 12:02

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4013701)
Daca in spania e o clima inferioara celei de la noi inseamna ca masinile din romania sunt carutze :)) ...Inca o data spun...audi a4 din 2005 are 5 ani ma nebunule :)) cat ai vrea sa dai pe ea 20.000 :)) inseamna ca esti copil...spaniolii nu sunt ca noi sa tina toata viata o masina...dupa 4 5 ani maxim se plictisesc de ea plus ca apar modele noi sunt altfel de conditii acolo....in spania se fac licitatii la masini mai des decat se liciteaza pe siteul okazii . ro :)) daca ai cunostiinte scoti un a4 frumusel in 7000 euroi ;) da' deh...mentalitatea voastra de rumani ...mai repet audi nu e bmw sau mertan...mai au de lucru sa atinga cota aia... faza cu zgarieturile e adevarata...dar nu inseamna ca toti proprietarii sunt la fel...

Mai omule.... tie nu iti trebuie alfa, lexus si jaguar(alea necesita o anumita prestanta, caracter), tie iti trebuie un TDi, asa cum spunea cineva mai sus, esti genul ala de om. Daca vezi ca lumea sare sa te ajute... tu de ce le raspunzi rautacios? Crezi ca forumul asta e la dispozitia ta?gratuit? Si la urma sa te pishi pe parerile baietilor asa cum ai face pe loganul lui taicatu?(apropo de logan, nu cred ca ai sa intelegi vreodata ca nu e facut pt 150/h si ca taica-tu nu l-a cumparat de nebun asa cum zici tu. Cand o sa ajungi la varsta lui o sa il intelegi). Du-te in Spania si ia-ti singur masina si nu ne mai plictisi pe noi aici, da vezi sa nu vii acasa cum au venit altii si cu banii luati si cu ochii vineti.

roli 16-02-11 13:33

uite , parerea mea http://www.depozitauto.ro/vand-toyot...-id101016.html
am asceva la casa merege foarte bine nu consuma mult, siguranta a fost primul lucru pt carea am cumparato 10 air-bag uri la baza
nu mai vorbesc de fiabilitate
umblu cu masina la vanatoare pescuit nu scartaie nimic fata de passaturi din anii ei

zic ca merita negociata masina8)

hiperul 16-02-11 13:38

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4090265)
Mai omule.... tie nu iti trebuie alfa, lexus si jaguar(alea necesita o anumita prestanta, caracter), tie iti trebuie un TDi, asa cum spunea cineva mai sus, esti genul ala de om. Daca vezi ca lumea sare sa te ajute... tu de ce le raspunzi rautacios? Crezi ca forumul asta e la dispozitia ta?gratuit? Si la urma sa te pishi pe parerile baietilor asa cum ai face pe loganul lui taicatu?(apropo de logan, nu cred ca ai sa intelegi vreodata ca nu e facut pt 150/h si ca taica-tu nu l-a cumparat de nebun asa cum zici tu. Cand o sa ajungi la varsta lui o sa il intelegi). Du-te in Spania si ia-ti singur masina si nu ne mai plictisi pe noi aici, da vezi sa nu vii acasa cum au venit altii si cu banii luati si cu ochii vineti.

Daca nu ar fi oameni ca mine care sa posteze nu ar mai exista forum.Nu sunt rautacios dar cand vad ca oamenii vorbesc de lexus ...si eu as vrea evo 8 macar sa nu zic 9 sau 10...Am inteles faza cu TDI....ca sunt genul ala de om...Poate ca aveti dreptate....Chiar ol sa plec in spania peste o saptamana...si o sa aduc una de acolo...Am destule cunostiinte pe acolo cat sa nu mi iau o teapa de aia de zici tu ;)

hiperul 16-02-11 13:42

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4090548)
uite , parerea mea http://www.depozitauto.ro/vand-toyot...-id101016.html
am asceva la casa merege foarte bine nu consuma mult, siguranta a fost primul lucru pt carea am cumparato 10 air-bag uri la baza
nu mai vorbesc de fiabilitate
umblu cu masina la vanatoare pescuit nu scartaie nimic fata de passaturi din anii ei

zic ca merita negociata masina8)

sa stii ca mi am aruncat si eu un ochi in graba o data pe un anunt cu toyota avensis dar parca era mai scumpa...

ai dreptate merita negociat pretul...

de curiozitate...ai schimbat ceva la ea inafara de filtru placute de frana si astea care se schimba regulat? cum sunt piesele ?scumpe ieftine in comparatie cu un opel sa zicem

lord_wader 16-02-11 17:28

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4090560)
Daca nu ar fi oameni ca mine care sa posteze nu ar mai exista forum.

:lol::lol: Ai o parere prea buna despre tine, sunt destui oameni de valoare aici care tin forumul in picioare( eu nu sunt unul dintre ei). Si care chiar au ceva de spus, nu doar sa puna intrebari si sa faca mofturi dupa aia. Daca Ionut-Cluj a vrut sa te ajute tu ai inceput sa carcotesti si sa faci nazuri la propunerile lui. Imi dau seama ce s-ar fi intamplat daca urmai sfaturile lui si apoi erai dezamagit. Cred ca te duceai la el sa il iei la bataie. Fa cum te taie capul pe tine ca asa e mai bine.

ionut_cluj 16-02-11 18:09

Quote:

Originally Posted by hiperul (Post 4090560)
Daca nu ar fi oameni ca mine care sa posteze nu ar mai exista forum.Nu sunt rautacios dar cand vad ca oamenii vorbesc de lexus ...si eu as vrea evo 8 macar sa nu zic 9 sau 10...Am inteles faza cu TDI....ca sunt genul ala de om...Poate ca aveti dreptate....Chiar ol sa plec in spania peste o saptamana...si o sa aduc una de acolo...Am destule cunostiinte pe acolo cat sa nu mi iau o teapa de aia de zici tu ;)

Eu habar nu am cum vezi tu Lexus, dar pot sa fiu convins ca o sa iei o m**e de povestit la nepoti cu masina:)

hiperul 16-02-11 18:43

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4091290)
:lol::lol: Ai o parere prea buna despre tine, sunt destui oameni de valoare aici care tin forumul in picioare( eu nu sunt unul dintre ei). Si care chiar au ceva de spus, nu doar sa puna intrebari si sa faca mofturi dupa aia. Daca Ionut-Cluj a vrut sa te ajute tu ai inceput sa carcotesti si sa faci nazuri la propunerile lui. Imi dau seama ce s-ar fi intamplat daca urmai sfaturile lui si apoi erai dezamagit. Cred ca te duceai la el sa il iei la bataie. Fa cum te taie capul pe tine ca asa e mai bine.

:workout::workout::workout::pistoles::pistoles::pi stoles::bat::bat::2gun::bat::pistoles::pistoles::p istoles::workout::workout::workout: Asa ai dreptate :)) data viitoare sa se straduiasca mai mult sa dea un raspuns mai calitativ :))

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning