![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
6 Attachment(s)
Sa mai reinviem topicu : masina a primit alta suspensie mai joasa -60 fata -60 spate si alte jante cu buza pe 16 205 45 r16 las pozele sa vorbeasca :P
|
Foarte faina
|
Quote:
|
ft frumos,si incaltzarile noi si suspensia.prin alta suspensie la c t referi..amortizor arc schimbat?sau doar amortozor sau arc
|
@casp3r se comporta foarte bine mai bine chiar decat cu cea de 40 erau foarte dure arcurile de GSI
@18BSV schimbat arc si amortizor complet :D |
[QUOTE=loco007;4339992]@casp3r se comporta foarte bine mai bine chiar decat cu cea de 40 erau foarte dure arcurile de GSI
ce brand sunt? si ce culoare? |
FK ROSI :p
|
3 Attachment(s)
inca cateva poze :P
|
masina a primit alte anvelope noi 195 45 r16 pe fata si 205 45 r16 spate dunlop
|
13 Attachment(s)
Poze....
|
Daca nu ma insel am vazut masina in parcare la Carrefour Colentina zilele astea... Arata bine, dar ar merge coborata cu o suspensie...
|
Quote:
|
masina e coborata daca ai fi citit mai sus vedeai :p
|
5 Attachment(s)
azi am reusit sa montez smd-urile albastre la numar si am umplut oglinzile de stikere astept pareri e tiganeala sau e ok , daca e tiganeala maine le dau jos :))
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
asta e o gluma....:rolleyes2 scapa de ele:!: |
Daca te-ai inspirat de la expozitia de tuning, nu prea ti-a iesit. In rest numai admiratie!
|
Mda de acolo m-am inspirat dar nu am avut stikere calumea deja le-am dat jos :p
|
Quote:
|
Erau nasoale ,o sa fac rost sper de unele misto, da cred ca le voi pune pe luneta, park e sorocova nu merge pe oglinzi :D
|
Daca o "stikeresti"...pune-le pe luneta sau pe buza de la bara fata ( in caz ca iti iei ). Sau..cauta modele de stiker bomb ( capota, portbagaj sau alt reper al caroseriei :D ).
Imi place mult masina ... jantele ii vin bine, arcuri sport + evacuarea japan :twisted:. |
Quote:
Quote:
PS: Moda asta cu stickere nu merge la orice masina.... am vazut ca toti isi tuneaza masina cu stickere, chiar daca ei n-au nici pe departe vreo treaba cu DUB sau JDM, sau alte chestii aferente... |
Ia zi mai Claudiu ce stickere erau alea? Ca nu prea se vad bine in poze... Ideea nu e rea sa 'rupi' monotonia cu niste culori pe oglinzi, eu ma gandeam sa pun cateva pe portbagaj.
Daca iti gasesti si alte stickere, ma anunti si pe mine pe un mess ceva, eventual daca ai niste modele care le-ai gasit deja? |
erau niste stikere loate de la petrom pe hartie oracal nu erau pa 'tuning' ;)
|
Ei si tu acuma...tuningul poti sa il faci si cu capace de bere, daca ai putin bun gust :lol:
|
daca vrei stikere am un baiat care poate sa iti faca orice stiker vrei , si ti le trimite prin posta ;)
|
6 Attachment(s)
Cateva poze de la Tulcea unde masina a castigat un norocos loc 2 la S1 :d
|
Felicitari :D. De curiozitate, ce adversari ai avut ?
|
Pai m-am dat cu o gramada de masini de la e30 pana la Gti cum se vede si in poza in grupa au fost masini precum Honda civic 1.5 vtec Dacia super nova modificata la greu baiatu zicea ca a bagat 3000 de euro in motor el luand si locul 1 , in finala orkm am ratat treapta a 3 si am scos si cel mai slab timp al meu , orkcum m-am dus nepregatit de cursa m-am hotarat pe moment si am fost cu jantele pe 16 care sunt foarte grele , daca veneam pregatit veneam de acasa cu rotile pe 14 cu care as fi scos timpi mai buni , orkm in final sunt foarte multumit de locul pe care l-am obtinut :d ce de orkm am folosit :))
|
Chiar voiam sa te intreb de ce te-ai dat cu jante asa mari :shock:. Ai avut adversari buni ... insemana ca se tine bine Cielo :!:
Succes si la mai bine ;). P.S:La urmatorul eveniment poate ajung si eu ... sa sustin :D. |
Multumesc te asteptam cu mare 'Drag' la urmatoru eveniment din iulie de la Tulcea:d
|
Bravo mai, chiar nu ma asteptam sa te vad cu masina inauntru la coada......... in fine, ti-am tinut pumnii de fiecare data cand te-ai dat desi uneori era evident ca nu aveai ce face, de ex cu GTI-ul sau cu X6-le.
Oricum, masina arata bine pe pista....... dar nu cu motorul asta. |
felicitari !!! inseamna ca se tine bine cielo :D
https://www.youtube.com/watch?v=E-UZq...el_video_title minutul 1:15 ce sa intamplat cu startul? :sad: |
in cursa aceea am avut un start foarte prost timp de reactie peste 1 secunda si am ratat si treapta a 3 ,se vede in prima poza in care am avut un start foarte bun deja dupa aprox 50-100metri inca eram in fata Gti-ului, orkm am o mik scuza susukiu e de la s2 , si jantele pe 16 care nu m-au ajutat deloc:( :p
|
Quote:
|
Azi masina a primit frane discuri spate o sa revin cu poze :D
|
3 Attachment(s)
pozee....
|
Quote:
|
masina a primit destule modifcari de la utlima mea postare cateva exemple proiectoare + xenon, semnale smoke, prelungire fata laguna 1 ,bord kadett GSI, 100% functional temporizator stergatoare, cotiera de espero, sitker bomb 1+2, :D si altele care nu imi mai vin acma urmeaza si pozele zilele astea dupa montare si short sifterului care e gata doar trebe aruncat pe masina
|
nu te-ai lasat pana nu l-ai facut si pe ala !!!
cand ajung la CT o sa trec pe la tine !!! :arrow: |
pai ori santem golani pana la sfarsit ori numai suntem :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning