![]() |
Re: Suzuki Jimny
Quote:
Sună totuși la RC sau alții de genul( la master tuner mi-au cerut 375 eur pe piggy-back Dastek Unichip+soft făcut de ei pe dyno, dar nu i-aș recomanda din varii motive de super-optimism al dyno-ului lor)...cere-le un preț...că nu e chiar așa grav dacă-ți fac soft direct pe ecu-ul tău (din nou, dacă se poate) |
Emy ce roti ai acum pe Jimny?
|
Quote:
|
Iui. Credeam ca vei face pasul la 30"-31" :D
Oricum felicitari inca o data pentru masina ... sunt doar 2 Jimny-uri care-mi plac si anume al tau si al lui Sandu din Tg. Mures care are blocante fata/spate, alte rapoarte in cutie, troliu fata/spate, etc. |
si eu am 2.56 in reductoru de samurai..... dar acum l-am pus pe ala stock de jimny pt niste probe. Ca sa duc un simex de 31" tre sa pun 4.10 in cel de samurai.
si eu vreau 31" silverstone original ca e muuult mai usor ca un 235/75/15 de la insa de exemplu..... dar mai merge taicamiu iarna cu ea sau mai pleaca pe munti catinel asa :) si vrea sa nu bata prea rau la ochi... Ca sa-mi intre 31" tre sa mai decupez vreo 5cm din aripi... si pe fata e mai nasol ca deja sunt la prag acolo. ar insemna sa decupez si din prag cat mai frumos...sa bag mastic la greu si sa astup frumos. Pe spate e simplu ,nu-i problema.... apoi sa caut niste amortizoare si arcuri(de ford) ca sa am un lift de +8cm. |
Pai daca ar fi usor de facut treaba nu ar mai avea farmec. :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning