Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - ...325...nimic nu mai conteaza (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/233006-e36-325-conteaza.html)

bmw_motorsport 16-01-11 00:22

Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza

anunt important....pierdut pleoape e36....originale pa sistem....zona petrom vest......mentionez ca erau in ton cu plafonul.....deci nu mai pot de nervi:lol::lol::lol:....gasitorul poate sa le pastreze sanatos:lol::lol:

eMH 16-01-11 00:23

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3989500)
anunt important....pierdut pleoape e36....originale pa sistem....zona petrom vest......mentionez ca erau in ton cu plafonul.....deci nu mai pot de nervi:lol::lol::lol:....gasitorul poate sa le pastreze sanatos:lol::lol:

Macar le-ai pierdut si tu pe amandoua, ca sa nu para ca face cu ochiu?

Pe la ce ora? Sa stiu daca merita sa ma duc :))

bmw_motorsport 16-01-11 00:25

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3989502)
Macar le-ai pierdut si tu pe amandoua, ca sa nu para ca face cu ochiu?

Pe la ce ora? Sa stiu daca merita sa ma duc :))

du-te....du-te.....sa-ti spuna jakalu de nu merita.....ZAU:lol::lol:

jakal 16-01-11 00:31

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3989503)
du-te....du-te.....sa-ti spuna jakalu de nu merita.....ZAU:lol::lol:

:lol::lol:......d-aia nu mai indica benzina ca ai pierdut alea.....:lol:

cand dai colantul jos de pe plafon sa ma anunti ca nu mai am musama acasa...

vreau sa fac si mobila "racing" vereee:lol:

ti-am facut si botezul la canapele...am varsat cafeaua pe ele.....:lol::lol:

bmw_motorsport 16-01-11 00:37

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3989521)
:lol::lol:......d-aia nu mai indica benzina ca ai pierdut alea.....:lol:

cand dai colantul jos de pe plafon sa ma anunti ca nu mai am musama acasa...

vreau sa fac si mobila "racing" vereee:lol:

ti-am facut si botezul la canapele...am varsat cafeaua pe ele.....:lol::lol:

E LA CULOARE VERE....NU SE SUPARA....MAI ALES CA E CAFEA....iar cu musamaua nici o sansa....am o masa in curte care de mult timp vreau sa o tunez:lol:...si daca mai ramane vreo fashie d'aia....le pun pe talpile la papuci...plm...cine stie ce efect or avea:lol::lol:

vali-05rzj 16-01-11 18:23

sa o sta pinesti sanatos si nu te lua dupa ei ii roade invidia nai vazut zicea ca ai sufrageria cu tine cind aveai leganza - ce mai is invidiosi

bmw_motorsport 16-01-11 18:50

stau linistit....fi sigur.....:lol:caterinca e maxima intre noi....atata tot

mieludecazutu 16-01-11 19:54

sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci :)). )

eMH 16-01-11 19:57

Quote:

Originally Posted by mieludecazutu (Post 3991791)
sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci :)). )

Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat :))

mieludecazutu 16-01-11 20:07

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3991808)
Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat :))

da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P :)) si ce parere ai .. despre pisica

eMH 16-01-11 20:17

Quote:

Originally Posted by mieludecazutu (Post 3991848)
da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P :)) si ce parere ai .. despre pisica

Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.

Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.

mieludecazutu 16-01-11 20:41

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3991876)
Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.

Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.

parca am vazut un logan ...... ;)

DONU' 16-01-11 21:03

S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!

bmw_motorsport 16-01-11 21:12

Quote:

Originally Posted by mieludecazutu (Post 3991791)

sa ma cinstesti pe unde ma prinzi.....fiti-ar motanul de ras....si da....nu roz...e LOZA:lol::lol:...te prind io pe strazi sa dau a 2-a langa tine....ti-am zis si o repet...nu o mai rupe si pe asta...e pacat de ea....e masina de expo....arde'o si tu...tele'....tele'...

bmw_motorsport 16-01-11 21:17

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3992064)
S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!

saru'mana verete.....frana de mana deja a zburat...volanu e in tratative....stai lin....ca doar ma stii....nu o ard io prin vitan:lol:...
miercuri vin semnalele fumurii...joi pleoapele originale..si pana una alta...astept sa vad unde o colantez...mai ieftineala asa....capota si plafonul....restul.....lovele sa fie....ca avem ce cumpara:lol::lol:

Bengy_BLS 17-01-11 10:46

Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....

bmw_motorsport 17-01-11 12:40

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3993532)
Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....

ms mult bala....de dat nu o dau curand....vreau sa o aduc pe linia de plutire....am mult de munca lka capitolul estetic...dar incet incet comandam ce ne trebuie...in rest sunt multumit de ea....ahhh.....si daca ar fi sa o dau....fi sigur ca nu mai schimb marca...stii tu vb aia....cu suflatul in iaurt;)

bmw_motorsport 17-01-11 15:29

azi am reusit sa scap de musamaua de pe plafon...imi era teama sa nu gasesc surprize...si chiar am gasit una...placuta.;....plafonul e impecabil.....ma gandeam ca ascunde ceva colantul ala....dar nimic...totul ok.....au venit si bujiile....si din pacate doar o semnalizare......pleoapele abia joi
pana una alta...caut interior de coupe....doar plafonul si stalpii....sa fie bej sau negre....astept oferte

jakal 17-01-11 17:24

ba esti nebun?:shock:....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......:lol:
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia...
dai si tu cu un pic de oja acolo....:)):))

eMH 17-01-11 17:31

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3994689)
ba esti nebun?:shock:....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......:lol:

Ghiocei, muschi, licheni...?

jakal 17-01-11 17:33

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3994705)
Ghiocei, muschi, licheni...?

masina aia e plina de surprize...deci ne asteptam la orice......:lol::lol:

bmw_motorsport 17-01-11 17:41

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3994689)
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia...
dai si tu cu un pic de oja acolo....:)):))

s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa....:lol::lol:.....intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
...bine ca nu mai colantez plafonul....cu capota scap destul de usor....una peste alta...doua peste mine....se rezolva usor usor

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:02

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3994724)
s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa....:lol::lol:.....intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
...bine ca nu mai colantez plafonul....cu capota scap destul de usor....una peste alta...doua peste mine....se rezolva usor usor

cate sunt 2 sau unu?

bmw_motorsport 17-01-11 21:07

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3995539)
cate sunt 2 sau unu?

plm...am desfacut decat pe ala din stanga cum stai cu fatza la bancheta spate...si nu prea arata ok...plus ca am pus 10 litri si abia s-a miscat acul...si becul tot aprins era
la ala din dreapta am verificat decat mufele sa fie bine puse...si era ok

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:12

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3995552)
plm...am desfacut decat pe ala din stanga cum stai cu fatza la bancheta spate...si nu prea arata ok...plus ca am pus 10 litri si abia s-a miscat acul...si becul tot aprins era
la ala din dreapta am verificat decat mufele sa fie bine puse...si era ok

aha k
sa ma ti la curent

bmw_motorsport 17-01-11 21:18

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3995567)
aha k
sa ma ti la curent

da sefu'.....oricum de cafea nu ai scapat:lol:

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:41

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3995581)
da sefu'.....oricum de cafea nu ai scapat:lol:

gata buoss asa facem

Marian_nebunu 17-01-11 22:23

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3994724)

sa moara fam mea daca te mint =)))vezi ca mai facea Liviu Texu glume cu bunica lu Marean si s-a trezit cu ea la telefon si ce crezi mai facea si misto de el ,mamaie imi aduci si mie niste lemne :)))))))))))))))))

nu mai am mamaie mai am o tona de lemne si i-am promis-o unui vecin =))))

maica vreau lemne =)))

:lol: :lol: daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA :lol: :lol: =))

pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) ":lol: :lol: am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi :))) da bule mama a scris presa d mine =))))

ON TOPIC :D:D SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =))):lol:

crysty.bobok 17-01-11 23:45

Quote:

s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa.........intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
Faci tu ce faci si tot la 2 peste tine ajungi =))

La capotota ce vrei sa ii faci pana la urma ... tot folie sau o vopsesti ?

Quote:

sa moara fam mea daca te mint =)))vezi ca mai facea Liviu Texu glume cu bunica lu Marean si s-a trezit cu ea la telefon si ce crezi mai facea si misto de el ,mamaie imi aduci si mie niste lemne ))))))))))))))))

maica vreau lemne =)))

daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA =))

pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) " am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi )) da bule mama a scris presa d mine =))))

ON TOPIC SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =)))
Pai daca acum la inceput se scrie in presa de tine :)) pana vi iti ridica aia statuie =))

Bafta !

bmw_motorsport 18-01-11 06:22

marrrrreane...esti sigur ca nu te-a luat vreo rafala d'aia de vant si i-ai driblat pe aia?....mancatzhas fizicu' tau da folbalist:lol:

@cristi.......nu stiu inca ce fac la capota...am sa ma interesez de preturi si la vopsit si la colantat....vedem

Marian_nebunu 18-01-11 13:25

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3996494)
marrrrreane...esti sigur ca nu te-a luat vreo rafala d'aia de vant si i-ai driblat pe aia?....mancatzhas fizicu' tau da folbalist:lol:

@cristi.......nu stiu inca ce fac la capota...am sa ma interesez de preturi si la vopsit si la colantat....vedem

ia vezi ma M3 TURBO PE TERENU DE FOTBAL :D:D:D

DA PLAY SI DACA MAI POTI SA MAI RAZI DE "CAROSERIA" MEA :)) ESTI TARE :D:D:D E MARE LUCRU SA AI 1000KG SI VREO 500 D CAI

http://playersmng.ro/pages/galerie/p...hp?id=20&lb=ro

ai vazut vreodata iepurele prin padure cum fuge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: !!!????

bmw_motorsport 18-01-11 14:23

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3997459)

DA PLAY SI DACA MAI POTI SA MAI RAZI DE "CAROSERIA" MEA :)) ESTI TARE :D:D:D E MARE LUCRU SA AI 1000KG SI VREO 500 D CAI

ai vazut vreodata iepurele prin padure cum fuge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: !!!????

m5-ul e tira pe langa tine....ce demaraj ai sa moara gibilan:lol::lol:....de fapt tu cred ca esti cel mai usor M construit vreodata:lol::lol::lol: noul M 0(zero):lol::lol::lol:

Wilgax 18-01-11 14:27

Noul Nickname pe 4tuning este Marean_Turbo M.:-)Moara geta ce sprint face omu pe teren + optional suturi pe distante lungi.:shock:

ady_viteza 18-01-11 14:40

Quote:

Mah da picioru' stang la tine e optional?:D...sau e doar ala pe care te sprijini cand tragi cu dreptu'??:D:D:D
Acum serios....la viteza ta daca erai stangaci erai de 2 ori mai valoros fata de cat esti acum;)

jakal 18-01-11 17:15

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3997649)
m5-ul e tira pe langa tine....ce demaraj ai sa moara gibilan:lol::lol:....de fapt tu cred ca esti cel mai usor M construit vreodata:lol::lol::lol: noul M 0(zero):lol::lol::lol:

e pomanagiu d-ala......cum cade in careu cere penalty repede....:lol::lol::lol:

dictaloooooo....fault nene arbitru..."pa persoana".....:lol:

eMH 18-01-11 18:07

Quote:

Greutate: 1.71 m;

Inaltime: 66 kg;

WTF ??

JusT_SaY_BoBo 18-01-11 19:41

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3995934)
sa moara fam mea daca te mint =)))vezi ca mai facea Liviu Texu glume cu bunica lu Marean si s-a trezit cu ea la telefon si ce crezi mai facea si misto de el ,mamaie imi aduci si mie niste lemne :)))))))))))))))))

maica vreau lemne =)))

:lol: :lol: daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA :lol: :lol: =))

pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) ":lol: :lol: am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi :))) da bule mama a scris presa d mine =))))

ON TOPIC :D:D SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =))):lol:

ba nebun pe siteul ala scrie ca ai 19 ani aici scrie ca ai 23???unde e adevarul:))))????
dupa calculele mele ai vreo 21?:))))???
eu am crezut ca glumesti mah da tu chiar ai talent!bafta acolo in norvegia fi mandru ca esti roman si arata-le ce poate neamu asta a nostru:lol::lol:
scuze de of

unu' 18-01-11 21:00

bravo bobi , bun ai inceput bine, cand mai vi p-an oras poate ajungi vineri, pe la omv, sa discutam d-ale aderarii la club si a pisicii roz/violet sau ce-o fi acolo :D
Se anunta inca un an frumos d-ale racerilor...app plafonul e punctul forte al masinii :)))

bmw_motorsport 18-01-11 21:05

Quote:

Originally Posted by unu' (Post 3999037)
bravo bobi , bun ai inceput bine, cand mai vi p-an oras poate ajungi vineri, pe la omv, sa discutam d-ale aderarii la club si a pisicii roz/violet sau ce-o fi acolo :D
Se anunta inca un an frumos d-ale racerilor...app plafonul e punctul forte al masinii :)))

da boss...ne vedem vineri sigur...aia roz o decolantam....ca doar scrie alt club pe ea:lol:

anul sper sa fie bun....poate pana atunci reusim sa mai coboram si pretul la benzina....asta ne omoara pe toti...pana una alta....mergem inainte;)

Snoopz 18-01-11 22:09

Inainte de a raspunde tuturor va spun ca sunt un prieten bun cu MAREAN PA PERSOANA SI EU VOI SCRIE IN LOCUL LUI CUVANT CU CUVANT DIN CE MI-A SCRIS EL MIE P MESS PENTRU CA EL ESTE "BANAT" DATORITA FAPTULUI CA L-A DAT IN SANGE PE UNU "TURBO" CARE SUFERA DE "DACTILOGRAFIE"

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3997649)

AM CAUCIUCURI BUNE "ALL SEASON" :lol: :lol: !!! multumesc de Complimente !

ACUM CE MAI ZICI DE CAROSERIA MEA???? STAU BINE PA PLECARE?PA PERSOANA ?:)))):lol:?

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3997657)
Noul Nickname pe 4tuning este Marean_Turbo M.:-)Moara geta ce sprint face omu pe teren + optional suturi pe distante lungi.:shock:

Marean Compresor suna mai interesant PA' PERSOANA =))))

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3997685)
Mah da picioru' stang la tine e optional?:D...sau e doar ala pe care te sprijini cand tragi cu dreptu'??:D:D:D
Acum serios....la viteza ta daca erai stangaci erai de 2 ori mai valoros fata de cat esti acum;)

Dau bine si cu stangul nu am probleme am doar 20 d ani am timp sa devin o valoare tu stii asta pt k ai jucat si cunosti acest FENOMEN !

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3998169)
e pomanagiu d-ala......cum cade in careu cere penalty repede....:lol::lol::lol:

dictaloooooo....fault nene arbitru..."pa persoana".....:lol:

Imi place sa fiu faultat :)))) jakale pa persoana fizica

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3998707)
ba nebun pe siteul ala scrie ca ai 19 ani aici scrie ca ai 23???unde e adevarul:))))????
dupa calculele mele ai vreo 21?:))))???
eu am crezut ca glumesti mah da tu chiar ai talent!bafta acolo in norvegia fi mandru ca esti roman si arata-le ce poate neamu asta a nostru:lol::lol:
scuze de of

Sa fiu sincer cu tine si cu restul userilor de pe forum ei nu prea sunt incantati ca "romanii" :) nostrii vin aici la "furat" pt k asta stie romanu sa faca ,pot sa iti spun ca jucatorii se antreneaza in majoritatea timpului singuri si ce crezi niciunul nu fura la alergare sau ceva de genu,au alta mentalitate :) viata este total diferita aici fatza de tara in care traim noi !!!
am 20 d ani (scrie 23 pt k mi-am facut cont acum multi ani si atunci trebuia sa ai 18 ani ca sa iti faci cont ) !!!

ON TOPIC
BOBYTZA TE-AI DAT CU JAKALU CE ATI FACUT ??CUM STAI LANGA TIGAN P 402 METRI ? TE FURA LA START?:)) VINO SA TE DAI CU EL AICI IN NORVEGIA CA SIGUR NU TE FURA AICI IL BAGA ASTIA LA RECE :)))

APROPO IERI LA PRANz M-AM TREZIT CU UN CERB LA GEAM :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning