![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
Azi am vb cu tatal tau ati trecut pe langa mine :D imi place mult cum o arunci,imi place ca nu o duci in limitare :D:D:D...m-am apucat si eu de a mea :D ...am luat jante,diferential autoblocant,interior,am sa duc suspensia la nea Codescu, mi-am luat bucsi fata spate :D..IN 30 DE ZILE INTRA LA VOPSIT :D:D:D !!! cand mai plecati la antrenament suna-ma si pe mine ca vin si eu :D:D
bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted: Facem o elicie =)) data viitoare. Vedem !
Nu am de ce sa o duc in limitare .... pe jos e nasol .. Daca ii dai durmu la volan nu se duce singur .... ceea ce e super naspa sa nu ai aderenta pe fatza si sa nu se duca volanu . Faceam prin masina din maini ca un maimutzoi.. pana s-a mai dus pietrisu ala de pe acolo ca sa mai agatze. Momentan incep cunosc masina pana mea... sunt capabil si de schimbari de directie dar nu acolo , deoarece nu ai aderenta pe fatza .. te duci tarash! Masina este SUUPER ok! Motorul se aude super bine ! Articulatia e minunata... Ce sa mai zic... Ea saraca cere dar nu prea ai unde sa ii dai .. Cautam locuri cu suprafata macar fara pietre/nisip/etc. ! :!: P.S Vad ca am mai gasit un filmulet in telefon . |
frumoasa masina
|
Se vede foarte clar in film ca nu ai aderenta pe fatza:D...eu stiu un loc :D...bun de tot ...dar poa' sa apara din cand in cand politia....oricum eu mereu ma invarteam acolo :D....si tot acolo am sa ma duc sa o fac cand ma apuca damblaua :D....vorbim .....
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu ce aveti cu verdele :)) ca acum ma supar si schimb planul masinii mele si cumpar 2 litri de 275 :))) Boston grun metallic si gata :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Vorbeste cu tata ! 0722.353.925 (Motorul are uzura in camasi )
|
Bravo ma iuliane, ai trecut de la stunt uri pe Bike la cercuri si masini, stiam eu ca la voi in familie e boala de bmw uri...mai are sa si ia si maicata z3 si sunteti completi...
Nu vreau sa te superi pe mine daca iti zic ca esti pe acelasi drum ca fratele tau;)...sper sa nu ai si atatea ''hopuri''...stii ce zic:)... Succes cu pisica si as vrea sa faci un topic si la ce stiu eu ca ascundeti in garaj...KAY;;)... Abia te astept pe sosea;;)... Sa ne vedem cu bine... |
6 Attachment(s)
Mersi mult! apreciez :D
Am sa ma gandesc la ""kay"" . Este vorba de ursul tatalui meu ... un 325iX facut 4x2 2.5 24v coupe... Full M-teh 1. etc. Este mai inalta deoarece s-a mers si a inceput iara sa se mearga cu ea zilnic.(avem si provizii gen "TARASH") |
Asta e acelasi cu cel de TM, nu?
Alin ce a mai facut cu pisica, a terminat o?...De vreo 2 zile iar nu dau de el... Astept sa te vad in cercuri;)...si eu sa merg ''tarash'' in spatele tau:)) Incet dar sigur:)) |
Aveti voi bijuterii frumoase prin curte!Spor la treaba sa iasa fortza E36-le!:-)
|
Quote:
@Wilgax: multumesc! Si .. sa fie FORTZA!:D |
SE VINDE BIJUTERIA DE MAI SUS !
Motor 2.5 24v trecut fara serie in carte, an 86 , caroserie OK Fara rugina , Proprietar , acte la ZI , itp valabil 2012 luna a 10-a . Are mult mai multe dotari ... dar nu le-am precizat ! Doriti detalii,? Sunati ! TEL : 0722.353.925 PRET: 3000E / Variante 3500E cu motorizari maxim 2000cm , preferabil e36/e46. |
|
Frumos! Imi place evolutia. ;)
|
Mersi Santos; Onur-ZLR ; SI NU IN ULTIMUL RAND MARIUS KNS instructorul meu !
VA MULTUMESC ENORM ! |
Quote:
|
imi face mare placere si ma simt exrem de bine cand vad evolutia lui .
nu uitati ca asta e doar inceputul masina nu este inca gata nu avea nici frana de mana deloc a trebuit sa apelam doar la frana de picior si alte artificii. stay tuned! |
BRavo!
Bafta in continuare;)! |
Esti tare iuliane, bravo tie...mandru sa fie Augustin de tine!!!
|
multumesc pt aprecieri !
Ce sa zic... dupa ziua de azi am invatat multe datorita lui mariusKNS care si-a pierdut o mare parte din amiaza invatzandu-ma si pot sa zic chiar si Educandu-ma , aici ma refer la starile morale/fizice inainte de a ma urca la volan , formandu-mi o atitudine sportiva, chiar daca la etapa totul v-a fi diferit deoarece este public , emotii maxime ...etc. Usor usor invatz masina , mai precis unghiurile ei , puterea ei , si abilitatile mele . Masina colaboreaza foarte bine , cu exceptia unor mici chichitze care se rezolva. Un nou ""Hop"" v-a fi atunci cand frana de mana o sa fie pusa pe masina , deoarece este ceva in + cu care trebuie sa ma obisnuiesc , dar sunt sigur ca imi va usura "munca" si imi va corecta initierile . Inca odata Multumesc KNS / Santos pentru montaj / Onur pt antrenament ! |
Coa3, esti grav!
Respect, Ochelaristu' ;) |
bravo....frumos....promiti mult....;)
bafta in continuare........ |
bravo !!
Felicitari pt tot ce faci si tu si tatal tau !! |
Quote:
fara emotii la iasi asa cum ai fost azi in apele tale :D |
Quote:
|
Quote:
Bafta ! |
4 Attachment(s)
Cateva poze . Filmuletzul e pe pag. 5 postat de Santos !
|
foarte frumos..
imi place cum lucrezi cu acceleratia. :D bafta la iasi |
unii pusti la varsta ta inca viseaza la o masina !!
tu ai una si ghici ce si de drift :))) o sa ai un viitor super in ale driftului :!: |
bv foarte tare,pentru varsta ta,cum spunea si mai sus,altii viseaza la masina,eu mai am cateva luni si nu mai rezist,iar alti la 16 17 ani sunt clienti fideli la spice shop,dar e mult mai frumos acest "drog"(drift,drag,tuning)bafta multa la iasi
|
Quote:
Quote:
@Express : Mhda.... asa este ! Prin acest lucru ii dovedesc tatalui meu ca sunt consecvent si nu a investit banii aiurea ! @D A N I : Spice shop/tzigari etc. mi se par o aberatie . Nu as da banii pe TZIGARI/Iarba/alte prostii , pentru ca in primu rand : -Cu 15ron mananc de la mec -cu 50 ron (sau cat costa produsele gen Spice) ma duk la film/biliard+alte chestii care mi se par mult mai mijto decat sa stau sa trag din tzigari si sa ma faca lumea drogat pe strada sau sa prind anturaje de cacat. Am avut si eu o pasiune cu Desenatul (graffiti) dar mi-am dat seama ca nu se merita sa dau 25 ron pe un spray iar pentru un desen sa nu ies din casa 1 saptamana ca sa pot strange bani de cel putin 3 spray-uri ca sa ma joc undeva pe un perete de bloc si sa ma mai si injure lumea . Azi am mai mesterit cu tata pe la pisica una alta pe la directie ca mergea cam greutz , am mai inaltzato umpic de fata cam 1.5 cm pentru ca atingea umpic detot si se simntea cat de cat , acum este OK . Am montat centurile de la sofer , am mai fixat scaunu .... Diferite chichitze care mai trebuiau facute . Intr-un cuvant ne pregatim pentru Iasi ...incepand de azi pentru ca timpu trece repede.... si nu ne dorim diferite surprize neeplacute :D ! |
ba esti nebun,ce bine se da asta micu:P:)) bravo amice
BIG UP!!! |
4 Attachment(s)
Niste poze de claritate superioara !
10x Santos ! |
Quote:
|
Poi era invers initial dar incepuse sa topeasca bara ;)) situatie de urgentza !
|
Quote:
|
Te dai foarte bine. Felicitari.
|
Respect maxim .. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning