![]() |
Re: Carburantu'...dureros de ...cit?
Asa e, dar tare mi-e frica ca 1.55 asta nu o sa tina prea mult.Acum ar fi timpul sa ne umplem butoaiele si canistrele...:D cum faceam pe vremuri in ro...
|
Pai eu ce am facut ieri??? Am pus ca tzaranu venit de la camp....umplut tot....Ar merge sa cumperi o cisterna de benzina la 1.55 si cand o fi scumpa sa o vinzi la coltz pe Queen Street cand s-o scumpi iar...scoti ceva bani :)
|
Ba So Facut 2,59 Galonu La Aia De 91 M-am Scos :))
|
Am intalnit si romani fericiti......LOL...:)
|
Se pare ca la mine scade zilnic pretul carburantului cate un cent!!!!
Totusi are cineva o explicatie plauzibila? |
A mai scazut putin pretul.
Azi am alimentat cu 1,308 euro/L.Oare cit va tine asa? Benzina stocata mult timp se devalorizeaza.;) |
aici a scazut in sfarsit
cand am venit din Ro acu o luna era la ~1.15$ CAD litru (adica ~ 90 eurocenti) si acum a ajuns ~ 95 centi $ CAD (adica ~65 eurocenti)! V8 here i come :D |
uuuuu, aaaaaa, oooooo :lol:
a scazut iarasi benzina...:-P a ajuns la 1.50NZD/litru:shock: Sa continue tot asa!!!:o |
Aseara am observat schimbarea.....eram cu 3 prieteni in masina....sa vezi fericire.....ala care avea masina abia facuse plinu cu 1.55!!!! :)
|
aici a scazut (iar) sub 1,10 eu
cel mai ieftin am vazut 1.079 pt benzina si 1.049 Litrul de motorina! |
:shock: $NZ1.46/litru :D
In ritmul asta imi iau V8...:o :twisted: |
Quote:
OMV Carrera 100 - 1.144 EUR/litru Rompetrol Euro Super 98 - 1.113 EUR/litru MOL Tempo Plus 98 - 1.113 EUR/litru Lukoil Super EuroLuk 98 - 1.05 EUR/litru Petrom TopPremium 99+ - 1.05 EUR/litru OMV Carrera 95 - 0.985 EUR/litru Lukoil EuroLuk 95 - 0.966 EUR/litru :( ~Nautilus |
And it's down again 1.43/litru I wonder how long it'll keep this trend?!:rolleyes2
|
new price :
unleaded : 1.055 eu / l diesel : 1.045 eu / l keep up the god work boys ! NAUTILUS multumim pt COMPARATIE !!!!!!!!!! Quote:
|
83.6 centi CAD litru ( ~ 60 eurocenti)
asa s-o tine in continuare, V8-urile ma asteapta :D |
Quote:
Stai linistit ca ajunge un pic de bombutze/atentate prin orient si salta din nou de nu te vezi. S-a ieftinit si in It. 1.245 euro/L |
Quote:
S-o faca 70centi ca acum 2 ani si imi iau 325:twisted: |
da multe mai vrei mah! :D
In aia 14 centi stai tu? Lasa ca nu-i 325-u mai bun ca tedeiu oricum :D |
S-a ieftinit si la noi
1,19 € la Total de la 1,32€ |
Quote:
in fiecare zi scade pretul |
ce bine era cand era 1€ , iti calculai mai usor benzina, faceai o suma rotunda, da cine stie poate va mai fi vreodata 1 €
|
Quote:
|
azi!
0.99 Diesel 1.029 Unleaded Turbojack ! in ritmul asta schimbam titlul topikului :lol: :lol: |
Quote:
...o reducere de 5 centi nu-mi da orgasm...:):):) |
io stiu ! dar avand in vedere faptul ca eu in concediu am luat cu 1,299 benzina (asta in luna august) si acum la inceputul lui oct iau cu 1.029 .. asta e un salt MARE !!!!!!
30 eurocentzi pe litru e ceva ! la fiecare la 30 L castig in jur de 8 L acuma !! la un plin castig aprox 15 L ... this makes me happy! |
si aici in sua o ajuns un galon de 91 la 2.15 mama imi iau v12 la scorurile astea
|
diesel 0.989 eu/ litru
benzina : 1.019 eu / litru astazi |
1.439nzd/ltru.....91
1.539nzd/ltru.....98 |
Pentru comparatie preturile de azi pt. un litru:
OMV Carrera 100 - 1.124 EUR Petrom Top 99+ - 1.007 EUR Petrom Premium 95 - 0.916 EUR Petrom Euro Diesel 4 - 0.90 EUR Petrom Top Euro Diesel 4 - 0.916 EUR Lukoil Super EuroLuk 98 - 1.05 EUR Petrolul incepe sa revina la normalitate, a scazut sub preturile din primavara pe bursa, intre 56.82 si 59.33 USD/baril. In ultima luna au avut loc vreo 8 incercari de a-l urca la loc, toate s-au dezumflat :D oricum nu va cadea atat de tare cat a cazut intre 2001-2003, cand era sub 25 USD, dar evolutiile de anul asta arata ca a fost umflat in mod artificial de speculatori ~Nautilus |
1. ce bine ca cineva din Ro ne mai face cate o comparatie
2. am tot asteptat sa scada sub un eur benzolul si sa postez din nou dar vad ca de 1 saptamana pretul a ramas constant UNLEADED : 1.009 eu/L DIESEL : 0.989 eu / L mentionez ca astea sunt cele mai mici preturi gasite (ESSO petrolStation) |
OMV Carrera 100 - 1.113 EUR/litru
Petrom Top 99+ - 1.005 EUR/litru de restul produselor din statii nu stiu acum dar sunt undeva sub 1 EUR. Pretul petrolului oscileaza intre 58-60 USD/baril, nu vrea sa scada. Se aude chiar ca va urca putin in urmatoarea saptamana :( ~Nautilus |
OMV Carrera 95 - 0.935 EUR/litru
Petrom Premium 95 - 0.915 EUR/litru Petrom Top 99+ - 1.005 EUR/litru Lukoil Super EuroLuk 98 - 1.005 EUR/litru OMV Sprint Diesel - 0.93 EUR/litru Petrom Euro Diesel 4 - 0.90 EUR/litru MOL EVO 98+ - 1.113 EUR/litru MOL Tempo Plus 98 - 1.097 EUR/litru Pretul petrolului: 55.69-57.3 USD/baril Pana acum stam bine :D :D ~Nautilus |
Nautilus Toata stima multumim !
la mine a ramas la fel 1.009 eu / L , UNLEADED |
Mi-am luat diesel ca e mai ieftina ca benzina si acum a ajuns benzina mai ieftina decat motorina:-P
|
Ai fi primul care nu spune ca si-a luat Diesel pentru ca avea iluzia ca ar consuma o lingura de motorina la 100 km :D de fapt consuma asa numai daca mergi la 1500 rpm, ceva mai sus e problematic
~Nautilus |
La 8-9 motorina(iarna)fata de 15-17 (iarna) se simte bine la buzunar.Ai tu ceva dreptate cu alea 1500rpm,in oras se simte mai mult motorina ca la drum lung ies cu cativa $ mai ieftin si nu se merita.
|
Noile preturi Petrom incepand de azi:
EUR/litru ECO Premium 95 - 0.90 Top Premium 99+ - 0.985 Euro Diesel 4 - 0.88 Top Euro Diesel 4 - 0.895 Pt. comparatie la Lukoil benzina Super Euro Luk 98: 0.988 - 1.045 in functie de statie Motivul pentru care diferenta de consum intre benzina si Diesel e atat de mare e data de faptul ca un Diesel ruleaza de obicei la 1500-2000 rpm, mai ales daca mergi linistit - tureaza-l la 4000 si o sa vezi ca nu mai e chiar asa :) randamentul termic mult superior al Dieselului e umbrit de dezavantaje ~Nautilus |
La noi s-a redus benzina de 3 zile si are urmatoarele preturi:
91 octane $NZ1.38 95 octane $NZ1.43 98 octane $NZ1.50 (desi am auzit ca unele statii BP vand BPultimate la $NZ1.48) Diesel $NZ0.96 Comparativ cu preturile din ro(mersi Nautilus) la noi se pare ca benzina se mentine mai ieftina cu aprox 20-25%...91' ar fi cam Eu0.71, 95 ar fi cam Eu0.74, 98 cam Eu0.78 Motorina in schimb e cu mult mai ieftina la Eu0.50...dar asta din cauza ca aici sunt putine masini diesel, iar cele care sunt trebuie sa plateasca o taxa anuala obligatorie bazata pe nr de km parcursi in perioada trecuta...asta pt ca se considera ca dieselurile polueaza mai mult, indiferent ca sunt ultima generatie de TDI-uri de la VAG ori utilaje industriale grele... |
Azi a avut loc o noua incercare (nu mai stiu a cata ca le-am pierdut sirul :) ) de a umfla pretul petrolului, pe baza anunturilor de reducere a productiei si a unui incident in Nigeria. N-a crescut prea mult (57-60 USD)
~Nautilus |
Da si a cazut sub 1 oiro benzina in irl
0.99 eu /L Unleaded |
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning