![]() |
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
Ofertele pentru colaboratori/sponsori pot fi puse la dispozitie la cerere prin telefon/e-mail.
Inscrierile pentru concursul Tuning vor incepe saptamana aceasta, cand vom publica modalitatile si cerintele pentru inscriere. Detalii: 0729.77.77.70. -Vlad [email protected] Mersi.Bafta |
Pt. cei din afara orasului si au nevoie de ajutor,indicii cazari ma puteti suna la tel : 0744-779504 (andrei)
|
Salut. As dori sa particip si eu la acest "festival" cu masina mea, Audi A4 (82-DRA)pe care am terminat-o, deocamdata, si as dori sa aflu modalitatea de inscriere. E o ideea foarte buna a organizatorilor, si asteptata cred de multi pasionati ai automobilelor.
|
Cluj Street Racing va participa cu 3 masini bmw 323 ,peugeot 206,si o mica surpriza
p.s. sa ne tine-ti loc !!!! |
Quote:
Inscrierea masinilor va incepe miercuri, fix asa cum ati facut pana acum, poze si detalii despre masinile voastre. Se va face un topic separat pentru inscrieri. Bafta |
vlad daca nu ai auzit de csr inseamna ca si atunci cand ti-am vorbit de asta nu ai ascultat ..inainte era un grup de pasionati de masini ..care s-au materializat intr-un s.r.l. si care devine asociatie sportiva sau clubsportiv .si o sa fie 3 masini din acest grup de pasionati.. . oricum o sa vorbim azi
|
Cum numai 3?????? Pe mine nu ma numeri? Nici pe tine? Sau asa suntem 3?:)
|
Quote:
Rog moderatorii sa mute topicurile care nu au legatura cu evenimentul. Va multumesc |
o sa iti spun pe privat ca sa nu inceapa iar povesti offtopic care e strategia
|
drivere sfigmo a spus clar 3 masini pe club si 2 pe firma asa ca ..lol oricum afara vor fi mai multe masini
|
Quote:
Mersi. |
sorry ..asa am auzit
|
foarte buna initiativa de a nu da voie sa participe la concurs masinilor demo ale firmelor,pt ca intotdeauna va fii o mare diferenta intre masinile pers fizice si ale firmelor. Felicitari!
|
vlad daca sunt masini care ajung doar in ziua concursului .. se pot inscrie??
deci nu sunt poze!!! dar masinile vin ..as dori sa stiu |
Quote:
multumesc domnul sfigmo:pelvic_th spar sa fie beton .............scuze ...stiu ca o sa fie beton!!!!!!!!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Suna interesant.....as veni si eu cu dracusorul negru.....pacat ca e distanta cam mare....sa vad cum am programul si sa vad daca mai vine cineva........
Am vreo sansa cat de mica :???: :???: |
Salut, ceva oferte de cazare si preturi orientative. Camera cu un pat ma intereseaza :)
|
k vlad sigur va fi o masina .. maine stiu si restul
|
camerele pt 2 persoane vor costa intre 850000 si 1000000 si vor fii in 2 pensiuni care sunt una langa alta.Camerele arata superbine si zone e linistita.Momentan asta avem daca vom gasii ceva mai ieftin cu conditii de cazare asemanatoare va vom tine la curent.Camere pt o persoana nu stim momentan daca vor fii.Bafta.
|
Need For Tuning will be there!!! asteptam sa ne vizitatzi standul :D !!
|
si baia mare e cu voi nu va lasam fara masini de expozitie ce e sigur ca va fii o masina surpriza(o pisicuta draguta inca nevazuta in tara) si doua ursoaie una s-au doua loganuri si mai vedem noi dac reusim sa strangem ceva.cu respect robert.
P.S.m-ar interesa cum se fac inscrierile ?cat costa pe masina?si la ce ora tre sa ajungem sa fie ok ? |
Quote:
Ca persoana fizica sau club nu vor fi taxe de inscriere. Programul este prezentat pe una din paginile anterioare...oricum ar fi ideal sa ajungeti pana la ora 10 sambata dimineata. Mersi mult. Bafta... |
Nu va suparati ca va intreb...dar nu am citit tot topicul..Unde se va tine adik unde vor fi masinile intr-o hala..sau ... si as vrea sa stiu dak mi-ati putea spune dak pe drumul asta...Arad-Lipova-Savarsin-Zam-Deva-.......deci pe traseul asta ..nu ati putea sa imi spuneti cum ajung io din intrarea in Cluj la Sala aia unde se tine...
|
Festivalul se va tine in pavilioanele Expo-Transilvania, asadar, INDOOR...locatia este in drumul spre aeroport-iesirea inspre DEJ-BISTRITA.
Mersi |
Pentru cei care aveti nevoie de cazare avem rugamintea ca pana joi seara sa ne anuntati sa va facem rezervari.Pretul este de 850000 camera pentru 2 persoane.Multumesc
|
In calitate de coorganizator al evenimentului am rugamintea sa trimiteti poze cu masinile pe care vreti sa le inscrieti in concurs pana joi seara pentru a va putea anunta vineri dimineata daca masinile au fost acceptate sau nu.Asta deoarece avem nevoie ca vineri sa stabilim locatia exacta a fiecarei masini in cadrul Expo precum si a cluburilor si a evitarii surprizelor neplacute.Va multumesc.
|
Prognoza meteo pt saptamana asta:
http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0022.html |
si cursul euro este 3,5068 :lol:
|
Niscaiva de off-topic aici... Ajutati-ma si pe mine cu cea mai buna ruta Bucuresti-Cluj. Am inteles ca e Bucuresti-Brasov-Sibiu-Cluj, sau asa ceva.
Pana la urma o sa fie curse sau eveniment tunign show si muzica? Sfigmo, te sun sambata dimineata sa vad cum ajung acolo. |
CURSE nu o sa fie.
sambata suna-ma pe mine ca as fi cel mai onorat sa te cunosc odata:pistoles: :google: da e show, si db drag...si sa nu uitam...distractie :twisted: despre ruta, cam da bucuresti ploiesti brasov tg mures cluj |
Quote:
|
Sper sa iasa cat mai bine. Daca avetzi nevoie de ajutor, ceretzi si vi se va da:-) , sunt destui dornici sa puna osu.
Spor la lucru @Hondarul: bucureshti-sibiu 3h si un pic, sibiu-cluj 2h si un pic, asta mers linishtit si econom;) , drum bun! |
e aglomerat pe la brasov si din cate am vazut la stiri e agolmerat si la iesirea prin baneasa spre brasov..e mai bine la valea oltului....
|
Multumesc baieti. Pitesti-rm valcea-sibiu-cluj. Ne vedem sambata sau duminica! Bafta!
|
YES !!!! :twisted: :chainsaw: :bat: :poke: :pistoles: :workout: :2gun: :drunk: :hahano:
|
stau la cativa metri de expo ...si deja se aude un sunet incantator ... :rolleyes2
se pare ca va fi o adevarata competitie la dBDrag |
stai in cort?:))
astept poze si detalii! de la shou |
nu stau in cort ...deasupra lui... de maine mai multe ... azi ma tem sa spun multe... (vineri 13) dar am vazut masini si se aude un sunet frumos ... astept "maine" !! !
|
maine e ziua cea mare =p~ aparatu e pregatit, cardu e gol :)) sunt gata de atac >:) ne vedem acolo :P
nu stie nimeni cat e intrarea pt public? mersi mult! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning