Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Poker (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/229105-poker.html)

69RUP 31-03-11 00:10

Re: Poker

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 4214395)
:oops: si eu ma mai enervez si mai il fac pe cate unu fish sau donk :D.Din ce am observat(sau poate este doar parerea mea),rusii sunt cei mai fishi jucatori,urmati de romani,germani,spanioli cam in ordinea asta.Las ca imi creste mie bankroll-ul si ma duc eu la mize mai mari unde mai respecta astia un raise :D

True true !

In Soviet Russia poker learns you ! :lol:

mihai88 31-03-11 22:12

astazi a fost o zi de *****
am pierdut o mare parte din bani....
pur si simplu nu a fost sa fie
bluff ca la carte,nici ala nu a tinut
da probabil cand joci pe bani lu mamica ,dai call,raise si cu k%t,

si am mai patito si la un turneu,mai aveam 1 loc si intram in bani,unde am pierdut cu QQ ,in fata la 555

a si sa nu uit,acum scriu de la o alta tastatura :D
cred ca de maine trec la alta platforma :))

kenzor 01-04-11 17:26

Cand pierzi deja 20% din bankroll lasa jocul ..asta am invatat'o pe pielea mea =)
Bubble boy am iesi si eu la un rush pe fulltilt ..stateam binisor la fise si am fortat'o cu tptk ..baiatul era flopat :lol:
Oricum succes sa'ti faci banii la loc

mihai88 04-04-11 21:19

1 Attachment(s)
cam asa sta treaba :D
turneu de 10 centi/fb

Desper 04-04-11 23:05

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 4207739)
multi jucatori,da mesele sunt goale,asa sta treaba pe aici :D

mai nou am ajuns sa imi fie scarba sa joc la mese unde sunt romani( si rusi :D )
a ajuns sa fie o mana= o injuratura la adresa celui care a castigat

va dau un exemplu pe scurt
flop :3 9 5
eu am KK
cretinu 8 J da all in
eu all in
turn : 2
river:K
(potu a fost de 74.000)
dupa asta injuraturi peste injuraturi
ar trebui sa imi fie rusine ca e el prost

asta fiind doar o intamplare

Hai sa iti dau si eu un exemplu : EU A/10 in mana. Da unu bet preflop 7 $ ...mai merge unu si dau si eu call. Vine flopu A 5 10. Primu care a dat bet da iar bet 7 $ ...al doilea call...eu reraise pana la 33. Primu care a vorbit da fold al doilea all all in pana la 210 $ (eu in momentul ala mai aveam doar vre-o 160) si ii dau call. Desteptu avea J/9 si ce ma bucuram eu ca tocmai ma dublasem ...pana vine turnu si riveru ...adica 8 si 7 ... Precizez ca banii pierduti ii facusem cam in 5 ore din 10 $ depozitati de mine si inca 20 primiti bonus de la site...Noroc ca aveam un geam la indemana sa pot sa tip cat ma tin plamanii. Din acel moment am zis ca nu mai joc pe internet...si asa a si fost...acum joc cu prietenii intr-un apartament sau la un club de poker proaspat deschis.

mihai_bogdan 13-04-11 21:11

care vrea sa faca o fapta buna si sa imi trimita si mie de la 4$ in sus:D.. dati va rog add la bogdi45...VA ROGGG!!!!!

phaeton 13-04-11 22:49

nu sunteti interesati sa ne intalnim intr o seara sa jucam poker ?
sunt satul de poker pe net, total diferit de realitate

kenzor 14-04-11 19:20

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 4253184)
care vrea sa faca o fapta buna si sa imi trimita si mie de la 4$ in sus:D.. dati va rog add la bogdi45...VA ROGGG!!!!!

Fara cereri de'astea te rugam.

Eu daca as putea as veni .. dar imi e cam imposibil:) poate gasesti niste baieti din buc care vor:???:

mihai_bogdan 14-04-11 19:51

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 4255921)
Fara cereri de'astea te rugam.

Pai...Nici macar 1?

69RUP 15-04-11 13:54

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 4256030)
Pai...Nici macar 1?

iti dau eu 10000 da virtuali , vrei ....
tu te auzi !?

kenzor 15-04-11 16:36

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 4256030)
Pai...Nici macar 1?

Haide ca m'ai facut sa rad:lol::lol::lol:

RoByNeT 21-04-11 14:50

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 4253184)

incearca sa trimiti un mass pe mess, ca suferi de o boala ceva, urmand cateva conturi in banca si un numar de cartela care sa ti`o incarce, si sigur o sa dai de un inimos. Deci fara tampenii dastea. Multumesc.

JunKer_hP 14-05-11 10:31

pe nopaypoker joaca cineva?

mihai88 14-05-11 20:17

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4324158)
pe nopaypoker joaca cineva?

am jucat cam o ora si m-am plictisit
care se respecta nu umple site-ul si softu de poker cu reclame gen forex....sau IQ-ul ei este de 125 si in poza de mai jos era paris hilton :D
softu e de toata jena
jucatorii sunt cam prosti,e bun de exploatat.....

5/10 :)

kenzor 19-05-11 19:23

Pe degeaba e plin de pesti ,daca acolo trebuie sa faci nush ce freeds sau cum se numesc,si apoi convertesti alea in dolari..1000 freeds=1$ sau ceva de genul..parerea mea ,jucati numai pe siteuri mari.Asa jucati pe toate fantomele,faceti bani ,si cand sa retrageti hop nu dau banii..

florynak3 20-05-11 22:55

joaca cineva de pe aici pe partypoker???...ar fi o chestie interesanta un poker asa intre lumea de pe 4tuning,eu unu ma bag oricand.Hai poate se pune de o treaba,care mai esti din bucuresti sa facem un poker?timp si locatie se gasesc lume sa fie:lol:

florynak3 01-06-11 16:40

se pare ca nu se arunca nimeni la un poker...:sad:

phaeton 01-06-11 17:12

asta am propus si eu
dar mai asteptam...

florynak3 08-06-11 23:32

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 4367276)
asta am propus si eu
dar mai asteptam...

pana la urma facem un heads up :lol::lol::lol:

mihai88 09-06-11 15:30

vreti turneu online intre noi?ca live nu cred ca avem sanse :D
numai sa va puneti de acord ,si fac eu un turneu privat printr-un cont de afiliere unde am posibilitatea asta
minim 6

florynak3 09-06-11 15:33

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 4385719)
vreti turneu online intre noi?ca live nu cred ca avem sanse :D
numai sa va puneti de acord ,si fac eu un turneu privat printr-un cont de afiliere unde am posibilitatea asta
minim 6

mai fun era live..:-),dar pan la urma daca nu vrea nimeni cred ca ar fi ok si on-line,decat deloc:lol:

mecarm 11-06-11 12:45

Foarte putine persoane au facut bani din ,,sportul'' asta...dar foarte multi au pierdut bani.Cunosc persoane care sau ruinat jucand pocker si ruleta....nu doresc la nimeni pasiuni aprinse pt aceste jocuri;)

KAY_ 11-06-11 13:21

Quote:

Originally Posted by mecarm (Post 4389831)
Foarte putine persoane au facut bani din ,,sportul'' asta...dar foarte multi au pierdut bani.Cunosc persoane care sau ruinat jucand pocker si ruleta....nu doresc la nimeni pasiuni aprinse pt aceste jocuri;)

E diferenta mare intre poker si ruleta . In multe tari pokerul este incadrat ca sport .E un sport al mintii daca stii sa l joci ;) . Din ce am inteles mai e un pic si va fi incadrat si la noi ca sport cu acte in regula .

phaeton 11-06-11 14:45

pokerul este joc olimpic.
nu se poate compara cu ruleta, pacanele sau mai stiu eu ce.
ar fi frumos sa jucam intr o seara, live.
acum este vara, cald, undeva la o terasa, mai retras, totusi este considerat joc de noroc si n ai voie sa l practici oriunde

mie chiar imi surade ideea, mai bem o bere, povesti despre masini, etc

florynak3 14-06-11 17:17

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 4390010)
pokerul este joc olimpic.
nu se poate compara cu ruleta, pacanele sau mai stiu eu ce.
ar fi frumos sa jucam intr o seara, live.
acum este vara, cald, undeva la o terasa, mai retras, totusi este considerat joc de noroc si n ai voie sa l practici oriunde

mie chiar imi surade ideea, mai bem o bere, povesti despre masini, etc

Si iar reluam ideea de la cealalta pagina :lol:,eu unu ma bag daca se mai strange lume, macar 4-5 sa fim si noi:lol:.Daca ma chinui un pic stiu si vreo 2-3 bodegi unde poti sa joci poker linistit:-)

grg_92 31-08-11 21:48

majoritatea sunteti jucatori de holdem ? sau preferati alte tipuri ?

skype09 15-09-11 23:05

holdem...cateodata mai pierd timpul

Slim29 18-09-11 06:05

hai sa ne intalnim sa jucam live un poker? ar fii cineva interesat , de caterinca p bani

phaeton 18-09-11 12:15

prezent

All times are GMT +2. The time now is 07:26.

- Copyright 2026 4Tuning