![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
1500 de euro, doar pt niste dotarii nu pt o masina.....ca alti |
ma bucur ca te-ai hotarat sa iti vopsesti jantele arginti:oops: chiar vroiam sa te intreb daca nu vrei sa le revopsesti.. sunt foarte frumoase iar argintiul le va face si mai frumoase:D
|
Quote:
cand vopsesc masina, vopsesc si jantele :D:D:D |
Lasa jantele acuma.Continua povestea masinii:D
|
Quote:
va continua asta seara ;;) |
6 Attachment(s)
La 3 saptamani dupa achizitionarea masini cu „inima de tigan” am trecut la „operatie” dupa vreo 10 zile de munca lejera de la ora 17 la 21-22 masina arata cam asa.
Din pacata nu am facut prea multe poza ca am uitat, dar cand o sa ma apuc iar de ea, o sa-i fac poza cam in fiecare zi (sper sa nu uit iar). Dupa ce am terminat cu cea de anglia a urmat a mea, aceiasi operatie. Cand au fost ambele masini desfacute complet, a inceptu „marea unire” a optiunilor (fire, mufe, relee, sigurante etc) din 2 instalatii electrice am facut una buna (matisata mai bine ca cei de la audi) si una „nebuna”. Aici nu pot descrie „lupta” mea cu firele, cele de la motor au fost scurtate cu 1m, iar cele din interior lungite cu 1m – 1,5m, dar a meritat munca, oboseala si mainile distruse. Spre mirarea mea cat si a „spectatorilor” toate merg perfect, cu exceptia climatronicului care merge invers, adica, daca vreau caldura, trebuie sa dau pe LO, iar daca vreau frig trebuie sa dau pe HI : ))) Toata munca a durat 2 luni jumate, dar am lucrat numai dupa ce am terminat programul la locul de munca adica de la 17 pana la 23/24, iar in unele zile am tras si chiulu :D Dupa ce am terminat cu masina arata cam asa |
Te-ai luptat grav de tot cu firele alea , dar .....a meritat 8)
|
nu am putu sa postez filmarea aici , asa ca o puteti viziona pe YouTube
https://www.youtube.com/user/florinan.../0/SV1x0v2lZ4k |
Quote:
|
Ai uitat de noile stopuri fumurii pe led care dau mult mai bine decat cele clare.
Mane ce sa zic un om nebun, mai nebun si decat mie. O sa vedeti voi de ce zic asta:D |
Quote:
|
Incearca sa schimbi si firele la clima sa fie totul ok.Chiar ai avut mult curaj sa faci din 2 instalatii electrice una buna:lol:
|
Quote:
sau daca stiie cineva cum sa o fac sa mearga bine, dau o bere prin fan curier... |
Sincer daca stian te ajutam cu cea mai mare placere.Ca idee urmareste traseele pe placa aceea de la piecare buton si uitate la mufa poate ii dai de capat:)
|
8 Attachment(s)
In 2010, luna august, primesc un telefon de la un prieten de familie care se ocupa de cumparari si vanzari de masini si imi face o propunere de o afacere de vreo 400€ avantaj eu.
Tipu gasese un audi ca al meu, la arad, care era modificat, m-a sunat mi-a zis sa ma duc la el, si mi-a zis: “ uite vreau sa iau masina asta ca e la bani buni, dar vreau sa o aduc la forma standard, ma ajuti?” Eu: “cum sa te ajunt?” El: “poi eu iti dau tie toate modificarile si tu-mi dai inapoi oroginalele de cealalta masina” Eu: “da, vreau, dar nu am bani, ca nu stiu cum sa fac” SI APOI DA BOMBA DIN EL : “POI EU ITI IAU TIE BANI??? NU ESTI NORMAL.” In momentul ala am crezut ca fac infart, daca ma duceam la doctor dadem tensiometru peste cap, nu mai aveau ai gradatii. Si m-am ales cu urmatoarele piese: Scaune sport Grila fara semn cu tot cu incuietoare pt grila Semnalizari negre Pragarele Bara spate Suspensie sport ( 4 arcuri rosi, telescoapele fata galbele iar cele de pe spate albastre (un telescop era curs)). Ceea ce am primit cu ce aveam dinainte: Grila – 50€ - okazii Faruri – 130€ - okazii Xenon – 50€ - okazii Jeante – 300€ Remapare – 150€ - arad Triple clare – 100 € - okazii Triple pe leduri – 180 € - okazii Dupa ce m-am vazut cu cele de mai sus in brate, am inceput sa caut tot netul dupa restu pieselor pt a temina masina. Si asa am inceput sa gasesc piese si sa le cumpar. Eleron portagaj – 150 lei – fk Eleron luneta – 200 lei - fk Frana de mana din piele – 100 lei - dez Cotiera – 150 lei - dez Bara stabilizatoare – 250 lei - fk Bara fata – 150 euro - okazii Toate becurile din interior si exterior pe leduri – 200 lei - ovidiu89 Telescoape spate – 60 euro - fk Inele cromate pt ceasuri – 120 lei - fk Kit cu un singur stergator – 50 lei - fk Ceas suplimentar temperatura evacuare – 25 euro - fk Ceas suplimentar Oil pressure - 25 euro - fk Ceas suplimentar presiune turbo – 25 euro – fk Suport ceasuri suplimentare costum made – 30 euro Turbosuflanta de 2.7 audi – 300 euro – dez (garantie) 2 setru proiectoare – 300 lei – okazii 3 instalatii xenon – 650 lei – okazii Set distantiere roti (F-15mm, S-25mm) = 100 euro - okazii Geamuri electrice spate – 500 lei Asta fiind tot ceea ce am cumparat pana acum |
Ce bine ca te-ai ales cu unele piese tuning din schimbu acela:lol:
|
Hai bre ca venii caldura cand vin eu de la tm sa te prind cu ele puse:D
|
Quote:
imi pare rau sa te dezamagesc... |
Ba cand vin eu peste 3 saptamani ca doar nu is nebun sa le vreau pe toate in 2 zile:lol:
|
Quote:
|
momentan, mai sunt de venit piese, nu multe,dar mai sunt......apoi urmeaza "lupta" cu audi
|
supeeer:x abia astept sa vad bestia :x:twisted::twisted:
|
Saptamana asta urmeaza sa-mi vina urmatoarele produse:
radiator ulei - germania furtune racitor ulei - germania intercooler - germania blow pop off - germania boost – controller - germania Lambo doors - germania Banda termo-izolanta - germania Furtun de silicon pt intercooler - germania Plus alte pisese pe care nu le dezvaluii momentat, nu-s cine stie ce, dar au rolul lor. Cand o sa am toate acestea cumparate, o sa ma apuc sa o fac, pana atunci astep sa fac bani :D |
Chiar ne ţii în suspans ..:D
|
Quote:
marti bag masina in garaj si incepe "schimbarea", o sa incerc sa fac poze cat mai multe si sa le postez.....cu cat mai repede cu atat mai bine, daca voi nu mai aveti rabdare, eu ce sa mai zic, ca stau cu piesele in pod de vreo jumatate de an :D:D:D |
Bai si imi si incarcasem bateriile la aparat, da am uitat ca plec la tm:lol:. Spor la treaba mane!
|
Intradevar florin e pus pe fapte mari , sa arati si poze cu piesele cand iti vin le pui intr-un grup pe toate si le faci poza
|
Re: traseu evacuare
... From: florin andrey <[email protected]> ... Add to Contacts To: Pilot power tuning Pitesti <[email protected]> Buna ziua, Mai am niste intrebari, daca se poate. Deci toata operatiunea m-ar costa: 350 ( turbo ) + 250 ( intercooler ) + 300 - 600 ( tubulatura ) + 900-1200 ( sistem evacuare inox sport ) Montarea celorlalte piese enumerate mai jos este bonus sau mai costa ceva? Ce garantie oferiti la cele montate? Cat timp dureaza toata operatiunea? La sistemul "Sistem evacuare inox sport 900-1200 lei" , ce elemente de evacuare intra? Multumesc anticipat. Telefon: 0749143376 From: Pilot power tuning Pitesti <[email protected]> To: florin andrey <[email protected]> Sent: Wed, February 9, 2011 10:03:10 AM Subject: Re: traseu evacuare Buna ziua, Putem realiza montaj pentru turbina, intercooler, tubulatura de admisiee turbo-engine, blow pop off valve si sistemul de evacuare. Manopera: 350 -turbo 250 - intercooler 300-600 tubulatura turbo-intercooler-engine (in functie de silicoanele si materialele folosite) Sistem evacuare inox sport 900-1200 lei (cu piese si montaj inclus - Borla inox) Programare 1-2 zile inainte. PILOT power tuning Pitesti, Str. Serelor nr.2 Tel: 0248 270109 / 0752 222130 E-mail: [email protected] Web: www.pilotauto.ro On Sun, 6 Feb 2011 09:11:18 -0800 (PST), florin andrey <[email protected]> wrote: > buna ziua, > am un audi a4 (b5) limuzina din 1997, 1.9 tdi - 110 cp, si vreau sa fac > urmatoarele "operatiuni": > am urmatoarele piese si vreau sa le montez la dumneavoastra: > - turbosuflanta de 2.7 audi > - radiator ulei > - furtune racitor ulei > - intercooler > - blow pop off > - boost – controller > - ceas suplimentar temperatura evacuare > - ceas suplimentar oil pressure > - ceas suplimentar presiune turbo > - tot traseul din inox, fara intermediara si cu finala dubla > NU AM TUBULATURA CARE VINE DE LA TURBO LA INTERCOOLER > care este pretul cu tot cu manopera? > daca mai aveti nevoie de alte data de masina va rog sa-mi spuneti. > multumesc anticipat. > > Telefon: > 0749143376 -- PILOT POWER TUNING HTTP://WWW.PILOTAUTO.RO sa mai dezvalui o "operatiune" |
Eu nu stiu daca intra toate in poza:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astazi au mai venit niste piese
lambo doors modul pentru 4 comenzi, comenzi telecomanda 6 butoane cu reverire momentan lucrez la suportul lor, pozitionarea nu o sa fie la vedere, ci o sa fie ascunse ;;) blow pop off (nu am facut poza) boost – controller (nu am facut poza) |
raspunsul celor de la pilot
Pentru celelalte elemente (ceasuri) nu am specificat manopera pentru ca nu prea facem montaj la astfel de dispozitive. Eventual cand facem evacuarea/turbo.. vedem atunci ce echipamente sunt, daca au fire pentru senzori, instructiuni etc. Sistemul de evacuare include tot traseul de dupa catalziator (tubulatura inox diametru marit, tobe inox direct-flow Borla) Service-ul acorda garantie doar pentru produsele livrate de noi. La piesa client nu se acorda garantie (se da 3 luni la lucrare numai, termen in care pot fi semnalate probleme sau defectiuni datorate montajului) Zi buna |
E treaba serioasa aici:lol:
|
Quote:
1 - DHL ma face sa astept dupa piese de vineri 2 - la magazin nu au avut piesele pe stoc (ce le originale, consumabilele) 3 - la golf trebuie schimbate placutele de frana ca s-au finit 4 - mai am de primit un colet maine de la DPD si cam atat, sper ca maine sa rezolv toate problemele de mai sus si sa incep macar cu spatele :D:D:D |
acum mi-au venit si urmatoarele piese
radiator ulei - germania furtune racitor ulei - germania intercooler - germania pe parcursul zilei de azi mai trebuie sa-mi vina de la DHL niste butoane model RS o sa revin mai tarziu cu niste poze cu piesele |
7 Attachment(s)
pozele promise..........
dupa 2 telefoane data la DHL ROMANIA, am reusit sa intru in posesia butoanelor model RS |
wow florinuuu
mult noroc si multa bafta sper sa nu intampini probleme mari in tot acest proiect supeer:X si sa iasa exact asa cum iti doresc si sigur cum ne asteptam si noi:-):-):-) |
Quote:
sper ca pana pe 01.05.2011 sa fie gata...... |
Ce armata de butoane ti-ai luat:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning