![]() |
De vorbit vorbiti mult, dar macar voi suneti in stare sa faceti macar 10% din ce a facut omul asta? Inteleg, designul exterior se discuta in functie de gusturi, dar daca incepeti cu faze d-asta ca \"eu n-as fi bagat atatia bani in ea ca e veche etc.\" o dam in penibil...omul a vrut sa bage tot ce-i mai bun in ea, cel putin la partea tehnica...partea estetica nu este intr-adevar una spectaculoasa, insa ajuta suficient la aerodinamica...la drumurile de aici ar fi o nebunie sa-ti faci spoilerul la 2 cm de sol...
Tuning in spatele blocului le fac cei patetici cu Daciile, adaugand praguri Gti si pleoape din scotch...cat despre dyno test, tocmai, ca l-a facut, a si spus chestia asta...\"pasiunea nu are nimic in comun cu ratziunea\"...adica cum, il faci pe om nebun ca si-a modificat masina? Hai ca asta e culmea...Iar despre chestia ca mai bine isi lua o masina mai noua si tdi, pai ce dreaqu sa faci cu un ditamai A6 V6 tdi la curse, ca te pishi pe el si cu un 1.6 pus pe o masina mai mica... |
1 Attachment(s)
AN ANTENTIA LUI LEXUS... NU ESTI DELOC BINE INFORMAT SAU MAI PRECIS MARCA OPEL PENTRU TINE ESTE O NECUNOSCUTA..
SA-TI EXPLIC CATEVA LUCRURI DESPRE ACEST MODEL DE MASINA..... AN AFARA DE FAPTUL CA ESTE O MASINA RARA ( a fost fabricata antr-un nr redus) , AN PERIOADA ACEEA('91-'95) NU PREA GASEAI MASINI CU 6 TREPTE ,PESTE 200cp SI 4x4....IAR MOTORUL ARE O PLAJA DE TUNING AL PUTERII DE PANA LA 750cp (http://www.vmax.de/html/frame-haupt.html). AN GERMANIA DACA GASETSI OPEL (C20 LET) AN STARE BUNA SI SUB 75000KM, NU VEI DA MAI PUTIN DE 7-8000EURO PE IA (coaja) LA NOI AN TARA NU SE GASESC ( sant extrem de rare cele an stare buna tehnica) IARA DACA VEI GASI, COSTA CU MULT PESTE 3000 EURO ASA CUM TU CREZI,IARA EU VORBESC DE MODELE DE SERIE FARA NICI UN FEL DE TUNING.......LA PESIMISMUL TAU ,VISAVIS DE MSINA MEA, NU POT SA-TI RAPUND DECAT CU O PROVOCARE ..............................SANT AN STARE SA PRIEZ CU TINE CA DUPA APROAPE 12 ANI , MASINA MEA ESTE UN BOLID CARE SE SIMTE AN APELE EI DUPA 160KM/H,IAR VITEZA MAXIMA ORICAND VREI TU POT SA-TI ARAT CA MERGE LEJER 250-270 KM/H.................. DACA VROIAM TDI FI SIGUR CA A-MI CUMPARAM ,ANSA AM PREFERAT SA-MI PERSONALIZEZ MASINA MEA, AVAND AN VEDERE CA ESTE O RARITATE CU CARE NU MA FAC DE RAS AN NICI O COMPARATIE (pastrand clasa) AN LEGATURA CU TUNINGUL EXTERIOR NU UITA CA TOT CE AM PUS PE IA ESTE ''DTM'' IAR DESIGNUL DEPINDE DE GUST,MIE A-MI PLACE MULT SI CRED CA ASTA E IMPORTANT.. DACA MAI AI NEDUMERIRI CARE NECESITA LAMURIRI, NU EZITA SA MA SUNI,POATE ANTR-UN FINAL CUNOSCANDO MAI DE APROAPE POATE AI SA AJUNGI SA O APRCIEZI LA FEL DE MULT CA MINE... RESPECT |
intradevar prietenul nostru Lexus a dat din nou cu bata-n balta.
Ce are anul de fabricatie cu mersul cu 140 & +? A mea e din 91 si merge mai bine la 140 ca multe masini noi sau aproape noi. Masina omului asta este si modificata si ingrijita, in stare perfecta (asa pare) deci probabil ca 140 e joaca de copil. Bogdan - am citit ca a scos puterea pe dyno, daor ziceam sa posteze foaia |
Masina este belea mai ales ca arata bine si are si 300cp.
In privinta lui LEXUS mai bine il ignoram ca m-a obosit si pe mine pe alt topic cu impresiile lui gresite. |
pt Zexxe...
n-am postat aiurea...okie sunt de acord cu tine....intr-un fel pot sa spun c-ami place masina f mult...te-am vazut de cateva ori pe magheru cu ea..si mi-a atras atentia..si mi-am exprimat admiratia...cand toti ce-i cu care eram se uitau dupa sl-uri si cl-uri... :wink: eu mi-am exprimat parerea in cazul in care ai fi avut toti banii gramada..si ar fi fost o modalitate mai pamanteana:) in privinta k am zis ca nu i-as da prea mult n goarna...ok... te intreb ceva.....tu ai siguranta..in fiecare surubel din acea masina...doamne fereste sa se intample ceva la vit mare... strain nu sunt de vectra 2000,16v,4x4...chiar p-aci prin dr taberei se plimbau cateva...intr-o stare jalnica... sincer nu zic k eu n-as baga banii intr-o masina veche...si cine ma cunoaste stie ca-s inebunit dupa cielo-ul care a fost al lui sebastian...tocmai pentru k dintr-o masina slaba sa faci un adversar de temut pentru multi... |
si nu ma refeream la motor...motoarele mai vechi..tehnologie noua...rezultat scontat....
ma refeream la siguranta masinii...cum am zis fiec surubior vechi..si etc.... ca dk e sa vb despre motoare si un scirocco tunat poate sa se joace cu multe masini noi |
:D
Ce te faci daca sare vreun surebel !?!?!? La viteja nare ?!?!?!
Ce te faci daca mergand pe trotoar ca un cetatean minunat ce esti in cade de la vecinu de la 3 un ghiveci in cap !?!?!?! Daca o iei asa si la Mercedes se poate intampla mai laso in colo de treaba crezi ca BUB'u a bagat mii de Euro in masina dar nu sa asigurat daca mai are toate 'surubele' la locul lor ! |
Mare dreptate ai,Turbo110!
|
Quote:
|
mooooammma fratilor...iar m-ati inteles gresit..sau oricum..
nu ma refeream sa sara...ci riscul mult mai mare este sa se RUPA...floara surubului...majoritatea fiind stranse din fabrica pana iese zeama din ele... normal , cred ca s-a facut o inspectie tehnica destul de amanuntita... idiot ar fi ala care n-ar face ( sa nu fiu intels gresit) si de o pana la 140 .....mda:)) te dai peste cap si la 80..nu tre sa ai neaparat 140 sau mai mult....dar la vit 140 e moarte sigura... :wink: |
:G
Gata acum Te ai dat pe gheaza sa te lamuresc si cu pana !
Eu am facut pana la 160 pe autostrada intr-o seara in care eram tooti 'fericiti' pe autostrada SOARElUI si sti ce sa intamplat 'NIMIC' nu m-am dat peste cap nu nimic am MARTORI sa sti ! Si eu am cauciucuri 225/45 pe 16 Continental SportContact ! Dar daca tu iti pui cauciucuri montana mi se pare normal sa te dai peste cap ! |
Re:
Quote:
|
Unde ai vazut frate asa ceva ??? Baga poze nene ca suna a basm... As vrea sa fie real, dar ma cam indoiesc... :wink:
|
La reprezentanta Volvo acum 2 ani...facusem poze, dar nu stiu unde le-am pus, daca le gasesc, le pun...oricum, offtopic...
Masinile mai vechiutze se faceau mult mai bine decat ***urile astea noi... |
chestia cu volvo o cred..
anu trecut cand veneam de la bran..intre bran si rasnov este o portiune dreapta..unde poti sa-i dai..dar la un mom.dat sos face un pic dreapta..dupa care brusc stanga si e in vale.. pe partea opusa sensului de mers..pe iarba era un s60 turtit..plafonu bine..facut zdrente...o posibila rostogolire...insa ceea ce m-a frapat nu avea geamurile laterale cazute...erau doar fisurate :roll: ..cauciucuri....in gen de compozitie cat mai moale...pirelli sau fulda |
si oricum...era si filmuletu celebru pe netu cu respectivu hot de corvette care se loveste de un tir...cand era urmarit..masina se face praf..si el nu are nici o zgarietura..si vettu nui cons ce-a mai sigura masina:P
iar la 160 dk te-ai rotit cu masina si n-aveai centura pusa...nu prea te cred.. am un prieten care tasu s-a dat peste cap cu dacia pe pitesti pe la 100 si l-a aruncat afara din masina...dar e dacie... |
LEXUS ... te contrazici singur din ce in ce mai mult
1 Attachment(s)
:( masina este SUPERBA :( as cumpara-o daca as avea 12.000 Euro :wink: dar asa ca sa ii dau un pik in goarna ca macar asa sa ma aproprii de performantele masinii mele de suflet ( BMW M3). Ce mai masina este superba dar ma mir cum a bagat-o in tara din moment ce nu mai ai voie cu masini mai vechi de 8 ani :roll:
|
pai..te-ai gandit k poate era deja inmatriculata la noi???
adik eu asa banuiesc |
Re:
nu stiu de ce te legi tu de detaliile astea marunte! nu ai si te oftici da!?
|
LooL! Ma baietzi...o masina se poate inscrie inca prin recarosare pe la noi...adica cumperi frumos un talon de la una care nu mai poate rula..aduci din afara masina veche ...si o inscrii...eu asa stiu...plus ca mai e si varianta \"SPAGA LA GREU!\" care e destul de intalnita la inmatriculari :roll:
plus ca masina,din cate am inteles eu,e cumparata din tara,parca asa am citit intr-o revista,dar poate ma insel. Oricum,mie personal imi place masina,e performanta,e ochioasa, iar la partea cu siguranta,m-as lasa plimbat cu 250 in batranika asta :)) (fara suparare ca am si eu un astra din '94). pana la urma s-a dat masina? sper sa ramana in bucuresti,sa imi mai clatesc si eu ochii privind la o masina in care s-a investit mai multa pasiune decat s-au bagat bani (desi suma e mare). Bafta! |
d_dragomir EU?>?? sau cine ma???
|
Re:
Quote:
Daca zbura in fatza ( si nu in dreapta ) se facea terci si zaibar de kuru' tirului de nu mai ramanea din el nici cacat de analize ! De aia nu a patzit nimic ! Pentru ca atunci cand masina se dadea peste cap el era deja planton pe mirishte ! Si ptr ca deja am dat-o in Off Topic ... Vectra mai tare ca BUB in Romania nu exista ... asha ca nu vad de ce sunt 1000 de comentarii pe ac. tema ... Mie mi-a dat temelie pe dn dintre Ploiesti si Buc in a 2-a , in a 3-a , etc ... ca atunci cand am apucat sa bag a 4-a era la vreo 100 m in fata mea ! Si am si eu acolo 150Cp . |
in fine..e tare masina ..nu m-0am legat de performantele ei :wink:
|
la performante se poate compara cu bmw M :wink: super tare masina! asta inseamna motor modificat.. bine, il ajuta si tractiunea integrala.
0-100km.h aprox 5,1sec.. asta cu o cutie in 6+1 dar daca avea una scurta in 4? va dati seama ce iesea :D |
Re:
Quote:
Sa va vad eu pe voi, in mom in care aveti o masina ca asta, daca mai strambati din nas... |
multe comentarii degeaba!!!!!!!!!!!
daca as avea bani pentru o masina noua, de ex. golf5 sincer... ca iubitor al masinilor sport si al tuningului de bun gust... 100% as cumpara BUB`ul. stim cu totii versurile din \"Mafia-40km la ora\" este o super masina din toate punctele de vedere. |
Re:
Quote:
eu mi-as lua vectra C 2.2 dti si mi-ar ajunge si banii de motorina vreo 5 ani :) |
ma.. tu te-ai schimbat dar nu stiu de ce ... oare pretul pe litru de benzina ? :D :D
mai sus este parerea mea. |
posibil...si sa va mai zic inca ceva, despre motorul C20LET sau C20XE, sa lamurim toata treaba si controversele de aici...Nu multi stiu si se arunca sa comenteze una si alta... Ca offtopic, motorul de pe calibra de 2.5 v6, si 170 de cai a fost dus in 385 de cp, facut de Mantzel Tuning Germania...
motorul de la Opel,16V 2000cmc este unul dintre cele mai reusite motoare de 2 litri din lume, proiectat de DR Fritz Indra, cel mai tare proiectant de motoare la vremea respectiva. cutia de viteze este Getrag care produc cutii de viteze si pt porsche si nissan skyline. La modificarile minime cu care o calibra ajunge la 330 cp un ford cosworth s-ar distruge... La cosworth ca sa ajunga la aceiasi putere trebuie schimbate componente interne, turbina, injectoare, etc. Prin 96 la DTM calibra rupea...a fost prima masina turbo care a folosit solutia turbinei montata direct pe galeria de evacuare langa chiulasa.. pana astazi de 15 ani e cea mai aerodinamica masina, cu exceptia unui lexus care a aparut in 2003. calibra a fost in productie 8 ani. Cred ca la fel si vectra A.Spuneti-mi o masina care s-a produs atat timp in aceiasi forma nemodificata. (in afara de dacia :P ) Am un prieten care a venit cu o calibra fara ulei de la giurgiu in bucuresti. si nu a spart nimic in motor... c20xe... toti spun ca eclipse`u ala din F&F e cel mai smecher, ala are o motorizare de cacao, si ca sa-l faca de 240 cp cat are masina aia, s-au bagat in ea 5-6000$ pe putin, iar o calibra/vectra turbo doar cu chip phase 2 sau 2.5 ajungi la 285cp cu componentele motor standard...Imaginati-va ce iese cu... turbina garrett, evacuare marita, dump-valve, wastegate schimbat, chip tuning, admisie lexmaul, tuburi de inox pe admisia de aer marite, intercooler marit, volanta usurata, pistoane din titan, supape la fel, axe cu came sport... O calibra turbo a ajuns pe mana celui de la Kid Tuning din ARAD, care a vandut acel porsche galben fff tunat cuiva din Bucuresti... Calibra aia are acum 400 cp ... (desi la ultima forja s-a ars garnitura de chiulasa :P ) Deci.... pentru cine se arunca la vorbe, intai sa caute pe google. Parerea mea este strict obiectiva, nu am spus asta pt ca am calibra, sau ca sa-l sustin pe tipul cu Vectra, ca are tot Opel... Dar daca va interesati, imi veti da dreptate, daca nu 100% , intr-un procentaj destul de mare.Amintiti-va ce facea WAY-u cu vectra aia.... over and out PS: si inca ceva... www.max-boost.co.uk pentru aia care vor sa vada ce se poate face dintr-un C20LET :) |
corect... sunt cel mai usor de tunat aceste motoare , rezultatele facandu-se simtite.
|
orice ai face tot un opel vectra ramane :? :pelvic_th
|
Super masina fara discutie... problema e ca nu stiu cat de repede o sa se vanda... cred ca ar trebuii sa vanda masina pe componente pt ca s-ar vinde mult mai bine si mai repede... motivul e simplu: pentru o Vectra A e mult prea scumpa... iar ca masina tunata e greu sa o vinzi fiindca ideea tuningului sta tocmai in personalizarea masinii... o masina gata personalizata reprezinta personalitatea altcuiva... plus ca cei mai multi prefera sa vada cum \"metamorfoza\" masinii step by step... daca as lua-o eu (as lua doar pentru motor, clar) as schimb body-kit-ul, culoarea, si interiorul, nu ca nu mi-ar placea astea care sunt acum dar eu mi-o imaginez neagra, cu o gramada de elemente cromate in interior, cu bord alb, etc. etc...
Apropo, daca as vrea sa inlocuiesc motorul meu diesel din vectra b (2.0 DTL) cu unul pe benzina tot de 2 litri... cam ce ar trebui sa inlocuiesc... inafara de motor si cutie... presupun ca transplantul e mai usor decat viceversa... de la benzina la diesel... |
Referitor la Vectra
1 Attachment(s)
Aceasta poza e modificata pe calc de mine
|
Asa si ?! :lol:
Crezi ca-l convingi pe om sa-si faca masina siclam ?! :lol: |
Eu doar am aratat masina in alta culoare.
|
Vezi ca pentru masini modificate virtual exista sectiunea Tuning design ! Poti posta acolo!
|
las ca ajung si acolo :D
|
NICE CAR :PEACE:
|
va garantez ca are un sunet demential..... seamana un pic cu o tatra in forja....duminica seara a trecut prin unirii...e o masina dupa care intorci capul cu siguranta... :shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning