![]() |
Re: E30 - from tm
1 Attachment(s)
App........ca o parere te-as sfatui daca iti iei un pachet, probabil vrei si asta, sa mergi pe un MTech 1.Sunt putin mai greu de gasit dar daca gasesti unu merita.Mi se pare mult mai classic si mai smecher pt perioada lui decat MTech 2 sincer.
|
sa o stapanesti sanatos ! stiu si eu masina, e o masina foarte buna sa ai grija de ea;).....spune-mi la cat ti-a dat-o ca cerea 1400 !! daca poti , binenteles. toate cele bune
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.
Parerea mea, dupa gustul meu, care nu trebuie sa coincida cu a nimanui. Nu trebuie neaparat sa-ti iei MTech I ca sa arate bine ursul. Sau, pana iti vei lua, il poti face frumos si cu alte elemente. Revin, parerea mea: + fusta spate da + eleronul da + pragurile da - fusta fata nu - jantele nu Din poze arata bine ursul, nu cred ca e nevoie de o investitie majora sa-l faci sa arate si mai bine. Daca schimbi cele doua elemente care le-am enumerat, plus o suspensie corespunzatoare sunt convins ca va arata foate bine. Dupa gustul meu, cum ziceam. Pana una alta, ai grija si sa te bucuri de el asa cum trebuie. Multa bafta. |
Quote:
|
ba frate nu pot sa imi duc si eu masina la vopsit nu pot sa fac nimica din cauza la politistii astia tampiti de nu imi mai scot odata numerele asa ceva nu ai vazut de 8 zile astept numerele de tm astia cred ca impodobesc bradu acolo in loc sa se ocupe de dosaru meu:cry:
|
"Impodobest Garcea bradul ca vine craciunul":lol:
Ce vrei sa vopsesti la ea? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am o nelamurire am ceva probleme cu numerele de tm ce trebuie sa imi iasa...problema e alta mie imi trebe masina daca pun numerele vechi adica alea de arad facute dintr-un carton are ce imi sa faca politia daca ma opreste???
|
4 Attachment(s)
poze de astazi si un video....scuzati limbaju si acel baiat nu a mai vazut in viata lui:oops:si legat de cercuri sunt incepator:oops:
|
Quote:
|
Ai uitat sa pui si clipu` :))
Furios rau de tot cu numaru ala Te-ai gandit si la mine candte plimbai ursu`... sper ca nu mai uitat. Sarbatori fericite! |
Quote:
video asta:D va rog sa nu ma luati la rost sunt incepator unde nu a dat cercuri am incercat cu a 2 sa vad....iar pe ala ce filmeaza nu il bagati in seama:oops: |
nu il mai rupe ca e pacat noroc! craciun fericit
|
Unde erau ursarii...:rolleyes2
|
Quote:
|
ba da,dar nu mi place cand o dati in penibil...
|
Quote:
|
A zis omu` ca este la inceput... mama parca toti va-ti nascut cu bad boy la masina si cu volanu momo in maini...
Misto semnatura bro, de unde o ai? :)) |
Quote:
|
Quote:
|
CUMPAR OBC 13 BUTOANE PENTRU URS!!!!!!!!!!!!!astept oferte
|
Toate au un inceput.Daca ii dadeai pe limitare era fortza.Un an nou fericit si sa mai faci filmulete cu el la datorie ca daca-i dai stie.8)
|
[QUOTE=Wilgax;3949694]Toate au un inceput.Daca ii dadeai pe limitare era fortza.Un an nou fericit si sa mai faci filmulete cu el la datorie ca daca-i dai stie.8)[/QUOTm
ms la fel si tie si tuturor LA MULTI ANI |
se schimba ursu cu urs cabrio indiferent de stare si motorizare...actele sa fie la zi si inmatriculat pe ro mai multe detalii pe net denis_fiola:-)
|
Quote:
|
Quote:
Sincer as spune sa ramai la ce ai ca e potent.Motorul aude frumos.Este doar parerea mea dar probabil va fi si a altora care viziteaza topicul. |
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa te gandesti bine inainte de a trece la actiune.Nush adevarul ca mai rar intr-adevar E30 cabrio dar parca tot un E30 sedan sau coupe e mai smecher.Si nu e neaparat numai de asta.Vorba aia.......Daca ai luat ce-ti place, apai tinete de el sa iasa fortza.Raman la aceeasi idee de a-l pastra ca e tub fratica.Aude excelent de bine motorachele.Numa bene! |
La ce pret il dai.. ?
|
Quote:
|
masina nu se mai vinde ramane la mine :X:X:X:X merita orice sacrificiu ursu asta nebunatic:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze noi cu noua tobolisca:lol:
|