![]() |
Re: Boicot Benzinărie
prezent si eu la 18 fix...am vreo 50 de fise de 1000 lei
|
asa domnu craetos te asteptam;)..ai ceva fise vad:))
|
la 18 la interex.prezent posibil cu inca 3 masini
|
asa asa foarte bine..cat mai multi ca trebuie sa facem ceva
|
oricum nu o sa schimbam nimic dar macar incercam ....si oricum ne-am plictisi acasa asa ca...:))
|
macar incercam...facem de mai multe ori ca daca ne culcam pe urechea ca nu facem nimic nimic nu facem
|
fac pariu ca nu ne strangem mai mult de 10 masini,o sa le fie teama...
|
nu stiu eu cred ca mai vin cu inca 5 masini acu ramane de vazut
|
Cred ca am putea alimenta de o suma mai mica luand exemplul celor din Iasi .
http://www.bzi.ro/zeci-de-soferi-au-...-video-201254# |
poi da asa vom face clar...monezi la greu tot ce se poate
|
Quote:
|
cauta gtx da sa cauti si pentru mine ca nu prea am decat vreo 3 lei de 50 de bani:(
|
poi as schimba si eu da numa sa aibe astia la magazine:))
|
Se mai adauga si BMW pisicuta 77 WVW,Speed- Vali(am vb cu el aseara),inca un prieten,si din ce mai auzii de la ei inca vreo 3 masini.
|
pana nu vedem cati suntem ,nu putem vorbi...parca ii aud,ca trebuira sa plece in alt loc
sau etc... |
Eu + inca 2. .. dar o sa fie o chestie a dracu de tot .O sa fim prea multi si nu avem loc :lol:
|
un astfel de protest la Benzinarii, a avut loc si la Iasi, si au protestat intr-un mod destul de intelingent baietii..
Cititi articolul aici. |
pe facebook ---- 17 Attending sa vina
253 Awaiting Reply deabia astept sa mergem sa scumpeasca streangurile ca alea le suport eu si le cumpar :)) deseara ora 18" prezent 46-DVT |
gata.am rezolvat cu cablul de acceleratie.vine si VCJ-ul.si poate inca 2 masini.dar nu am deloc bani marunti....am de 1 leu...plm
|
apropo vorbi cu cineva de la gorj tv sa se duca 10 min in emisiune sa vorbeasca credeti ca facem rost de cineva sa se duca?;))
|
vorbesc si eu cu niste baieti de la sr-club gorj si poate venim si noi daca nu avem treaba la garaj , cam vreo 5-7, sa vedem poate termina si basu calibra si vine si el si poate vorbeste si cu six si lucy, si cred ca ne adunam 10 , la mine la balteni la petrom e 5.09 (benzina) pe litru au scumpit-o iara .
|
GJ-04-SYI se adauga la lista, bertone gri
|
hai men k mai e putin..ne vedem acolo
|
felicitarii pt totii gorjeni prezentii..nu ma asteptam la atatia...va mai urma altele la randul lor NUU????
|
Următoarea ieşire cānd va fi ?
Voi fi şi eu prezent. Acum am văzut thread-ul . |
Mai tarziu o sa postam poze,si maine or sa dea si la TV.Eu zic ca am atras atentia totusi.
|
4 Attachment(s)
up si cu ceva poze,care le apucai din graba....
|
bv baieti....la mai mare sa dam o palma celor de sus
|
Bravo!
|
Bravo pentru seara asta .Grutzule mi se paru mie sau la PETROM nu mai ajunsasi ? Cei care au facut pozele + filmari sa le posteze si stati cu ochii pe televizoare maine la ora 18:00 :lol:
|
ajunsai si pe calea bucuresti tata,si la castelu de apa...
|
baieti a iesit super ce sa mai...mai des tre sa facem asa ceva...descarc si eu si bag catev ceva...maine la ora 18 si in pandurul vom fi prezenti din cate aflai dar probabil si pe alte alea...
|
13 Attachment(s)
neste pozne de la mine si imediat 2 filmulete
|
https://www.youtube.com/watch?v=qa0Z2FWHVp4
un filmulet momentan...imediat vine si al doilea:P si al doilea https://www.youtube.com/watch?v=foqXzYqdfo4 |
la noi a iesit mai bine decat la Bucuresti sau la Iasi....:D
|
oo ady ce faci mah te gasi si u aci foarte bine...bah creca ai dreptate:))
|
dap si eu pe aici:D...am vazut filmuletele de la aia au fost super putini fata de noi :)....fortza TG JIU :D....si multumim DMX pt poze si filmuete
|
da da domnu Ady cu placere
|
Nu conteaza numarul,important este sa atragem atentia,pana unde se poate ajunge.Pai dupa cum anunta astia ajunge 6 lei litru de benzina.Pai noi avem salari de 6 lei litru,deja a ajuns un pret exagerat.
|
ieri cand ma m gandit sa facem asta am crezut ca nu o sa vina decat cateva masini ...oricum am vazut ca suntem uniti si putem sa facem ceva
organizam ceva mai de amploare in ianuarie dar sa fi m putin mai organizati si sa blocam odata mai multe benzinariii si pt mai mlt timp... mersi la toata lumea ati fost la inaltime 8) ne vedem la anu ...revelion placut baieti si distractie maxima Va salut |
| All times are GMT +2. The time now is 18:12. |
- Copyright 2026 4Tuning