![]() |
Re: Roll-cage Bucuresti???
depinde de cerinte. sudat/ demontabil, cate puncte de prindere, daca vrei x-uri sau diagonale simple, buseuri , intarita prinderi pe caroserie, vopsit sau nu, cata teava intra, sunt cateva variabile.
|
Dupa mine cel demontabil eee bataie de cap pentru cine il face..am unul acuma in lucru care mi-a scos peri albi.trebuie sa ai grija la toate detaliile ,cum faci prinderile care O SA FIE ordinea de demontare dupa ce se monteaza pe masina,cat de greu este montarea la loc .etc. binenetles vb de un rollcage dupa norme FIA adica max 3 cm distante de stalpi, teava minim 42 la arce si prinderi sau sisteme de prindere asa cum preveede regulmentele internationale,talpa de 3mm si suruburi cu tarie de 10,etc,
O sa revin cu poze. |
da, si oricum nu-l va da jos niciodata.
|
Parly ....frate la ala 4x4 ai prinderi in sasiu in dreptul cage-ului ca eu nu vad sau ee e doar asa pentru romanica, biata noastra tara in care faci unul merge ca oricum numai verifica nimeni cum e facut.Apropo de rollcage.Dar noi suntem aici pentru clientii si daca asa vrea clientul.....tu ii arati ii dai mura in gura cu detalii cu hartii si el alege.Bafta!
|
2 Attachment(s)
Quote:
app, cu ce tip de aparat indoi teava? din curiozitate, daca vrei sa-mni dezvalui... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu o treaba de-asta hidraulica, dar nu m-au multumit rezultatele, cam deformeaza teava, cel putin a mea...
presa care o folosesc eu e una in genul acesta. |
ee superba si asta a ta.la ea imi place ca poti sa apuci teava din scurt. Pe mine nu ma deranjeaza inca ce am.Am vrut si eu una din asta dar ma dezamagit transportul si restul asa pe asta am adus-o de aici din EU. Trimite-mi pe privat cum si in ce fel ai adus-o ,pret etc.
De deformat nu am patit niciodat asa ceva.Si am incercat diverse grosimi ....trosneste pacane mai ales la 5mm in carne diametre mari vorbesc dar merge super bine.aaaaaaa am avut o singura experienta nasoala cu un lot de teava care nu era trasa la rece si intradevar s-a deformat urat dar am fost si am vb la magazin din nou si s-a stabilit ca gestionarul a incurcat ratselel si a pus gresit marfa ..am returnat si gata ..am pierdut ceva timp dar s-a rezolvat. In rest pentru mine e suficient/ mai ales ca lucrez si in deplasari si nu imi trebuie cine stie ce prinderi in podea sau alte acaareturi.Stiu ca la tipul tau trebuie prinderi destul de bune in podea sau un banc mai greu si fix. Se gaseste cu precadere in USA modelul tau. |
10 Attachment(s)
Si am promis niste poze de la un rollcage demontabil......................pun puncte puncte ca ee mare chinuiala sa demonatezi sa montezi si sa faci in asa fel incat noul propietar sa poata monat demonata cage fara sa aiba batai de cap...
|
Quote:
prinderea am rezolvat-o cu 4 conespane (nu stiu cum se scrie) in ciment. e foarte buna pt. ca poti masura unghiul relativ exact in timp ce indoi. vreau sa o modific si sa o fac sa indoaie pe vertical ca sa pot lua unghiul exact cu un clinometru, si sa elimin chinul cand vreau sa indoi o teava lunga(trebuie tinuta la capat + trebuie aliniata sa nu iasa indoiturile in mai multe planuri) si se elimina si nevoia de prindere asa zdravan in podea |
Quote:
Fiat X1/9 :-P |
Exact Fiat. Raliu coasta...mi-a mancat nervii...cu demontatul..hahah.In rest a iesit bine.
|
de saptamana asta m-am mutat in locatie noua, si incepe creatia rollcage-ului la mx5-ul prezentat in aceasta sectiune.
|
baga si tu poze din derularea proiectului..
|
Quote:
|
Va salut ,
Imi puteti recomanda si mie , va rog , niste distribuitori de teava pentru rollcage ? Nu ma pricep foarte bine la aliaje , asa ca va intreb si pe voi : OL 45 este acelasi lucru cu FeCr45 ? Va multumesc ! |
Salut, merge dat jos un rollbar sudat de pe o masina si pus pe alta?
|
de taiat si dat jos merge, dar nu cred ca va fi acelasi lucru, de obicei vei ajunge sa-l ciopartesti ca sa-l scoti din masina, si va trebui sa faci adaugiri care scad rezistenta lui, nu vei reusi niciodata sa-l scoti intreg daca e facut cum trebuie.
nu ma pricep la denumiri de oteluri,sunt foarte multe, dar teava pt. rollcage-uri se numeste teava trasa la rece sau laminata la rece, fata de cea care o gasesti pe toate drumurile este facuta dintr-ul otel mai bun si nu este imbinata prin sudare. avantajul e ca atunci cand se indoaie nu are tendinta sa crape sudura si sa se aplatizeze, pierzand-usi proprietatea de "teava". o pagina foarte buna de citit este http://www.therangerstation.com/tech...y/rollcage.htm oricum, daca va veti apuca sa faceti un rollcage mult noroc, si sper sa nu il testati niciodata. spor. |
1 Attachment(s)
Am un roll cage pe o Nova ruginita care o sa ajunga la fier vechi asa ca pot sa o tai si sa scot cusca intacta, problema e daca o poate suda cineva dand jos plafonul la alta Nova.
Am pus si o poza cu cusca din spate. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning