Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   [Oferta] Montam folie autorizata RAR (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html)

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:11

Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR

Quote:

Originally Posted by emmanuel (Post 570032)
Citeste Noul Regulament si o sa te convingi ca nu e asa!

noul regulament inca nu a intrat in vigoare. abia dupa 1 decembrie daca va intra ;)

RoSonic 30-09-06 11:25

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 570088)
noul regulament inca nu a intrat in vigoare. abia dupa 1 decembrie daca va intra ;)

Daca ai folie cu omologare, nu ai probleme nici cu regulamentul actual!!!

ahoe 01-10-06 05:20

pai mei adamitza daca esti impotriva foliei de ce intrebai pe postul unui coleg care face acelasi lucru de preturi ? lipsa de posturi ? daca te opreste politia si a autorizatie nu ai nici o problema .cum ar fi sa le ia talonul tuturor masinilor care au geamuri fumurii din fabrica ?

adamitza2005 01-10-06 19:59

eu vb de legislatie si de tepele pe care le dati voi....cu foliile autorizate
am avut o masina cumparata cu folii autorizate lummar si ma oprea mereu politia,mi a dat si amenzi de vre o 3 ori,odata mi a luat si talonul----intradevar l am luat inapoi fara sa dau folia jos dar drumuri nervi......
iar voi cu foliile astea...carele faceti atata reclama ca sa le puneti mai repede ca se schimba legislatia.....sa mai castiati si voi bani---mai pacaliti si lumea cu ele spunand ca nu ai probleme cu politia....si iti spun ca ai....si mai ales pe langa bucuresti si mai ales in orasele mai mici....

si pe forumul unui coleg intebam si eu cat mai costa folia............sa vad ce preturi enorme mai puneti

RoSonic 01-10-06 21:28

adamitza2005, tu cu siguranta ai o problema (daca nu mai multe)!!!
legislatia zice asa:
1. nu e nici o problema nici pe legea actuala daca ai omologare. toti cei pe care ii stiu ca au fost opriti si aveau omlogare (folie doar pe spate).. au fost lasati in pace.
2. mai mult decat acum, pe noua lege e precizat in clar ca daca ai omologare ai voie!!!

Inceteaza sa mai dai in munca unor oameni nejustificat!!! Deocamdata ai avertisment!!!

ahoe 02-10-06 00:48

ziceai ca tragem tare acum inainte de noua legislatie . ia uite ce zice noua legislatie

1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută īn clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvārşite de persoane fizice:

35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetă sau pe geamurile laterale, cu excepţia celor omologate şi/sau certificate de către autoritatea competentă şi care sunt marcate corespunzător;

As vrea sa stiu cu ce drept ma acuzi tu pe mine ca dau tepe sau ca pacalesc oamenii ???

clubbed 02-10-06 13:15

adamitza2005 ...pe topicul meu te-ai linistit cu posturi aberante...ca ai fost atentionat! Acum ai inceput aici? Daca tu montezi folie neautorizata (ieftina nu numai in privinta pretului ci si in privinta calitatii) nu inseamna ca trebuie sa aberezi cu privire la cea autorizata. Tu ori NU cunosti Noul Cod Rutier (nici macar actualul) ori postezi in mod intentionat aiurea !

Parerea mea este ca mai bine sa te abtii...a 2-a oara nu vei mai primi tot un avertisment...

SUN 05-10-06 19:33

Dani....da-mi si mie te rog un pm cu numarul tau de mobil! Numai bine!

Bicuss 06-10-06 02:44

pt un focus...la c pret?

ahoe 06-10-06 16:35

clubbed mersi mult pt suport .

sun-ule sa iti fie rusine ca nu ai numarul meu

pt focus acelasi pret de euro spatele

ingerul_danutz 08-10-06 10:31

pe masina din semnatura vreau sa pun folie autoritaza.....folia pt geamurile d p fata de 30%, ai ceva poze cu ea? sau cand vin la tine ai puse pe vreo masina.....timpul si banii de care ai nevoie ?!?

B$&CVJ 08-10-06 22:11

Pt un Logan la ce pret ajunge (geamurile spate + luneta)?

Golf 09-10-06 23:45

Baietii tocmai mi-au montat pe spate folie si e o alta masina. merita banii! niste meseriasi si le multumesc mult! ;)

shadow 10-10-06 00:18

Ma intereseaza si pe mine pt un C4 Coupe si o Octavia 2 spate+luneta, si cat m-ar costa pt C4 si pe fata.
Mersi!

ahoe 10-10-06 09:12

1 Attachment(s)
shadow pt c4 si octavia pretul este de 100 de euro spatele iar pt geamurile din fata se mai adauga 150 ron

B$&CVJ pt logan 100 de euro spatele

ingerul_danutz pt passatul tau pretul este de 150 de euro toate geamurile inclusiv fata.folia de pe fata cea autorizata este deschisa iti voi arata pe o masina inainte de a o monta . timpul de care am nevoie pt toata masina approx 4 ore

golf mersi mult pt aprecieri

ahoe 10-10-06 23:08

4 Attachment(s)
poze cu masina la care am lucrat azi .masina a avut geamurile fumurii aprox 50% din fabrica insa clientul a optat pt ceva mult mai inchis adik un 95% montat de noi

Bmw_Rulllzzz 12-10-06 00:07

cred ca ar fi trebuit sa-i acoperi numarul de inmatriculare :D:D:D poate omu' nu e deacord cu postarea pozelor pe net :-p

ahoe 12-10-06 00:28

i-am cerut permisiunea si a fost ok . insa oricum voi scoate numerele imediat ce va merge functia edit .mersi

RoSonic 14-10-06 21:03

Am scos eu poza in care se vedea numaru.

AliNOS 14-10-06 22:02

demontati fetele de la usi pt a monta folia?
pret pentru bmw E46, vectra c si skoda fabia? folie autorizata
ceva discount pt 3 masini? :D

ahoe 15-10-06 11:41

da .demontam fetele de usi . normal ca e discount pt 3 masini . da-mi un pm cu numarul tau sau acesta este almeu 0720954834

ahoe 17-10-06 01:02

3 Attachment(s)
inca o masina facuta de noi . va asteptam cu mai multe intrebari sau pt programari la numarul de telefon 0720954834 sau id msg :ahoe17had

antonio74 24-10-06 09:36

o sa mai fie poze cu o masina facuta de voi :))))

antonio74 24-10-06 09:38

2 Attachment(s)
vreau si pentru asta un pret , luneta si laterale .......total 5 geamuri , merci ........sambata pot sa vin dim pe la 9 pentru retus la fiat ?:)

ahoe 25-10-06 11:59

salut , e perfect sambata a 9 pt retus la fiat si pretul pt renault este de 500 ron . ne auzim vineri seara la un telefonsa confirmam pt sambata . 0720954834 .te salut

DjVictor 25-10-06 13:00

1 Attachment(s)
Ptr bora mea cat ajunge ? Tot luneta si geamuri fata si spate ...

ahoe 25-10-06 22:36

pretul este de 100 euro insa pt bora

GFD 25-10-06 23:39

Ce culori de folii aveti ?

ahoe 26-10-06 22:49

avem orice nuanta de folie .

HunTer_ctm 27-10-06 16:39

unde ai spus ca ai sediul ? in bucuresti nu ? pe fata puneti 30% dar cu autorizatie ? am un logan. cat ma costa fata 30%, spate si luneta 95% (sau chiar mai inchis daca e pe spate dar sa fie cu autorizatie) ? mersi mult.

antonio74 27-10-06 16:44

dani , nu am cum sa ajung maine la tine .........vorbim , razvan

ahoe 27-10-06 23:56

salut razvan , daca nu poti maine nu e problema .s-ar putea ca noi sa fim la garaj si duminica si daca e ne auzima la un telefon , dak nu poti atunci ramane pe luni oricum retusul dureaza maxim 20 de minute ( cu o tigara inclus:)

ahoe 28-10-06 00:04

hunter pt logan pretul pt toate geamurile este de 500 ron oricefel de nuanta vrei tu . pe fata doar cea de 30% este autorizata iar pe spate cea mai inchisa folie e de 95 %

bambu 31-10-06 15:20

Vreau pret pt. leon doar usile din fata si luneta

ahoe 31-10-06 23:33

salut bambu .pretul pt geamurle fata si luneta este de 100 de euro

ahoe 03-11-06 08:53

6 Attachment(s)
up.....inca 2 masini facute de noi

ahoe 08-11-06 16:29

4 Attachment(s)
noutati in program .pelanga folia autorizata pt auto montam si folii pt cladiri . o primalucrare au fost 2 usi la un birou

rudolf.s 09-11-06 01:45

Cat ma costa la o Bora Variant?

antonio74 09-11-06 08:11

6 Attachment(s)
inca o masina facuta de voi .......care a iesit impecabil , tin sa va multumesc pe aceasta cale

ahoe 10-11-06 23:33

razvan mersi inca o data pt aprecieri .arata super masina .astept si renault-ul ;)

rudolf pretul pt bora este de 110 euro spatele orice nuanta de folie

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning