![]() |
re: BMW E36 -fost 1.8is- 2.8 proiect
Quote:
|
Si cum poti argumenta ca axele? :lol:
|
Quote:
Un amic a avut o problema identica cu limitarea iar rezolvarea a fost schimbarea axei . |
5 Attachment(s)
revin cu noutati ca s-a cam lasat praful pe topic.. intre timp am mai adaugat cate ceva la masina.. azi i-am pus gila facelift si narile... intre timp am mai luat 2 gume pt fata 215/40/17 urmeaza sa iau si pt spate.. am pus lippul de la bara..si am schimbat scaunele si bancheta pe una de piele recaro..
dupa aia urmeaza sa imi fac plasa la bara fata si sa gasesc suporti pt proiectoare.. si in curand o sa pun si eleronul inapoi..azi l-am scos de la vopsitor si pe acela...daca are cineva ideie de unde pot lua tunele de aer pt bara fata..as fi recunoscator..dar la pret decent..nu cu 100 de euro:D:D interiorul nu este de la masina mea numa scaunele din poza sper ca nu se supara fostul proprietar ca am pus poza cand erau inca la el scaunele dar nam gasit pozele pe calc:P |
E mult mai frumoasa cu grile facelift si interiorul e superb. Cred ca am eu un suport de proiector. oricum, ne vedem maine ;)
|
Hai ca-mi place ! Pe spate nu ai roate mai mari ca pe fata ?
Felicitari pentru grila ! |
msi:) am si pe spate ca si cele din fata numa ca astept sa imi vina ceva banutii sa iau niste gume bune:P
|
bv , frumoasa pisica , arata mai bine cu nasucu negru
|
Quote:
|
Frumoasa masina imi place mult k e rosie k amea...pana si in stare roti stam la fel si eu pe fatza sunt cu rotile mari si in spate cu cele stoc pentru k inca nu miam rezolvat roluirea aripilor.
In legatura cu tunelurile dute la magazin si iati de noi pentru k nu costa multi bani undeva intre 80 si 100 Ron bucata Inca odata misto Rosia:Dsi bafta in continuare |
msi msi.. in legatura cu tunelele de aer..imi poti da un link sa stiu de unde sa cumpar..ca aici in cluj nu cred ca exista magazin pt asa ceva:))
|
1 Attachment(s)
revin cu inca ceva noutate.. azi am pus si bordul de m3..si am pus inelele care se vedeau ca erau chinezesti..1 ora m-am chinuit sa le pun cumva dar am reusit sa le pun :P
|
5 Attachment(s)
revin cu ceva noutati, azi am reusit sa cumpar 2 gume si pe spate 225/35/17 am pus si eleronul si am lasat jos masina.. imi puteti spune unde pot sa gasesc canale de aer pt bara fata?
|
Quote:
|
et 13
|
Quote:
O prinde bine roatele , eleroanul si bara ! |
msi :)
|
frumoasa masina..bafta cu ea mai departe....eram curios sa te intreb cati cmc ai trecuti in talon?esti sigur ca e m44?adica poate a fost schimbat motorul ca totusi nu cred ca se puneau m44 in 92
|
Unde ai gasit 225 cu 35?:) Cat ai dat pe ele?
|
in talon este trecut.. 1700 si ceva.. dar am schimbat motorul :P si de pe masina pe care l-am luat motorul avea scris in talon 1890 cmc,si masina era din 97:P si in legatura cu gumele... le-am luat de langa cluj.. de pe calea baciului..daca stii cumva unde este. au fost 170 de lei bucata..inca au dat si garantie cu factura 30 de zile :))
|
Quote:
|
pai cam da..:) msi.. de consum redus..:-?? chiar daca tot ai avut tie cat iti manca ca eu sub 12 l nu scot..12 l scot daca ma duc chiar frumos:))
|
Un prieten scoate la coupe M44 oras 12 , extra 7,5 ! Mers normal !!!
Eu am scos extra Constanta - Bucuresti 7,6 , oras 12 ! |
am o intrebare..poate ma puteti ajuta:D.. am facut rost de filtrul de aer de la m44 care este electric...eu aveam inainte sport.. si am constatat cu stupoare cand am pus inapoi ca gaura de unde trage aer este laterlal si este blocat de pompa de servo adica pompa servo sta fix la gaura aia..abia daca intra un pic de aer....mentionez ca motorul a fost schimbat si am luat fara filtrul de aer original... acuma intreabrea mea este..se poate face o gaura in filtru in fata cum este la m42 sa traga aer din fata de la grila? sau potriveste carcasa de jos de la un alt filtru de aer care are in fata gaura aia pt aer?.... trebuie neaparat sa il fac cumva ca masina nu mai are vlaga..nu se mai tureaza normal.. in schimba s-a redus consumul simtitor :P...
|
1 Attachment(s)
apropo..intre timp am pus plasa la spoiler..tunelele de aer si proiectoarele.. mai trebuie sa dau cu ghit unde..s-a dus vopseaua
|
niste splitere gt pt lip mai ai nevoie sa fie si mai joasa:shock:
niste praguri M in X si eventual niste bandouri M:D in rest, nu prea mai ai ce sa ii faci.. |
pfuuu ce bine arata , chiar imi place , cat te-au dus tunelele si proiectoarele?
|
Quote:
i like the car ;) |
Quote:
|
msi msi... tunelel de aer m-au costat 2 mil ambele.. am avut noroc cu ele is si originale..si proectoarele au fost noi..120 de ron parca bucata.. aia pe stanga e de vanzare :)) ca celalat a zburat afara pe undeva :P..
acma urmeaza sapt viitoare sa fac tinichigeria si bag la vopsit:) |
Quote:
|
pai unu bun 100% pe care il stiu este claudiu din floresti..poate ca ai auzit de el.. el vopseste ff bine la cuptor..dar are si preturi mai mari:P.. calitatea face de nota 10.. pe mine m-ar costa daca ma duc la el intre + - 30 de mil.. vopsit toata masina si alta culoare..dar tot rosu..
|
@ricko 0752 263 218 lucreaza ok tipu nu e foarte scump are toate sculele cuptor etc. E in Iernut. Jovrea Ioan
|
3 Attachment(s)
azi masina a primit cva maruntisuri decorative.. gen bandourii M.. prag interior M.. si husa cu de m..pt frana de mana si schimbator..si nuca de M..:P ..si prag exterior M..
am si o intrebare..din moment ce masina este la tinichigeriu.. am gasit pe net niste jante BBS RM pe 16 cu buza 8j..dar are et 11..merita sa le cumpar? se pot rolui aripile sau trebuie roluite ff mult..nu as vrea sa stric foarte mult linia masinii..astept sfaturi si pareri din partea voastra..ca prea periculos imi pare et-ul acesta:D va multumesc |
Bunataturi nu gluma!Asteptam sa le vedem urcate pe masina si pozici sa vedem cum ii sta cu hainele noi!:-)
|
foarte bine le-ai luat :D , vroiam sa iau eu nuca :D, spor in continuare
|
:) msi.. la banii aia..chiar merita. baiat de nota 10 "beuionut" si marfa de calitate si preturi bune:)
|
Quote:
P.S. frumusica masina :D |
am auzit ca ai fost la bucuresti dupa niste BBS-uri! abia astept sa vad cum arata pe masina8)
|
2 Attachment(s)
msi:) bbs urile pe 16 deja sunt istorie:)) azi am achizitionat un set de bbs rc pe 17" 8j et 20 de la zeky... urmeaza sa mai iau niste gume si sa termine tinichigiul si vopsitorul masina sa pun toate pisele la loc:)
@ms 99ass- am fost, nu de mult am ajuns acasa:)) si eu astept:D nu mai pot de nerabdare dar din pacate mai trebuie minim 2 sapt.. si in legatura cu bandoul ramane cum am stabilit nu?..luni ai si lovelele si a mele iti pot da si maine daca esti in cj:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning