![]() |
Re: 7000 euro...ce masina ti ai lua?
Quote:
Bine cum zici tu sunt un visator :joy: o sa te convingi cand o sa o aduc sa vezi ca nu e chiar asa cum zici tu...o sa postez niste poze cu ea :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: ....am mai auzit eu prosti cum ca cu 7000 nu ai ce masina sa ti iei inafara de logan...:punch: PS: Nu a zis nimeni ca vreau sa mi iau audi a4...eu am postat anunturile alea ca le am gasit atragatoare ....deocamdata merg pe ideea ca un opel vectra din asta mi se potriveste cel mai bine.... http://www.segundamano.es/alicante/o...=28_s&st=a&c=4 Mai caut ceva care poate sa l faca calitate pret dar daca nu gasesc asta ramane :rolleyes2 |
Quote:
Ai foarte multe variante la 7.000, dar nu Audi A4 2.0 TDi din 2005 (cu facelift). Bafta! |
Quote:
|
Quote:
Oricat ar fi de disperat omul dupa bani, lua 8.000 de euro de la orice parc auto pe ea. |
Mazda spaniolului merge cu 180 in nici 1000 de ture. Viteza de autobahn la relanti... si cu usa deschisa. Mare minune! Si mai si face poze la 180 la ora. Oare pe cine cred astia ca prostesc cu astfel de poze?
http://imgs.segundamano.es/images/958/95893037033.jpg Si, da sunt multe tepe in Spania. Bazate pe fraierii care cumpara de la distanta, prin escrow. Exista astfel de specimene si in Romania, iar, culmea, "vanzatorii" sapnioli sunt in fapt tot romani (a se citi tigani). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca omu avea 280km/h sa zicem si ia piciorul de pe acceleratie acul de la turometru scade mult mai repede ca acul de la vitezometru dar nici la 1000 de turatii nu cred ca ajunge :)) practic la 1000 de turatii faci plecarea de pe loc :)):rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolley es2 |
Quote:
|
De cati ani stai tu in spania? pentru ca eu stau de 5 , si nu vorbesc prostii, oricum e adevarat ca poti gasi masini in stare foarte buna dar majoritatea sunt cam neingrijite, pentru spanioli masina e doar un mijloc de transport(pentru o mare parte din ei,nu pentru toti)
|
Quote:
Nu stau sa caut si n-am pe cineva in spania de mai mult timp. Masini bune se gasesc peste tot, la fel cum se gasesc si avioane de care ai mentionat tu mai devreme. |
Quote:
Ce e gresit gramatical domn' profesor? faptul ca n am pus virgula sau punct la sfarsit de propozitie? am postat pe un blog nu sunt la ora de lb romana...:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: |
Quote:
Astept cu interes pozele cu masina pe care ti-o vei lua. Pana una alta, Vectra rosie din masinile puse de mine aici am luat-o eu. |
Quote:
na-ti ori-ce ori-cum ...despre aia ce sa mai zici :suspiciou:suspiciou:suspiciou P.S.N am timp sa stau pe blog sa "pictez" cuvintele ca tine :)) |
Quote:
|
Quote:
2. Acesta este un forum, nicidecum un blog. Daca ai de gand sa ma intrebi care este diferenta, te invit sa-l intrebi pe amicul Google, te va lamuri cu siguranta. Diferenta este oricum semnificativa. |
Quote:
Daca ai ceva legat de topicul meu te invit sa discutam...daca o tii cu romana si cu alte chestii ...tine'le pt tine |
Quote:
Reguli generale pe forumul 4TuningRO 1. Postează numai dacă ai de spus ceva important sau folositor celorlalţi. 2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente. 3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective. 4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri. 5. Nu introdu acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone. 6. Păstrează subiectele în profilul fiecărei secţiuni. 7. Administratorii şi moderatorii forumului nu sunt obligaţi să dea explicaţii, deşi e frumos din partea lor dacă o fac. 8. Scrie normal si corect in limba română. 9. Evenimentele, show-urile şi manifestările auto din ţară pot fi promovate pe forumul 4TuningRO doar în urma unui acord prealabil cu administratorii site-ului. (mail la [email protected]) 10. Referirile la alte site-uri, forumuri, jocuri şi concursuri nu sunt acceptate. 11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning. Recomandare: completeză-ţi profilul in intregime, cu locaţia si vârsta, e o dovadă de respect pentru ceilalţi useri. |
honda civic type r:)
|
Quote:
|
Poti sa le faci si in chineza. Oricum esti inutil pt acest forum cu asemenea conceptii.
|
Pustiul asta are o idee bine infipta in cap, si n-ar accepta alta nici daca i l-ai crapa.
|
Quote:
este lume care e pe forum de cativa ani buni si sunt interesati de ceea ce se intampla pe aici si e deranjant cand apare unul nou ca tine pe forum care crede ca le stie tot si face doar cum crede el. ca adaptati-va voi dupa stilul meu de a fi nu eu sa-mi adaptez stilul la forum si ale regulilor lui. sunt si alea puse cu un scop, asa ca baga bine la cap si nu face pe desteptul. |
Quote:
|
Acum, serios. Chiar trebuie sa cautati motiv de carcota din orice? Sunt alti useri, mult mai vechi, care folosesc expresii de genu' "a-m mers", etc. Uneori, uita ca mai exista si cratima printre taste. Si totusi, eu am inteles in mare parte ce a vrut sa zica hiperul. Frumos ar fi sa vorbim cat mai corect, dar nu putem impune nimanui un nivel de "corectitudine gramaticala"... Stiti, fiecare cat poate. Nu trebuie sa urlam pe la toate colturile cum sa vorbim, prin simplul fapt ca o facem bine, dam un exemplu.
Totusi, e un forum mare, si eu, ca un user mic, am niste pretentii, mai ales de la cei vechi si "apti"... Toate cele bune. |
Quote:
|
Honda Accord
|
VW Golf 4 sau 5
|
Quote:
|
PEUGEOT 407 ST Confort HDI 136 CP an 2006 are undeva la 97.000 km....
e 7995 euro detalii si poze aici >>>>> http://www.coches.net/peugeot-407-st...5098-covo.aspx :2gun::2gun::2gun::2gun::2gun::2gun: SAU : OPEL Vectra Elegance 1.9 CDTI 8v 120 CV an 2007 are undeva la 65.000 km... e tot 7995 euro >>>>>>>>>> http://www.coches.net/opel-vectra-el...5077-covo.aspx :peace::peace::peace::peace::peace::peace: Preturile sunt verificate si reale !!!! As inclina mai mult spre cei 136 de cai ai peugeotului cu toate ca la interior ma atrage mai mult finisajul celor de la opel... Astept pareri !!! As achizitiona una dintre ele ;) |
Te provoc sa le inmatriculezi :lol:
OT: Golf 5 |
Quote:
|
Bin Laden style :lol::lol::lol: Ar mai fi o solutie (mai pasnica), sa ii dai in judecata, dar e posibil sa iesi mult mai pagubit. Au si strainii tzeparii lor, nici o tara nu duce lipsa de asa ceva. Ca la noi sunt mai multi, e alta poveste... :lol:
|
Quote:
|
uite , parerea mea http://www.depozitauto.ro/vand-toyot...-id101016.html
am asceva la casa merege foarte bine nu consuma mult, siguranta a fost primul lucru pt carea am cumparato 10 air-bag uri la baza nu mai vorbesc de fiabilitate umblu cu masina la vanatoare pescuit nu scartaie nimic fata de passaturi din anii ei zic ca merita negociata masina8) |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate merita negociat pretul... de curiozitate...ai schimbat ceva la ea inafara de filtru placute de frana si astea care se schimba regulat? cum sunt piesele ?scumpe ieftine in comparatie cu un opel sa zicem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning