![]() |
Re: Onesti
aaa gata stiu ce masina zici tu...mai este si acum.....toyota celica gti....are numar de brasov....frumoasa masina....poate in curand pun si niste poze cu ea....:D 8)
|
E neagra parca... pacat ca e stock :)
|
Quote:
|
da mey. e facuta in brasov,sacele mai exact in atelierul lui gabi onofrei.a fost in brasov,acum e in onesti,dar numerele tot de bv le are. daca nu ma insel "GTT" are la nr. e o toyota celia destul de atragatoare si cu un sunet exceptional.
|
3 Attachment(s)
gabi onofrei e unul din cei mai maniaci oameni cand vine vorba de modificari, stim cu totii macar o masina de la el din atelier( de exemplu tt-ul portocaliu cu neoane verzi)... eu am tot respectul pentru omul asta si pentru munca lui...
cumva asta e masina de care vorbeati? in ultima poza e gabi onofrei |
dap.exact de asta. am vazut si eu tt-ul portocaliu,dar in brasov am mai vazut si megane-ul,s-ul,607-le, range-ul si 760-ul. pacar ca nu am cablu8 de dare la tel ca dadeam "share" pe forum.
|
http://www.observatordebacau.ro/2007...arsanesti.html
Daca voi stiti mai multe puteti sa postati aici. Nici acum nu imi vine sa cred ca doi oameni dragi mie,care ii cunosc din primele zile de liceu,cu care am facut atatea si atatea aud la tv ca...... |
fuuckk !!!!! masina apartine unui amic de-al meu, si le-a inchiriat-o lor duminica trecuta. pacat de acei oameni :(
|
si cum de nimeni nu se mai lauda cu nimic?toata lumea e fffffff bizi? Nu imi vine sa cred! Haideti sa facem si noi astia mai...mici din jud. Bacau. Chiar mi-ar placea sa iesim la un midnight criuse sau sa o punem de un meeting undeva... asta ca sa ....calcam pe urmele fratiorilor din Bacau! Se baga cineva? numai k trebe anuntat din timp....unii mai si lucreaza...
|
eu ma bag....dak organizati ceva si ma luati si pe mine:D vin cu cea mai mare placere.....eu vin ca helper sau ceva de genu:lol:
|
pai sa vb si cu tata Marius sa consumam ceva alcoale k sa ne vina ceva idei si....o comitem si noi
|
voi sunteti "miezul" distractiei.....eu sunt pe tusa:lol: astept sa vina taicamiu din cursa sa imi dea bani de scoala sa incep si eu.....dak vine si silver si ne luati si pe noi......e oke....:D
|
pai sa stabilim o data si tragem si o intalneala :)
|
si cand si unde sa ne int azi k sa vb?k eu maine plec
|
4 Attachment(s)
si pana o punem de o intalneala...sa bagam ceva poze.Asta asa...in caz ca a uitat cineva cat de mica e lumea.
|
singur?:rolleyes2 :shock: ....adica plus fotograful....too bad:cry:
|
ehh...mai merge si cate o "fecioreasca"
|
ar trebui facute si pe la noi mai multe intalniri.....dar.......nu mai zic nimik...nu mai conteaza....:-) ajungem si acolo.....
|
vineri si sambata seara vor fi ceva actiuni prin onesti ;)
|
dap...scurt si la obiect. pacat k am vazut pe cine nu trebuia si mi-am stricat seara
|
gata? nimeni nu mai posteaza aici ???
|
ce sa ma postam tati? ca eu nu am mai trecut in Onesti de cand ne-am vazut cu Liviu. Sper sa ajung week-end-ul asta k....m-am dotat cu un subwoofer jbl si statie si...ti-as cam cere parerea
|
hai nu mai sta ;) vine si liviu acum in week-end. poate imi scot si eu masinutza :)
|
As veni da...imi scrii tu proiectul si vreo 3 laboratoare? miercuri vin si plec tocmai duminica. Oficial te invit la o bere!
|
ok, ramane sa ne auzim la un tel
|
hop shi eu pe forum,as vrea si eu sa ne mai adunam pe undeva la rafo sau in parcare la carom,poate sapt asta fac rost de bani de asigurare si scot si eu rabla mea
|
zona mea preferata! acolo am comis o infractiune odata si un nene cu masina de politie ma are in vizor...
|
BC03GPG bun venit pe forum!!! da si tu mai multe detalii despre tine ;)
|
eu sunt din onesti
|
chiar! detalii de genu...nume eventual porecla,pe unde stai,cu ce te ocupi,ce masina si cu ce ganduri pe aici
|
bine punctat dexter
|
numele e scris acolo am o pisicuta
|
si eu sunt...Neagu Stefan si am un horn de Logan care nici mecanicii din reprezentanta nu vor sa il repare(asta pana vin eu acasa). Eu mai zic ca sunt student in anul 2 la Universitatea Transilvania din Brasov la Facultatea de Inginerie Mecanica sectia Ingineria Transporturilor. Am fost angajat la o firma de curierat rapid momentan somer si cu...multe vise inca nerealizate.Maine ajung si eu pe-acasa si poate in week-end bem ceva cu sau fara alcool...Ce ma bucura cel mai mult e faptul ca ne inmultim pe zi ce trece!
|
lucian, ai cumva bmw-ul ala visiniu-maroniu??? pune si tu ceva poze
|
e un 318 negru
bc77ded nu este tunat si nici nu am de gand vreau sa-i pun faruri clare.atat! eventual o resoftare. cine stie daca mai stau pe aici cred ca-mi mai vin idei:D |
eu intentionez ca in scurt timp sa-mi deschid o firma de tuning. mai trebuie sa-mi amenajez doar spatiul, in rest totul e OK. deci putem tine legatura daca te intereseaza.
|
ok.esti din onesti?
|
dap, din onesti ;)
|
Maine sunt si eu in Onesti si...o sa imi fie sete.La Marius oricum sunt dator cu ceva bere...nu ar fi bine sa ne vedem vineri sau sambata la o terasa si...sa punem lumea la cale?
|
asa e cel mai bine, ori vineri ori sambata ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning