![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
AR TREBUI SA MERGEM LA PRIMARIE SA O FACEM LEGAL!!! NE LUAM APROBAREA, MERGEM LA BENZINARII IAR DUPA VINE FAZA TARE: SA IMPINGEM MASINILE PRIN ORAS!!! ASA, SIGUR O SA ATRAGEM ATENTIA! MACAR SA O FACEM LATA, SA VINA SI TELEVIZIUNILE PENTRU CA MAS-MEDIA FACE TREABA IN TARA ASTA! CE SPUNETI? Cu fluturasii: o sa scoatem toti care participam, fiecare in parte cate 10, 50, 100 de bucati, fiecare dupa posibilitati! |
Dar noi nu facem nimic ilegal. Avem voie sa circulam cu 30-40 km/h in oras, iar la alimentare nu spune cat trebuie sa stau, de cat sa alimentez, daca platesc in hartii sau monede, daca imi sterg parbrizul, farurile etc. ...
Aprobarea nu ne-ar ajuta decat in cazul dat de tine: sa impingem masinile prin oras. Dar oricum e mult mai greu si nu putem pe distante mari. Asa daca mergem cu 30-40 km/h prin oras sigur dam peste cap circulatia si dupa aceea mai stam si in benzinarii... |
Quote:
Daca nu o sa avem aprobare o sa atragem altfel de atentie asupra noastra, adica negativa + multe altele! Mai ales ca va trebui sa ne punem niste afise pe capote , pe lunete, pe portbagaj ca sa stie lumea pentru ce protestam si sa ni se alature! Si treaba asta ar trebui facuta dupa 1 Ianuarie! Sa fie chiar in momentul in care vor scumpi, pentru ca o sa fie subiectul cald si in atentia presei! |
Quote:
Cei din Bucuresti nu au avut si s-au intalnit si cu Politia si cu BGS-ul si li s-a spus clar ca atata timp cat respecta regulile nu le trebuie hartii de la Primarie. Asta o spun din surse sigure si care au fost confirmate. |
Foate buna initiativa si ideea ! Pacat ca masina mea e in construcite...dar o sa trimit alti prieteni ;)
|
Nu faci absolut nimic ilegal, mergi legal, alimentezi legal, platesti legal, cureti masina legal ... etc ... nu cred ca e vreo lege care iti zice ca ai la dispozitie 5 minute sa alimentezi, 5 minute sa platesti , si 2 minute sa stergi parbrizul, si nu e nici o lege care te impedica sa mergi cu 30-40 km/h in oras.
Flyere pot sa scot eu o gramada atata timp cat sunt alb-negru, si afise a4. |
Quote:
Da, exact cum am spus pe pagina trecuta. :) Daca ne poti ajuta cu flyerele e perfect. Eu o sa scot afisele din ziua protestului in format A3. Am incercat cu A4 si pus in geamul masinii nu e prea vizibil. :( |
Eu nu am vazut nimic la stiri despre cei din Bucuresti!! De ce??Daca nu o sa avem aprobare o sa atragem altfel de atentie asupra noastra, adica negativa + multe altele! Mai ales ca va trebui sa ne punem niste afise pe capote , pe lunete, pe portbagaj ca sa stie lumea pentru ce protestam si sa ni se alature! Si treaba asta ar trebui facuta dupa 1 Ianuarie! Sa fie chiar in momentul in care vor scumpi, pentru ca o sa fie subiectul cald si in atentia presei!
|
Veniti cu sugestii ce trebe scris pe flyere si eu le scot.
|
Quote:
|
djjohnbv, cei de la Realitatea au vorbit despre asta.
Protestul de pe 24 dec. : https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU Protestul de azi: https://www.youtube.com/watch?v=ixZhzZIPutg |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Incet, incet, lucrurile s-au pus in miscare in toate orasele. Da o raita prin topicurile de aici: https://forum.4tuning.ro/5-comunitati...ng-locale.html si vei vedea ca fiecare comunitate pune planul in aplicare. Noi poate aducem Nova TV...asa ne-a spus un coleg de-al nostru. :) Daca altii au relatii la ProTv, Antena etc. acum e momentul sa le folositi. :D |
Asa vom face! BMWclub Brasov din care fac parte si eu si fabio, alt coleg de 4tuning, are deja o lista care se mareste! Vom suna si la ProTV si la Antena! Mai intai sa punem la cale totul si dupa dam zvon la toate televiziunile importante!
|
Perfect! :) Sa vedem cand alegem data ca ne-am strans cativa. :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Alte poze...
|
Mai ramane sa stabilim o data si sa ne apucam de treaba :)
|
Ei nu au avut probleme ca au spus ca e protest spontan! Dar noi sa o facem legal ca sa putem sa ne intindem mai mult sa protestam si pentru taxa de inmatriculare ! O sa ne organizam sa iasa cat mai amplu, sa stie fraierii de la conducere ca nu suntem prosti si ca mergem peste ei daca e nevoie!
|
prezent !!!sunt constient ca nu o sa rezolvam nimic dar e o modalitate de a ne elibera frustrarile
|
Ceva tot o sa realizam, o sa aiba ceva pierderi mari benzinariile, cu cat ne strangem mai multi cu atat vor fi pierderile mai mari.
|
Nu e numai de pierderi, ca oricum ii doare undeva la ce incasari au(pierd cateva sute de lei.., la cate .... de miliarde fac pe zi in toata tara)! Toata faza e sa fim auziti si sa adunam cat mai multa lume si sa iasa ca suntem foarte suparati ca altfel nu o sa se faca nimic!
|
pierderile sunt nesemnifivative vorbim de afaceri de zeci de milioane de euro...e doar o forma de protest... si nu o sa rezolvam nimic ... doar cu bata .. tre sa se intample ceva la nivel national pt a se schimba ceva ... muncitorimea din uzine nu prea mai exista... studentii sunt baza... si ei nu fac nimic se complac in situatia asta de rahat... ce tre' sa invete dragii nostrii guvernanti este frica de mase...pana nu se trezeste un " boc" sau o "udrea" cu o grenada in cutia postala nu o sa sechimbe nimic
|
fara presa nu ma bag. am vreo 900 bucati monede de 1 ban. cam 9 lei. daca are vineva chef sa mearga sa alimenteze cu ei ii dau cu cea mai mare placere!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
mai jos de postul tau, e al meu. mai sus probabil. sunt 7 pagini de topic, nu am apucat sa le 'devorez' pe toate.
|
Macar merita incercat, lume oricum o sa se adune din ce in ce mai multa, numai ca trebe repetata blocarea.
|
Quote:
|
eu cred ca cea mai buna metoda de a strange oameni, sunt stickerele pe masini! pui pe luneta ceva (nu foarte mare) care sa fie scurt si la obiect.
|
Mai bune sunt flyerele, stickerele nu prea se chinuie lumea sa le citeasca.
|
1 Attachment(s)
Va veni si presa. :) Trebuie sa stabilim data...afisele, flyerele se fac rapid.
Btw...ce spuneti de niste stickere? |
Quote:
|
SPUNEM!!! daca am gasi sponsor pt stickere ce bine ar fi=)). dar nu cred. oricum daca facem mai multe probabil mai mult de 5 lei la fiecare 4 roti nu costa.
|
Quote:
|
Quote:
|
si ce sa intamplat cu protestul si cu taxa de inmatriculare de acum 2 ani ? =)))) =)))) =))):lol::lol::lol::lol::lol:
|
Nu merita sa ne complica cu stickere. Printat ceva pe A4/A3 in geam la fiecare masina ajunge. Ganditiva totusi ca treaba asta o sa fie facuta undeva in mijlocul zilei si majoritatea lucreaza.
|
da, n-am zis nu la flyere...dar de ce seara? sa para mai suspect? :D
eu sunt de acord, si ma mobilizez. metodele de 'promovare' sunt bune. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning