![]() |
Re: Boicot Benzinărie
pai ideea e ca mergem la OMV/PetromV asta de pe milea, de la intrarea dinspre VL.
Bravo Chucky... 10 lei iti dau eu la schimb, nu de alta da sa nu ma mai chinui sa fac rost de marunt. Hai ca si asa nu am benzina. FARA GALAGIE, FARA INJURATURI, CLAXOANE, MOTOARE TURATE, MERGEM SA BAGAM CAT MAI PUTINA BENZINA INTR`UN TIMP CAT MAI LUNG SI NE VEDEM DE TREABA... |
daca suntem multi eu zic sa mergem la petromul de pe alba iulia pentru ca au parcarea mai mare ... nu e indicat sa blocam traficul stand la coada mai ales ca la OMV`ul ala de care zici au parcarea mult prea mica
(sa nu uitati de seminte si ceva de hidratat) |
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.stiridecluj.ro/social/zec...rie-video-foto FELICITARI!!!!colegilor de la Cluj....:!::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea rog sa va cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana Va multumesc si succes azi |
Adevarul e ca a iesit EXCELENT
|
Quote:
|
NU VAD NICI O STIRE! Poate maine dimineata , cica m-a vazut mama la TVR1
|
https://www.youtube.com/watch?v=06ysZ...layer_embedded :peace::peace::peace:
|
ESTE CINEVA DIN SIBIU CARE SA PREIA ORGANIZARE...VREAU SA STABILIM URMATOARELE ACTIUNI ZILELE ASTEA cu toate orasele impreuna...caci numai daca actionam unitar vom reusii mai mult si efectul va fi mai mare
|
In principiu ar fi cineva dar trebuie sa il lasam pe el sa se pronunte.
|
O sa mai Boicotam benzinarile da trebuie sa mai adunam niste banuti de 1 ban ............
|
Tribuna a scris http://www.tribuna.ro/stiri/actualit...rie-60327.html
Sa nu ne lasam calcati in picioare de benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Speram ca vom da un semn companiilor petroliere care stabilesc preturile. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie 2011. Alimentati inainte de aceasta data sau folositi transportul in comun, bicicleta sau pe jos (e cel mai sanatos). Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA PENTRU K DOAR UNITI PUTEM FACE O ROMANIE M-AI BUNA ! |
Quote:
|
Quote:
|
dany eu de obicei sunt cel care se baga la chestii de-astea :D, deci probabil cu mine tre` sa vorbesti
l.e : Superstarurilor http://www.turnulsfatului.ro/6111/vi...quo-quot-.html |
Quote:
La urmatorul boicot ma treceti si pe mine pe lista. |
Am facut un afis care suna cam asa :
In data de 17 – 18 – 19 IANUARIE noi nu alimentam din cauza pretului EXAGERAT!! Voi alimentati? Sa imi spune`ti daca este bun sa il printez in mai multe exemplare sa le aduc astazi la intalnire! |
Quote:
|
vreau si eu 10 lei numa de un ban
Ne intalnim si iti dau banii azi daca e, la intalnire la 6... |
La acest boicot m-am hotarat. O SA FAC PLINUL SI O SA PLATESC CU MARUNTIS
|
Dupa parerea mea ...motorina cea mai slaba cu care nu mi-a placut cum a mers masina cu ea...e motorina de la Rompetrol.
|
Pe data de 14.01.2011 de la ora 17 in toata tara. Anuntati cat mai multi prieteni, neamuri si alte cunostinte sa vina cu maruntis si sa o facem lata.
Informatia o am de la cineva din Bucuresti ca pe 14 vor face acolo si ar fi bine sa ne alaturam si noi, si de acum incolo ar fi cel mai ideal sa facem toti in acelasi timp in toata tara. |
ovexy, da mass pe toate retelele, ca eu am anuntat la intalnire si am scris deja la "intalnirile noastre" pe sibiu .
|
Am dat de un articol incredibil
Titlul lui este urmatorul Cum câştigă Petrom de patru ori mai bine decât anul trecut dacă produce şi vinde mai puţin? http://wall-street.md/view_art.php?view_sub=56189651 "La nivel de piaţă vânzările totale de carburanţi au săzut cu 12%, iar cele din retail s-au contractat cu 6%. Noi am scăzut mai mult pentru că în 2009 am avut multe vânzări de păcură. Oricum, la nivel de piaţă cred că până la sfârşitul anului vom avea pe partea de retail o scădere de 10%, iar pentru 2011 este dificil să fac o predicţie pentru că evoluţia va depinde foarte mult de măsurile de relansare care vor fi luate şi de efectul acestora", a mai precizat Mariana Gheorghe, CEO al Petrom În contextul în care compania nici nu a produs mai mult şi nici nu a vândut mai multă motorină şi benzină, rezultatele bune sunt explicate în mare parte prin creşterea preţurilor atât la petrol, cât şi la carburanţi. "Iniţial, concurenţa pe client a dus la o scădere a preţurilor, dar apoi au intervenit mai mulţi factori independenţi de noi care au dus la majorarea acestora cum ar fi creşterea TVA sau creşterea cotaţiilor internaţionale", explică Gheorghe. Producţia, mina de aur Pe partea de explorare şi producţie, care reprezintă practic bogăţia Petrom, compania a raportat un profit operaţional (EBIT) de 1,7 miliarde de lei (427 de milioane de euro), aproape dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut, chiar şi pe fondul unei scăderi de 3% a producţiei. Daca cititi printre randuri veti realiza ca astia fac profituri imense si pe timp de criza si toate pe seama noastra...daca lor le scad vanzarile ei cresc preturile pentru ca noi suntem slabi si mergem in continuare sa le cumparam benzina...cand in orice stat civilizat astfel de practici nu isi au locul caci sunt taxate imediat de consumatori prin actinui multiple de protest in care se mobilizeaza toata populatia. OAMENI BUNI NU LE MAI CALCATI PRAGUL BENZINARIILOR SA AI INVATAM MINTE,REDUCETI CONSUMUL SI MERGETI LA LUK OIL SI ROMPETROLtrebuie sa le reducem vanzarile la maxim astia sunt atat de nesimtiti |
http://www.tvr.ro/jurnal.php?play=49205 Pe la minutul 10
|
Am vazut aseara la realitatea declaratia Dl Adrian Vasilescu consilierul guvernatorului Bnr Mugur Isarescu si a deputatului PDL Daniel Oajdea
Datorita acestor boicoturi atragem atentia si unor oameni importanti din viata economica si politica a Romaniei. Vreau sa va spun ca intr-o discutie neoficiala cu un demnitar din arcul guvernamental,am fost felicitati si mi s-a spus franc ca foarte bine facem si sa continuma sa punem o presiune cat mai mare pe benzinari caci numai atunci guvernul are o justificare pentru a intervenii. "Cunoaşteti poziţia Băncii Naţionale, care a fost exprimată prin vocea guvernatorului, nu întelegem ce se întamplă pe piaţa carburanţilor şi de unde vin aceste scumpiri. Este de neînţeles această dinamică a preţurilor la benzină şi motorină, în condiţiile în care avem încă extracţii interne şi faţă de anii trecuţi un preţ mai rezonabil pe piaţa internaţională la ţiţei", a declarat Adrian Vasilescu. "Avem de-a face cu un monopol privat care nu e bine gestionat de stat, de Consiliul Concurenţei. Românii sunt consumatori captivi. Nu putem cere oamenilor să meargă pe bicicletă ca să nu mai crească preţurile. Cei din Consiliul Concurentei ar trebui traşi la răspundere, poate chiar ar trebui să fie trimis la plimbare şi să fie puşi alţii în loc. Categoric nu îşi fac treaba", a declarat Daniel Oajdea, deputat PDL Ei nu ne pot obliga sa mergem cu bicicleta insa noi ca si consumatori avem dreptul de a o face numai noi putem sa iesim din captivitate....haideti sa facem noi ceva inainte sa asteptam ca altii sa se implice pentru noi. |
Pretul benzinei va ajunge la 6 - 7 lei/litru in acest an. :shock:
http://www.ziare.com/preturi/benzina...n-2011-1066254 "Singura formula de stopare a preturilor ar fi un boicot national, in care, timp de doua - trei luni, romanii sa cumpere mai putina benzina." Ionel Blanculescu |
Quote:
Nu cred ca o sa rezolvam ceva in acest mod, scopul boicotului este sa blocam benzinariile ca sa le scada considerabil vanzarile, nu sa facem plinul si sa platim cu monezi de 1 ban ca sa chinuim angajatii (care nu au nici o vina)... cu cat o sa alimentam mai mult, cu atat ei nu o sa simta nici o diferenta pe partea profitului Frumos e sa alimentam de maxim 5 lei cu monezi si fiecare masina sa piarda vreo 30-40 min timpul pe akolo, atunci o sa se simta paguba ;) |
io ma duc sa dau o spargere la cutia milei de la vreo biserica pentru maruntis :D
|
nu se rezolva absolut nimic in felul asta ... nici macar prin nealimentarea cu combustibil de la petrom / omv din partea noastra timp de o luna . Sunt prea multi consumatori mari de combustibil ... ex firma : vectra bv (plus ca sunt multe alte firme cu asemenea flote in toata tara ) are in flota peste 100 de tir-uri , camioane + alte cateva masini mici , eu unul in masina personala intr-o luna nu alimentez mai mult de 200 Ron (cu exceptia perioadei de concediu) ,in schimb cu masina de serviciu alimentez de 200 Ron sau mai mult la interval de 2 zile , mai departe va las pe voi sa faceti un calcul cat alimenteaza pe luna 1 tir ... dar 100 ... , noi suntem prea mici . parerea mea
|
Quote:
|
Deci in ce data se face boicot in sibiu? 12 ianuarie?
Contati pe mine daca se tine la ora 17..poate mai vin cu 1 prieten.. Corsa B+Golf 3 O sa urmaresc postul |
Quote:
|
Quote:
|
un tir = 800 - 1000 litri motorina , un autoturism (normal) = max 100 l combustibil , 10 masini cu plinul facut = 1 tir . la un calcul simplu
Si stai linistit ca nu sunt doar 100 de tiruri ce au contract cu petrom-ul . chestia cu flota de peste 100 asemenea masini este doar 1 firma , cati transportatori sunt in romania ??? dar fiecare cu parerea lui ... eu continui sa cred ca in felul asta nu se intampla nimic . |
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
5 Attachment(s)
Cateva poze de pe adevarul.ro
Attachment 1817211 Attachment 1817212 Attachment 1817213 Attachment 1817214 Attachment 1817215 |
Quote:
Nu-i chiar asa, ca daca se strang indeajuns de multi care sa protesteze, orice contract se poate rezilia/schimba. Deci hai sa stam in casa, hai sa nu facem nimic nu? Eu sper ca macar daca ne strangem multi nici cei cu tirurile nu o sa poata alimenta, si uite-asa mai dam o gaura, si inca o gaura, pana s-or trezi. Barilu` de petrol cumparat are pretul de 88,9 Dolari (cel importat) de unde pretul mare. Dar cum justificati ca Petrom are productie proprie si barilul il procura la 16 dolari ? Si atunci toata suma ramasa din diferenta reprezinta profit ? Am tot auzit discutii de genu` : Cine nu isi permite nu merge, dar in general astea sunt spuse de copii de bani gata care nu au muncit o ora in viata lor, sa vada cum se face un ban cinstit, si cum dintr-un salariu faci maxim 5 plinuri la masina. Dar mai tre sa mai si mananci, mai tre sa te mai si imbraci, mai ai si facturi, etc. Hai sa nu vorbim ca nu facem nimic, ca oricum nu schimba nimic. Eu sper sa nu ne oprim numa la ideea benzinei, ca ii "sensibilizam" noi pe astia incalzindu-le un pic scaunele daca nu se schimba ceva in tarisoara asta draga tuturor. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning