![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
Lasa ca poti da de cate ori vrei!!!! :D Inchide calculatoru si pune-te cu burta pe carte!!!!!! |
Stie careva de unde pot face rost de autocolante pt un prieten din HD? ..am intzeles de la el ca este un magazin...ceva la orashtie .. :idea:
|
5 Attachment(s)
Salut la totzi,
fratzika s-a intors din excursie, 1650 km dus-intors, adica a ajuns baiatu' la mare.Excursia a cuprins doua zile la Bucale si trei la Marea Neagra(cazat in Costinesti, plaja la Neptun si Costinesti).A fost cu Loganu 1.4 MPI, care s-a comportat OK, a rulat constant cu 140-160 KM/h si a atins si 170 KM/h.Vitezele astea le-a atins bineintzeles pe autostrazi(Pitesti-Bucuresti respectiv Autostrada Soarelui Bucuresti-Medgidia). Pun si eu niste pozne de pe acolo.... |
Felicitari Fratica, Racer-Sonic le vrei gata taiate? sau vrei autocolante de difierite culori?
|
3 Attachment(s)
niste masini care mi-au atras privirea si am reusit sa le "trag in chip"....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca i-ar fi folositor un catalog cu modele si pretzuri...vrea sa-l vopseasca(opelu) si dupaia sa-i puna ceva frumos poate si spoilere mai smechere...Cu autocolantele astea e mai greu. Adica nu stie unde poate gasi Ce zici XxDadixX, ma ajutzi sa-l ajut? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Si mai ceva: Vine careva la oradea pe 24 la west side tuning event?
Sau mai asteptam umpic si mergem la cluj in 14-15 septembrie??? :roll: Muztu nu te bagi la curse pe acolo? |
Autocolante gasesti la Deva la Ulpiuta sau la noi la Maximal in spate la Bistro, pe unde sta Mutzu, peste drumu mare. Nu mai fac la nimeni dupaia iar sa aud ca nu eu le-am facut :)))
|
Quote:
Baaaaaaahhh de un tuning show nu are nimeni chef?? Nu vreti sa mergem? |
Eu zic sa nu va mai ginditi caci nu va va parea rau ;) aruncati o privire aici http://www.********************/
Iar de vreme avem contract si acolo si va fi soare cit cuprinde : aici aveti confirmarea http://www.weather.com/outlook/trave...m=search_10day |
Maine e ziua cea mare :) Sa-mi tineti pumnii ..
|
Iar acum surpriza care am hotarit sa o dezvaluim totusi ca fiind cireasa de pe tort VOM AVEA PREZENT IN PREMIERA NATIONALA UN DRAGSTER DIN UNGARIA si anume cel prezent in poza !!!!!!!!!!!!!!!!!
Masina are 900+ CP si face 400 de metri in sub 9 secunde Sa vedem cine vrea sa concureze cu el... Poza cu animalu o aveti aici http://********************/forum/viewtopic.php?t=22 __________________ |
Ce se aude Hunedoara???Mergetzi careva???Ar mai fi o saptamana pana atunci....Bogdane, am intzeles de la Raducu ca ai cam vrea sa mergi....e adevarat???
PS....sNap7, bafta maxima...la sala!!!....ma gandesc la oras nu vei avea probleme.... |
creca o sa concurez eu cu el, numa sa-mi dau subu jos
|
Quote:
Acuma Dadi zice ca nu vine ca n-are bani :p...fratemio nu stiu....snap nu ...aaa nu mai stiu restu dar vad ca nu e nimeni interesat! Da eu as merge desi acum cred ca am si o nunta la TM care ar trebui s-o sar... DAK NE STRANGEM EU VIN!!! imi bag "BIP" in ea nunta :)) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De Azi Sunt Sofer Cu Acte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Felicitari
|
Bravo bah! stiam ca potzi sa te abtzi de la plecatul cu scartz in timp ce esti cu politzaiu langa tine ;) ...un prieten de-al meu nu s-a putut abtzine si a picat examenu din cauza ca la ofitzerul din dreapa ia cazut "palaria" din cauza unei plecari cu multe fluieraturi de rotzi(datorate ce-i drept ca ia alunecat picionul de pe ambreaj pt ca afara plouase si era ud pe talpa;) ) FELICITARI !!!
|
Quote:
sau uitat dupa mine dar nu au reusit sa vada nr. de imatriculare....Ha Ha Ha!!! Erau ocupatzi sa amendeze pe cineva.... PS......Felicitari noului posesor de permic conducere cat. B(presupun)!!! |
Quote:
|
Abia astept un semafor cu fast_racer_sonik pe banda de langa :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Care mai merge la Oradea ?? Eu merg , poate ne intalnim pe acolo ;)
|
Baaa spuneti-mi ca greshesc!!!!!!!! Raliul HD e pe 14 respectiv 15 Octombrie????? Atunci e si OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca 14-15 Octombrie 2006 NU SE POATE!!!!! :evil: :burn:
|
Eu aleg raliul!!!!!!!!!!!
|
...si eu tot pt. RALLY optez....si se pare ca va fi spectacol, deoarece cartzile inca nu au fost jucate, si ai nostrii nu prea vor sa castige un neamtz Campionatul National de Raliuri....:lol:
|
Eu ash alege amandoua.
Ma gandeam asa: Sambata (14 octombrie) mergem la tuning si ... ...duminica (15) mergem la raliu si am impacat si capra si varza. Ce zicetzi? In data de 14 e si nunta :drunk: lu' un var primar de-al meu...nunta care are loc la Timisoara!!! :( Tare cred ca o sa-mi duca doru pe la nunta Sorry Cousin :hug: |
Eu aleg Clujul...ce sa fac la raliu ?? Stau (ca si in fiecare an) sa ma bata soarele in cap intr-o curba si gata, am fost la raliu... Consider ca la CJ vor fi mult mai multe chestii de vazut ;)
|
Quote:
Deci si eu prefer tuningu in loc de "raliu"!! :poke: |
Nu cred ca o sa va mai bata soarele in cap, nu mai e vara. Macar la Raliu mi se ridica parul pe mine, la CJ in afara de duba GZ nu e nimic impresionant.
|
...eu sincer inca nu m-am hotarat, oricum mai este pana atunci....
In rest ce sa zic, azi cred ca am avut una din cele mai ciudate zile din viatza mea...o sedinta cu seful meu HR.Seba, la care au participat si colegii mei Alex,Radu si Nicu....a fost interesant, am discutat de mai multe chestii printre care o marire de salariu...iar alta...ia GHICI!!!.... Nu avetzi cum....il luam pe HR. fast_racer_sonik sub aripa noastra la ModulDispo(PS. Bogdane ai puso original).:lol: ModulDispo = aprovizionare ....si alta l-am certat pe baiatul de la Atlasib, era cat pe ce sa planga....vai ce rau am fost....:( |
O singura intrebare!!! CAT IMI FACE SALARU??(trimite-mi un PM) :))
Fratzii Costa la Modul Dispo Hunedoara :D (suna bine nu?) Cat despre raliu sau tuning...eu zic sa facem asa: O zi la Cluj si una la Raliu ca tot sunt 2 zile fiecare !! Am deschis un topic daca mai era nevoie... CLICK AICI!!! |
azi am iesit cu masina in oras :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning