![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Te salut si multa bafta si ti-e cu masina ta! |
4 Attachment(s)
Enjoy!!!
|
aproape ca imi vine sa imi vand masina si sa imi cumpar punto, again... :P
nu e exclus. :P |
Quote:
Te salut ! |
Va doresc un an plin de implinirii si realizarii in tot ceea ce facetii!
LA MULTI ANII!! Cu respect! |
1 Attachment(s)
Jantele din poza numai sunt de vanzare s-au vandut!!!
valabil pt cei care au sunat!! Va salut !! |
pai si sta pe lemne? sus cu pozele sa vedem cum arata cu noile roti
|
Quote:
Salut ,masina nu are cum sa stea pe lemne ,masina circula in fiecare ziii minim 50 km,:D asa ca e greu sa stea pe lemne,masina e,echipata cum am specificat si mai sus cu jante tabla 14 +4 cauciucurii iarna la primavara scoat jantele pe 15.. sper ca in primavara sa primeasca si suspensie sport reglabila ca sa fie treaba treaba,treaba Te salut |
1 Attachment(s)
O pozika cu incaltarile de iarna !!
|
Arata bine masina dar vreau sa te intreb, de ce nu ai dezechipato cand ai vopsito? Sa sti ca la finisari vazui ceva ce nu imi place nu ai avut grija peste tot si folia aia de pe spate nu stiu fai si tu ceva. In rest felicitarile mele:!:
|
Quote:
In ceea ce priveste folia spate am pus-o cand ploua afara si baiatu se grabea si de asta a iesit asa dar in primavara o sa o pun din nou ..in primavara va intra la noi retusurii si alte piese care vor fii schimbate si anume In primu rand :polita spate originala unde voi opta sa pun doar doua boxe - suspensie sport reglabila integral!!+rulmenti de pe flanse - praguri -folia spate (refacuta ) -parasolar parbriz -vopsit etrierii fata+spate -un alt spoiler spate -bad boy :-) -polish jante .. -placute frana fata etc.etc.etc.etc Akuma iti sugerez sa urmarestii thread-ul si o sa vezii ca incet incet o sa incerc sa fac sa iese ceva frumos .. Iti multumesc pentru sfaturii si felicitarii Te salut cu respect!!!! |
incearca, ca , urmatorul lucru sa fie suspensia, apoi bara spate. :D
ar arata foarte bine . :) |
Da o sa urmaresc thread'ul tau stai linistit si poate o sa ne mai sfatuim si noi in legatura cu tuning'ul la masini pentru ca si eu as vrea sa ma apuc de a mea dar momentan nu prea am bani ca sa fiu sincer. Multa bafta prietene si poate o sa ne intalnim pentru ca nu este prea mare distanta intre noi:-)
|
Quote:
Ce imi place ca avem aceleeasii ideii:D,asa e in plan..akuma o iau si eu incet incet,mi-ar fii usor sa investesc tot salariu in masina ,numai ca ma intretin singur si stii cum e facturicii,papik si toate cele dar akuma o scot eu la capat greu sa dus din punctu meu de vedere .. Te salut!! |
Quote:
Salut,dak vreodata o sa ai nevoie de un sfat o idee atat cat pot si cat stiu o sa te ajut fara nici o problema,si akuma faci si u cat potii si cat iti permite buzunaru ,masina arata destul de ok,asa ca ai cu ce sa te 'joci':-P,si de intalnit cu ceea mai mare placere :-P am vazut ca estii de la craiova ,pe vara veneam saptamanal la linii akolo dar nu sa ma dau cu ficatu :D ca nu aveam adversar :D :D glumesc .. Te salut!! |
frumoasa rau masinuta, sa ai grija de ea neaparat :D
|
Quote:
Salut,ma bucur ca iti place masinuta...si grije de ea am in fiecare zii sau mai bine zis e salariata la fel ca mine :D,adik cand iau eu salariu tot timpul iii cumpar cate ceva...:-)...Urmareste thread-ul pt ca in primavara o sa primeasca mai multe chestii cum ar fiii suspensie sport,un bad boy,si multe altele:-P.. Mersii frumos de aprecieri Te salut! |
Nu stiu nu team vazut pe aici la liniute adevarul este ca nu prea am mai iesit asa mereu... mai mult am stat plecat pe la munte:oops: dar sa vina vara o data si atuncea mai vedem sper sa ne intalnim sa mai vb de una alta... baga id'ul meu de mess gasesti la user:-)
|
Quote:
Si eu abia astept sa dea caldura ca pe vremea asta nu potii sa facii mai nimik o sa iti bag id.. Te salut!! |
CUMPAR POLITA SPATE ORIGINALA !!! ASTEPT OFERTE
|
cauta in dezmembrari pe net, e cel mai usor. sa nu ii pui cumva bara spate "racing" , las-o asa originala si fa-o clean, inclusiv gurile alea de jos. :) eventual daca poti sa dai de un kit complet fata/spate de abarth. :D
|
Quote:
Si apropo veziii ca nu am renuntat la ideea cu suspensia sport:lol::lol:!!! mai ales ca am un prieten de si-a luat o suspensie sport reglabila FK ,si pot sa spun ca am ramas placut impresionat adik se comporta fff bine si la gropii si la tot ,nu e chiar asa cum spun uniii ca dak e sport nu e pt drumurile noastre,e destul de ok din punctu meu de vedere.. |
3 Attachment(s)
Un mic cadou la masinutza.. o mica cotiera ..o sa pun poze si cu ea montata pe masina dar deocamdata nu am apucat sa o montez ..
Va salut!!! |
Quote:
Interesanta cotiera cat ai dat pe ea? La asta poti sa iti mai folosesti frana de mana?... ca la a mea nu mai pot:rolleyes2 Ce vroiam sa te mai intreb cum ai acoperit sigla din fata si gaurile de la stergatoare, cheie portbagaj.... |
Quote:
Salut,am dat pe ea 100 ron,si sincer e destul de ok,si pot sa folosesc si frana de mana e un pic incomod dar merge :-) De acoperit sigla ,gaurile,cheia portbagaj,antena,toate s-au acoperit cu fibra..si pot sa zic ca sunt destul de multumit de lucrare ,cu o singura exceptie si anume gaura pt cheia portbagaj unde s-a cam grabit dar odata cu venirea caldurii o sa refac toata treaba acolo,plus neaparat un bad boy :-P Te salut!! |
Quote:
|
Pai de ce sa nu tina? Toti fac de cand lumea si pamantul asta, fibra daca e pusa cum trebuie tine ff bine.Cei care au lucrat cu fibra stiu ce vb :D
|
Nu stiam asta sincer... chiar nu aveam habar.:shock:
|
Quote:
Da ai dreptate eu sunt multumit singura chestie o am la haion acolo unde sa cam grabit dar in rest e super ok mai ales la spoiler undeva aveam o teama ,tot asa am cascat gura la unii care mi-au zis ca o sa crape si toate cele ,nici vorba sunt in stare fff ok. Te salut! |
Quote:
Si tu singur potii sa facii operatiunile astea sincer,adik dak stii pe cineva care a facut chestia asta si te poate ajuta cu un sfat si o idee e numai bine,eu sincer la haion unde am probleama aia ,adik unde am scos incuietoarea se vede mai aiurea si anume nu a frecat cum trebuie cand o sa vina caldura o sa mi-o fac singur ca nu e mare lucru plus ca o cutie de fibra cu tot cu intaritor e 15 ron maxiim eu cu o cutie jumate am facut tot la masina asa ca mare investitie nu e iti trebuie ceva rabdare si indemanare .. Pana la urma toate se invata :-P...numai sa ai u ambitie!!ca restu vine de la sine!! Te salut!! |
Dragut Ficatul tau:lol:,ma bucur ca ai luat pe clean style arata chiar bine:D
|
Quote:
Te salut! |
4 Attachment(s)
Si ceva poze modificate pe photo shop cam cum ar arata pe burta :oops::lol:
|
3 Attachment(s)
Pozele promise cu,cotiera montata :-P
|
Se incadreaza f bine cotiera:D
|
Quote:
Salut,da intr-adevar si eu sunt multumit de rezultat,insa astept sa vina caldura sa pot sa fac mai multe la masina... Te salut! |
Cotiera ai prinso si asa se rabateaza ea?... F. interesant asa poti sa folosesti frana de mana mai usor daca nu mai trebuie strans cablul am impresia.... poti sa faci si o poza cu ea de pe locurile din spate peste ea asa sa vad nivelul dintre ea si schimbator... si eu mias pune asa dar as vrea sa vina cotiera la nivelul schimbatorului.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut,cotiera asa se rabateaza si astfel se trage foarte usor frana de mana ,plus ca eu am reglato in asa fel incat sa pot lucra foarte usor si cu schimbatoru o sa fac poze mai bune ca sa iti dai seama pana la urma are foarte multe reglaje si potii sa o prinzii cum vrei ,si eu sunt incantat de ea ca e destul de practica ..o sa revin cu poze ca iti dai seama mai bine Te salut! |
Okey.. poate o sa imi cumpar si eu una la fel... :-)
|
Quote:
Te salut |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning