Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Custom-B-41-NEB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/232758-cielo-custom-41-neb.html)

18BSV 16-01-11 12:01

Re: Cielo Custom-B-41-NEB

Poze?? unde?Suntem curiosi!Da cul ce va fi? ;)

promiseland 16-01-11 12:06

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 3990327)
Poze?? unde?Suntem curiosi!Da cul ce va fi? ;)

am pus si pozele dadusem submit fara sa bag pozele scuze.Dar nu am inteles intrebarea ta cu ce va fi?

18BSV 16-01-11 12:13

Intrebam de culoare,dar vad deja care e acela.Asta e super tare imi place si mie.Jantele chiar rup..dar vezi sa fie 9J ca altcv nu da bine la evazari.Succes!

cata_kevi 16-01-11 12:15

Razvane..ti ai luat nasu la purtare..:D frumoase jante.. hmm si vopseaua..sa zicem ca o prinde :D cat despre final.. mai e de lucru insa si cand va iesi.....:X...

promiseland 16-01-11 12:18

ee nu mi-am luat nasul la purtare doar imi fac si eu planul ca tiganu'.sper sa imi iasa pana la final :D cat despre jante obligat vor fi 9j

NXdev 16-01-11 15:16

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3990319)
Astazi m-am decis asupra culorii si tot cautand am gasit si niste jante superbe.Poze:Audi culoarea Cielo jantele

Jantele se potrivesc de minune, iar culoarea este geniala, este asemanatoare cu cea de la Peugeot 206, nu ?

promiseland 16-01-11 15:25

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3990964)
Jantele se potrivesc de minune, iar culoarea este geniala, este asemanatoare cu cea de la Peugeot 206, nu ?

nu e chiar cea dupa 206,mai degraba se apropie de skoda octavia 2 rs

Alex30 16-01-11 15:32

Foarte tari jantele si culoarea...abia astept sa o vad vopsita :-)

RD-Woo 16-01-11 17:09

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3990319)
si tot cautand am gasit si niste jante superbe.

jantele sunt intradevar superbe, sunt curios unde o sa le gasesti.. :rolleyes2
ai idee ce marca si model sunt??

promiseland 16-01-11 18:23

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3991254)
jantele sunt intradevar superbe, sunt curios unde o sa le gasesti.. :rolleyes2
ai idee ce marca si model sunt??

habar nu am nimic despre ele,am tot cautat si nu am gasit nimic doar cate ceva asemanator dar...si cand le gasesc cred ca au un pret!!!:sad:

iviTe 16-01-11 19:25

niste brock B1/B2 ar da foarte bine ;)

promiseland 16-01-11 20:24

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 3991689)
niste brock B1/B2 ar da foarte bine ;)

b1 merge,chiar imi plac b2-ul parca sunt prea populare.parerea mea

NXdev 17-01-11 12:08

2 Attachment(s)
Ce parere ai de jantele acestea ?Se numesc XXR 002 sau XXR 005.

B-99-SAA 17-01-11 12:19

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3993760)
Ce parere ai de jantele acestea ?Se numesc XXR 002 sau XXR 005.

Se putea sa nu pui tu Nissanu ala superb... :oops: Omu a zis 9j, intr-adevar ar da foarte bine jantele astea, doar ca nu stiu daca vrea 7-7.5j cu 9j, sau 9j toate.... :rolleyes2

promiseland 17-01-11 15:15

NXdev:jantele sunt nemaipomenite,numai ca fiecarei masini i se potriveste cate un model de jante iar in cazul meu cele puse de mine cred ca ar veni super(sa nu mai vorbim de piticul dupa creier caruia i sa pus pata pe alea)

B-99-SAA:in le gatura cu ce ai spus tu,as vea un 7,5 j pe fata si 9j pe spate

B-61-KYS 17-01-11 21:35

Parerea mea e sa desparti aripa de bara in zona evazarilor , acum, cat mai poti. Ulterior te vei chinui si vei cheltui mult mai mult. Parerea mea e ca nu e o modificare nici de finete , nici care atrage priviri atata timp cat nu ai continuitate : bara fata unita cu aripile, cu pragurile cu aripile spate si cu bara spate INTEGRAL. Chiar si asa ( vezi cazul dacia RBG ) acea persoana a regretat modificarea aceasta si a revenit la varianta "mai stock". Privind evazarea facuta , iti atasez o poza ( in cazul in care nu stii M5 TEA) sa vezi ce frumos vine despartit
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1277362307

ia-o ca pe un sfat!!

ps. Ptr evazari, intai trebuia sa ai jantele apoi sa faci evazarile dupa ele : din cate vad , tind sa cred ca si 9 j va fi prea putin. ori mai mult,ori distantiere insa apoi apare problema diferentei de ecartament intre fata si spate..

promiseland 17-01-11 21:58

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3995671)
Parerea mea e sa desparti aripa de bara in zona evazarilor , acum, cat mai poti. Ulterior te vei chinui si vei cheltui mult mai mult. Parerea mea e ca nu e o modificare nici de finete , nici care atrage priviri atata timp cat nu ai continuitate : bara fata unita cu aripile, cu pragurile cu aripile spate si cu bara spate INTEGRAL. Chiar si asa ( vezi cazul dacia RBG ) acea persoana a regretat modificarea aceasta si a revenit la varianta "mai stock". Privind evazarea facuta , iti atasez o poza ( in cazul in care nu stii M5 TEA) sa vezi ce frumos vine despartit
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1277362307

ia-o ca pe un sfat!!

ps. Ptr evazari, intai trebuia sa ai jantele apoi sa faci evazarile dupa ele : din cate vad , tind sa cred ca si 9 j va fi prea putin. ori mai mult,ori distantiere insa apoi apare problema diferentei de ecartament intre fata si spate..

KYS-ule orice sfat e binevenit dar proiectul nu il mai intorc.Consider ca daca imi place mie e suficient,poate am gusturi mai taranesti sau poate excentrice se pot numi oricum nu ma deranjeaza.Jante 9j au fost probate pe evazari si vin perfect.Apreciez criticile tale,si pot spune ca sunt "incurajatoare".Respect si bafta.

B-61-KYS 17-01-11 22:17

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3995796)
KYS-ule orice sfat e binevenit dar proiectul nu il mai intorc.Consider ca daca imi place mie e suficient,poate am gusturi mai taranesti sau poate excentrice se pot numi oricum nu ma deranjeaza.Jante 9j au fost probate pe evazari si vin perfect.Apreciez criticile tale,si pot spune ca sunt "incurajatoare".Respect si bafta.

Nenea , stiu ce inseamna un proiect custom si nu ti-am cerut sa intorci proiectul . departe de mine acest gand. Eu nu am gasit pe cineva care sa-mi arate calea buna de fiecare data si am tot dat chix....
La spate nu trebuie decat sa tai in zona aripilor...

Repet, era doar o parere si as vrea s-o iei ca atare sau s-o treci cu privirea!

Bafta in ce ti-ai propus!

promiseland 17-01-11 22:28

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3995898)
Nenea , stiu ce inseamna un proiect custom si nu ti-am cerut sa intorci proiectul . departe de mine acest gand. Eu nu am gasit pe cineva care sa-mi arate calea buna de fiecare data si am tot dat chix....
La spate nu trebuie decat sa tai in zona aripilor...

Repet, era doar o parere si as vrea s-o iei ca atare sau s-o treci cu privirea!

Bafta in ce ti-ai propus!

Multumesc pentru timpul acordat,si sincer,fara suparare apreciez spusele tale dar totusi asteapta finalul iar dupa promit ca accept orice fel de critici si mai promit ca nu ma voi supara.Respect tuturor celor care au vointa sa intre in lumea tuning-ului.

promiseland 19-01-11 21:23

Maine va intra in operatie bara spate putin coborata si cu un deflector frumos,Promit sa fac si sa postez poze.

ArCaDa 19-01-11 22:35

Asteptam poze . Un proiect foarte frumos , abia astept sa vad finalul ... :-) . Multa bafta in continuare !

B-64-MVP 26-01-11 01:53

frumos proiectul tau, ai o masina buna si cu potential mare de tuning, spor la treaba in continuare ! ! !

marian22 03-02-11 20:54

la pasaje mai ai de lucrat acum depinde cum o iesi la vopsit

promiseland 15-02-11 19:50

Imi cer scuze pentru perioada de pauza si va multumesc pentru aprecieri.intradevar la pasaje mai este destul de lucru cat despre vopsit am siguranta ca va iesi super.Intre timp am schimbat ledurile de la butoanele geamurilor maine urmeaza a fi schimbate si cele de la consola centrala.Revin cu poze imediat ce acestea vor fi remontate.

promiseland 28-02-11 23:18

5 Attachment(s)
pana una alta mai pun cateva poze care nu le-am mai pus

WGF 28-02-11 23:26

Absolut superb!Felicitari!este exact ce imi imaginam eu pentru cielo..

promiseland 01-03-11 16:25

multumesc mult de tot si vreau sa cred ca asta nu e nimic inca:-)imi doresc din ce in ce mai mult dar stim toti cum e cu banii din pacate

tzeasta 02-03-11 19:28

hai bai razvane ce se mai aude cu cazanu tai de tuica iese sau nu iese?

promiseland 03-03-11 17:23

bai de iesit iese dupa cum se vede,mai greu dar....bine:)

bib_andrey 19-03-11 15:19

Incet si cu grija :-)

promiseland 19-03-11 17:32

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4182496)
Incet si cu grija :-)

exact.de cateva zile masina a plecat spre pregatitor.

Robert_mk4 29-03-11 02:08

cat te-au dus modificarile pana acum ?
vorbind strict de modificarile exterioare.:D

Yackone 29-03-11 16:56

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4130993)
pana una alta mai pun cateva poze care nu le-am mai pus

Sunt curios cum o sa finisezi tu bara spate dedesubt;)

cata_kevi 29-03-11 18:11

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4209936)

Bogdan.. de finisat se ocup un pregatitor veti vedea la sfarsit cum va arata masina..!;)

promiseland 29-03-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Robert_mk4 (Post 4208402)
cat te-au dus modificarile pana acum ?
vorbind strict de modificarile exterioare.:D

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4209936)

robert-pana acum cu tot cu vopsea si lac si ce mai trebuie 1000 E in cap.

Yackone-nu o finisez eu deci nu iti pot da nici un raspuns in privinta asta,dar curios sunt si eu cum va arata la final:)

Yackone 29-03-11 20:40

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4210178)
Bogdan.. de finisat se ocup un pregatitor veti vedea la sfarsit cum va arata masina..!;)

Banuiesc ca e mare gimnast omu:lol: avand in vedere ca bara nu se poate da jos

Stefy88 29-03-11 20:43

sunt destul de curios cum va arata la sfarsit masina asta...:-P
nu sunt atat de convis de evazarile aripilor...dar ramane de vazut la sfarsit..

multa bafta si spor la lucru pe mai departe,
numai bine!

promiseland 29-03-11 20:58

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4210735)
Banuiesc ca e mare gimnast omu:lol: avand in vedere ca bara nu se poate da jos

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 4210751)
sunt destul de curios cum va arata la sfarsit masina asta...:-P
nu sunt atat de convis de evazarile aripilor...dar ramane de vazut la sfarsit..

multa bafta si spor la lucru pe mai departe,
numai bine!

Yackone-cand am hotarat ca bara spate sa fie unita m-am gandit si la consecinte daca la asta te referi,dar hai sa asteptam finalul sa vedem ce iese si dupa sunt dispus sa accept orice tip de critici si promit sa raspund fiecaruia dupa asteptari:D

Stefy-multumesc mult pentru aprecieri

Yackone 29-03-11 21:27

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4210827)
Yackone-cand am hotarat ca bara spate sa fie unita m-am gandit si la consecinte daca la asta te referi,dar hai sa asteptam finalul sa vedem ce iese si dupa sunt dispus sa accept orice tip de critici si promit sa raspund fiecaruia dupa asteptari:D

Sunt sceptic la anumite chestii...dar vorba ta...hai sa asteptam produsul final;)

sike 20-04-11 12:18

Salut,chiar frumos ce am vazut pana acuma chiar neastetptat sincer,imi place absulut totul,chiar o sa urmaresc cu mare interes ..:-P,si sunt de aceeasiii idee ca si tine si anume tre asteptat produsul final si dupa se poate critica ,

Chiar iti doresc din suflet sa iti ducii la bun sfarsit tot ce iti dorestii cu masina .

Te salut!

All times are GMT +2. The time now is 12:14.

- Copyright 2026 4Tuning