Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   o reuniune e36 pe 2011 cand ? (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/232630-reuniune-e36-2011-a.html)

xtazy 09-03-11 01:46

Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?

Traseul pe transfagarasan suna foarte bine... Ar fi ok in 5 iunie :) oricum aveam de gand sa il fac anul asta cu masina, pt prima data.
In plus ar arata bine vreo 100 de PISICI una langa alta :X
(am un 316i compact)

abby3325 09-03-11 17:07

Dap, suna bine "Transfagarasan", acolo chiar te poti bucura de pisica ta ! Ne-am putea opri la Balea Lac, si cate si mai cate, e un traseu frumos !
Insa .. nu noi hotaram :D Sper sa nu fie ca si acum 2 ani "SEC" : ne vedem la Bucuresti in parcarea de la Casa Poporului, cateva poze, o tura de oras .. si gata .. nu, nu am nimic cu Bucurestiul sau bucurestenii, am mai spus asta si o mai spun, atata doar ca prefer (ca multi altii de aici) un punct de intalnire mai central, mai accesibil tuturor.
Indiferent unde se va face, am sa vin, nu e nici o problema si de abia astept :D

GOGU_VL 09-03-11 18:07

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 4156140)
Dap, suna bine "Transfagarasan", acolo chiar te poti bucura de pisica ta ! Ne-am putea opri la Balea Lac, si cate si mai cate, e un traseu frumos !
Insa .. nu noi hotaram :D Sper sa nu fie ca si acum 2 ani "SEC" : ne vedem la Bucuresti in parcarea de la Casa Poporului, cateva poze, o tura de oras .. si gata .. nu, nu am nimic cu Bucurestiul sau bucurestenii, am mai spus asta si o mai spun, atata doar ca prefer (ca multi altii de aici) un punct de intalnire mai central, mai accesibil tuturor.
Indiferent unde se va face, am sa vin, nu e nici o problema si de abia astept :D

Ceva si peste noapte......un hotel unde sa ne cazam toti......o parcare maaaare privata unde sa ne facem de cap sa nu ne deranjeze nimeni......

Billy c25xe 09-03-11 21:20

Suna bine , sper sa se faca public cat mai repede ca fierb aici :lol:

JimGod 09-03-11 23:07

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4156323)
Ceva si peste noapte......un hotel unde sa ne cazam toti......o parcare maaaare privata unde sa ne facem de cap sa nu ne deranjeze nimeni......

si cand o sa le zici ca totul este aranjat si ca ii costa 250lei de persoana nu stiu cati or sa mai sara in sus.ceea ce spui tu cu cazare si toate cele trebuie sa fie cineva care sa organizeze si sa alerge sa faca toate astea.trebuie sa ocupam o pensiune intreaga ca asa poate avem si ceva discount.ceva cu piscina...?? :D
ca sa faci toate astea trebuie sa strangi banii din timp sa fii sigur cine vine si cine nu si cati vin si de asemenea pentru a se da avans la pensiunea respectiva.mese festive,piscina,cazare pfff vorbesc din filme...imi e greu sa cred ca suntem in stare de asa ceva.

Lymbutza 09-03-11 23:23

Macar sa iasa ceva ca anul trecut si o sa fie suficient . . . Eu oricum merg oriunde , insa parca Transfagarasanul suna chiar f bine . Ca punct de intalnire eu zic ca Pitesti ar fi OK , dar asta chiar nu conteaza , ne putem intalni oriunde . Sincer vb , corect ar fi ca puctul de intalnire sa nu mai fie in Bucuresti , nu de alta dar mai trebuie sa ne gandim si la cei din alte colturi ale tari :lol: .

L.E. : nu e neaparat nevoie sa organizam ceva acolo (nu cred ca vor ramane foarte multi peste noapte) , gasesti pana la urma direct acolo cazare si slava Domnului restaurante sunt destule , trebuie sa gasim unul unde sa incapa toata lumea .

GOGU_VL 09-03-11 23:25

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4157322)
si cand o sa le zici ca totul este aranjat si ca ii costa 250lei de persoana nu stiu cati or sa mai sara in sus.ceea ce spui tu cu cazare si toate cele trebuie sa fie cineva care sa organizeze si sa alerge sa faca toate astea.trebuie sa ocupam o pensiune intreaga ca asa poate avem si ceva discount.ceva cu piscina...?? :D
ca sa faci toate astea trebuie sa strangi banii din timp sa fii sigur cine vine si cine nu si cati vin si de asemenea pentru a se da avans la pensiunea respectiva.mese festive,piscina,cazare pfff vorbesc din filme...imi e greu sa cred ca suntem in stare de asa ceva.

Ai destula dreptate, dar nimic nu-i imposibil daca sunt oameni decenti si corecti la mijloc....ma refer la cei care zic ca vin si-or sa vina...... iar cine se ocupa de tot e om de incredere si sa nu fuga cu banii :D in caz ca o sa stranga bani pentru un avans pe undeva......oricum, e foarte greu de ajuns la o intrunire gen Germania.......

JimGod 09-03-11 23:41

eu vin oricum,chiar daca se face intalnire de o zi sau de 2-3 zile.doar in cazul in care organizeaza bmwowners atunci nu am sa vin.

bmwowners 10-03-11 00:36

1 Attachment(s)
Pentru linistea tuturor bmwowners nu va face nimic anul asta! Chiar suntem curiosi ce se va intampla cu aceasta intalnire de E36! Noi zicem ca ne-am descurcat destul de bine in cei doi ani lucru dovedit si de aparitia in revista COX (lucru datorat in mare parte si lui Griffo). Se pare ca nu a fost suficient, unii membrii nu sunt multumiti de nivelul intalnirilor relizate de noi de aceea anul acesta nu vom mai face intalnirea de E36. Speram sa o realizeze altii mai priceputi decat noi si sa iasa mai bine!

In plus daca bmwowners va face vreun eveniment anul acesta isi va selecta participantii!

Va multumim!

P.S. Cei care visati la meeting pe Transfagarasan luati in calcul decat varianta pe Sibiu ca pe Arges va trebuie X5 sa treceti!

Billy c25xe 10-03-11 00:39

Nu-mi doresc o intalnire pentru posesori ci pentru pasiunea ce ne leaga , nu vad esenta unei piscine in calculul intalnirii , nu mi se pare acesta punctul culminant .

Sa mergem in coloana 100 , 150 de km , 200 , la destinatie sa blocam un oras intreg , sa umplem o parcare , fotografii , filmulete , de ce nu si o tombola , ceva concursuri , asta e scopul principal , nu bautura , piscina , gratarul etc .

motzu 10-03-11 00:50

un e36 meeting pe transfagarasan nu suna rau delok;)

Nosfer 10-03-11 01:02

prin iunie inca mai e ceva zapada pe la Balea insa urca pisicile :) Am putea sa cautam cazare si d-astea in Cartisoara pentru ca acolo sunt foarte multe cabane mari destul de apropiate.

Apoi sa tragem urcarea in coloana de la Cartisoara, pana la Balea, apoi coboram in partea cealalta, poate pana la baraj, insa in jurul lacului Vidraru e drumul dezastru.

Billy c25xe 10-03-11 11:21

Pai haideti fratilor odata sa stabilim ceva , eu as propune ca si anul trecut , weekend-ul 11-12 iunie si ca locatie finala , imi este indiferent , ca oricum ne vom strange gasca in fiecare oras si vom pleca in mici grupulete catre destinatie .

abby3325 10-03-11 17:40

Propunere pt. moderatori : sa mutati topicul la "Masina mea BMW seria 3", chiar daca nu e nimic stabilit, concret, etc .. Important e sa aibe lumea un coltulet unde sa discute, unde sa spuna o parere legata de ce ar dori si unde, chiar daca nu se va tine cont de acea parere, in fine, pur si simplu sa fie topicul mutat, sa vada tot romanu` (DIN TIMP) ca se va mai organiza, chiar daca nu se stie cand, unde, insa sa vada, sa spere, sa .. in fine :)
Eu unul (poate nu doar eu) cand vad subiectul "reuniune e36 2011" incep sa zambesc fara sa vreau, sa ma binedispun, si ca mie .. probabil mai multi :)
Nu cred ca ar incurca prea mult daca s-ar muta topicul si ar discuta unii acolo tot felul de lucruri legate de o eventuala intalnire, nu ar deranja pe nimeni, cu nimic .. :) (ursarii au deja acolo)

GOGU_VL 10-03-11 18:45

Si ceva sticky :lol:

sharkylete 10-03-11 18:59

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4159215)

Si ceva sticky :lol:

+1 :D

:paper:

GOGU_VL 10-03-11 19:28

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4159272)
+1 :D

:paper:

Click Sharky, click :twisted::twisted:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4159044

Lymbutza 10-03-11 19:47

eu zic ca este nevoie de putina organizare . Chiar nu este nici unu cu un spirit de lider mai dezvoltat ?

abby3325 13-03-11 08:03

Up ? :D

Marian_nebunu 13-03-11 15:05

eu vin sa vad cativa membri care ii consider prieteni,vin sa fac caterinca,vin sa imi prezint masina (care tot asteapta modificarile de vreo 6 luni) si sa dau o buca !!!

asa ca.........vedeti ce si cum CA EU VIN ! (daca nu intervine ceva foarte important desii nu cred)

liviu tex 13-03-11 21:32

hai baietii!! unu' cu spirit conducaret sa apara si stabiliti cv ca ard de nerabbdare sa vin!!:D:D:D

doua nu merg pe an??:-):-)

JimGod 13-03-11 22:54

pai multi nu vin la singura intalnire anuala dar sa mai fie si doua.eu faceam asta vara intalniri saptamane e36 si nu veneau decat aceeasi prieteni care veneau seara de seara.in jur de 10-15 masini.intrun final nu am mai avut timp sa ma mai ocup de intalniri si nu a mai venit nimeni.daca vreti organizam o intalnire pentru saptamana viitoare in week end sa vedem cati se incumeta din bucuresti si din apropiere.iar de aici o sa tragem concluzia cat si cine va veni si la intalnirea anuala...

liviu tex 13-03-11 22:56

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4167490)
pai multi nu vin la singura intalnire anuala dar sa mai fie si doua.eu faceam asta vara intalniri saptamane e36 si nu veneau decat aceeasi prieteni care veneau seara de seara.in jur de 10-15 masini.intrun final nu am mai avut timp sa ma mai ocup de intalniri si nu a mai venit nimeni.daca vreti organizam o intalnire pentru saptamana viitoare in week end sa vedem cati se incumeta din bucuresti si din apropiere.iar de aici o sa tragem concluzia cat si cine va veni si la intalnirea anuala...

pai hai!!;);)

GOGU_VL 14-03-11 11:40

C-am putine masini la voi, tinand cont la cate isici sunt in Bucurestiul ala maaaaare :lol:
Eu in toamna cand am facut E36 Meeting, erau preconizate peste 35 de masini, si intr-un final sau strans 25 sau 26 parca.
Deci, eu cu siguranta o sa vin dupa mine cu peste 20 de masini linistit la intalnirea care sper ca o sa se faca ;)

da_joint 14-03-11 13:13

Va grabiti ca fetele la maritat.Are rost sa ne apucam sa postam de acum ceva ce va avea loc la mijlocul verii?Sau sa facem un topic unde fiecare sa posteze ce ia mai basit mintea in somn,care sa aibe nspe mii de posturi si la final sa ne trezim cu 30 de participanti si restu bagatori de seama si post-hunteri?

Marian_nebunu 15-03-11 15:34

nu mai exagerati atat ca nu vin oameni ca nuj ce....va tot dati smardoi aici ca voi veniti si altii nu !!! exista posibilitatea ca unii sa nu aiba bani,sau sa intervina ceva pe ultim moment,ultima data cand am anuntat o intalnire (nu cea e36) au venit 60 de Bmw in parcarea stadionului Chiajna !!!
tot suferiti aici ca unii nu vin,ca unii nu fac si voi strambati din nas pt 50 d roni...

Si aici se stiu aia care vreau eu sa ii lovesc cu cuvinte......Aveti rabdare,sa faca un moderator acest Thread sticky ..si eu spun ca vor fi minim 50 de masini...cel putin eu ma bazez pe Gogu din Valcea si vor fi cel putin 15 masini !!:D...cu tovarasii mei+ cunostinte de pe 4tuning..+cei din tara,si restul baietilor de pe forum (care majoritatea sunt si in lista mea de mess) sunt cert sigur ca vor venii !!! asa ca..................NU MAI SUFERITI VA ROG EU FRUMOS !!!
NU MAI FITI AROGANTI SI ZMEI...E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM "CINE VINE SI CINE NU" !!!

Nosfer 15-03-11 15:40

oricum, e bine sa ne apucam deja sa vorbim despre un meet care ar avea loc peste 3 luni, pentru ca poate abia gasim si noi pe cineva cu skilluri de organizator si ceva timp liber care sa se ocupe de asta. Masini sigur vin, nu-i aia problema, problema e ca trebuie sa fie o persoana sau cateva care sa ne organizeze :rolleyes2

EmyM6 15-03-11 16:33

as dori si eu sa particip anul asta la o intrunire de e36.....am sa urmaresc in continuare detalii despre acest eveniment.

JimGod 15-03-11 22:05

"E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM"
cum adica e prea devreme?sti ceva de vreo data sigura si noi nu stim?lasa lumea sa isi de-a cu parerea ca de aia sa deschis topic.cu cat se dezbate si se insista pe subiect cu atat vom aveam organizare mai buna si masini mai multe.

Marian_nebunu 16-03-11 15:22

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4172941)
"E PREA DEVREME SA VORBIM ACUM"
cum adica e prea devreme?sti ceva de vreo data sigura si noi nu stim?lasa lumea sa isi de-a cu parerea ca de aia sa deschis topic.cu cat se dezbate si se insista pe subiect cu atat vom aveam organizare mai buna si masini mai multe.

DA........E PREA DEVREME SA VORBESTI "TU" CA ALA VINE SI ALA NU VINE !!!

MAI ESTE DESTUL TIMP PANA ATUNCI !!! VEDEM LA FATA LOCULUI..CINE VINE SI CINE NU!!

IMPORTANTA IN MOMENTUL DE FATA ESTE LOCATIA ;)...ORA..SI DATA !!!

NU CINE VINE SI CINE NU VINE !

JimGod 16-03-11 17:51

Eu vad ca ai spirit de leader dar incepi sa postezi din lipsa de ocupatie.Daca vin 100 de masini se cauta locatia sa incapa 100 de masini si cel putin 200 de persoane.daca vin 10 masini atunci locatia o sa fie in fata blocului.
Vad ca tu imi zici mie ca o sa vedem la fata locului cati or sa vina.Acum raspunde la intrebare:ai stabilit TU locatia, data si ora exacta?sau esti 100% sigur ca intalnirea o sa se faca in Bucuresti in parcare la Constitutiei?
"e prea devreme" poate pentru tine, pentru alti nu e deloc, de aceea sa si deschis topic sa se dezbata subiectul nu sa il inchizi tu.

abby3325 19-03-11 10:01

.. up ? :rolleyes2 :D

da_joint 19-03-11 11:06

Va zic eu,o intalnire va fi cu siguranta in vara insa nu va fi intalnire e36,e30 etc.Ci va fi o intalnire mare pentru toate modelele acestei marci (a nu se confunda cu intalnirea anuala bmwclub).
Mai multe detalii nu va pot da inca pentru ca in cele ce urmeaza vom trece la alegerea locatiei, parteneri eventual sponsori si alte detalii organizatorice.
Deci cine vrea musai o intalnire e36 nu are decat sa organizeze,parerea mea e ca nu iese ce trebuie

abby3325 19-03-11 18:48

Well .. this is gonna be interesting .. :rolleyes2

abby3325 20-03-11 17:50

Intrebare (intrebatoare) care sper sa nu supere pe nimeni ..
- nu am putea face un pool in care sa votam toti de aici daca am vrea sau nu o astfel de intalnire la care sa participe toate modelele BMW sau doar e36 ?
Probabil nu ar conta prea mult parerea mea, sau a altora de aici, insa macar sa vedeti cam ce vrea lumea de la intalnirea asta ..
Ma incanta ideea unei intalniri la care sa participe toate modelele BMW, cred ca s-ar aduna cel putin 200-300 de masini, insa asta ar implica un loc de intalnire mare, sa incapa toti, o organizare al nabii de bine pusa la punct si multe alte chestii, insa totusi .. parca e mai tentanta o intalnire "separata" pe modele ..
Intr-adevar, anul trecut am fost aproximativ 40-45 de masini, si nu a iesit tocmai rau, cu toate ca multi nu au stiut de eveniment si organizarea a fost putin .. "neorganizata", insa anul acesta daca se anunta din timp si pe unde trebuie, eu spun ca ne-am aduna mai multi decat anul trecut, poate undeva la peste 60 de masini, iar acesta nu e un numar de neglijat ..
Si inca o umila parere .. ar fi frumos (spre deosebire de anul trecut), daca dupa ce vom ajunge la punctul de intalnire, am sta toti sa facem niste poze, sa "socializam" vorba aia, si nu care cum ajunge sa plece unul in stanga, unul in dreapta si pe urma tot cate unul, cate doi, spre casa .. in fine, era doar o parere ..
Inca odata, sper sa nu supar pe nimei, dar chiar daca nu se va face doar pt. E36 intalnirea .. un pool tot ar fi interesant .. doar asa .. sa se vada ce ar dori lumea ..
Indiferent de decizie, sa ne vedem sanatosi si multi :D

Billy c25xe 22-03-11 14:17

Imi este destul de clar ca anul acesta ceva numai pt. e36 nu vom avea . Pacat insa in acelasi timp sunt chiar curios si mi-ar place sa strangem in jur de 300 de bmw-uri de toate felurile si culorile .
Din pacate tineti planurile destul de top secret , nu o sa afle multa lume in timp util plus ca ne vom strange intr-o locatie pe placul a catorva oameni . Mai pe scurt , nu este totul la vedere asa cum o fac ursarii si e posibil multora sa nu le convina unele parti ale fest-ului .

JimGod 22-03-11 17:03

poate ne strangem sa vorbim week end-ul asta ca se anunta 20 de grade sambata.ce ziceti?

Marian_nebunu 22-03-11 18:16

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4174842)
Eu vad ca ai spirit de leader dar incepi sa postezi din lipsa de ocupatie.Daca vin 100 de masini se cauta locatia sa incapa 100 de masini si cel putin 200 de persoane.daca vin 10 masini atunci locatia o sa fie in fata blocului.
Vad ca tu imi zici mie ca o sa vedem la fata locului cati or sa vina.Acum raspunde la intrebare:ai stabilit TU locatia, data si ora exacta?sau esti 100% sigur ca intalnirea o sa se faca in Bucuresti in parcare la Constitutiei?
"e prea devreme" poate pentru tine, pentru alti nu e deloc, de aceea sa si deschis topic sa se dezbata subiectul nu sa il inchizi tu.

fi serios !!!!!!!!!!!!!!!!

spirit de Lider...sau spirit de mediocru...uite ce am reusit eu sa aduc in parcarea stadionului Chiajna ;)... din propria initiativa !!!

s-au dat in lat vreo 30 de Bmw...au fost prezente 65 de Bmwuri pe langa alte masini
a fost haos total...daca vrei iti mai pun poze si de la alte intalniri la care tot eu am luat initiativa dar nu cred ca este necesar !!!
iar eu am anuntat atatia cu fix 6 zile inainte !!!
am dat PM tuturor cu Bmw de pe forum..si din cate pm am dat (sincer nu am numarat) au aparut 70 !!!!

chiar nu iau nici o initiativa vreau sa vad cati vin la intalnirea organizata de tine (ca te vad lider "aicisa" )
stii ca esti fratele meu :D:D:D ...dar nu imi place cand cineva imi vorbeste de sus si el chiar nu este "MAI SUS " !!!

https://www.youtube.com/watch?v=wEbCtwf1h5I

da_joint 22-03-11 19:55

o intalnire bmw presupune cu totul si cu totul altceva fata de sa facut la e30,e36 meeting si cu siguranta nu are nici o legatura cu intalnirea la care faci tu referire mariane.

Marian_nebunu 22-03-11 21:15

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4191952)
o intalnire bmw presupune cu totul si cu totul altceva fata de sa facut la e30,e36 meeting si cu siguranta nu are nici o legatura cu intalnirea la care faci tu referire mariane.

nu am facut jointule comparatie intre intalnire e36..si cea pe care am facut-o eu !!!

insa crede-ma poti strange masini fara sa vorbesti cu 3 luni inainte !!!

asta nu imi place mie ca omu..vorbeste singur..inafara de el...eu...tu..si inca 3-4 nu mai scrie nimeni aici !!! chiar nu e clar !!!

se face sticky cu 3 saptamani..2saptamani inainte...si iti zc eu ..ca apar destui !!!

nu or sa vina toti asta e clar !!! dar nu ne intereseaza p noi cine vine si cine nu !!pe noi ne intereseaza :D:D:D sa fim noi..sa facem caterinca...sa ne aratam masinile ...etc !!!

FFS ULEEEEEEEEE am pretentiii de la tineeeeeeeeeeeeeeeeeeee arzatear focu :D:D:D:D:lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning