![]() |
Re: fac autocolante la comanda
1 Attachment(s)
Un autocolant identic cu acesta ???
Se poate? La ce pretz ??? |
2 Attachment(s)
sal cat costa un stiker ca in poza culoarea jantelor din poza ms dimensiunea cam 15 cm lungime cu 10 cm latime
|
Vreau si eu 2 stickere, pt o Octavia 2, la geamul mic la usile din spate. Maine masor si iti spun exact dimensiunile.
Ca model, cred ca ma intereseaza numarul 77 scris alb, iar dedesubt scris mai mic un nume si steagul Romaniei. Poti sa mi dai un pret aproximativ si cat dureaza ? Multumesc |
2 Attachment(s)
Sallut ma intereseaza si pe mine 2 stickere asa pt luneta spate....sau ala cu just flexit pt priza de aer pe spoileru din fara jos..la o lungime mai mare...daca poti face dami un pm sau un raspuns siti spun si dimensiunile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.
As dori daca se poate 4 x autocolantt cu stema porsche. Vreau sa le folosesc pentru a le lipii pe capacele centrale la jante. Stema trebuie sa intre pe un cerc de 5,6cm. Se poate? MS |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut. Ma intereseaza si pe mine stickeru din poza. Vreau sa il pun peste un parasolar negru mat. 35 cm lungime x 7 cm latime. vreau numai scrisu, pe fond transparent. Zi-mi un pret si zona de unde il pot ridica. Ms.
|
Quote:
dr taberei zimi culoarea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut, m-ar interesa si pe mine ceva de genu pentru aripa unui vectra c gts.. ai poza mai jos
http://fancytuning.com/wp-content/up...olf-gti-12.jpg |
Quote:
se poate face daca imi dai tu un desen mare calitativ |
Quote:
|
Quote:
EU AM O ILMAGINE CU CARE SE POATE FACE ASA CEVA DA DEPINDE DACA ITI PLACE CIPI_YDG MESS |
Sal imi poti face si mie un colant pt o capota de Astra G ma intereseaza o imagine cu un motor auto dar nu am imaginea
|
1 Attachment(s)
As dori sa stiu daca m`ai putea ajuta cu asa ceva ..Attachment 2810501 . si care ar fi pretul? multumesc
|
1 Attachment(s)
Cat costa sa fac asa ceva la un ford ca in foto, un pret aproximativ Attachment 2829098
|
Salut.
Faci si sticker bomb-uri din plexiglas sau un material care sa reziste la toate conditiile meteo? (Canicula, ger,ploaia,zapada) |
Autocolantele facute de tine,se lipesc nu?
|
wrong
|
Salut,
Cat ma costa sa imi faci un sticker pentru capota? Ma gandesc la o poza imprimata pe un autocoant spre a fi colantata toata capota cu el, deci nu decupat etc. O dimensiune aproximativa...125x80cm. Poza contine un model urban art complex si la o rezolutie full hd. Se poate face asa ceva? Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning