Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/230428-munca-rabdare-tutun-pt-espero-special.html)

jay_mgs 12-01-11 22:32

Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special

Ma bag si eu in discutie cu speranta ca nu voi supara pe nimeni. Din cate stiu eu, barile fac parte din 2 bodykit-uri diferite, care s-au facut si adaptat cel mai mult si cel mai bine pe opel calibra, dar si alte masini coupe. Bara spate este din bodykit-ul Alien, iar cea de fata este de la Style-X Type Skyline.
S-a montat si pe Hyundai Coupe. :-)

ing3r 13-01-11 01:30

Salut. Reusita masina, insa are cateva lipsuri (ca sa fiu si eu carcotas ca Banzay )...
1.Neaparat suspensie sport, la cum arata masina daca doar ii intaresti amortizoarele nu faci nici o treaba. Masina nu coboara din amortizoare, decat daca sunt mai scurte (si coboara f putin, la mine asa a fost).
2.Jante mai mari, cu un model deosebit (sa fie in ton cu masina :P )
3. Poti sa ii scoti macar 2 manere, sa fie clean look, ca la Banzay
4.Faruri si semnale negre. S-a mai spus, dar arata f bine.

Tine-o tot asa, sunt multi bani bagati in masina, noi am mai vb pe mess, sper ca te-am ajutat cat de cat cu sfaturi. Bafta cu proiectul, o masina deosebita!

Mr.Special 13-01-11 10:15

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3980460)
Salut. Reusita masina, insa are cateva lipsuri (ca sa fiu si eu carcotas ca Banzay )...
1.Neaparat suspensie sport, la cum arata masina daca doar ii intaresti amortizoarele nu faci nici o treaba. Masina nu coboara din amortizoare, decat daca sunt mai scurte (si coboara f putin, la mine asa a fost).
2.Jante mai mari, cu un model deosebit (sa fie in ton cu masina :P )
3. Poti sa ii scoti macar 2 manere, sa fie clean look, ca la Banzay
4.Faruri si semnale negre. S-a mai spus, dar arata f bine.

Tine-o tot asa, sunt multi bani bagati in masina, noi am mai vb pe mess, sper ca te-am ajutat cat de cat cu sfaturi. Bafta cu proiectul, o masina deosebita!

Cu suspensia sport inca nu sunt hotarat.....stiu ca masina nu coboara din amortizoare ci din arcurile sport de aceea ma feresc de ele gandindu-ma si la soselele noastre dragi,cu jantele sunt in cautare sa le schimb cu unele de 17,manerele in caz ca n-ai fost atent sunt scoase cele de pe spate,iar farurile si semnalele in negru nush am sa ma mai gandesc. Iti multumesc pt sfaturi.

Preparatul 26-01-11 15:44

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3946727)
nca una

schimbi jantele cu ale mele ?rh pe 17 vezi ca am anunt cu ele.ms da-mi add pe mess sa vb

Mr.Special 17-02-11 09:36

Schimb jantele mele cu unele pe 17 4x100

danet 04-03-11 23:12

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3958356)
Deci in treaba cu suspensia si cu jantele pe 17 sunt foarte confuz. Mi-am luat cauciucuri de iarna pe fata 205/50/16 si am fost nevoit sa scot carenele pt ca atingeam la viraj, iar de coborat masina cu inca 3 cm nici nu vreau sa aud pt ca ma chinui suficient de mult si asa cand am 13 cm de la bara pana jos. Mai am o problema jantele mele pe 16 sunt noi,impecabile si nu a-si vrea sa le dau pe unele de 17 zgariate sau lovite asa ca daca voi gasi pe cineva cu jante de 17 4x100 sa arate bine ma voi mai gandi insa ramane teama de mai sus cu carenele sa nu ating.......

Mr. Special , pune-o pe ''burta '' , ca doar ai garantie la lucrare :-)

danet 04-03-11 23:14

Quote:

Originally Posted by Broxxx (Post 3974645)
Foarte reusit Espero jante mai mari ti-am zis ca -ti trebuiesc inca de la inceput in rest eu zic ca nu mai trebuie coborata ci decat intarite amortizoarele sa nu mai fie barca una peste alta masina este super ok...

Dak place si Presedintelui ,inseamna ca'i treaba buna .

Mr.Special 05-03-11 09:56

Quote:

Originally Posted by danet (Post 4143275)
Mr. Special , pune-o pe ''burta '' , ca doar ai garantie la lucrare :-)

Merci mult Avi :D se stie TNT Tuning calitate italiana !!

Mr.Special 12-03-12 12:05

Ne intoarcem in forta cu motor nou de opel :D,urmeaza articulatie sport,schimbare interior+ colant exterior, poze pe masura avansarii :D

Mr.Special 13-03-12 14:29

3 Attachment(s)
Ne intoarcem in forta cu prezentarea noului motor. Motorul este la baza 1.8 marit in 2.0 cu bloc alezat,pistoane de 2000 noi,toate internele noi,injectoare de 2000, chiuloasa polishata,serpisori de Sfi ,compresie 16. Motorul are 1200 de km de cand a fost refacut de la 0 si are 155 de cai

Mr.Special 13-03-12 14:36

Motorul a mai primit si o evacuare cap coad inox cu toba Remus. Inca cateva poze cu masina in stadiul actual

Mr.Special 13-03-12 14:40

4 Attachment(s)
Pozee !!

Mr.Special 13-03-12 14:41

Urmeaza articulatie sport,schimbare interior+ colant exterior, poze pe masura avansarii !! Astept pareri !

Mr.Special 13-03-12 14:47

1 Attachment(s)
Inca o poza cu masina la romexpo mai 2011

Geo_ZGA 13-03-12 19:59

Stiu ca o sa te superi, dar... nu-mi place neam masina ta. Ai exagerat cu barile, in schimb suspensia e tot sus. Si cand va fi sa o cobori... nu o sa poti din cauza barilor.
Si... 155 cp masurati sau "la ochi"? Te intreb fiindca xe-ul are 150 cp.

Mr.Special 13-03-12 20:19

De ce sa ma supar??.....gusturile nu se discut, fiecare isi face placerea pe masina lui, 155 de cai sunt la ochi ca am facut si calibra sfi,cielo sfi si am stat la usa a 2a la un vr6 in mintile lui de 180 de cai. Cat despre suspensie sa mai vad ,sa mai aud, sa ma mai gandesc si fac eu ceva ca nu e draq asa negru,Am auzit ca suspensia de la Ta-technix coboara doar 3 cm

piticuldegradina 14-03-12 07:37

salut.foarte frumoasa masina.poti sa imi spui si mie care cielo sfi lai batut

Esperache 14-03-12 10:03

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 4929725)
Ne intoarcem in forta cu prezentarea noului motor. Motorul este la baza 1.8 marit in 2.0 cu bloc alezat,pistoane de 2000 noi,toate internele noi,injectoare de 2000, chiuloasa polishata,serpisori de Sfi ,compresie 16. Motorul are 1200 de km de cand a fost refacut de la 0 si are 155 de cai

Sa-l stapanesti sanatos ! Ti-ai vazut in sfarsit visul cu ochii ... :-)

Geo_ZGA 14-03-12 12:59

Ta-urile am vazut la alti colegi ca nu sunt tocmai "exacte" la modul ca iei -4 si coboara -5, la -6 coboara -4... dar nu mereu, depinde de "noroc" :) Nu e normal, dar sunt low cost deci mari pretentii nu poti sa ai de la ele.
Evident, e masina ta, tie trebuie sa-ti placa :) Doar ca parca nu sunt la linie barile cu restul masinii, prea masive pt un "corp suplu".

Mr.Special 14-03-12 14:18

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 4931088)
Sa-l stapanesti sanatos ! Ti-ai vazut in sfarsit visul cu ochii ... :-)

Iti multumesc Esperache, mai am putin si termin, iti doresc mult succes si tie sa realizezi ce ti-ai propus

Mr.Special 14-03-12 14:20

Quote:

Originally Posted by piticuldegradina (Post 4930877)
salut.foarte frumoasa masina.poti sa imi spui si mie care cielo sfi lai batut

Un Cielo din intamplare pe strada ne-am intalnit,nu era modificat exterior prea mult cu numere de Valcea

jay_mgs 14-03-12 20:51

Frumos, frumos!!! Compresie 16 - e si bine nu doar frumos! Sa ma dai si pe mine o tura ca m-ai facut curios. Succes cu suspensia!

Mr.Special 15-03-12 05:08

Quote:

Originally Posted by jay_mgs (Post 4932054)
Frumos, frumos!!! Compresie 16 - e si bine nu doar frumos! Sa ma dai si pe mine o tura ca m-ai facut curios. Succes cu suspensia!

Multumes Jay,cu mare placere oricand.

jay_mgs 24-05-12 23:05

Am auzit ca ai facut incercari pe la "autostrada"..........cum a fost?

Mr.Special 27-05-12 07:56

Binisor.....se poate si mai bine....mai am cateceva de aranjat

jamalosu 27-05-12 22:04

motoru ala seamana a 1.5 16 valve ........:rolleyes2

mike-fullspeed 27-05-12 22:39

Quote:

Originally Posted by jamalosu (Post 5041415)

:)) Seamana da' nu rasare..... nu e 1,5... se vede!

Mr.Special 28-05-12 10:00

Quote:

Originally Posted by jamalosu (Post 5041415)

pfoahahahahaaa!!!

Mr.Special 09-09-12 09:26

7 Attachment(s)
Dupa cum am promis am revenit cu noi schimbari:

Mr.Special 09-09-12 09:43

1 Attachment(s)
Schimbarile aduse sunt: jante aluett 17 8j+flanse pe spate de 2cm,bara spate noua,colant rosu mat,pasaje spate

B-99-SAA 09-09-12 20:26

La partea din fata cred ca se putea ceva mai bine ca si model, dar spatele arata bestial!

Esperache 09-09-12 21:14

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 5167294)
Dupa cum am promis am revenit cu noi schimbari:

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 5167316)
Schimbarile aduse sunt: jante aluett 17 8j+flanse pe spate de 2cm,bara spate noua,colant rosu mat,pasaje spate

Te-am vazut saptamana trecuta, cred, pe la Armeneasca ... mi se parea mie ca te cunosc de undeva. ;)

Ovy_cielo 09-09-12 23:40

felicitari pentru masina e facuta cu foarte mult bun gust din punctul meu de vedere. culoarea care ai avut-o inainte era frumoasa rau dar asta de o ai acum chiar iti ia ochii o prinde foarte bine. pe parte mecanica tot respectu te pricepi crek trage foarte bine.sa te bucuri d ea fara evenimente ! :-)

Mr.Special 10-09-12 10:48

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5168090)
La partea din fata cred ca se putea ceva mai bine ca si model, dar spatele arata bestial!

Bara fata e preferata mea din toata masina :D La spate mai tre sa mai modific traseul de evacuare sa-mi pun si pe dreapta ;) atunci va fii gata :D

Mr.Special 10-09-12 14:42

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 5168161)
Te-am vazut saptamana trecuta, cred, pe la Armeneasca ... mi se parea mie ca te cunosc de undeva. ;)

Pai cum sa nu ma cunosti? :) ;) doar sunt al 2-lea dupa tine la investitie in Espero:D

Mr.Special 10-09-12 14:47

Quote:

Originally Posted by Ovy_cielo (Post 5168317)
felicitari pentru masina e facuta cu foarte mult bun gust din punctul meu de vedere. culoarea care ai avut-o inainte era frumoasa rau dar asta de o ai acum chiar iti ia ochii o prinde foarte bine. pe parte mecanica tot respectu te pricepi crek trage foarte bine.sa te bucuri d ea fara evenimente ! :-)

Iti multumesc pentru aprecieri, esti printre putinii care mai dau o propozitie frumoasa afara ;) in rest - "Frate da cati bani ai bagat in Esperooooo???, nu bagam atatia boaaaani... mai bine iti luai bmw " =))

mike-fullspeed 10-09-12 21:12

Bravo.... Felicitari pentru munca depusa!

18BSV 10-09-12 22:18

iMi place ce ai scos din espero asta :),foarte bine o prinde culoarea asta rosu mat,mai bn decat visiniul,la cat merge o colantare d`asta?

Mr.Special 11-09-12 13:01

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 5169399)
Bravo.... Felicitari pentru munca depusa!

merci

Mr.Special 11-09-12 13:02

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5169492)
iMi place ce ai scos din espero asta :),foarte bine o prinde culoarea asta rosu mat,mai bn decat visiniul,la cat merge o colantare d`asta?

350-400 euro

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning