Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   NEW ZEALAND - tuning, races, shows, events... (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23207-new-zealand-tuning-races-shows-events.html)

BogdanNZ 13-11-06 01:12

Re: New Zealand tuning, races, shows, events...

In urmatoarele 24 ore urmeaza poze(aprox 50) de la Big Boys Toys la care am fost ieri...
Va puteti astepta la multe muscle cars, si clasice americane, cateva tunere si masini de drift, multe motoare, ceva masini stock, iar highlightul showului a fost Pagani Zonda...:D

BogdanNZ 13-11-06 12:04

12 Attachment(s)
Si acum pozele...incepem cu japoneze modificate...incepem cu masinile finaliste din D1NZ care duminica viitoare se vor intrece pt titlul de campion(sper sa fiu si eu prezent :) ) detaliile le puteti gasi cu cateva posturi mai sus ;) , o Toyota Altezza(Lexus IS300) cu motor rotary twin-turbo de pe RX-7, 2006 Subaru Impreza WRX STI care participa la campionatul national de raliuri, show-carul celor de la Fusion Entertainment (acvariu cu pesti vii in masina :D ), un 350Z nu foarte spectaculos, Evo 9 show car JVC, o supra cu o turbina imensa, un Rx-7 deasemenea participant in D1NZ...

BogdanNZ 13-11-06 13:29

6 Attachment(s)
Americane clasice, hot rods, muscle cars...;) mai multe maine ca e tarziu si merge greu uploadul :(

BogdanNZ 14-11-06 00:03

6 Attachment(s)
More american muscle...

BogdanNZ 14-11-06 01:03

8 Attachment(s)
Motoare...

BogdanNZ 14-11-06 01:11

9 Attachment(s)
Supercars...:-P

BogdanNZ 14-11-06 01:32

8 Attachment(s)
Alte jucarii...:D
Ceva tancheta ruseasca, un Ford Falcon XR8 pe dyno (defapt erau doua identice, pe doua dyno-uri diferite, unul rula cu benzina "regular" iar cel din imagine cu BP ultimate 98 octane si intradevar era o diferenta de cativa KW),
noul Holden Caprice (V8 de 7.0L ~ 270KW), un alien mecanic :), simulator de racing pt copii (dar recunosc ca as fi dat si eu o tura :lol: ), mini cooper racing, un truck imens plin de muzica care era defapt un show car pt o statie de radio locala, si o barca...

Poze numai am pt ca eram grabit in ziua show-ului, dar au fost mult mai multe masini decat am putut eu poza..de mentionat cateva dragstere americane, o limuzina hummer h2 imensa, multe barci, salupe si yahturi de pescuit, de asemenea multa electronica de ultima generatie de la toate firmele mari, mult echipament de pescuit, mult echipamente si accesorii pt masini si motoare, per total eu zic ca a fost un show reusit in special avand in vedere numarul mare de vizitatori...

CJ-01-WOB 14-11-06 01:39

da vad ca s-au nimerit shourile exact in aceeasi zi:)) astea cu BIG TOYS :D!

vad ca la tine au fost mai bune/multe auto .. in Dub , s-a accentuat mai mult hy techul
multumim pt materiale!

Nicknamed_13 16-11-06 04:44

Mi-am pus netul pe picioare pun si eu ceva poze zilele astea....

Bogdan ai reusit sa faci ceva poze cu Chris Pfeifer (campionul mondial la freestyle)...eu am ramas fara baterie in aparat.

BogdanNZ 16-11-06 07:02

Nope :( nici n-am stiut ca e acolo...sorry da am fost tare grabit in ziua respectiva...oricum pune si tu poze...
Cat despre drift n-am organizat nimik inca...am vb cu ceva prieteni da nu stiu daca o sa vina...eu ma duc sigur ca nu-i de ratat runda finala...;)

BogdanNZ 21-11-06 10:52

Quote:

eu ma duc sigur ca nu-i de ratat runda finala
:sad: :???: :evil: :cry: Pe naiba...nimeni nu e mai dezamagit decat mine ca nu m-am putut prezenta la drift...am lucrat si sambata si duminica...

CJ-01-WOB 30-04-07 11:16

Ne faci si noua un mic calendar de evenimente( auto :twisted: ) pt perioada asta in NZ ?

BogdanNZ 01-05-07 07:59

1 Attachment(s)
Pukekohe Park Raceway- 5th May 2007 -Round 3 of D1NZ
Voi face topic separat daca reusesc sa ajung sambata asta...

Nicknamed_13 02-05-07 01:47

Ai fost la Jtune pe 20 aprilie? Eu a trebuit sa lucrez. Am auzit ca a fost super rau de tot. 90% ai mebrii activi NZHonds au fost acolo.

BogdanNZ 02-05-07 06:29

N-am ajuns...si posibil sa nu ajung nici la drift sambata...am facut alte promisiuni...:(

CJ-01-WOB 06-05-07 23:57

Lasa mai Femeile ! si ocupa-te putin si de AUTO :rolleyes2 8)

BogdanNZ 07-05-07 05:05

Am ajutat un prieten sa se mute sambata deci nu am ajuns...era bine sa fi fost femei sau auto...oricum pun detalii de la organizator de la etapa asta de drift in sectiunea dedicata acestui sport

nick_nasta 17-05-07 02:08

super masinile.nu ai ce sa comentezi.

Nicknamed_13 12-06-07 11:51

NZ Hondas meet pe 26 Junie. Cred ca ora 7 sau 7:30pm.
Interesat careva (ma refer la Bogdan si Ciupero)?

BogdanNZ 12-06-07 13:59

M-as duce ca termin examenele pe 25.Tu te duci? Lasa un link cu mai multe detalii...

Nicknamed_13 13-06-07 07:41

Dap. Eu termin Sambata.
Merg cu un prieten care mai aduce o tarla de ef8/9, ITR-ul lui varsu' etc.
Numai bine ca imi aranjez si eu civicul ef pe care nu am avut timp sa-l spal si sa il pregatesc de poze din cauza examenelor. Il voi prezenta si pe 4tunning un pic mai in colo.

http://nzhondas.com/phpBB2/auckland-...-vtu69239.html

BogdanNZ 13-06-07 07:53

Ti-ai luat Civic? De care? Cu restul "parcarii" ce-ai facut?

Nicknamed_13 13-06-07 08:35

EF sedan. Provizorie si ieftina dar nu stock.
Crx va fi la vanzare in o luna. Celelate sunt alor mei. Legacy este un aspirator de bani si dupa ce vine sapt viitoare de la atelier va fi vandut si Integra va fi vanduta in 4-5 luni pt altceva pt ai mei. Sunt 7-8 variante pt inlocuire, europene si japoneze. Decizia lor. LOL. Nu pot decat sa ii sfatuiesc.

BogdanNZ 13-06-07 09:36

Daca nu-i stock i bine :)...restu nu conteaza...baga o poza...sau hai la o bere sa o vad...io unu am avut azi examen si nu mai am chef de invatat in seara asta :lol:

Nicknamed_13 13-06-07 09:44

Sunt la servici, cred ca scot 15 ore azi. Daca vrei ne intalnim maine pe la pranz ca nu merg decat sa iau WOF-ul cu ea si in rest mai nimic.

BogdanNZ 13-06-07 10:14

Ok, zi pe la ce ora si o locatie in zona sud-sud-est

Nicknamed_13 13-06-07 11:26

All done.....

CJ-01-WOB 13-06-07 20:53

sfatuiestei la un FTO :lol:

BogdanNZ 14-06-07 06:22

Da chiar asa...e numai bun pt cumparaturi...:chuckel: :giggle: :poke:

C1up3r0 16-06-07 11:56

sal bogan, povesteste si mie putin despre ce o sa fie acolo pe 26 iunie daca stii. :) ms

BogdanNZ 17-06-07 04:17

Pai e simplu...intalnire de pasionati de Honde...mergem vedem niste masini tari, cunoastem alti pasionati de Honda, bem o bere etc...Daca doresti sa vi intalnirea e in 26 iunie pe la 7-7.30p.m. in parcarea Foodtown/McDonalds din Greenlane. Intrarea e de pe Great South Road.

C1up3r0 17-06-07 09:29

ms, dar daca am 17 ani am voie ? :)))

C1up3r0 17-06-07 10:34

Great South Road e mare :))), cum vii din centru, cand ies de pe motorway fac dreapta la roundabout si la primu semafor ce fac ? stanga sau dreapta ? :) ms ca yo un prea am umblat pe acolo :P sau daca nu zimi unde stai si pe la ce ora si trec pe la tine si mergem de acolo cu masinile :P poate nu o fi politia pe motorway :twisted: pana acolo :lol:

BogdanNZ 18-06-07 02:38

N-are importanta cati ani ai...:lol:.Dinspre centru iesi pe Greenlane, faci dreapta prin roundabout dupa care la semafor faci dreapta.Prima intrare pe dreapta si ai ajuns...N-ai cum s-o ratezi...Daca crezi ca nu te descurci, trimite-mi un nr de tel pe privat si te voi contacta eu atunci.

Nicknamed_13 18-06-07 03:59

Care politie?
Intalnirea nu este pt burnuri si mai stiu eu ce porcarii. Cat despre baut....las ca te aranjam noi....Ti-am dat PM deci da-mi mie sau lui Bogdan telefoane/mailuri.

Nicknamed_13 22-06-07 07:16

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Florin tu joci fotbal aici la club...LOL. Jucat si eu un campionat aici (Three Kings United)....m-am lasat de fotbal....Cand un an intreg te chinui sa bagi 11 jucatori si joci fara rezerve de ceilalti schimba jucatorii cand ma uit in jur la ai mei toti cu limba scoasa....mai ai chef sa dai tot din tine? Pase, un-doi, sau contra-atac......gaura. Asteapta sa ajunga fundasii in careu pana sa centreze.

C1up3r0 22-06-07 09:28

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

:)) nai treaba. la club joc fundas ca mie lene sa alerg :)) si la sc joc atacant ca pot sa fac scheme :)) si sa dau multe goluri :)) anu trecut am fost in rom si am venit inapoi intr-o vineri iar sambata am avut meci si am fost :)) am dat 4 goluri si am fost cica cel mai bun jucator al meciului :X:X:X :P. mam laudat destul. a am luat si diploma de la sc pt celmai bun jucator =))))

Nicknamed_13 23-06-07 01:55

LOL. Bravo tie....eu nu am rezistat ca eu jucam mijlocash ofensiv si practic dadeam 2-3 goluri pe campionat....in rest 2-3 pase de gol pe meci, tot ce insemna cornere, lovituri libere. Da astia jucau o turca si m-au bagat mijlocas stanga unde eram izolat.....deci....nu m-am potrivit cu ei.
Domnu Sebi ne-a aruncat posturile aici.....pffff. Un fel de "Who gives a shit"
:)

C1up3r0 26-06-07 06:48

sal, bogdan\nicknamed. mai este intalnirea azi ? dati un mesaj sau un tel la 0211372881 sau 4165570 daca sa schimbat ceva. :) ms

C1up3r0 26-06-07 13:06

bogdan/nicknamed. puneti toate pozele intr-o arhiva WinRar si trimiteti-le si mie plzzz :) la [email protected]. sau puneti-le pe un site si le iau de acolo. sau trimiteti-le pe mess. :) ms mult

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning