![]() |
Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special
Ma bag si eu in discutie cu speranta ca nu voi supara pe nimeni. Din cate stiu eu, barile fac parte din 2 bodykit-uri diferite, care s-au facut si adaptat cel mai mult si cel mai bine pe opel calibra, dar si alte masini coupe. Bara spate este din bodykit-ul Alien, iar cea de fata este de la Style-X Type Skyline.
S-a montat si pe Hyundai Coupe. :-) |
Salut. Reusita masina, insa are cateva lipsuri (ca sa fiu si eu carcotas ca Banzay )...
1.Neaparat suspensie sport, la cum arata masina daca doar ii intaresti amortizoarele nu faci nici o treaba. Masina nu coboara din amortizoare, decat daca sunt mai scurte (si coboara f putin, la mine asa a fost). 2.Jante mai mari, cu un model deosebit (sa fie in ton cu masina :P ) 3. Poti sa ii scoti macar 2 manere, sa fie clean look, ca la Banzay 4.Faruri si semnale negre. S-a mai spus, dar arata f bine. Tine-o tot asa, sunt multi bani bagati in masina, noi am mai vb pe mess, sper ca te-am ajutat cat de cat cu sfaturi. Bafta cu proiectul, o masina deosebita! |
Quote:
|
Quote:
|
Schimb jantele mele cu unele pe 17 4x100
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne intoarcem in forta cu motor nou de opel :D,urmeaza articulatie sport,schimbare interior+ colant exterior, poze pe masura avansarii :D
|
3 Attachment(s)
Ne intoarcem in forta cu prezentarea noului motor. Motorul este la baza 1.8 marit in 2.0 cu bloc alezat,pistoane de 2000 noi,toate internele noi,injectoare de 2000, chiuloasa polishata,serpisori de Sfi ,compresie 16. Motorul are 1200 de km de cand a fost refacut de la 0 si are 155 de cai
|
Motorul a mai primit si o evacuare cap coad inox cu toba Remus. Inca cateva poze cu masina in stadiul actual
|
4 Attachment(s)
Pozee !!
|
Urmeaza articulatie sport,schimbare interior+ colant exterior, poze pe masura avansarii !! Astept pareri !
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu masina la romexpo mai 2011
|
Stiu ca o sa te superi, dar... nu-mi place neam masina ta. Ai exagerat cu barile, in schimb suspensia e tot sus. Si cand va fi sa o cobori... nu o sa poti din cauza barilor.
Si... 155 cp masurati sau "la ochi"? Te intreb fiindca xe-ul are 150 cp. |
De ce sa ma supar??.....gusturile nu se discut, fiecare isi face placerea pe masina lui, 155 de cai sunt la ochi ca am facut si calibra sfi,cielo sfi si am stat la usa a 2a la un vr6 in mintile lui de 180 de cai. Cat despre suspensie sa mai vad ,sa mai aud, sa ma mai gandesc si fac eu ceva ca nu e draq asa negru,Am auzit ca suspensia de la Ta-technix coboara doar 3 cm
|
salut.foarte frumoasa masina.poti sa imi spui si mie care cielo sfi lai batut
|
Quote:
|
Ta-urile am vazut la alti colegi ca nu sunt tocmai "exacte" la modul ca iei -4 si coboara -5, la -6 coboara -4... dar nu mereu, depinde de "noroc" :) Nu e normal, dar sunt low cost deci mari pretentii nu poti sa ai de la ele.
Evident, e masina ta, tie trebuie sa-ti placa :) Doar ca parca nu sunt la linie barile cu restul masinii, prea masive pt un "corp suplu". |
Quote:
|
Quote:
|
Frumos, frumos!!! Compresie 16 - e si bine nu doar frumos! Sa ma dai si pe mine o tura ca m-ai facut curios. Succes cu suspensia!
|
Quote:
|
Am auzit ca ai facut incercari pe la "autostrada"..........cum a fost?
|
Binisor.....se poate si mai bine....mai am cateceva de aranjat
|
motoru ala seamana a 1.5 16 valve ........:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Dupa cum am promis am revenit cu noi schimbari:
|
1 Attachment(s)
Schimbarile aduse sunt: jante aluett 17 8j+flanse pe spate de 2cm,bara spate noua,colant rosu mat,pasaje spate
|
La partea din fata cred ca se putea ceva mai bine ca si model, dar spatele arata bestial!
|
Quote:
Quote:
|
felicitari pentru masina e facuta cu foarte mult bun gust din punctul meu de vedere. culoarea care ai avut-o inainte era frumoasa rau dar asta de o ai acum chiar iti ia ochii o prinde foarte bine. pe parte mecanica tot respectu te pricepi crek trage foarte bine.sa te bucuri d ea fara evenimente ! :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo.... Felicitari pentru munca depusa!
|
iMi place ce ai scos din espero asta :),foarte bine o prinde culoarea asta rosu mat,mai bn decat visiniul,la cat merge o colantare d`asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning