![]() |
Re: E39- blue whale
2 Attachment(s)
......
|
ai scapat de o grija. acuma poti sa strangi bani sa schimbi capota
|
capota poate gasesc sa o schimb cu una normala, astept sa ma sune un baiat cand e hotarat, pana atunci strang mai bine pentru roti :D
|
5 Attachment(s)
cateva poze de la mine :D
|
fa-i narile negre si cred ca va arata mult mai ok capota. nu mi se pare prea urata
|
chiar acum ma gandeam la asta :D problema e ca eu sunt blond si nu stiu cum se demonteaza, daca poate sa imi spuna cineva sa nu le rup din lipsa de rabdare :D
multumesc mario pentru poze au iesit prea bine :D |
Sfat : Nu le vopsii, colanteaza-le. Daca le vopsesti o sa sara vopseaua repede.
PS : Stefi: cum se dau narile jos la e39 Stefi: ? Stefi: GabiDUH: au niste cleme pe interior GabiDUH: cand deschizi capota Stefi: ok ok. Multzam |
Quote:
multumesc ! pai cu colant le faceam oricum :D nu imi place mie spray-ul ala :D |
Pai si ce mai stai. Du-te !!
|
bafta cu masina omule e chiar foarte frumaosa [exceptie o face capota X_X cum a putut fostul proprietar sa ii faca asa ceva ... lasa ca o faci tu :) ]
Cu respect Ciprian |
hai cu prima modificare pe anu asta:D
|
prima modificare a fost ieri, i-am facut neagra partea cu semnalizarea a triplelor :D acum sincer e prea departe masina si mi-e mult prea lene sa cobor. dar maine e timp suficient :D
|
2 Attachment(s)
desi imi suradea ideea acum sunt putin nesigur de nari... pareri?
|
M-a pleznit poza cand am deschis-o.... urat rau arata bad-boyu! :twisted: Parca in celelalte poze nu era asa... sa nu mai faci poze asa de aproape... :lol:
|
crede-ma ca pe mine ma plezneste zilnic, incerc cat pot de mult sa pun masina in asa fel incat cand vin spre ea sa vin din spate :)) da lasa bad boy-ul zii de nari merg nu merg?
|
ii sta mai bine cu narile negre :D pacat ca strica bad boy-ul toata treaba :sad: spor la gasit capota cat mai repede!
|
Quote:
|
negre de tot nu vor fi niciodata, daca voi gasi altele care au fost negre de la mama lor da altfel nu. deci sa inteleg ca e bine cu narile, acum sa vedem cum facem cu capota....
|
le colantasi sau le vopsisi ?
|
pune-i nari de facelift
|
o sa ii pun si dalea, dar alea sunt maruntisuri pana acolo e cale lunga!
|
Quote:
|
in primul rand jante apoi mai vedem. duminica asta nu pot dar poate vin saptamana viitoare
|
Nu vrei proiectoare pentru ea ?:D
Pune poze cu interiorul . |
o sa ii fac si poze la interior dar sa nu lesini cand vezi scaunele din fata :D
proiectoare, as vrea eu sincer, dar pastrez banii pentru scaune, alea si capota sunt cam urgente |
Imi imaginez ca capota e prioritate :D
P.S. am si scaune la pret de criza ! |
Quote:
|
toata lumea sare pe tine cu capota aia ..eu in locul tau vindeam masina :)))))
glumesc ma :)) p.s : mie-mi place capota .. :D:D:D p.s 2 : Don't hate !! |
Quote:
daca nu o dau saptamana viitoare, iau frumos flexu' si arde-o pe fraiera. |
Quote:
|
e chiar ceva "unikt" capota aia:D
|
ba voi imi speriati clientii, ia bagati aici o lauda ceva si pe topicu cu capota la fel :lol:
|
bv ma. ai trecut si tu de la masinutza la masina. nu puteai sa zici si tu cva, sa uzi masina.
felicitari si cat mai multi km cu ea. btw, cu consumul, comparativ cu golful cum este? |
Quote:
|
am intrat de curiozitate pe site-ul NCAP si am gasit testele cu e39 520i, se pare ca masina a obtinut 4 stele NCAP si ca daca vedeti un e39 venind si sunteti pe strada sa fugiti repede din calea lui :))
de amuzament http://www.euroncap.com/tests/bmw_5_series_1998/49.aspx |
http://www.euroncap.com/tests/citroen_c5_2001/101.aspx tot 4 stele , dar omoara pietonii instant:))
|
nene, mai esti in bucuresti?
vreau sa imi iei ceva de acolo sa-mi aduci aici ! :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
e de la ora tarzie probabil, dar incepe sa imi placa capota!!!!:shock::shock: doar cu bara fata de iem
|
Dai un comment cand te trezesti si zi daca iti mai place :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning